Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentés helye:
C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age
Ezen belül a Characters mappában vannak a mentések, de az egész Dragon Age mappát kimentve a DLC-k újratelepítését is ki lehet iktani (AddIns), illetve vannak kevésbé fontos cuccok is a mappában, pl. a Screenshots különbözõ pillanatfelvételeket tárol a játékból
C:\Documents and Settings\Felhasználó\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age
Ezen belül a Characters mappában vannak a mentések, de az egész Dragon Age mappát kimentve a DLC-k újratelepítését is ki lehet iktani (AddIns), illetve vannak kevésbé fontos cuccok is a mappában, pl. a Screenshots különbözõ pillanatfelvételeket tárol a játékból
egy kérdés: hol lehet lementeni a géprõl a profilomat???
ez a lustaség démonos cucc a kör tornyának a felszabadításánál mekkora ötlet!! nagyon bejön😄 azt hittem csak sima harc azt csókolom de nem!! bravó a készítõknek!
ez a lustaség démonos cucc a kör tornyának a felszabadításánál mekkora ötlet!! nagyon bejön😄 azt hittem csak sima harc azt csókolom de nem!! bravó a készítõknek!
Igen, az Awakening történetileg nem kapcsolódik szorosan az alapjátékhoz, importálhatod a karakteredet.
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de ha a játék végén feláldozom magam, akkor is áttudom importálni a karakteremet a kiegészítõbe?
Nem leszedtem, hanem megvettem a Goldot 😄 Az EU szerveren egy ideig voltak bajok...nem a létszámmal, hanem nem voltak szerverek, de jelenleg semmi gond...uh újra a Golddal játszok xD
azt én is tolom a sacred 2 meg már leszedtem gépröl ugy hogy fire athena már a multé
Human szerencsevadász más kaszt, de a human dualos harcossal is gond nélkül lehet játszani - mert harcosról van szó nem szerencsevadászról.
Törpe, human harcos alapból pajzsra vannak állítva, belõlük is gond nélkül lehet dualos harcos, a városi elf elõnye, hogy alap kettõsfegyver ismerettel, pillangóvágással, és alap befolyásolással kezd.
Törpe, human harcos alapból pajzsra vannak állítva, belõlük is gond nélkül lehet dualos harcos, a városi elf elõnye, hogy alap kettõsfegyver ismerettel, pillangóvágással, és alap befolyásolással kezd.
Fönt van a gépen, de nem igazán játszom vele, a szerverek többnyire üresek, s számomra unalmassá vált a Sacred2.
Hevesike írt valami olyasmit a klán fórumba, hogy leszedte a goldot, s vissza rakta a magyar verziót, mert az EU szervereken is megcsappant a létszám.
Nálam most egy régebbi Diablo-klon lett a sláger, a Titan Quest és a kiegészítõje (Immortal Throne) nemrég került terítékre.
Miután a kezdeti bugokat kijavították, elég jól játszható, s sokkal inkább hozza a Diablo hangulatát, mint a Sacred2.
Hevesike írt valami olyasmit a klán fórumba, hogy leszedte a goldot, s vissza rakta a magyar verziót, mert az EU szervereken is megcsappant a létszám.
Nálam most egy régebbi Diablo-klon lett a sláger, a Titan Quest és a kiegészítõje (Immortal Throne) nemrég került terítékre.
Miután a kezdeti bugokat kijavították, elég jól játszható, s sokkal inkább hozza a Diablo hangulatát, mint a Sacred2.
Van egy mod ami képes a karakterek kezdetekor elvenni a játékostól a kezdõskilleket és helyette skillpontot adni sztem király mod mert így bármien indítással lehetsz bármien karakter pl.: kétkezes harcost nemis lehet indítani.
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=9
Persze mágussal NAGYON ajánlott az a kis kezdõ támadóskill mert nemcsak ütõs és jó kieg. de az elején ha nincs meg vmi sira támadóskill akkor nagyon elfog húzódni az eredettörténet.
Ha dual wildel akarod osztani az áldást legyél tolvaj az sztem jobban megéri fõleg a hátbaszúrás miatt a statjai pedig alig gyengébbek.
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=9
Persze mágussal NAGYON ajánlott az a kis kezdõ támadóskill mert nemcsak ütõs és jó kieg. de az elején ha nincs meg vmi sira támadóskill akkor nagyon elfog húzódni az eredettörténet.
Ha dual wildel akarod osztani az áldást legyél tolvaj az sztem jobban megéri fõleg a hátbaszúrás miatt a statjai pedig alig gyengébbek.
fantus a sacred 2 még tolod ???
