36529
Tilos meghívót kérni vagy csereberélni!
Úgyis törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások
-
#4073 Ti leglább meg tudjátok nézni milyen szar lett; nekem nincs jogosultságom a lap megtekintéséhez.. -
tomo #4072 ird azt amire gondolsz, ne nekunk kelljen mar kitalalni, mit akartal irni. vazz :P -
#4071 Jaja. -
#4070 pff... látom nem esett le mit akartam lényegében mondani, nem teccik, kész, nem kell tultárgyalni
és te hova tetted a felfogóképességed ? -
tomo #4069 te hova tetted a szemed? sztem pont most nem olyan mint a tobbi torrent oldal ... sajnos. -
#4068 nah igen... a külön komment hiány, így, hogy olyan lett mint többi torrent oldal, nekem sem teccik :| -
logran #4067 Esetleg itt lehet keresgélni: -
#4066 Én azt nem szeretem az új E-be, hogy azt nem szokták leírni, hogy melyik release-ről is van szó, főleg filmeknél, hogyha esetleg megvan nekem is, akkor tudjam seedelni.
A másik meg az, hogy nem lehet kommentelni.
A 3., pedig, hogy nem írja ki, az újonnan feltett torrentek mellé, hogy új, vagy akármi. Így mindig számolgatnom kell, hogy mikor is néztem meg utoljára, ás úgy visszanézni az új dolgokat. -
#4065 Kíváncsi lennék, hogy miben találod jobbnak ezt a nullára redukált, featureless, bamba felületet ?
-
#4064 Nekem tetszik az új Endless... szerintem sokkal praktikusabb ... igaz kicsit szokni kell de egyértelmüen jobb.
Aztán még korán sem a végleges állapot ez...
-
#4063 BH:
Too many connections
go home
-
Newfronter #4062 Nekem az nem tetszik, hogy lopósnak nevez!
Mert még regelni sem enged... -
#4061 köszi! -
#4060 Akkor a DHT egy igazi társ, akitől nem szabadulsz :).
Nekem tetszik az új E. A fórum nem tetszett, de már barátkozom vele. -
#4059 Gyengus? Jószar :) -
#4058 ismerősök közt éppen ma beszéltük, hogy elég gyengus lett az endless. :( -
tomo #4057 ja, nem lehet hozzaszolni. -
#4056 én vagyok a nagyon béna vagy az új endlessen tényleg nem lehet kommentálni egy torrentet? az sem tetszik hogy nem dátumot ír hanem az azóta eltelt órát:( -
#4055 DHT-ről kapcsolódok akkoris kapcsolódnak rád ha kikapcsolod a DHT-t, egy másik dht-s embertől úgyis megtudja a kliensük az összes peer ipcímét :) fullos infomegosztás van. -
#4054 Egyik reges oldalon vészesen közelít a ratiom az 1.0 felé. Nem akarom, hogy 1.0 alá menjen, éppen ezért aktív seedelésbe kezdtem (16 K uploadal ne virgonckodjon az ember ), és szeretném, hogyha az összes feltöltött megát érzékelné a tracker. Ezért szeretném kikapcsolni a DHT-t. Utánna viszakapcsolom, mert én is nagy hasznát veszem.
@menyus77
Ezen az oldalon elég sok videóklipp van, de elsősorban rap és RnB. -
virgonc2 #4053 A Bittornadoban nem is látok proxy opciót, elég nyomorék egy kliens. -
#4052 Helo!
nEm tudotok véletlenül egy olyan torrent oldalt ,ami konkrétan zene vidókkal/dvd-kkel foglalkozik?
amúgy pöpi a filemp3.org! -
Lantee #4051 Köszönöm, azt már én is néztem. Sajnos reges, és most nem lehet regelni, anélkül meg nem tudom, hogy mik vannak fent. :(
Igazából kisebb, kicsit spécibb oldalakra gondoltam, de a torrent.pagina.nl-en lévő linkek nagy része kamu.
Na mindegy, ha esetleg talál ilyesmit, szóljon!
köszi -
#4050 Mér akarod kikapcsolni? Ha nemtud trackerre csatlakozni, akkor azt használja. -
#4049 Hogyan kell kikapcsolni a DHT Connectiont? Kiveszem a pipát a beállításokban letöltés előtt/közben/után, de az eredmény mindíg ugyan az. Működik.
Használt kliens: BitComet 0.60 -
#4048 Too many connections
go home
:) -
#4047 FileMP3.org -
Lantee #4046 Csak egy kérdés:
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol kifejezetten zenék, zenei DVD-k vannak? Elsősorban elektronikus zenékre gondoltam, ennek megfelelően gondolom holland vagy német oldal biztos létezik?
Köszi! -
#4045 hm :)
Kis turelmet...
-
#4044 tényleg, elnézést -
#4043 mindemellett nem megy nekem azzal az URL-el az oldal.
ezt a DNS frissítést én nem igazán látom át... -
#4042 igazad van, töröltem is -
#4041 ja -
#4040 azért a linket nem kellett volna berakni -
#4038 ha pl BitCOmeted van próbáld ki a BitTornadot...
én is jártam így anno -
virgonc2 #4037 Próbalkozott már vki proxyval? A filemp3 valamilyen okból bannolta az egész ip-rangemet. Magára az oldalra proxyn keresztül feljutok, viszon hiába állítom be a Bitcometben, hogy a trackerrel is ezen keresztül kommunikáljon, vagy visszadob az oldal vagy egyszerűen nem történik semmi. Érdemes esetleg másik klienssel próbálkozni? -
#4036 Tudom. És nem is állítom, hogy mindent tudok. -
#4035 sok mindent nem tudsz te még... -
#4034 hihihihih
A D-t nem tudtam mit jelent. -
#4033 uhh, az jó lehet, csak nincs accom, regelni meg nem lehet