Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mini image mountolás tutibb megoldás.

[merlinw.org]

JethroHUN
Nem

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

lipovics
Lesz valami hátrányom, ha crackelem a játékot? Nem akarom berakosgatni a cdt...
Szerintem egyszerûbb, ha a játékban engedélyezed az angol nyelvû feliratokat, majd a játék könyvtárában kimásolod valahova máshova az angol nyelvû feliratokat tartalmazó mappát, a magyart meg átnevezed az angol nevére (tehát gondolom eng, vagy ilyesmi). És tadá, magyar felirat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lipovics
Ez azért érdekes, mert az alapjátékhoz én is két lemezt kaptam, a másodikat be sem raktam a gépe, de mégis magyar a szöveg.
A masodik lemezen van egy csomo nyelvi fajl, kozte a hun is. Azokat kell, talan kitomoritve, felmasolni a jatek megfelelo (azonos nevu) konyvtaraba, s aztan a setupban mar lehet allitani a magyar nyelvet is.
lipovics
Köszi az infókat.
ezekszerint angol windowsod van? mert magyar winnel installkor kapasbol magyar lehetoseg van. mintha lenne ra mas megoldas is, de az egy jarhato ut ha a regional settingsnel atallitod magyarra, asszem az non-unicode szar eleg, de lehet hogy nem. de mondom mitnha lenne mas megoldas is.

Sziasztok leszedtem 1-2 "fej típust"-kiegészítõt be is másoltam (Dokumentumok/Bioware/dragonage/packages/core/override) de példának okáért "Prince of Persia " fejnél amikor választom alap kari fejeket ott van csak épp nincs meg a haja(így 1 üres fej van meg 2 szemgolyó ami elég.....)pedig egész csak a haj stile miatt kéne mert elég jó 😛 bemásoltam mellé még a "Optional Blade MRH File " hátha valamit használ de ugyanúgy nincs haj ..... ehez lekéne szednem 1 másik addontis ami tartalmazza a hair stile-t is?(1.02-ig van patchelve)😮innen
Fantusz
Több szempontból érdemesebb az alapjátékkal kezdeni, az Awakening majd késõbb...

Dualos harcosnak legjobb alap a városi elf, õ nem kap fölös képességeket (alap befolyásolás, alap kettõs fegyver, pillangó vágás).

Minden karakternek szükséges 16 dörzsöltség a befolyásolás miatt (ne becsüld alá ezt a képességet, sok aranyat hozhat)
Az ügyesség dualosnak a képességfelvételhez is szükséges, nem is kell több, s szám szerint meghatározható: 36.
A többi tulajdonképpen mehet az erõre, bár a képességhasználat miatt az állóképességre is kell áldozni keveset (itt nincs számszerûsítve, ahogy szükségét érzed)

Társaknál sok szempont lehet, sokan próbálnak szimaptikus egyéneket csapatba venni, de nem feltétlenül a legjobb út.
Harcosok mögött leghasznosabb csapattag egy healer.
Wynne sokaknak nem szimpatikus karakter (szerintem semmi gond vele), Morrigant képzik át gyógyítónak (õ egyértemûen kaotikus).
HP-t gyógyitalokkal lehet növelni, de egy mágus képes az állóképességet is visszatölteni, így arra kevesebb pont is elegendõ.
Másik kérdés a ládanyitás, csapda hárítás...
Ládákban jellemzõen semmi érték nincs, legfeljebb az XP miatt érdemes vinni szerencsevadászt - ha Leliana szimpatikus magaddal viszed, ha nem, a táborban hagyod.
Leliana alapképzettsége íjász bárd, de sokan átképeztük két tõrre, úgy sokkal hatékonyabb, mint íjjal (ez így nem pontos, szóval kifejleszett íjász hatalmas sebzésekre képes, de nem könnyû íjászkodni, sokszor zárt, szûk a hely)

Bármilyen felállásban életképes lehet a csapat, elsõ nekifutásból biztos lesznek gondot okozó ellefelek, de mindegyiknek megvan a gyengéje, pl. a sokak által utált mágusokat egyetlen manacsapással ki lehet végezni (ehhez persze mágus kelletik)

gstyle
Köszke😊

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

gstyle
Hmmm.. akkor csak jól láttam😊

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Ööö ha most arra gondolsz, h nem találod a multi opciót a játékban, akkor el kell, h keserítselek. Nincs benne 😊
lipovics
Végül úgy döntöttem, hogy egy harcost indítok. Kétkezes harcot szeretnék vele megtanultatni, mire érdemes fejleszteni? Erõre, ügyességre, állóképességre milyen arányban érdemes osztani pontokat?
Milyen társakat keressek? Varázslókat vagy még tankokat? Esetleg valami íjászt vagy szerencsevadászt?
gstyle
Sziasztok!

Feltennék egy jó kis kérdést😊))
Biztos vak vagyok de nem találom az online szerveres mászkálós, gyilkolászós lehetõséget.

Van-e valahol magyarositott DLC lista ? Mert csak olyat akarok hozzápakolni a játékhoz !
Vaaaagy, azt is csinálhatod, hogy a kiegben kipróbálsz pár kasztot, és megveszel pár könyvet, ami innentõl kezdve az alapjátékban is egybõl elérhetõ (mielõtt könyvet vennél kimented, megveszed a könyvet, visszatöltöd és megveszel egy másikat így unlockolod õket). Kicsit probálgatod és indítasz egy normál karaktert az alapjátékban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem véletlenül az alapjátékkal kéne kezdeni, ott tanulsz bele a játékba, és ha valamit esetleg rosszul raksz, v valami akkor sincs gond, mer a kiegbe megveheted a könyvet, amivel újraoszthatod a képességeidet, szval kezd az alappal szerintem. Meg nekem abba vannak a kedvenc kísérõim 😄 Az az elsõ team a fasza
Calver
1. van, buksz egy rakás stat bónuszt, valamint egy csomó vicces cuccot az alapjátékból
3. akad

"The trees move. Do you not see it?"

lipovics
Sziasztok!

