36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• Jimbo
    Hahó, megint Én...
    Valszeg vmit elronthattam, mert megint elkezdi a letöltést, és nem seedel.
    Ha a megnyit-ra megyek, akkor megint a letöltési "ablakot" kinálja fel.
    Vki tud segíteni esetleg? Köszi!
  • csal
    Köszi a segitséget.
  • ati250
    Bővítmény eltávolítása.

Bővítmények->Eltávolítás varázsló.
    Keresd meg a bővítmény amit el szeretnél távolítani.
    Utána Befejez gomb.
    Malyd indítsd újra az Azureus programot.
    Fájl->Újraindítás
  • Duddits
    Jaja! Olyan sebességel jönnek a cuccok, hogy ihaj! :-)
    És jó sok a DVD!
  • Duddits
    Lehet, hogy sok leecher van.

Vagy szar a forrás! Én a Newtorrentsinfo-s cuccokkal szívok rendesen. Kúrv@ lassúak, és nem tom miért, pedig bőven van seeder.
  • paul161
    Hali!
    Én egy kezdő torrentes vagyok és azt szeretném megkérdezni hogy Bitcomettel töltök most például van 45 seeder és csak 3KB/s-dal tölt.
    Mi lehet ennek az oka?
    Válaszotokat alőre is köszönöm.
    Paul161
  • hmhm
    próbáld meg proxyval
  • burkusdió
    Hy ez bejön nektek?

http://www.filemp3.org/browse.php

nekemezt írja ki:

403 Forbidden
    Unauthorized IP address.

miért csinálja ezt?
    egy darabig nagyon faszásan működött, töltöttem róla, de aztán egyszercsak nem engedett be többé... :(
  • Met
    várj míg elkészítik a jelszóküldés funkciót
  • NuCLEARScoRp
    Darkside-ot ismeritek?? Szerintem egy nagyon jó oldal... csak még kevesen vannak,,,

• NuCLEARScoRp
    Az eszem megáll hogy egy rohadt bug miatt ki lettem csukva endlessről...
  • fifi
    kattyolj a hq végű linkre a hibaüzenetben...
  • burkusdió
    nekem pl ie-ben nem akar belépni
  • fifi
    nekem se
  • Duddits
    Áh, megvan.
  • Duddits
    Nekem meg be se adja E-t.
  • NuCLEARScoRp
    Most hogy mondod.. lehet hogy nem is én töröltem ki a jelszót... mert Bithumennél , Majomparádénál most is meg van...
  • Sanyix
    Émmeg beléptem az új oldalra, és ugye belépés után is kérte a jelszót, cookie törlés, oké belépek, megy, aztán jópár napig ment. Egyszer csak elindítom a böngészőt, kéri a jelszót, aztán megin kéri. Akkor miért ment jópár napig jól? Nem akarom megint törölni a cookie-kat egy bugos sz@r oldal miatt amit nemtudnak normálisan megcsinálni.
  • NuCLEARScoRp
    hülye voltam... és a régi endlessen volt elfelejtett jelszó küldése opció
  • Laky
    na de akkor miért nem változtatod meg?
    nekem mindig ez az első dolgom :\
  • NuCLEARScoRp
    Ugy hogy egy generált jelszó volt... amit az Endless adott..
  • Laky
    hogy lehet egy jelszót elfelejteni?
  • NuCLEARScoRp
    firefoxban véletlenül kitöröltem a Endless Accountom megjegyzett jelszavát.. és most nem tudok belépni. De elfelejtett jelszó menüpont egy szál se... mi a faszt csináljak?
  • Flamaster #4210
    húúú...nem vettem észre...sorry...(okultam)
  • Laky
    látod azt ott fennt, a topic tetején?
  • Flamaster #4208
    Demonoidot használ valaki?
    Kellene egy regisztráció meghívó.....
    kösz.
  • csal
    Azt szeretném megkérdezni az Azureus 2.3.0.4. -ből az auto speed bővitményt hogyan lehet eltávolitani? Köszönöm.
  • Met
    hát ezt benézted:)
  • hmhm
    lál.
    töltenék most egy albumot, 60 MB s lenne, nincs seeder, csak 350 leecher, és eddig forgalmazott 140 MB hulladékot :)
  • balcsi70
    Sziasztok.Én egy David Wilson torrent fájlt keresnék de sehol sem találok.Ha valaki tudna valamit megköszönném.Kösszi
  • Jimbo
    Okés, köszönöm szépen!
  • Yossarian
    ha letörlöd, akkor nem tudod seedelni!
    Ha áthelyezed, akkor nagyon figyelj oda, nehogy leszedd még egyszer! :D
    Távolítsd el a feladatot, aztán nyisd meg újra a torrentet és a letöltés helyének jelöld meg azt a mappát, ahova áthelyezted. Lefut egy ellenőrzés és utána automatikusan seedelni fogja.
  • Jimbo
    Jó reggelt mindenkinek! Még egy kérdéesem lenne. Ha letörlöm a file-t, vagy átrakom másik meghajtóra, attól még tudom seedelni? Kezdek kifogyni a helyből:-))
    Köszi!
  • Jimbo
    Köszi
  • mellon
    Hello.
    Nem kell semmit csinálnod. A letöltés befejezte után a kliens automatikusan elkezd visszaseedelni. BitCometnél a letöltés után a letöltött cucc neve előtt a nyíl átvált zöldből narancssárgává.
  • Jimbo
    Sziasztok! Segítséget kérnék, arra lennék kiváncsi h ha leszedtem egy file-t, kell-e vmit tennem, h seedeljem vagy elég, ha fenn hagyom? Bitcomet-et használok és mivel nem rég kezdtem ezt az egészet, nem tudom h mit kell tennem. A Seed ablakban nyomjak a Start gombra vagy elég ha fennmarad a tracker? Köszi!
  • logran
    Ez OK, én is tapasztaltam már, hogy kevesebbel jön le, mint fel és mire leszedtem, már bőven vissza is osztottam.
    De akkor ki marad seedelni tovább? Szerintem inkább csak az, akinek bennemarad a megosztásban valahányadiknak az adott torrent.
  • tomo
    igy igaz, minel tobbet toltesz fel, es minel tobbmindenkinek, annal szivesebben adnak neked is ők.
  • hmhm
    Publikus trackernél is számít az arányod, vagyis általában a feltöltési sebességeddel arányosan tudsz letölteni is, különben nem létezhetnének publikus trackerek, senki nem töltene fel.
  • logran
    Ha lehetne és csatlakoznál mind az 1200-hoz, az már kb. önmagában megbénítana minden adatforgalmat. 50 seedertől már nagyon jól kéne jönni a cuccnak, csakhát ezek a seederek nem olyanok, mint a reges oldalon, hogy az arány miatt seedelnek...
    Szóval nem a csatlakozások száma miatt jön lassan.