Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizonyíték nélküli vádaskodás nagyon magyarosan hangzik...
Ha komolyan gondolod, akkor vicces, ha meg csak kötekszel mert a mienk hamarabb lett kész akkor meg szánalmas.

Why so serious?

CJofthegod
Írtam egy levelet epekedve várom a válaszodat 😊

Nem tudom kik vagytok, de kösz a gyanúsítgatást.
Garantálhatom, hogy saját kútfõbõl származik minden egyes szó a fordításban. Már befejeztük a fordítást mikor egyáltalán megtudtuk (innen), hogy más is dolgozik rajta illetve használatra kész bétája van. De gondolj amit akarsz, én tudom, hogy megdolgoztam ezért, mindenféle segítség nélkül (MrAndree-t kivéve)

GaBika6
Miért dugdossátok??? Pénzért akartátok adni??? <#wow1>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Csibusz
Hmm..
Nem tudom mi okból van, de annyira HLteam szaga van a magyaritásodnak.. Akkor még nem is zavarna, csak éppen csapattag vagyok, és eléggé sokat szenvedtünk az egésszel, és nem azért, hogy valaki ellopja és terjessze mint az igét😊
Golems of Amgarrak játéknál vagyok.Lent boklászok .összeszedtem pár cuccot de nemtudok továbbmenni mert az ajtók valami varázslattal levannak zárva.Nemtudom mi a megoldás mert amgolul nemtudok.Valaki adjon egy lökést hogy tovább tudjak enni.Nemtudok bemenni abba a terembe amelyikbe a másik gömb forog.Van egy lezárt ajtó is és nemtudok visszamenni sem az utakra!
Maximum akkor ha meg akarod csinálni azt a küldetést amihez kell. Amúgy felesleges.

Why so serious?

CJofthegod
Hali engem is érdekelne a magyarítás...
ide elküldenéd?
[email protected]

lightjack
sztetek érdemes szerencsevadásznál lopakodásra tenni????

Egyelõre csak béta, szóval ha hibát találtok benne akkor jelezzétek nyugodtan. 😊

Why so serious?

Fantusz
Érdekel <#wink>
Természetesen köszönet a munkáért

Gubberx
Hali, engem érdekelne 😊 [email protected]

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Elkészült a Leliana's Song magyarosítás béta verziója. Akit érdekel, jelezze és átküldöm.
(majd gondolom felrakjuk valahova, ahonnan le lehet szedni, de hirtelen ez van)

Svenhassel
Pár órácska csak. Szerintem nekem nem volt több 2-nél.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Sziasztok. Witch Hunt DLC-nek mennyi a játékideje? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Mágussal megy szerintem az eleje a legsimábban. Harcossal, szerencsevadásszal kicsit gázabb, de majd kiforrja magát, nem lesz mindig ilyen béna 😄 Amúgy én személyszerint íjra nem adtam egy pontot sem. Csak kétkezes és szvadász tulajdonságokra.

Semmiképpen ne gyúrj kétféle fegyverre. Csak elcseszed a skill pontokat. Válassz ki egy irányt és azt fejleszd. Nekem a dual tõrös backstabber assassin-duelist a személyes kedvencem, szép nagyokat lehet hátbadöfni vele.

Why so serious?

lightjack
oksoks köcc. még egy kérdésem lenne: tudnátok pár tanácsot adni a szerencsevadász karakterrel való játékhoz?? normálon tolom, de amikor a korcari vadonban kellet harcolni, az elõzõ mágus karimmal elég simán ment, ezzel viszont eléggé nyögvenyelõs volt. párszor meghlatam és kezdhettem újra,de a mágusnál nem volt ilyen. vmi ötlet?? kétkezes fegyverekre gyúrok,. de most elkezdtem egy kicsit az íjra is tornászni. szal vmi tipp v harci taktika amit ti sikeresen alkalmaztok szerencsevadászoknál???

