Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha komolyan gondolod, akkor vicces, ha meg csak kötekszel mert a mienk hamarabb lett kész akkor meg szánalmas.
Why so serious?
Garantálhatom, hogy saját kútfõbõl származik minden egyes szó a fordításban. Már befejeztük a fordítást mikor egyáltalán megtudtuk (innen), hogy más is dolgozik rajta illetve használatra kész bétája van. De gondolj amit akarsz, én tudom, hogy megdolgoztam ezért, mindenféle segítség nélkül (MrAndree-t kivéve)
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nem tudom mi okból van, de annyira HLteam szaga van a magyaritásodnak.. Akkor még nem is zavarna, csak éppen csapattag vagyok, és eléggé sokat szenvedtünk az egésszel, és nem azért, hogy valaki ellopja és terjessze mint az igét😊
Why so serious?
Why so serious?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(majd gondolom felrakjuk valahova, ahonnan le lehet szedni, de hirtelen ez van)
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Why so serious?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
a másik, meg hogy a DLC-k angolul vannak feliratozva?? vagy van vhol magyar felirat rá??
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
modolni meg nem szeretek, mert már jó pár más játkban bekevertek a sokféle mod. jobban szeretem az eredeti game-t...
Leli kapcsan meg tenyleg erdemes szetnezni a lentebbi linken, iszonyat sok mod van, amely atplasztikazza a kedvenc bardunk arcocskajat.
Parhuzamos romanc megoldhato, csak a szemelyes kveszteket kell jo idoben megcsinalni. De midnig jon majd egy pillanat, amikor ultimatumot kapsz "vagy o vagy en" jelleggel.
Morrigan jól néz ki? - meglehet, de õ egy kaotikus karakter, nem fogja díjazni a sorozatos segítõszándékot (most akkor mi tetszik rajta?).
Ágyba bújás Morrigannal különben sem nehéz, mivel a boszinak ez a célja, de ami a kérdésedre válasz: a játék tele van Morigannak tetszõ ajándékokkal, Flemeth varázsküönyvétõl pedig annyira bezsong a csaj, hogy dobsz egy hátast a reakciójától.
Párbeszédben Morrigant is lehet némileg befolyásolni, végsõ esetben meg a táborban hagyhatod, ha nem akarsz az õ értékrendje szerinti döntéseket hozni.