36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Yossarian
    ha valaki lát canopus lets edit2-höz működő (értem ezalatt, hogy van seeder is) torrentet, az ajándékozzon már meg vele légyszi!
  • tomo
    probalja meg firefoxxal.
  • Jimbo
    A végtelen oldal elég érdekesen csinálja...
    Belépek,írja h sikeresen beléptem meg minden, megnézném a feltöltést erre kiírja h jelentkezek be...
  • nagykispeter
    Köszönöm
  • lck
    Függhet.

A regisztrálós oldalakon általában nem, de a nem regisztrálósokon gyakran lekorlátozzák a letöltés sebességét a feltöltés körülire, hogy közben visszaosszd amit leszedtél.
  • nagykispeter
    Sziasztok!
    A letőltés sebessége függ e a feltőltés sebességétől?
  • NuCLEARScoRp
    Darkside-ról egy megjegyzés: Amilyen szabályok ott vannak.. hát... addig rendben van... hogy aki letölt valamit seedelje is vissza... de a bejelentés... stb dolgokat erős túlzásnak tartom...
  • Yossarian
    ha megvan teljesen ugyanaz a fájl, csak akkor tudsz seedelni.
    2 eset lehetséges:
    a. éppen most töltötted le, ekkor semmi dolgod, seedelni fogja automatikusan.
    b. megvan már a cucc máshonnan és szeretnéd másutt is seedelni. Ekkor szépen leszeded a torrent fájlt, elindítod. Amikor meg kell adni a letöltési helyet, akkor szépen betallózod neki a meglévő anyagot. Mintha felül akarnád íratni. Ekkor gyorsan ellenőrzi a fájlt és ha egyezik, akkor elkezdi seedelni. Ha nem 100%-ban egyezik a két fájl, akkor le fogja tölteni a hiányzó részt.
  • Loco
    Kösz a segítséget!
  • ivjoe
    [nemszólt]
    [álmos, másnapos, netud olvasni]
  • fifi
    "nem vagyok feltöltő csak seedelni szeretnék"

???
  • ivjoe
    FAQ-ban szvsz benne lesz.
  • ivjoe
    Torrent file létrehozását szeretné megtudni.
  • Laky
    ha megvan a 100% adat, tehát, ha letöltöttél valamit, akkor automatikusan seedeli
  • Viktorr
    A bithumen-re hogy tudok visszatölteni cuccokat?
    nem vagyok feltöltő csak seedelni szeretnék!
    tudja valaki?
    bittornádót használok de az mindig le tölti is egyben a cuccot én pedig csak feltölteni akarok
  • GregSB
    Na sikerült bejutom DS-re, de nem vagyok elájulva tőle. Minden torrenttél max 1-2 leecher(ha nem 0) és rengeteg seeder van. Így nem lesz túl jó ott az arányom...

Ja és tényleg kevesen vannak. Összehasonlításképpen:

Amerikai Pite 4 Seeder/Leecher Bithumenen: 182/180, DS-en: 2/6
  • logran
    Igaz, nekem is van egy-két ilyen, de az oldalak több mint 90 %-a azért jól látja.
    Pedig már írtam a szolgáltatómnak, csak pont ezügyben felejtettek el válaszolni... Nem tom, tán félnek valamitől, hogy nyissanak nekem egy portot? Jó, így legalább nem kell tűzfal se.
  • fifi
    bár mondjuk olyan helyen én is olvastam magamat már aktívnak, holott én a büdös életben nem fogok tudni aktív lenni!!!
    tehát szvsz az nem döntő!
  • logran
    Nézd meg annak a torrentnek a peer listáját, amit éppen töltesz az adott site-on!
  • Loco
    Elolvastam a FAQ-t, elvileg beállítottam a bitcometet, hogy aktíve legyen. Honnan tudom, hogy sikeres volt a beállítás, avagy ténylegesen aktív vagyok?
  • burkusdió
    :D
  • ent
    Nem, de valszeg a bithumen kavarhat! Egyébként inviteles vagyok:D
  • burkusdió
    nem vagy proxy mögött?
    bár asszem csak a matav proxynál írja ki ezeket az adatokat de annak meg nem ez az ip-je...
  • ent
    És az a pláne, hogy ez nem az én ipm.
  • ent
    dsl51B65D01.pool.t-online.hu (81.182.93.1)

