36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• logran
    kicsit tul van lihegve ez a csak ismeroseidet hivd meg olyanok altal, akik azt hiszik , hogy csak meghivottak vannak ott

Szerintem is, mellesleg aki mindenáron ártani akar, az úgyis megtalálná a módját.
    De nem ilyen vészes a helyzet! Amikor pl. az elitetorrents-et bezárták, milyen hisztéria volt, egyesek már a torrent végét jósolták... De egyre több oldal van, nem lehet sávszéllel követni, és azért mert nagyon életképes a rendszer és egyre nő.
  • Yossarian
    elég lenne, ha a a saját accountunkkal kellene kezességet vállalni a meghívottakért. Mindjárt elgondolkodna mindenki, hogy kit érdemes meghívni.
  • tomo
    hat, ha kezdetektol ott vagy, akkor nem olvastad a forumokat.
    bolic egy suketnema csavo, aki beszabadult sok helyre, pl dc re meg torretn oldalakra.

azert ir furan, mert igazabol nem tud beszelni, igy a mondatszerkesztese sokszor az erthetetlen kategoriat surolja.
    ez sok emberbol ellenszenvet, masokbol arroganciat valt ki. o meg ugy vedekezik, hogy emailekkel bombazza a rendorseget, rendorsegi forumokba irkal, hogy ilyen olyan warezkodas folyik itt meg ott.

bitumen annak idejen nyitott volt, tehat bolic bejutott.
    osszerugta a port masokkal, erre kivagtak. o meg jott a szokasos modszerevel.

erre bitument lezartak.

de szvsz jelentosege nincs a lezarasnak, hisz akkor mar 8000 regisztralt tag volt emlekeim szerint. kicsit tul van lihegve ez a csak ismeroseidet hivd meg olyanok altal, akik azt hiszik , hogy csak meghivottak vannak ott.
  • burkusdió
    Nah leírom még1*...

Kedves precision ha olvasod ezt a hozzászólást, legyél olyan kedves és töröld a nem ide tartozó hozzászólásokat!

Köszönöm szépen!
  • fifi
    kezdetektől kezdve ott vagyok, egészen pontosan tudom hogyan volt, és most hogy van...
    ez a bolic dolog mi is volt?
    márha befér a fórum kereteibe...

előre is köszi
  • burkusdió
    de, teljesen értem a lényeget, elhiheted...
    és igen, felhúztam magamat, de nem megsértődtem, csak felhúztam magaamt, mert mindenki úgy kezdi,hogy "nem tudom hogy valaki miért nem tudja.." meg hogy "nem értem hogy egyesek miért nem tudják felfogni..."
    mi vagy te? egy kibaszott istencsászár?
    azt hiszed felsőbbrendű vagy?
    és mindenki aki kérdést/kérést intéz valakihez, az tudatlan faszkalap?

a továbbiakban intézzük pü-ben az egymás tudatlanságára irányuló hozzászólásokat ...

precision mindjárt jön, (ha elolvassa a törlésre iráényult kérésemet) szépen kitörli a nem ide való hozzászólásokat és el lesz rendezve
    utána felőlem ócsárolhatsz pü-ben, de annyit már megtanultam,hogy az sg-n vitát kezdeni nyilvánosan sosem szabad...
  • burkusdió
    feljelentés?
    szóval ettől fél mindenki...

nah jó, erre csak annyit mondanék,hogy ha valaki beszabadulna ebbe a fórumba olyan szándékkal,hogy itt felnyom mindenkit, akkor egy névtelen feljelentés alapján a rendőrség megfelelő csoportja nyomozást indíthatna, és az sg-től meg is akpná az ip-ket, ami alapján mindenkit föl tudnának kajtatni, még ha a hozzászólások csak közvetett bizonyítékot, utalást tartalmaznak egy esetlegesen létező fájlmegosztó oldalon való tagságra...

ha mindenki végtelenül bizalmatlan lenne mindenkivel az efajta atrocitások elkerülése végett, akkor senki nem merne fórumozni, senki nem merne olyan kérdést feltenni,hogy hol találhatja a warez verziót, senki sem merné kiejteni azt a szót,hogy fájlmegosztás, nem lenne torrent oldal, nem lenne ahonnan töltenél, és töltene mindenki más... ...és még sorolhatnám hogy még mi nem lenne...

amúgy meg ha ennyire fél mindenki a beszivárgástól, meg attól,hogy az olal üzemeltetője eljárás alá kerül, és bezárják az oldalt, akkor nem lenne szabad ebben a topikban beszélni a torrentről...
    féltek itt az átlag userektől, akik "beszivárognak" az oldalra és feljelentést tesznek...
    de ha tovább folytatná mindenki a gondolatmenetet, akkor rájöhetne,hogy ebben a fórumban elhangzott/leírt endless torrents kifejezésre rákeresve mindenki eljuthat egy olyan oldalig (a gugliban pl...) ahol kimondottan fájlmegosztásra utaló irományokat talál...

namost innentől kezdve a rendőrség bármikor tarthat razziát az oldalon,és sok ember lebukhat..

