36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• hmhm
    A zárójelben az összes van, zárójelen kívül pedig hogy kikhez vagy csatlakozva.
    Ezt szabályozhatja a tracker is és a kliensben is korlátozhatod. Az sem jó ha túl sok kapcsolat van, a sok socket csak terheli a rendszert, többnek kell feltöltened, elaprózódna a sávszél.
  • saviola83
    Publikus tracker.De miért csak 50 körüli peer van mindig a zárójelen kíül?A feltöltési sebességem 128 Kbit/sec
  • logran
    És felfelé, mennyivel tudsz?
    Honnan töltesz, publikus trackeré a torrent? Mert ha igen, akkor nincs mit csodálkozni, lassú, mert mindenki csak lefelé tölt, vissza csak töredékével.
  • saviola83
    Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy a zárójelben kiír 1200 peert pl(6/1261) a zárójelen kívül pedig pl (5/49).A többihez miért nem kapcsolódik?Pl most 3 dolgot töltök és mindegyiknél a zárójelen kívüli peer kb 50 körül mozog.Valamit állítani kell?Szóval alig jön a cucc kb 30K val pedig én 130 al is tudok tölteni.
  • Yossarian
  • tomo
    ez régi fícsőr
  • virgonc2
    Tegnap este óta hiába próbálok bejelentkezni az Endlessre, a sikeres bejelentkezés után közli, hogy nem vagyok bejelentkezve. Ez is valami új fejlesztés?
  • tomo
    halozati kartyad tulajdonsagainal a tcp/ip protokoll tulajdonsagait megnyitod, es ott alapbol az ip cim automatikus kerese van bepöttyözve, alatta kitoltheted egy altalad valasztott ip cimmel, es csiribi maris kesz. az ip cim a routereddel legyen 1 szegmensben, pl ha router cime 192.168.1.1 akkor lehet a geped a 192.168.1.x x=2 - 250 mondjuk.

az alhalozati maszk magatol kitoltodik

atjaronak es dns cimnek pedig add meg a routered belso cimet, az elozo peldaban 192.168.1.1
  • Duddits
    Skyline
    Endless
  • Action
    Sztem ha rákeresel megtalálod.(google)
  • kabalthenbk
    sziasztok! routeres adsl-em van és szeretném beállítani a bitcomet-nél a port forwardot. elolvastam a FAQ-ot és minden világos, kivéve azt a részt, h miként kell statikus IP címet csinálni... ha vki segítene megköszönném!
  • logran
    Tényleg, a bitcomet letöltés közben hozzáad a fájlmérethez valahány kilobyte-ot, akkor nem lehet más klienssel folytatni.
    Akkor nem tudom, soha nem használtam se cometet, se lordot.
  • ascona
    Hello srácok!
    Meg tudjátok adni az enless és a skyline pntos címét, mert ujrapakoltam a windowst és fejből nem tudom. :)
    thx!
  • Bulitomi
    Sziasztok!

A következő a problémám:
    Egy adott idő után a Bitcomet is, meg az Azureus is kilép. Nem tudom használni az említett programokat, mivel a tracker mindig úgy érzékeli, hogy még mindig töltök. Az az érdekes, hogy amióta az új alaplapom van azóta csinálja ezt. Ezek vannak:
    ABIT KN8 Ultra, nForce4 Ultra chipsettel, amiben hardveres tűzfal van (én erre gyanakszok) nforce 4 6.66 driverrel, winxp sp2-vel
    AMD 64 3200+
    már kikapcsolt állapotban is próbáltam, de akkor sem megy

Találkozott már vki ilysmivel, tud vki segíteni?
  • shevy
    nem működik, kiirja hogy: Existing data file length too large
  • shevy
    ok, megpróbálom
  • Met
    a torrent file-t kell be adnod az Azunak és ott a letöltési helynek megadni a már leszedettet és a folytatásra bökni
  • shevy
    99,9%-os hiba miatt, a bitlorddal töltött fájlt, hogy tudnám azureussal befejezni?
    nem akarja megnyitni az azureus a .bc filet
  • sefteljunk
    köszi tomo sikerült!
  • sefteljunk
    megpróbálom tomo változatát mert sp2-t nem raktam a gépre! Ez sima alap xp frissítés nélkül!