81.182.92.0 - 81.182.93.255
    T-online ADSL clients (dynamic address pool)
    Hungarian Telecom

Irina Varnai
    T-Online Hungary, Magyar Telecom Group
    Pf.204
    H-1364 Budapest
    Hungary
    +36 1 3713400
    +36 1 411054

MOST MEG EZT MUTATJA AZ IP CÍMEMRE MUTATVA!!!!
    REGGEL A SAJÁTOM VOLT...
  • Met
    hogy lehet így lerontani az arányt?
  • gaspy
    Az Y regen az arány elég szar és ha dec 27-ig nemvarázsolok fel 16 gigát akkor abból bajok lesznek

Egyébként köszi
  • Yossarian
    x-szel belépsz, leszeded a *.torrent fájlt, letöltöd a bittorrenttel. Belépsz Y reggel, letöltöd újra a *.torrent fájlt, elindítod ismét a letöltést. Lefut egy ellenőrzés, majd elkezdi seedelni. De mire jó ez?
  • gaspy
    Hy
    Van a bithumenen két reg....
    Azt kéne vhogy megoldani hogy amit letöltök X regről azt feltöltöm Y regre.
    A kliensem bitTorrent 4.04.-->ezzel ezt megtudom valósítani vhogy?

Üdv:Gaspy
  • Yossarian
    az arányt nem a törlés fenyegetésére kell javítani. Nem mondom, hogy csinálj 1-es arányt, de olyan alacsony aránynál törlik az accountot, hogy azt csak a paraziták nem érik el. Szal inkább ne fikázd az endlesst! Ha nem fexik a visszaosztásos rendszer, akkor ott van neked a DC, onnan nem törlik az élősködöket.
  • ent
    Van routerem, de annak ismerem az ipjét!
    Viszont ma reggel már a sajátomat mutatta!!!
    Tegnap este egy olasz internet szolgáltató és egy magyar srác neve volt ott!!

Ez mitől van?

• fifi
    nem proxy/router mögött vagy?
    mert akkor azé, és ez természetesen más mint a belső/wan?/ IP-d...
  • ent
    Lehet hogy ez hülye kérdés, :( thx
  • ent
    Még mindig HELP!

Amikor bithumenen megnézem a nickkemet, akkor az ip port megnevezés kié? Mert amikor look upolom, akkor más vkié. Ez mitől van?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Én 2 napja ezt az üzit kaptam endlessről:

( Hiba ) Az accountodat törölték!

Kösz szépen, legalább valami értesítés lehett volna törlés előtt ( mint pl. bithumenen is :) ), mert akkor megpróbáltam volna javítani az arányomon...

Mindegy egyszer majd csak sikerül magam visszaregelni
  • NuCLEARScoRp
    Engem ez dühít veszttül, hogy regelve vagyok Endlessre és egyik nap a megjegyzett jelszó "eltünt", most meg baxhatom nem tudok belépni...

1-2 napja ujra volt regisztráció, regeltem is új nevet... de nem küldték a jelszót E-mailben.... szétvet a düh komolyan mondom

Majomparádé sajnos nincs egy szinten endless-el, pláne hogy a szerver esténként nagyon túl van terhelve,,, cefetül lassú az oldal...
  • paul161
    olvasd el a portforward.com-on.
  • ent
    Help
    Bitcomet a kliensem, beállítottam ahogy kell a kapcsolatnál, hogy aktív legyek. Van egy D-LINK di-604 routerem, ott mit kell állítanom, hogy aktív legyek, mert ezidáig nem tottam aktí lenni a beállítások mellett sem...
    thx
  • tomo
    nem mondtam, hogy mukodik, csak azt hogy megvannak a meghivok.
  • Met
    nem jó, mert én küldtem meghívót és amikor élesíteni akarta azt írta, hogy elérték a max user szintet, try later