nem értek az egész tracker működéséhez, ezt bevallom, de abban biztos vagyok,hogy vaalhol, valamilyen programban tuti hogy találnának elég sok ip-t, ami alapján már igen könnyű nyomozást indítani...

még ha a több ezer felhasználó közül, ha a 30-40 százaléknak van fix ip címe, ami alapján 100%-osan ki tudják keresni a ludast, akkoris elég sok ember megüthetné a bokáját...

nah ennyit erről, TÉNYLEG NEM SZERETNÉK ÖSSZEVESZNI SENKIVEL!

a házigazda legyen olyan szívges és törölje a cserére irányult hozzászólásaimat/hozzászólásainkat!

azt gondoltam,hogy az sg-n torrentezők szűk köre látogatja azet a topikot, akik észreveszik,hogy nem jövedelemszerzés céljából próbáltam cserére bocsájtani az accountomat, csupán szerettem volna bekerülni az Endless-re

de tényleg sorry, én voltama hülye...
  • Met
    ember, nem igazán érted a lényeget
    nem azért írták a szabályzatba, hogy csak olyan embert hívj meg akit ismersz és, hogy ne csereberélj meghívokkal nyílvános helyen mert attól félnek, hogy a jövevények nem töltenek fel
    azért mert bekerülhetnek emberek a sötét oldalról, ha nem tünt volna fel illegális az onnan letöltés,
    lobogtatni mindenki tud mindenféle accokat meg warezes múltat bizonyító szarságokat attól még nem feltétlenül igaz
    az meg, hogy csak olyant hívj meg akit ismersz azt jelenti, hogy: barát, osztálytárs, szomszéd kispöcs, kurva annya, ezeket ismered személyesen, ilyen fórumos chates "barátok" nem jók, akármit mondhatnak magukról, hogy kicsodák
    elég szomorú, hogy elhiszed az ilyeneket és az még szomorúnn, hogy Te érzed magad most megsértve
  • tomo
    a csavo a bitumenes felajanlasod miatt akadt ki. az , hogy az endlessre meghivot kersz akutyat nem izgatja. legkozelebb ne ajanlj fel bitumen meghivot erte cserebe, es nem lesz bajod.
    egyebkent nem vagyok biztos benne, hogy az endless meghivorendszere jelenleg mukodik, viszont azt irtak, hogy szabadon lehet mahjd regisztralni a jovoben.

addig probalj meg regebbi jelszavaiddal bejutni, mert lehet, hogy egy korabbi allapotot vittek at az uj lapra es regebbi jelszavad el ott.
  • tomo
    beszivargas ? ember te nem vagy tisztabanm azzal, hogy 8000 ember csak ugy besetalt oda , mindenfele meghivo nelkul ! ugyanis amig bolic nem kezdett el randalirozni, es feljelentessel fenyegetozni, addig nyitott volt a bitumen.
  • burkusdió
    csak azt nem értem,hogy miért baj az,hogy szeretnék bekerülni az endlessre...

ha nem töltök vissza akkor egy idő után úgyis kidobnak nem?

a másik meg hogyha ott van egy user, aki le is írta,hogy van egy üres accountja, akkor miért nem használhatnám?
    ha az aránya nem süllyed túlzottan alacsonyra, akkor úgysem fogják kidobni...

namost én azért keresek accountot, mert szeretnék tölteni, ugyanakkor amit letöltök, vissza is seedelem...

ha nem hiszed el, akkor mutatok neked két bithumenes accountot...
    az egyik amit használok, azon az arányom 0.759 és folyamatosan töltök föl, a másikon az arányom 251.659

ez nem elég bizonyíték arra,hogy normálisan fogom használni az accountot?

elhiheted, nem fogom szétbaszni az oldalt...
  • burkusdió
    be kellene... tényleg?

és milyen értelemben?
    úgy,hogy a sok felsőbbrendű felhasználó, mint pl te benne maradhatsz, a többiek akik meg regelni akarnak, azok szopjanak faszt, vagy úgy,hogy bárki regelhessen?
  • burkusdió
    nem keresek kifogásokat, tessék, beismerem, bűnöztem, büntess meg...
  • fifi
    nagy poén volt
    te is tudod, mekkora gáz lenne egy esetleges nem kívánatos beszivárgás...
    és pl. most is ez az ellenőrizetlen meghívó csere-bere-biznisz, hát nemtom-nemtom.
  • Met
  • tomo
    de csak miutan teged kidobtak .
  • fifi
    a meghívózást is be kéne szűntetni a francba...
  • Met
    persze, mindíg lehet találni kifogást arra, hogy miért csinálsz f@szságot

nem értem, hogy egyesek miért képtelenek felfogni, hogy saját magukkal szúrnak ki ha bezárják az oldalt, nem véletlenül lettek kitalálva ezek a szabályok,
    mindegy, erre is lenne egy különleges kifogásuk
  • burkusdió
    töröld nyugodtan a mostaniakat is, már pü-ben megbeszéltük...

mellesleg ez egy különleges eset hogy ilyet kérek valakitől...
  • burkusdió
    azóta már újraraktam a gépet... :(
  • precision
    nemtom hogy tisztában vagytok -e a torrentes (különösképp a bh -s) szabályzattal, így idéznék:

Azonnali kizárás jár az alábbiakért:

* Meghívó küldése pénz ellenében.
    * Meghívó osztogatása nyilvános helyeken (chatszobák, fórumok).
    * Feltöltők zaklatásáért.