Megvettem mind a két játékot, felmerült bennem pár kérdés.

1. van-e valami hátránya annak, ha a kiegészítõvel kezdem és nem importálok karaktert?
2. szeretnék egy közelharcos karaktert csinálni. Milyen faj, kaszt és specializálásra menjek rá? Milyen társakat fejlesszek melléjük?
3. Van valami oldal, amit feltétlenül érdemes megnéznie egy kezdõnek?
Lenne egykérdésem:
Megvettem az alapjátékot, melynek a dobozán fel van tüntetve hogy "magyar felirattal".
Hogyan lehet elõcsalni a játékból a magyar feliratot?
Installnál a legértelmesebb nyelv ami választható az angol, és késõbb sincs rá lehetõség hogy megváltoztassam magyarra...

köszi
Fantusz
Csak a fõkarakternél vannak plusz opciók a párbeszédben, bárki mást küldesz az enyészetbe, nem lesz lehetõség a vérmágia kidumásására.
A megszerzett specializációk mind bekerülnek a közösbe, így elegendõ egyszer megszerezni a vérmágia és a vérfaló képességet, elérhetõ lesz a többi karakter számára is.
(másik lehetõség az Awakeningben megvásárolni a könyvet)

A Bioware már hagyományt csinált abból, hogy elõnyöket kap a játékos, ha már egyszer végigjátszotta a játékot, csak a másik oldalon hiányoznak jól beszabályozott a nehezségi fokok.
Lotheringben dúskál a karakter a specializációkban, az ismerõs terep miatt alig van kihívás a harcokban - ez legyen a játék legnagyobb hibája<#eplus2>

Utánaolvastam, de rosszul emlékeztem... Amire én gondoltam, ott a Reavert lehet megszerezni...
Még egy helyen meg lehet szerezni a vérmágus specet, de már meg nem mondom hol :/
Igen, erre gondoltam, nem tudtam h van másik gólemes kieg is, de mostmár tudom😄
PiszkosFred
Mindenkeppen magussal kell menned Connor demonjaval "targyalni" az enyeszetbe, morrigan/irwing/jowan/egyeb sem tud ugy dumalni a demonnal, hogy elerheto legyen a bloodmage spec? Mivel nem karakter, hanem "account" fuggoek ezek a specializaciok, igy nem lesz automatikusan elerheto ez a kovetkezo magus jatekos karakternek, ha jol beszel a demonnal?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JethroHUN
Awakeningben, megvehetõ egy árusnál.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fantusz
Vérmágus specializációt csak mágus fõkarakter tud megszerezni.
Ehhez nem kell connort feláldozni, de ha nem mágus a fõkarid, kizárt a spec megszerzése.

cikasz
Erre nem gondoltam 😊

http://www.akciofigura.hu

Gondolom a The Stone Prisoner DLC-re gondol, nem a Golems of Amgarrak.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

cikasz
Most ezen mit nem értesz? A gólemes nem tartalmaz magyar szövegeket igy hogy beszél neked magyarul?

Hogy mondod?
cikasz
Azt meg, hogy mivel nem tartalmazza azaz orosz, lengyel, cseh és magyar nyelveket?

Géphalál miatt elvesztek a Leliana dlc magyarítás javításai, újra kellett kezdeni és ezért késésben vagyunk, sorry 😊

A gólemeshez nem kell, mert (legalábbis nekem) miután feltettem az alapra a magyarítást, majd arra a gólemeset, az magyar volt
Csak úgy lehetek vérmágus, ha feláldozom a gyereket? Máshogy nem? Csak attól a démontól tanulhatom ki?
Gubberx
Van már a leilana vagy a gólemes dlc-hez magyarítás?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Csibusz
A magyarítást elkezdtük csinálni a fordítócsapattal😊
Tárgytalana az elõbbi üzenetem😄
Jah, értem, köszi😄 A Leilana songhoz nem lesz magyarítás?
Alistair is azt mondja, hogy ha vele történik valami akkor engedjék ki és uralkodjon õ😊
Kiengedik a toronyból, ahova Alistair zárta?
Akkor a csaj lesz az uralkodó.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor mivan ha Alistarból csinálok királyt, úgy hogy egyedül õ lesz az, de meghal a játék végén?
Calver
csak átpörgettem a hozzászólásokat - mondjuk az lejött h épp a magyar verziót parodizálod <#hehe> - de rendesen csak a #13856-ban lévõ felsorolás után olvastam el.

aztán ritmikusan olyan harmincszor belevertem a fejem az asztalba.

tudtam hogy fajdalmas, de azt nem godnotlam volna hogy van akinek nem esik majd le😄

Calver
ajókur... <#wow3>

fiok-polc-fogas

najah akinek meg nincs meg (1ev utan?😄) annak megeri talan majd az ultimate, nekem megvolt mar az alapjatek meg november-decemberrol, akkor meg 9900 ft volt 😞 hamar leesett az ara 1990ft-ra, ami nem baj 😄

Csibusz
Õõ azt hiszem megvan, a telepítõnél kettõt kell felrakni egymás után😊 Köszi a gyors választ😊