36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
paul161 #4313 Köszi a címet de itt nincs fent a routerem. Szóval nem tom mit csináljak vele. -
#4312 szerintem nem szedheted, mert nem egyezik a két cucc, másrészt tudtommal egyébként se tudod két helyről ugyanazt szedni. Bár lehet, hogy tévedek, mert még sosem próbáltam :) -
#4311 valaki magyarázza már el hogy miért van az, hogy az utóbbi napokban, bármelyik letöltés megáll 99,9-99,7%nál és nem szedi le az a szar bitlord. kösz -
#4310 Kérdés:
Szedem a Most Wantedot egy public trackerről. Most láttam, h egy másik privát trackeren is fenn van ugyanaz. A különbség: A publikus trackeren fenn vannak a játék zenéi is, tehát a csomag nagyobb. Ugye a privát gyorsabb, mint a public.
Szedhetem-e egyszerre a kettőről? Tehát két torrent file-al? Vagy nem tudja egyszerre a kettőt kezelni? -
tomo #4309 olvasd a forumot. megmaradtak a meghivok, csak a menupontot vettek ki . invite.php n megtalalod oket.
takaritas utan pedig visszakapcsoljak, csak kicsit atszerkesztik. -
#4308 http://www.portforward.com -
paul161 #4307 oké. Köcci -
ssolitude #4306 Nincs routerem és még nem is konfigoltam.Bizonyára van hozzá valami szoftver,amiben be tudod ezeket a dolgokat állítani. -
paul161 #4305 És azt nem tudod, hogy hol kell beállítani? -
ssolitude #4304 Úgy tudom a routeren is kell.Portforward. -
paul161 #4303 Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy elég-e ha csak a windowson nyitok meg egy portot vagy a routeren is kell?
Nekem valami dana nw5040sr routerem van és azt nem találtam faqnál hogy azon hogy kell portot nyitni?
Köszike előre is.
Paul161 -
ssolitude #4302 Remélhetőleg.Gondolod "takarítás" jelleggel történt a leállás?Egy-két emberke beparázott,volt akinek 85 db meghívója "tűnt" el. -
#4301 sztem a takarítás után egy időre megint vissza fog állni a meghívózás... -
ssolitude #4300 Én nem akarok.De ha senkinek nincs meghívója(márpedig nincs)akkor nem tudnak meghívni. -
Jimbo #4299 Ja, ha nagyon akarom, akkor Claudia Schiffer-t is rávehetem h pipázzon le -
#4298 ha nagyon akarsz, be fogsz tudni jutni! -
Jimbo #4297 Ja, de a csitára sem lehet soha bejutni, sky-t mondjuk még nem próbáltam. -
#4296 nekem a napokban sikerült bekerülnöm az endless-re és meg kell mondanom ,hogy nem érdemes sajnálni, ha valaki kívülreked.
A mAjom meg a sky is bőségesen jó. -
Jimbo #4295 Ja, végülis minek engedne be bármelyik magyar oldal a pórnépből is vkit, csak az elit, csak az elit.... -
#4294 2000 na. -
#4293 Tegnap este még 200 volr és 0.1 ;) -
ssolitude #4292 És honnan veszel meghívót??? -
#4291 meghívóval...
de nyílt regisztráció/remélem/ nem lesz... -
#4290 1000 user és max 0.2 -
#4289 Őőő, csak én gondoltam ha kiraknak 2000 usert akkor be lehet majdregelni a helyükre. Mi másért csinálnák? -
Jimbo #4288 Sziasztok, azt kérdezném h ha szedek vmit amit elvileg 50-n seedelnek, akkor mi a rákért csak 6k-val jön? -
ssolitude #4287 1.Ki mondta hogy 27-én lehet regelni?
2.Ha nincs meghívód,akkor hogyan regelsz? -
#4286 Mér megvan, nincs reg. Mikor várható? -
#4285 Én nem ismerem. Címe? -
#4284 Hír a Bithumenről:
2005-11-19 - Ehónap 27-én ki lesz szórva a 2000 legrosszabb arányú user (max 0.1).
Szal akinek nincs regje bithura és szeretne az 27.én figyelje majd az oldalt ;) -
#4283 thx -
#4282 Savaria -
#4281 nekem is vki! elfelejtettem a címet! köszi -
balcsi70 #4280 Kösszi.Azért kérdeztem mert én már végigzongoráztam amit tudtam de nem találtam.Gondoltam valki segit. -
#4279 úgy értette, hogy csökkent, hogy a többit már 20 GB-onként kapta... -
#4278 Nem csökkent az elsőt 30 giga után kaptad, a többit 20 gigánként. -
#4277 Csak magyar torrent oldalon... -
balcsi70 #4276 Sziasztok.Nem tudja valaki hogy hol találom meg a Micr.Windows XP Profesional Hun-t letöltésre?Elöre is kössz!!! -
#4275 az első meghívót 30 giga után kaptam... de utána egyre csökkent a "limit"... ezért
akinek gyors nete van számolatlanul gyüjthette a meghívókat,,, ez volt a legnagyobb hiba szerintem -
#4274 Nemazér, hanem azér mert pár droid elkezdett fékelni az újonnan kapott meghívóival, meg sokan már hisztiztek hogy mévan ilyen sok új user...