36529
10528995171162147123.jpg
10528995171162147112.gifTilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások

• menyus77
    Ti leglább meg tudjátok nézni milyen szar lett; nekem nincs jogosultságom a lap megtekintéséhez..
  • tomo
    ird azt amire gondolsz, ne nekunk kelljen mar kitalalni, mit akartal irni. vazz :P
  • Duddits
    Jaja.
  • bertino
    pff... látom nem esett le mit akartam lényegében mondani, nem teccik, kész, nem kell tultárgyalni
    és te hova tetted a felfogóképességed ?
  • tomo
    te hova tetted a szemed? sztem pont most nem olyan mint a tobbi torrent oldal ... sajnos.
  • bertino
    nah igen... a külön komment hiány, így, hogy olyan lett mint többi torrent oldal, nekem sem teccik :|
  • logran
    Esetleg itt lehet keresgélni:
  • Duddits
    Én azt nem szeretem az új E-be, hogy azt nem szokták leírni, hogy melyik release-ről is van szó, főleg filmeknél, hogyha esetleg megvan nekem is, akkor tudjam seedelni.

A másik meg az, hogy nem lehet kommentelni.

A 3., pedig, hogy nem írja ki, az újonnan feltett torrentek mellé, hogy új, vagy akármi. Így mindig számolgatnom kell, hogy mikor is néztem meg utoljára, ás úgy visszanézni az új dolgokat.
  • mrzed001
    Kíváncsi lennék, hogy miben találod jobbnak ezt a nullára redukált, featureless, bamba felületet ?
  • NuCLEARScoRp
    Nekem tetszik az új Endless... szerintem sokkal praktikusabb ... igaz kicsit szokni kell de egyértelmüen jobb.
    Aztán még korán sem a végleges állapot ez...
  • Laky
    BH:

Too many connections
    go home

• Newfronter
    Nekem az nem tetszik, hogy lopósnak nevez!
    Mert még regelni sem enged...
  • menyus77
    köszi!
  • mellon
    Akkor a DHT egy igazi társ, akitől nem szabadulsz :).

Nekem tetszik az új E. A fórum nem tetszett, de már barátkozom vele.
  • Sanyix
    Gyengus? Jószar :)
  • Yossarian
    ismerősök közt éppen ma beszéltük, hogy elég gyengus lett az endless. :(
  • tomo
    ja, nem lehet hozzaszolni.
  • [HUN]FaTaL
    én vagyok a nagyon béna vagy az új endlessen tényleg nem lehet kommentálni egy torrentet? az sem tetszik hogy nem dátumot ír hanem az azóta eltelt órát:(
  • Sanyix
    DHT-ről kapcsolódok akkoris kapcsolódnak rád ha kikapcsolod a DHT-t, egy másik dht-s embertől úgyis megtudja a kliensük az összes peer ipcímét :) fullos infomegosztás van.
  • mellon
    Egyik reges oldalon vészesen közelít a ratiom az 1.0 felé. Nem akarom, hogy 1.0 alá menjen, éppen ezért aktív seedelésbe kezdtem (16 K uploadal ne virgonckodjon az ember ), és szeretném, hogyha az összes feltöltött megát érzékelné a tracker. Ezért szeretném kikapcsolni a DHT-t. Utánna viszakapcsolom, mert én is nagy hasznát veszem.
    @menyus77
    Ezen az oldalon elég sok videóklipp van, de elsősorban rap és RnB.
  • virgonc2
    A Bittornadoban nem is látok proxy opciót, elég nyomorék egy kliens.
  • menyus77
    Helo!

nEm tudotok véletlenül egy olyan torrent oldalt ,ami konkrétan zene vidókkal/dvd-kkel foglalkozik?

amúgy pöpi a filemp3.org!
  • Lantee
    Köszönöm, azt már én is néztem. Sajnos reges, és most nem lehet regelni, anélkül meg nem tudom, hogy mik vannak fent. :(
    Igazából kisebb, kicsit spécibb oldalakra gondoltam, de a torrent.pagina.nl-en lévő linkek nagy része kamu.

Na mindegy, ha esetleg talál ilyesmit, szóljon!

köszi
  • Sanyix
    Mér akarod kikapcsolni? Ha nemtud trackerre csatlakozni, akkor azt használja.
  • mellon
    Hogyan kell kikapcsolni a DHT Connectiont? Kiveszem a pipát a beállításokban letöltés előtt/közben/után, de az eredmény mindíg ugyan az. Működik.
    Használt kliens: BitComet 0.60
  • Serpa
    Too many connections
    go home

:)
  • Laky
    FileMP3.org
  • Lantee
    Csak egy kérdés:
    Nem tud valaki olyan oldalt, ahol kifejezetten zenék, zenei DVD-k vannak? Elsősorban elektronikus zenékre gondoltam, ennek megfelelően gondolom holland vagy német oldal biztos létezik?

Köszi!
  • Laky
    hm :)
    Kis turelmet...
  • Laky
    tényleg, elnézést
  • fifi
    mindemellett nem megy nekem azzal az URL-el az oldal.
    ezt a DNS frissítést én nem igazán látom át...
  • precision
    igazad van, töröltem is
  • fifi
    ja
  • Met
    azért a linket nem kellett volna berakni
  • fifi
    ha pl BitCOmeted van próbáld ki a BitTornadot...
    én is jártam így anno
  • virgonc2
    Próbalkozott már vki proxyval? A filemp3 valamilyen okból bannolta az egész ip-rangemet. Magára az oldalra proxyn keresztül feljutok, viszon hiába állítom be a Bitcometben, hogy a trackerrel is ezen keresztül kommunikáljon, vagy visszadob az oldal vagy egyszerűen nem történik semmi. Érdemes esetleg másik klienssel próbálkozni?
  • Duddits
    Tudom. És nem is állítom, hogy mindent tudok.
  • fifi
    sok mindent nem tudsz te még...
  • Duddits
    hihihihih

A D-t nem tudtam mit jelent.
  • Laky
    uhh, az jó lehet, csak nincs accom, regelni meg nem lehet