36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4435 :DDDddd
azt amit keresel, és voilá, első találat lesz -
balcsi70 #4434 nem nehéz .de mit irjak be? -
#4433 inkább priviben! ezt most törlöm, sry -
paul161 #4431 Hát nem nagyon van leecher akinek tudnám tölteni.Akkor biztos az a gond.
Köszike.
Paul161 -
tomo #4430 google ba marha nehez beirni , igaz? -
balcsi70 #4429 Letöltöttem,és kiirtam egy cd-re és ugy bootol-tattam,de nem csinált semmit bejött utána az XP.Szerinted? -
#4427 köszi -
#4426 1.2.2 még tudtommal nincs.
A magyarításhoz itt vannak infók. -
#4425 Ismerkedem a Utorrenttal, nem rossz kis progi,az teccik benne leginkább ,hogy az ip címek mellett van egy kis nemzeti zászló, így lehet látni honnan is jön az anyag.:) Magyarítása nincs véletlenül? -
tomo #4424 erdekes, ha egy avi filet, vagy mp3 at toltesz le, es van vlc player vagy winamp telepitve, akkor jobb klikk a toltes alatt levo fileon, es open. es csiribi megnyitja es lejatsza.
ezt en siman elfogadom previewnek. -
#4423 én is utorrentet használok, csak annyira még nem mélyeültem el benne hogy lássam h van benne torrent készítés :) -
#4422 uTorrent is tud :) amúgy próbáljátok ki, nagyon állat, memóriahasználat 2 mega körül, procihasználat 130k-s letöltésnél 0% és mindent tud amit pl a bitcomet, kivéve a previewet. -
#4421 Miért van az, hogy ha itthonról regelek valamelyik oldalra akkor nem történik semmi? Ha melóhelyről csinálom rögtön megjön a mail.
Mozillát használok és engedélyezve vannak a a sütik. -
#4420 Köszönöm!
-
#4419 bitcomet tud torrent filet készíteni, sztem az tökéletes -
#4418 egy torrent kliens?
pl. Azureus, Bitcomet ? -
#4417 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó torrent készítő programot? -
logran #4416 Másold ki egy floppyra és arról kell bebootolni. Aztán parancssorból törölhetsz bármit a windowsban. -
#4415 Új Azureus miben változik? -
#4414 Azért még nem fognak kizárni. -
#4413 http://www.torrentbytes.net-ról mondjatok már valamit mert megörülök egyik legjobb oldal azt most nem jön be :(!!!
Bithun akkor össze kell kapni magam mert 0.56-on vagyok. -
tomo #4412 ertelmezesi priblema van.
az sp2 az egyidejuleg kezdemenyezheto kapcsolatok szamat korlatozza 10 re, nem a letrehozott kapcsolatok szamat. a letrehozott ( established ) tobb is lehet 10 nel,joval tobb. -
balcsi70 #4411 Kösszi.és ezzel mit csináljak?mentsem? telepiteni kell? vagy csak elég ha megnyitom? és utána? -
#4410 Nekem sp2-m van, és nekem miért enged 10 nél több kapcsolatot bitcometnél minden módosítás nélkül? :D -
#4409 Mostanában seedelem a darkos cuccokat és egy idő után kiírja, hogy megszakadt a kapcsolat mert max 5-öt tölthetek egyszerre. A user infomban 10 slot van engedélyezve.
Miért szakítja meg a tracker a seedemet ?
Miért csak 5-öt enged amikor az oldalon 10 van írva?
Bitcometet használok -
#4408 nem elfogyott hanem elvették mindenkitől -
#4407 De nincs olyan ismerősöm!
Illetve egy asszem van de neki elfogyott vagy vmi ilyesmi aszonta!
:( -
#4406 max, ha meghívót ad vki neked... -
#4405 :(
Akkor nem lesz bithu-s azonosítóm?
:( -
#4404 "2005-11-19 - December 27-én ki lesz szórva az 1000 legrosszabb arányú user (max 0.2), addig lehet dolgozni rajta, hogy Te ne ess bele ebbe a körbe"
Nemhiszem, hogy lehet majd regelni...nincs semmi ráutaló megjegyzés. -
#4403 remélem csak a meghívókat adják vissza -
#4402 Sziasztok!
Télleg lehet majd 27-én regelni bithu-ra???
Ki mit tud erről?
Mert nekem nagyon kéne! Ráadásul nem is vok olyan letöltős aztán megszakítós emberke! Sztem!(a bitlordban néztem a statomat és 54GB letöltés 68GB feltöltés)
Köszi ha válaszoltok!
Csáó! -
#4401 Portnak érdemes a default-tól alaposan eltérőt beállítani, hallottam pletyókat hogy egyes szolgáltatók alacsonyabb prioritásra tették, így kevésbé jön rajta a cumó forgalmas időszakokban -
imi1024 #4400 köszi!
-
#4399 dht -t engedélyezd, nem rossz dolog
port az mindegy, csak a tűzfal ne blokkolja az a lényeg
a feltöltést a maximális feltöltésed alé korlátozd 2-3 kbyte -al
sztem mást nem érdemes állítgatni -
imi1024 #4398 Valaki akinek ilyen nete van,mint nekem nem küldene egy leírást,hogy hogyan van beállítva a Bitcometje?
Nagyon megköszönném! -
#4397 van elég leecher aki töltené? -
paul161 #4396 Hali!
Olyan gondom van a bitcomettel, hogy amit letöltök filet mostanába nem tölti vissza.
Mi lehet ennek az oka?
Feltöltési sebesség nincs korlátozva.
Paul161 -
#4395 ez mar nekem magas. bizti meg lehet csinalni, de en nem mernem elkezdeni
probald ki a csookkentet modot (safe mode) es utana gondolkozz mason -
logran #4394 Esetleg itt egy boot disk minden windowshoz: http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=4786772