18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Bucsek
    Awakeningben emlékszem valami bugra amikor az erdőben bemegyek a lezárt ajtón h megkeressünk a mágus tesóját. miről is szólt az? eltünnek a ruháim? pontosan nem emlékszem, de nem szeretnék beleesni újra abba a csapdába :D
  • nr1ranger
    Orzommarból menj le a Mélyutakra, és amikor ki kel választani a Mélyutakon hogy hova is akarsz menni, ott lesz egy új hely.
  • Csibusz
    Már megvan:)
  • Csibusz
    azzal már elkéstünk xD de legalább már ezt is tudom... xD
    A másik ami még fontos, hogy Shale most mondta, hogy megjelöli nekem a térképen a Thaig-ját mert kiváncsi, hogy mi volt ott.... Hol találom mert a térképen nem látom:S Csak úgy kb-ra:)
  • JethroHUN
    A táborodban lesz a ládájuk. de vigyázz kapsz érte XP-t mielőtt eszedbe jutna olcsó elfgyökérrel felfarmolni magad XD
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Meg van a három szövetséges (elf,törp,kör) és mindhárom mondja, hogy elfogadna némi segítséget, valamelyik ékkövet valamelyik hozzávalókat, ezeket h tudom odaadni nekik? Vagy ez csak egy párbeszéd?
  • keysersoze
    Ez kemény. Gaxkangot viszont máussal überelhetetlen.
  • Evoluti0N
    Szerintem változtatható lesz a kinézete. Ahogy a ME-nél, úgy értelemszerűen itt is az alap kinézetet használják minden trailer-ben, gameplay bemutatóban. Azzal a különbséggel, h a DA2 eseétben 1-2 videóban a női alapkinézetet is láthattuk már. Egy ME és egy DA után nagy visszaesés lenne az, ha nem lehetne a karakter kinézetét változtatni.
  • nr1ranger
    Nos a DA2 nem is fereldenben fog játszódni, sőt a főhőse sem ugyanaz. Annyit tudunk hogy mikor a darkspawn megszállta Lotringet ő akkor menekült el onnan a Free Marchesra. Amúgy meg a karakter csak annyiban kötöttt hogy ember lesz, és ha jól tudom a kinézete sem változtatható, de ugyanúgy lehetsz harcos, mágus, vagy szerencsvadász, sőt férfi és női karakter is. Kb olyan lesz mint a Mass Effecteben. Viszont a főhős így teljes egészében szinkronizálva lesz.
  • JethroHUN
    Nem a saját karakteremet viszem tovább? annak meg mi értelme, hogy kapsz vmi készítők által megálmodod karaktert és játsszál azzal, ha nem tetszik te bajod alapon...
  • nr1ranger
    Fullos mentés annyira nem lényeg mert nem a karakteredet fogod folytatni, hanem a DA:O fontosabb történetelemeit viszed tovább, amik valamilyen szinten hatnak a 2-re is. Pl: Nem Allistar lett a király hanem más, részt vettél-e a rituálén vagy sem stb.
  • nr1ranger
    Sztem egy rpg-ben azt válaszd amelyik szimpatikusabb, sztem egyik sem életképtelen. Ez nem WoW hogy feltétlenül azzal kell tolnod amelyikkel nagyobb DPS-t tolsz :) (bár lehet hogy nightmare-n előfordul olyan hogy annyira durva hogy tényleg kell a dps, én csak hardon játszok) Amúgy meg én most Dual wildezek a warriorommal, 2kezest eddig csak úgy nézegettem hogy pl Stenre átváltva a nézetet, de nekem a dual wild jobban tetszik.
  • Ashyn
    De igen, jelenleg kard + pajzs a felállásom. Viszont szeretném majd valamelyik dps ágat is kipróbálni, erre várnék tanácsokat.
  • lightjack
    az egyik kézbe pajzs,másik kézbe kard az nálad nem is játszik? am ez télleg jó kérdés, már bennem is felmerült.
  • Ashyn
    Sziasztok!

Ember harcosnak a kétkezes fegyver vagy a két egykezes fegyver használata javasolt?

Köszönöm
  • JethroHUN
    Persze mindenképpen egy fullos mentést kell majd oda importálni :D azt hallottátok h facebookra az EA feldobja a DAO-t vmi flash játék formájában
    és lehet majd vele DA2-ben cuccokat feloldani.