PiszkosFred
Az itemek megjelennek azonnal, a kvesztek elerhetove valnak, illetve lesz 3-4 uj helyszíned, ha jol emlekszem sargaval jelolve a terkepen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lightjack
honnan tudom meg h a dlck mûködnek is a játékban, nem pedig csak talapítve van?? mert az h telepítve van azt kíirja a daoupgrades-nél

BEAST
<#wow2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lightjack
jah csak a mass effectes kockaságom tört elõ😄 mert ugye az a bioware másik gyöngyszeme feltételeztem h játszottatok vele és értitek h mit akarok mondani...de mivel még nem játszottatok SÜRGÕSEN toljátok végig mind2 részt 10szer!!!!!!!!!!!!!!!!!

light jack, te tulajdonképpen melyik játékkal játszol? 😄 Mer ez a Morgana, meg példakép meg renegát vagy mi, nagyon nem rémlik a dragon agebõl D: De lehet h csak én nem figyeltem elégge XDXD
Nekem tökéletesen ment, talán egy kicsit jobban is. Amúgy szerintem rakd fel az 1.04-est is, az is javít egy csomó hibát.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

lightjack
feltettem az 1.03as petchet, és mintha kicsit jobban akadna...vagy lehet h csak én látom bele...fellépett vkinél ez az akadási prob a pecselés után???

Tedd fel a legújabb patch-et, kell hozzájuk, meg amúgy is, baj nem lehet belõle. A Golems of Amgarrak, és Witch Hunt nem magyar, a Leliana's Song alapból angol, de a magyarítás már a béta-teszt fázisban jár.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

lightjack
le akarom tölteni a dlc-ket de azokhoz meg 1.03 as patch kell...v sem???
a másik, meg hogy a DLC-k angolul vannak feliratozva?? vagy van vhol magyar felirat rá??

lightjack
muhhaha<#hehe><#hehe><#hehe><#mf1><#mf1>

Fantusz
"így legalább lehetsz köcsög is" - minden további nélkül lehetsz, Zevran szívesen közremûködik <#eplus2>

Morrigan. Meg a paragon és renegade az másik játék. 😄

Why so serious?

A Kõbe zárva nevû DLC-t tedd fel (Stone Prisoner).

cikasz
Igen egy DLC-t, de nem jut eszembe a neve.

http://www.akciofigura.hu

lightjack
ahhoz h a Pala nevû csapattagot megszerezzem kell vmit telepíteni???

lightjack
most nem fogok szarozni leliana val megyek majd egyenesen morgana-ra...persze így inkább renegade karim van, az jobban illik morganahoz...mondjuk sztem a renegade sokkal poénabb mint a példakép. az olyan "szent"...így legalább lehetsz köcsög is^^

Rákattintasz a trónra, majd ráállsz a 3csapattagoddal a 3kapcsolóra (egyik a termen kívül van, a másik kettõ bennt oldalt egymás mellett), aztán katt megint a trónra. Aztán jön a sárkányka.

Ismerõs, elsõre én is elrontottam (nagyon) és újra kellett kezdenem 😊

Van még pár olyan elhelyezve a trónteremben (arra már pontosan nem emlékszem hol), ha mindre ráállsz akkor a terem közepére beidéz neked egy minisárkányt, aztán le lehet verni.

Why so serious?

A törpe palotánál mi a földön az a kapcsoló, rámegyek és kattan egyet, van valami értelme?
lightjack
nahjo majd ha egyzser végigtoltam alappal akk majd lehet modolok picit, de én akkor is elõször végigtolom a normális, mod nélkülivel...nahmeg most újat kezdek, mert kicsit elbaszarintottam a karimat...mivel még fingom nem volt az eleéj n a játékhoz h mi micsoda ezért az alapképzettségeknél mindig jra tettem és összevisza nyomtam...mind1 úgyis még csak redcliff ostrománál voltam kb 8%on.

