36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4353 ha valaki lát canopus lets edit2-höz működő (értem ezalatt, hogy van seeder is) torrentet, az ajándékozzon már meg vele légyszi! -
tomo #4352 probalja meg firefoxxal. -
Jimbo #4351 A végtelen oldal elég érdekesen csinálja...
Belépek,írja h sikeresen beléptem meg minden, megnézném a feltöltést erre kiírja h jelentkezek be... -
#4350 Köszönöm -
#4349 Függhet.
A regisztrálós oldalakon általában nem, de a nem regisztrálósokon gyakran lekorlátozzák a letöltés sebességét a feltöltés körülire, hogy közben visszaosszd amit leszedtél. -
#4348 Sziasztok!
A letőltés sebessége függ e a feltőltés sebességétől? -
#4347 Darkside-ról egy megjegyzés: Amilyen szabályok ott vannak.. hát... addig rendben van... hogy aki letölt valamit seedelje is vissza... de a bejelentés... stb dolgokat erős túlzásnak tartom... -
#4346 ha megvan teljesen ugyanaz a fájl, csak akkor tudsz seedelni.
2 eset lehetséges:
a. éppen most töltötted le, ekkor semmi dolgod, seedelni fogja automatikusan.
b. megvan már a cucc máshonnan és szeretnéd másutt is seedelni. Ekkor szépen leszeded a torrent fájlt, elindítod. Amikor meg kell adni a letöltési helyet, akkor szépen betallózod neki a meglévő anyagot. Mintha felül akarnád íratni. Ekkor gyorsan ellenőrzi a fájlt és ha egyezik, akkor elkezdi seedelni. Ha nem 100%-ban egyezik a két fájl, akkor le fogja tölteni a hiányzó részt.
-
Loco #4345 Kösz a segítséget! -
#4344 [nemszólt]
[álmos, másnapos, netud olvasni] -
#4343 "nem vagyok feltöltő csak seedelni szeretnék"
??? -
#4342 FAQ-ban szvsz benne lesz. -
#4341 Torrent file létrehozását szeretné megtudni. -
#4340 ha megvan a 100% adat, tehát, ha letöltöttél valamit, akkor automatikusan seedeli -
#4339 A bithumen-re hogy tudok visszatölteni cuccokat?
nem vagyok feltöltő csak seedelni szeretnék!
tudja valaki?
bittornádót használok de az mindig le tölti is egyben a cuccot én pedig csak feltölteni akarok -
#4338 Na sikerült bejutom DS-re, de nem vagyok elájulva tőle. Minden torrenttél max 1-2 leecher(ha nem 0) és rengeteg seeder van. Így nem lesz túl jó ott az arányom...
Ja és tényleg kevesen vannak. Összehasonlításképpen:
Amerikai Pite 4 Seeder/Leecher Bithumenen: 182/180, DS-en: 2/6 -
logran #4337 Igaz, nekem is van egy-két ilyen, de az oldalak több mint 90 %-a azért jól látja.
Pedig már írtam a szolgáltatómnak, csak pont ezügyben felejtettek el válaszolni... Nem tom, tán félnek valamitől, hogy nyissanak nekem egy portot? Jó, így legalább nem kell tűzfal se. -
#4336 bár mondjuk olyan helyen én is olvastam magamat már aktívnak, holott én a büdös életben nem fogok tudni aktív lenni!!!
tehát szvsz az nem döntő! -
logran #4335 Nézd meg annak a torrentnek a peer listáját, amit éppen töltesz az adott site-on! -
Loco #4334 Elolvastam a FAQ-t, elvileg beállítottam a bitcometet, hogy aktíve legyen. Honnan tudom, hogy sikeres volt a beállítás, avagy ténylegesen aktív vagyok? -
#4333 :D -
ent #4332 Nem, de valszeg a bithumen kavarhat! Egyébként inviteles vagyok:D -
#4331 nem vagy proxy mögött?
bár asszem csak a matav proxynál írja ki ezeket az adatokat de annak meg nem ez az ip-je... -
ent #4330 És az a pláne, hogy ez nem az én ipm. -
ent #4329 dsl51B65D01.pool.t-online.hu (81.182.93.1)
81.182.92.0 - 81.182.93.255
T-online ADSL clients (dynamic address pool)
Hungarian Telecom
Irina Varnai
T-Online Hungary, Magyar Telecom Group
Pf.204
H-1364 Budapest
Hungary
+36 1 3713400
+36 1 411054
MOST MEG EZT MUTATJA AZ IP CÍMEMRE MUTATVA!!!!
