18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kombinator1991
    megjegyzem magasabb szinten problémásabb lehet a helyzet, de olyan magas szinten problémásabb a helyzet mivel 1 strenght 0,5 attackot ad, de spell whisp mellet 1 magic csak 0,315-öt ad. ez 10 szint esetén 5,55-öt jelent 13 szint után a confusion sem egyenlíti ki. Bár nemtudom 33-as szintet elérni mennyire lehet a DLC-kben, de ha a dragon age 2-be lehet karit importálni majd és lessz ien 60-as szintkorlát akkor kelleni fog valami+. lássuk mennyivel gyengébb az arcane wari a sima wari-hoz képest: permanenes 0 manareg (a warinak 1 állóképesség regenje van alapbol), nincsenek spec ütések (a spellek ezt kiegyenlítik, de armor reduc spellröl nemtok), a wari ha megöl vkit kap állóképességet a mage a hullákból kaphat manát de ez fenntartásba kerül ugyanakkor az eleve halottakból is kap, és mások által megölt ellenfelektöl is kap. Bloodmage esetén unlimited mana de meglehetősen veszélyes rud lenni. kevés hp. bár az arcane warival való védekezés egy külön kategória és húzós fenntartásokkal és még húzósabb költségekkel megvalósítható a még a warinál is ütősebb védekezés, de ekkor kb only auto attack lessz és nagy líriumfogyasztás.
  • Kombinator1991
    Nos tank azé kell me a bossok ha megütik a nem arcane wari magem akkor a mage hamar fingik egyet. Én most bossok alatt a high dragon az archdemon meg társaikra gondolok bár a bossokat parázni eléggé necces a para explotol eltekintve a resist szinte garantált és a para explo is nagyon rövid ideig tart A térspellekkel valóban szépeket lehet sebezni az archdemon-tol eltekintve mindenkire.
    Közben végeztem pár számolást azt illetően, hogy mennyi menát kell másodpercenként használni ahoz, hogy olyan attack-od legyen mint egy warinak (mage full magic-re wari full strenght-re gyúrva). páncél nélkül 3 mana/sec páncéllal: 4 mana/sec a base manareg természetesen fade shroud-al 2 vagy 3 szal majdnem végtelen ideig tartható az állapot. És még nem beszéltünk az itemekröl. használt spellek: heroic offense, arcane wari rész full és weaknes ha már elég mana fogyott miasma.
    adatok (lvl. 20 itemek és bonus skillpontok nélkül)
    wari: +15 (base attack a mage-hez képest),+35 by strenght, +1,5 by dexterity (kerekítés 2-re), +10 precise striking. össz:62 (szükség esetén a perfekt strike további +100 DE ez csak ideiglenes)

mage: +5 spec bonus,+5 aura of might, +17 heroic offense, +17 Combat magic, +10 miasma, +10 weaknes. össz: 64 Az állapot 145 secig tartható poti használata nélkül, a warinak korlátlan ideig tartható különösebb költségek nélkül. (szükség esetén confusion ad még 5-öt)

forrás:
  • böröczk
    A kérdésem tárgytalan, megoldottam, ha Grave-n hagyom, akkor Tab+0 kombó előhozza a konzolt, ha esetleg másnak is kellene, és végre műkszik az ándörvörd ármori, ráadásul elfnél is, meg Leliana sacred ashes cókmókja