Köszönöm előre is!

próbálkozom....
  • Sanyix
    Sp2-nél már nemcsak portot, hanem programot is ki lehet engedni, ha a programot kiengedi, akkor portokat nem kell állítani, mert az engedélyezett programnak mindent megenged.
  • tomo
    http://dchelp.uw.hu/aktivmod/winxp.htm
    http://dc1x1.uw.hu/faq/aktiv_mod.htm#javascript:;

itt irkalnak az xp tuzfal beallitasarol.
  • tomo
    sztem a windoz sajat tuzfalaval allsz szemben. ha xpt hasznalsz a tuzfal beallitasainal lehet nyitni portot. a dcinfo.org oldalon biztos talalsz leirast, hoyg megy ez.

0-65535 ig vannak a portok , celszeru 20000 es 40000 koztottit valasztani.

• sefteljunk
    hi
    ha adslt használsz legalábbis nekem kiírja, hogy tűzfallal védett! Hogy hogyan kell feloldani nem tudom! Én nem kértem, hogy legyen... ezért kérdeztem hátha valaki ért itt hozzá és tudja, hogyan kell feloldani!

Milyen másik portot?

Mivel csak négyjegyűt lehet használni ha jól tudom de javíts ki ha tévedek így marad még 9998 lehetőségem..

Hát azért ennyi időm nekem nincs.. de lehet rá kell szánnom magam!

:-)

gondoltam valaki tud valami okosat, hogy mikkel kellene próbálkoznom!

már vagy 100-at kipróbáltam de nem engedett ki.. Nat hibával kiáll a teszt alatt!

üdv
  • tomo
    kicsit zavaros , amit itt eloadtal.
    mifele tuzfal van zarva? es honnan veszed, hoyg zarva van? es miert nem nyitod ki?
    meg hasznalj masik portot.
    es probald ujramegkerdezni, hatha sikerul
  • sefteljunk
    ja T - Online-os netem van, Dialcomos cuccal (lehet, hogy hardveres a tiltás??)
    Most hülyeséget kérdeztem? valahol el kell kezdeni
  • sefteljunk
    helloka! most regisztráltam olvasgatok egyenlőre
    de lenne egy kérdésem
    azureust nyomom torrentezésre és a 6881 - es portom le van tiltva tűzfal által.
    Hogyan tudnám feloldani?
    A tűzfal az ADSL miatt van, eleve így települ (PPP vagy valami ilyesmi nem értek hozzá, különben nem lennék itt)

Ha valaki tudna segíteni hogyan tudom szabaddá tenni ezt a portot, hogy ki tudjam használni a sávszélességet annak megköszönném!

• Newfronter
    Van már regisztráció az endless-en.
  • Serpa
    nekem abban a percben meg is jött.
  • Met
    fasza, már 3 mail címmel reggeltem és egyikre se jött válasz
  • Laky
    így már jó, thx :D
  • Duddits
    Asszem ez már jó!
  • Duddits
    Nem meghívós. Várj!
  • Laky
    ja hogy ez meghívóóóóós
    azért thx
  • logran
    Kíváncsi lennék, hányan kaptak linket a MP-n és csak bizonyos arány fölött-e?
  • Duddits
    Egyből jött a mail.

Link.

Poweruser hogy lehetek?
  • Laky
    egy linket privátban kaphatnék, mert sajnos google barátunk mindent talált, csak azt nem
  • Met
    regeltél oda?
    mennyi idő múlva ment a mail?
  • Max7
    egen? es mit irjak be a topik keresőbe? én csak a torentet akarom letiltani egyébb internetes programokat nehéz lenne beálítani hogy csak azokat lehessen ahssználni emrt van egy pár pl más böngészőt más levelező klienset használnak stb (nem az én cégem csak helpelek nekik :)
  • burkusdió
    nah jó vazz, azt mondtad hogy töltenek és lassul a net...

azt nem mondtad,hogy mi másra kéne hogy használják a netet....

én csak adtam egy 5letet, de amúgy szerintem van ilyesmivel foglalkozó topik...