REGGEL A SAJÁTOM VOLT... -
#4328 hogy lehet így lerontani az arányt? -
gaspy #4327 Az Y regen az arány elég szar és ha dec 27-ig nemvarázsolok fel 16 gigát akkor abból bajok lesznek
Egyébként köszi -
#4326 x-szel belépsz, leszeded a *.torrent fájlt, letöltöd a bittorrenttel. Belépsz Y reggel, letöltöd újra a *.torrent fájlt, elindítod ismét a letöltést. Lefut egy ellenőrzés, majd elkezdi seedelni. De mire jó ez? -
gaspy #4325 Hy
Van a bithumenen két reg....
Azt kéne vhogy megoldani hogy amit letöltök X regről azt feltöltöm Y regre.
A kliensem bitTorrent 4.04.-->ezzel ezt megtudom valósítani vhogy?
Üdv:Gaspy -
#4324 az arányt nem a törlés fenyegetésére kell javítani. Nem mondom, hogy csinálj 1-es arányt, de olyan alacsony aránynál törlik az accountot, hogy azt csak a paraziták nem érik el. Szal inkább ne fikázd az endlesst! Ha nem fexik a visszaosztásos rendszer, akkor ott van neked a DC, onnan nem törlik az élősködöket. -
ent #4323 Van routerem, de annak ismerem az ipjét!
Viszont ma reggel már a sajátomat mutatta!!!
Tegnap este egy olasz internet szolgáltató és egy magyar srác neve volt ott!!
Ez mitől van?
-
#4322 nem proxy/router mögött vagy?
mert akkor azé, és ez természetesen más mint a belső/wan?/ IP-d... -
ent #4321 Lehet hogy ez hülye kérdés, :( thx -
ent #4320 Még mindig HELP!
Amikor bithumenen megnézem a nickkemet, akkor az ip port megnevezés kié? Mert amikor look upolom, akkor más vkié. Ez mitől van? -
#4319 Én 2 napja ezt az üzit kaptam endlessről:
( Hiba ) Az accountodat törölték!
Kösz szépen, legalább valami értesítés lehett volna törlés előtt ( mint pl. bithumenen is :) ), mert akkor megpróbáltam volna javítani az arányomon...
Mindegy egyszer majd csak sikerül magam visszaregelni -
#4318 Engem ez dühít veszttül, hogy regelve vagyok Endlessre és egyik nap a megjegyzett jelszó "eltünt", most meg baxhatom nem tudok belépni...
1-2 napja ujra volt regisztráció, regeltem is új nevet... de nem küldték a jelszót E-mailben.... szétvet a düh komolyan mondom
Majomparádé sajnos nincs egy szinten endless-el, pláne hogy a szerver esténként nagyon túl van terhelve,,, cefetül lassú az oldal... -
paul161 #4317 olvasd el a portforward.com-on. -
ent #4316 Help
Bitcomet a kliensem, beállítottam ahogy kell a kapcsolatnál, hogy aktív legyek. Van egy D-LINK di-604 routerem, ott mit kell állítanom, hogy aktív legyek, mert ezidáig nem tottam aktí lenni a beállítások mellett sem...
thx -
tomo #4315 nem mondtam, hogy mukodik, csak azt hogy megvannak a meghivok. -
#4314 nem jó, mert én küldtem meghívót és amikor élesíteni akarta azt írta, hogy elérték a max user szintet, try later