Egyébként, ha valakinek valamiért nem működne valamilyen leszedett tartalom, ezzel lehet rajta segíteni bármikor.
  • böröczk
    Konzol előhozásával kapcsolatban szeretnék kérdezni, mert mióta fent van az Awakening, csomó custom cucc nem jelenik meg az alapjátékban, és diszkripsönben írják, hogy azzal elő lehet hozni.
    Szóval odáig eljutottam, hogy a daorigins.exe parancsikonjának tulajdonságaihoz bepötyögtem a konzol cuccost, viszont a bindelés nem igazán sikerült.
    "E.g.: change it to "Keyboard::Button_Tilde" to open the console by pressing the ~ button in the top left corner of your keyboard"
    Node ugyebár nekünk magyar billentyűzetünk van, és lövésem sincs, mi mást pötyöghetnék be a Tilde helyére, hogy bármiféle billentyűvel elő tudjam hozni játékban a konzolt.
    Segítséget előre is köszönöm.
  • keysersoze
    Mágusnak nem kell tank, csak gyorsít rajta ha nem kell mindenhol Para Explo. Azzal lestunolsz mindenkit, aztán mehet rá az Inferno, Fireball, cone spellek. Mágusokra Mana Clash instant kill. Vulnerability hexxel lehet növelni a sebzést, mínuszba is leviszi a resistet.

Szóló célpont ellen jó a walking bomb (100% threat, onnantól az csak téged fog üldözni, ami revenantnál nem biztos hogy túl jó), általában Curse of Mortalityvel szokták kombinálni, mert akkor nem tud gyógyulni. Crushing Prisont azért nem ajánlom, mert az pont bossokra nem hat. Vagyis nagyon minimálisat sebez csak, és nincs stun.

Bár sok értelme nincs különbséget tenni hogy tömeg vagy szóló, AOE spellekkel mindenki hamar fingik, csak előtte stunolni kell hogy ne fusson el.
  • Evoluti0N
    Ahogy Sith is mondta, a Files/Browse Categories-nél tudod megtalálni a modokat különböző kategóriákba osztva. Azonban a 2 MB-nál nagyobb fájlok letöltéséhez be kell regisztrálnod.
  • Sith
    Szerintem regisztráld magad (nem biztos hogy feltétel de nem árt) jobb oldalt nézelődj találsz egy olyan oszlopot hogy "Files" ebben pedig Browse categories szernem innen már menni fog :)
  • rage
    A játék azért szerencsére ment magától néha.
    Nekem néha error-ral kivágja az asztalra.
    Nem túl sűrűn, de előfordul.
  • Mike
    na ilyen sem volt még
    szimplán lefagyott
    és persze nem mentettem már mióta :(
  • Murder3
    egy hülye kérdés a nexusokról h lehet letölteni vmit?
    mert én se a fallout se a dragon age nexuson nem tudtam modokat keresgélni...
    párat dobott ki csak...
  • Kombinator1991
    Ja igen és nem szeretnék arcane warrior auto attack maschine lenni. Bocs a sok üzenetért de nemtom, hogy lehet editelni.
  • Kombinator1991
    Ami még érdekelne, hogy van-e bármi mód arra, hogy mage-vel szép nagyokat lőjek de nem ilyen egy egy nagy-ra gondolok mint az entropic death ami percenként odasóz 400 felett. Nekem valami olyan kéne amivel a szokványos spellekel is tudok legalább 100-akat lőni. Egy íjásszal ha fullra rávok gyúrva dextre meg dual wildes dex-es tőrös rogue-val is lazán ütök 50 felett nade mien tempóban... Ahogy látom megvan a hátránya a mage-nek a többi castal szemben nemtud igazán nagy DPS-t tolni egy-egy célpontra. Csak izom térspellek keverésével, de azokkal aztis megtiltja, hogy a boss tankolható legyen me kinyirja a tankot. Márpedig tank nélkül páér boss egyszerűen elsétál.
  • Kombinator1991
    Megkaptam az új gépet elkezdtem játszani és gondoltam ránézek pár youtube vidire hátha látok vmi újat. És gondoltam mien poén lenne végignyomni a game-t solo-ban a legtöbb ellenfél megy lazán a bossoknál viszont problémás a helyzet közel 80 magiccel (kicsit töb) is eléggé no comment, hogy a taszító rúnán a pókok se szó se beszéd páran átszaladnak. A manával nemigen szokott gond lenni a védelmet biztosítja, hogy melee-re kb immune ranged-re meg feldobok egy védőrúnát meg egy heroic defense oszt szevasz a bossokat pedig nem engedem a közelembe mágusok ellen van magic shield a sárkányok ellen meg kéne valami ötlet.
  • Fantusz
    Nincs ötletem, nem ismerem a modot, de átböngészted a mod leírását, nincs valami kitétel az aktiváláshoz (mod manager, vagy más segédprogram)?