Jó lenne ha nem itt tárgyalnátok meg...legközelebb törlöm a meghívó/acc csere-berés hsz-eket...
  • tomo
    ha firefoxot hasznaltal netan , es elmentetted vele a jelszavad, akkor meg tudod nezni , hogy mi volt az, az adatvedelem almenuben.
  • logran
    Ahogy már írtam is, nekem van egy üres accom az E-n, ha kéred, a tiéd.
    Ingyen adom, a BH-s meghívót biztos elviszik tőled hamar. Esetleg majd a következőre tartanék igényt.
  • burkusdió
    Igen, de azt is leírtam... :)
    Igaz nem teljesen egyértelműen... ...sry.
    Szóval a legnagyobb gond,hogy elfelejtettem. :(
  • Sonajk @:o)
    "Szerettem volna átregelni a régi oldalról az új oldalra, de egyszerűen nem sikerült... :("
    Régi felhasználó neved és jelszavad tökéletesen +felel. Elfelejtetted?
  • burkusdió
    Hy mindenki!

Szeretnék érdeklődni,hogy nincs-e olyan user, aki tudna nekem adni egy meghívót Endless Torents-re...
    Szerettem volna átregelni a régi oldalról az új oldalra, de egyszerűen nem sikerült... :(
    Próbálkoztam felhasználónév és jelszó újrakérésével, de a régi oldal ugyebár már nem működik, az új oldalon pedig olyan opció nincsen hogy elfelejtettem a jelszavam...

Tudnék cserébe adni egy Bithumen-es meghívót, ha megfelelne az illeőnek.
    Ha nem felelne meg, akkor csak az emberbaráti szeretetére számíthatok, mert másegyebet nem tudok érte adni... :(

Előre is köszi a helpet!
  • Yossarian
    volt, hogy azért nem szedtem le valamit, mert a kommentekből kiderült, hogy én nem is akarom azt a valamit. Szal jó volt az a kommentelési lehetőség.
  • NuCLEARScoRp

"2005.11.05 - Üdv ismét, készül a torrenthozzászólások opció, már használhatjátok, de ez még NEM a végleges változat!! (szegény még elég alap :)"

Talán gyakrabban kéne a Főoldalt olvasgatni... mellesleg már tegnap hajnali 2 óta működik a Torrent hozzászólás...

Az új torrentek jelzése szintén működik már...
  • Laky
    lehet, hogy a többi torrent oldal se tetszik neki, ezért hasonlítja azokhoz :)
    (tipp)
  • bertino
    sztem a lényeg a fontos, és egyébként mindketten uarról beszélünk:
    hogy nem teccik, istenem, hát a f@szt kell ennyit fennakadni két kib@szott poston, veszélyesek vagytok, de tod mit ? :D legyen igazatok... téma részemről lezárva
  • fifi
    megmagyarázni meg lehet...
    de ne már úgy, hogy mi vagyunk a hülyék, mert nem értjük mit hablatyol össze.
  • logran
    Na most te vagy soron bertino.
    Egyébként meg miért ne lehetne megmagyarázni, még mindig jobb, mint elbeszélni egymás mellett, nem?
  • fifi
    ja ÚGY nincs
    az más
  • menyus77
    úgy értettem ,hogy nem vagyok regisztrálva, éshát nincs is rá módom
  • fifi
    "nah igen... a külön komment hiány, így, hogy olyan lett mint többi torrent oldal, nekem sem teccik"
    tehát azzal, hogy nem lehet kommentelni, olyan lehet mint a többi oldal/ahol ebből kiindilva nem lehet kommentelni/?
    a te gondolatmenetedből ez jön.
    namost ugye anyám is tudja, hogy a torrent oldalakon lehet kommentelni...
    az E-n nem... Tomo is erre gondolt.
    te beszélsz félre, aztán megmagyarázod

mi kérünk elnézést.
  • fifi
    proxy
    vagy ON vagy OFF
    nekem is szokott ilyet játszani az E is, meg pl az UW tárhely is...
  • tomo
    osszevissza irkalsz, olvasd mar el mit irtal. aztan dumalj.
    ocsipok
  • gercse
    valaki tud oldalt ahonnan a revenge of the sithet le tudom tölteni(magyarul)
    majomparádéról szedem,csak elég lassú nincs seed
  • bertino
    senki nem mondta egy szal sem, hogy találd ki, mindenki ugy ír egy szabad fórumba ahogy akar, kötekedni felesleges... ^^
  • alph4
    Hi!
    Most néztem fel az új Endless oldalra, de nem enged bejelentkezni pedig valamikor regisztáltam rá.
    És újjat reggelni sem enged, kiírja mindíg hogy ne lopj nicket vagy mi! ez mi lenne?
    Vagy meghívóval lehet csak bemenni?!