A Lelian' songot meg lehet bármikor játszani :))
  • nr1ranger
    Vérvonalak után érdemes, de Awakening előtt sztem. Bár a GoA mennyire nehéz úgy nem tudom, mivel nemrég kezdtem el újra végigtolni, amikor meg először végigjátszottam még nem voltak ezek a dlc-k így most ezeket a DLC-ket a két játék közé iktatva tervezem. (+ valszeg ebből a mentésből importálok majd DA2-be)
  • JethroHUN
    Előtte ne, mert importálni érdemes oda karaktert, és az ott megszerzett xp, nem kerül vissza Vérvonalakban mert oda nem lehet importálni az a mentést, külön menti a dlcket, mintha másik karakter lenne. A GoA az meg elég nehéz, magas szintű karakter kell, és legyen nála egy rakás hp, mana poti meg ami kell. a Witch Hunt az egy 0 kb. azt bármikor, de mielőtt befejezted volna az alapjáték történetét, nem csináld, mert kapcsolódik Morriganhez.
  • Rolly
    1 kérdés: A Witch hunt és a Golems of Amgarrak dlc-t mikor vigyem ki? A Vérvonalak előtt, vagy inkább utánna érdemes? Előre is köszönöm.
  • Fantusz
    Ne merülj bele nagyon, szerintem nem érdemes...
    Ha a karakterablakban figyeled az értékeket, miközben a fegyvereket cseréled, feltűnhet, hogy alkalmanként beragad egy-egy érték, meg hihetetlen dolgokat tud kiírni - bugos lehet ez a rész.

Hihető, hogy az én szerencsevadászom ugyanannyit sebez puszta kézzel, mint két karddal?
    Pusztakezes sebzése 49,6/49,6.
    Maric pengéje 70,2
    Duncan kardja 72,2
    Ez a két fegyver dualban: 49,6/49,6.

Alapjátékhoz dlc-ként létezik egy tőr (Penge), dualos karakternek hatalmasat dob a sebzésén, a +5 sebzés bónusza hozzá adódik a másik fegyver sebzéséhez is (Awakeningbe nem lehet átvinni).
  • Mike
    ha nem is 40, de nem 24
    puszta kézzel ütök 20-at, ennyit érne egy penge? elég vicc

nem baj, majd Fantusz elmagyarázza, mert nekem magas
  • Mike
    de most már mindkét kezem egyformán ügyes, mégsem
  • JethroHUN
    Azért mert a valóságban sem egyforma ügyes mindkét kezed,most gondold át mi a jobb, (játékban) ha a másik kézben lévő fegyver kevesebbet sebez, vagy legyen egyenlő sebzés, 40/40 de nagyon rossz találati arány?
  • lightjack
    ez télleg érdekes. h egyik kezedből átteszed a másikba mitől lesz életlenebb a penge az valóban egy furcsa jelenség. alapból meg ha csak egy kard van a kezében akkor a másik üres kezével nem fogja meg a kardot szal még azt sem lehet mondani h azért gyengébb met akkor a tőrt egyszerre két kézzel fogja. furán fogalmaztam de aki megért, megérti aki nem, nem:)
  • JethroHUN
    jah oké
  • Mike
    egyébként is szerencsevadász karim van, úgyhogy kétkezesre ha akarnék se tudnék pontot tenni
  • Mike
    hülyeséget írtam
    természetesen kettős fegyver mestere
  • JethroHUN
    De neked nem a kétkezes harc kell Kettős fegyver. a kétkezes az a 2H kardhoz való.
  • Mike
    kétkezes harc mestere
    tettem rá pontot
    semmi hatása nem volt
    ugyanúgy 24.4/23.9
    ha meg csak a rózsa tövise van szimplán akkor 40.9
  • kiscsavo96
    Koszonom szepen.
  • keysersoze
    Redcliffe vára, fenn a tetőn.
  • kiscsavo96
    Sziasztok lenne egy kerdesem.Megtalaltam a szent hamvakat oda kellene vinnem Eamon Arl nak ot hol talalom meg?
  • JethroHUN
    Jah, kb
  • Mike
    és akkor a büntetésnek annyi?
  • JethroHUN
    Mert két fegyver használatánál van büntetés, rakd ki mind a 4 harci gyakorlatot, és a Kettős fegyver skilleknél a felső sort, Kettős fegyver mester.
  • Mike
    pedig semmi nem volt, ez szerintem belefér, most nem azért
  • JethroHUN
    A páncél az mod, (azt linkeltem is kicsit lejjebb) a sisak, az Honnleath sisakja, a Kőbevárva dlc. Az egyik tőr az Orzamarban árustól, a másikat pedig Awakeningben, a városi kocsmában szintén egy törpétől lehet venni.
    Stat
    Öv: Cinco of skillful +2 össz. +15% kitérés +14% varázs ellen.
    Amulett: Megvilágosodás +3 össz. +10 metális ellen.
    Gyűrűl: Aratási ünnep +2 erő, +2 ügyesség, +4támadás; Életadó: +10 egészség, +3 gyógyulás harcban, +10 felderítés közben +3 pácél, +20% gyógyhatásokra.
  • Mike
    és mond ó kis zöld sárkány :)
    miért van az hogy a rózsa tövise 40-et sebez, de ha kezembe fogom a holló tőrt, akkor már bizony csak 25/24-et?

(gondoltam te biztos tudod)
  • Mike
    kiscsávó hány éves? :D
  • Mike
    hű milyen cuccaid vannak! :o
    hányas szintű vagy? és a vértet hol szerezted?
    és ezt a tőrt?