Cousland a játékban a human nemes karakter, ő az említett kastélyban kezdi a játékot, Howe árulása miatt menekülnie kell a lángoló családi fészekből.
  • lightjack
    figyi ha valaki segítséget kér egy fórumon van 2 lehetőséged: vagy segítesz neki vagy nem. megvan a jogod hozzá hogy meg se szólalj vagy segíts neki. de nem kell lebarmolni a másikat mert ő nem úy csinálja ahogy te gondolod. valóban megéri ez a játék a pénzét(a 2000ft-ot nem a 12000-t) de ha vki lewarezolja és segítséget kér akkor nem azt kell a pofájába vágni h büdös warezos hanem segítesz neki v nem... ennyi az egész, így nem fog kialakulni ilyen mértékű flame-elés azt mindenki boldog!

Anonymus ha meg nem tetszik a fórum akkor meg mit vesztegeted itt az időd? erről ennyit...
  • phoenix99
    castle-cousland ez a küldi neve
  • phoenix99
    a dragon age nexusrol leszedtem egy küldit ami a térképen megjelenik de mikor oda megyek akkor semmi csak pusztaság elvileg müködnie kéne ötletek miért van ez???
  • Mike
    az a pár hét, itthon 1-2 év is van, max e-bayen olcsóbb jóval 1-2 hónap után, itthon hivatalos forgalmazónál nem.
  • Mike
    szerintem nagyon kultúráltan beszélgetünk mi itt
    láttam már egy-két topikot ahol eldurvultak a dolgok, itt semmi nem volt :)

ellenben hogy ne offoljak:

jópofa dolgot találtam
    Connort ugye megmentettem, de a körmágusok segítségével, így anyuka életben maradt, ehhez képest mit ír a kódex: Connornál anyukája élete árán maradt életben, anyukánál, hogy meghalt a gyerekéért. Csak hát ugye nem halt meg, hanem vígan él :)
  • Kindred Blades
    No és még inkább azokat, akik a nyilvánossá tett warez-ellenes elvek mellett is nekiállnak itt feltenni az ezzel kapcsolatos kérdéseiket.
    Egyébként sem kérik el érte az ember máját, de ez -tartalmait tekintve- már megjelenéskor megérte az árát, szóval az ilyeneknek pláne nem ide kéne járni.
    Nem vagyok én az ellen, hogy valaki előbb kipróbáljon egy játékot, vagy csak akciósan vegye meg, inkább az emberi értetlenséget tartom zavarónak, hogy a sokszorosan közzétett NO WAREZ elvek után is bejön Pistike, és nekiáll vinnyogni, hogy neki nem megy, pedig letöltötte.
  • Anonymusx
    Mert? Nem írtam semmi rosszat, azt idiótáztam le, aki mást is leidiótázott.
    Amúgy felőlem bannolhatsz, úgyse annyira szeretem ezt az oldalt, megy a sértegetés, bunkózás, úgy látszik így vezetik le az emberek a feszültséget.
  • steweee
    ki a fórumgazda ? anonymuxit sztem bannolni kellene...
  • Fantusz
    Sacred 2 volt 10ezer fölötti áron, én kb. fél évvel a megjelenés után vettem 7ezerért.