Így igaz. Sokkal élvezhetõbb egy másik Leliana arccal 😊

Pedig modolni érdemes. Például sokkal jobb egy értelmesen kinézõ Lelianat bámulni sok órán át mint az a bányarémet amilyen alapból.

Why so serious?

lightjack
aha értem...mondjuk az biztos h újra játszom majd egy harcos karival...valszeg renegade jelleggel...

modolni meg nem szeretek, mert már jó pár más játkban bekevertek a sokféle mod. jobban szeretem az eredeti game-t...

PiszkosFred
Ilyen aprosagokon ne akadj fenn. Amit a mostani magusoddal kihagysz, azt majd megcsinalod a tolvajoddal, vagy a harcosoddal. Ertem ezalatt azt, hogy a jatekosok 90% eloszor egy player-morrigan-leli-allistair negyessel jut a sztori vegere. Es ugyanez a sztori egesz mas hangulatot kap, ha ezek helyett a szeszkazan torpet, a badogember kunarit, vagy akar az bergyilkos elfet viszed magaddal a kalandok soran. Nem tudod egy vegigjatszassal a jatek osszes poenjat, sztorijat, aspektusat megismerni, ne is fajjon emiatt a fejed. Amit kihagysz, bepotolod kesobb.

Leli kapcsan meg tenyleg erdemes szetnezni a lentebbi linken, iszonyat sok mod van, amely atplasztikazza a kedvenc bardunk arcocskajat.

Parhuzamos romanc megoldhato, csak a szemelyes kveszteket kell jo idoben megcsinalni. De midnig jon majd egy pillanat, amikor ultimatumot kapsz "vagy o vagy en" jelleggel.

lightjack
nahjo mivel a karimhoz inkább leilana illik, és még a játék elején vok, majd akk õt viszem ágyba...am télleg lehet egyzserre több románcot tolni?😄

Sztem szedj le a Dragon Age Nexus-ról egy neked szimpatikus Leliana kinézetet, ha az alap nem jön be. Pl. van olyan kinézet is, ahogy a Sacred Ashes videóban néz ki Leliana. Az már kicsit jobb, mint az eredeti. 😊
lightjack
hát azért a kinézet is számít...persze nem csak az de azért ne mond h nem számít...

Fantusz
Nem tudom miért kell ennyire nagy jelentõséget tulajdonítani a karakterek kinézetének.
Morrigan jól néz ki? - meglehet, de õ egy kaotikus karakter, nem fogja díjazni a sorozatos segítõszándékot (most akkor mi tetszik rajta?).
Ágyba bújás Morrigannal különben sem nehéz, mivel a boszinak ez a célja, de ami a kérdésedre válasz: a játék tele van Morigannak tetszõ ajándékokkal, Flemeth varázsküönyvétõl pedig annyira bezsong a csaj, hogy dobsz egy hátast a reakciójától.
Párbeszédben Morrigant is lehet némileg befolyásolni, végsõ esetben meg a táborban hagyhatod, ha nem akarsz az õ értékrendje szerinti döntéseket hozni.

lightjack
ti mit tanácsoltok? elf mágus vok és többnyire "példakép" úton játszom a játékot, viszont ha különbözõ questeknél példakép válaszokat adok akk morrigan em fogja helyeselni, pedig arra gyúrok h megkedveljen, és majd ágyba viszem😊 deh nemtom, lehet h példakép hõsnek inkább példakép csaj kéne...csak az a leliana v ki nem nagyon jön be...meg hát ahogy az kinéz...-.- szal tipp?

lightjack
oks megvan köcce!!!

PiszkosFred
A templom elott van a hirdeto tabla, mellette all egy pap, neki add le. Erdemes bekapcsolni optionsba azt, hogy a terkepen mutassa a fontosabb kozeli dolgokat (kuldetesek, ajtok, fontosabb npck stb) A templomos kveszteket mindig a mellette levo kantalo papoknal tudod majd leadni a kesobbiekben is.