(hanyagoljuk a témát, s főleg mások leidiótázását - az árvita onnan indult)
  • rage
    Az nem semmi, mivel a megjelenés napján, mikor megvettem, 7900 volt az 576-ban.
  • phoenix99
    én konkrétan a sacred 2 fallen angelt 15900 vettem ugyhogy nem olcso egy játék
  • Fantusz
    Call of Duty: Black Ops 11900 Ft
    Star Wars: The Force Unleashed 2 10990 Ft
    Starcraft 2: Wings of Liberty 12990 Ft

Plussz a szállítási költség, úgyhogy nem kellene idiótázni valakit, aki azt mondja, hogy 10ezer fölötti összeget nem ad ki egy játékra, de a Dragon Age-t már megvette
  • lightjack
    jaaaaaa:D akko visszaszívtam:)
  • tibur55
    Az újhoz nem adnak stratégiai útmutató könyvet.:)
  • lightjack
    lol már megbocsáss de ki venne meg egy már használt játékot ha ugyanannyiba kerül az új?:D:D
  • tibur55
    Eladom Dragon Age Origins játékomat a stratégiai útmutató könyvvel 2e HUF-ért. Személyes átvétel Budaörsön vagy Óbudán. Priviben érdeklődj.
  • lightjack
    egyetértek, csak nem értem az ilyen embereket mint Kontrakcio, aki eddig nem is írt a fórumra, vagy legalább is egy ideje, és akkor idejön egy kommentben osztani az embert hogy aranyom így meg úgy. szal ne bunkóskodjunk a másikkal ha segítséget kér, pont erre való a forum, hogy segítsünk egymásnak és nem hogy bunkóskodjunk a másikkal. és tényleg, haggyuk a flamelést...
  • Evoluti0N
    Légyszi, légyszi emberek. Értelmes emberek szoktak idejárni. Ne kezdjetek el flamelni, szidni egymást. Nagyon szépen köszönöm (sztem a többiek nevében is).
  • Anonymusx
    10000-14000ft ? Miről beszélsz? Egy játék max 10.000 ft, aztán egy pár hét után még lejjebb megy az ára. A Dao már egy jó pár hónapja csak 2000 ft. Idióta.

• Fantusz
    Az utóbbi napokban szét lett off-olva a topic (Da2 magyarítás, warez) - végülis belefér, de ne húzzuk a végtelenségig.

Általában gond nélkül segítünk akkor is, ha valaki warezolt játékhoz kér segítséget, ha a kérdés alapvetően nem a warezra irányul (honnan lehet letölteni, honnan szerezzek cracket, serialt).
    Néhány vitát is beleszámítva, azt hiszem, elég jól elvagyunk itt a fórumon, nem kellene elmérgesíteni a légkört az "ilyenről ide nem írhatsz" felszólításokkal.

38tibi38: "virágbolti" szerzeményeknél mindíg kellene mellette lenni egy NFO dokumnetumnak, amiben leírják, pontosan hogy is lehet működésre bírni.
    dlc-nél elképzelhető, hogy az ini-ben kell átírni valamelyik sort, hogy pontosan melyiket, ezt az említett NFO tartalmazza.
  • Mike
    én nem itélem el azt, aki warezol, tegye
    csak kussoljon róla
  • Mike
    akiket karakterre fizetnek, jó eséllyel
  • phoenix99
    szerintem is sokan torrenteznek meg varezolnak nekem is az N-Core-rol volt meg a játék de most meg vettem erdetiben mert csak 1500 ft volt a game +a kieg ius annyi ugyhogy azt a 4500ft nem sajnálom rá de 10000-14000ft nem fogok kiadni egy játékért aranyom ha te ugy állsz anyagilak akkor a DAO 2 Részét vedd már meg nekem is Aranyom :) Idiota
  • lightjack
    hmm aranyom azt te honnan veszed hogy itt senki nem warezol? hejj te bunkócska te drááááága...

jah és tibi, akkor nézd meg torrent.eval.hu-n vagy nemtom. keress másikat ncore-on, de gondolom azt már próbáltad...
  • 38tibi38
    Jó hát akkor kihagyom ezt a dlc-t és szerintem nem vagyok az aranyod....
  • Kontrakcio
    itt senki nem warezel aranyom, és a tracker név is tabu , szóval, gtfo!