<#szomoru1>#szomoru1>
há nemtom én human szerncsevadász két kardos és elég szépen osztja az áldást! szal sztem az is jó két kardosnak, habár elfbe még azt nem próbáltam
fent van minden dlc. gondoltam mindig magammal viszem vinnyet mert jo healer meg Alistart és a negyedik vagy Moriggan vagy Leliana-t utána meg a törpét
Persze, ha a végén király (királynõ) szeretnél lenni, a városi elf nem jó választás, uralkodó csak human nemes karakterbõl lehet.
(az eredettörténet miatt érdemes minden karaktert kipróbálni)
(az eredettörténet miatt érdemes minden karaktert kipróbálni)
Létezik Respecialization addon az elrontott karakter javítására.
Dualos harcosnak legjobb a városi elf, mert náluk alapbeállítás a kettõs fegyver.
Amire (szerintem) szükséged lesz:
Befolyásolás 16 pont (meggyõzéssel sok kellemetlenségtõl kíméled magad)
Ügyesség 36 pont ( ez a képességek követelménye miatt, több nem is kell rá)
Erõ
Érdemes lesz a Körtoronyban kezdeni (elõbb az elfeknél vegyél elfgyöketeket, Lotheringben flaskákat, a toronyban lesz lírium por - mindehhez aranyat szerezhetsz Denerimben)
Az enyészetben megszerezhetõ stat pontokkal is erõsödik a karaktered, s pl. a befolyásolásra így kevesebb pontot kell raknod.
A fejlesztéshez hozzá tartoznak a megszerezhetõ cuccok is, ebbe azonban beleszól, hogy milyen dlc-k vannak neked.
Árusoktól megvehetõ cuccokat kénytelen leszel késõbbre halasztani, pl. az Orzammarban megvehetõ életadó gyûrû hasznos, de sokáig nem lesz rá aranyad, viszont ha vannak dlc-k fegyverekbõl, páncélokból minõségi darabokat gyûjthetsz már 10-es szint körül.
Dualos harcosnak legjobb a városi elf, mert náluk alapbeállítás a kettõs fegyver.
Amire (szerintem) szükséged lesz:
Befolyásolás 16 pont (meggyõzéssel sok kellemetlenségtõl kíméled magad)
Ügyesség 36 pont ( ez a képességek követelménye miatt, több nem is kell rá)
Erõ
Érdemes lesz a Körtoronyban kezdeni (elõbb az elfeknél vegyél elfgyöketeket, Lotheringben flaskákat, a toronyban lesz lírium por - mindehhez aranyat szerezhetsz Denerimben)
Az enyészetben megszerezhetõ stat pontokkal is erõsödik a karaktered, s pl. a befolyásolásra így kevesebb pontot kell raknod.
A fejlesztéshez hozzá tartoznak a megszerezhetõ cuccok is, ebbe azonban beleszól, hogy milyen dlc-k vannak neked.
Árusoktól megvehetõ cuccokat kénytelen leszel késõbbre halasztani, pl. az Orzammarban megvehetõ életadó gyûrû hasznos, de sokáig nem lesz rá aranyad, viszont ha vannak dlc-k fegyverekbõl, páncélokból minõségi darabokat gyûjthetsz már 10-es szint körül.
hello mindenki ujjbol kezdem a gamet mert el kurtam kicsit harcos ember két fegyverre szeretném tanácsot szeretnék kérni miket kell felvennem
Már régen végig vittem 😊 Minden lehetséges dlct is
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azokat a küldetéseket picit melléfogásnak éreztem, mert a megfelelõ skillek nélkül nem lehet felvenni, de a teljesítésükhöz egyeltalán nem szükséges sem a lopakodás, sem a lopás - nyugodtan megadhatták volna minden karakternek a lehetõséget.
A Respezialization addonnal becsapható az NPC.
Lopakodásnak olyan karakternél lehet haszna, aki csapdaállítással szeret szöszmötölni - de ez megint olyan dolog, hogy vannak sokkal jobb, hatékonyabb lehetõségek a csapdázásnál (ráadásul meg lopakodni is tudni kell a csapdaállítónak)
A Respezialization addonnal becsapható az NPC.
Lopakodásnak olyan karakternél lehet haszna, aki csapdaállítással szeret szöszmötölni - de ez megint olyan dolog, hogy vannak sokkal jobb, hatékonyabb lehetõségek a csapdázásnál (ráadásul meg lopakodni is tudni kell a csapdaállítónak)
Ráérsz késõbb is, amikor már megtanultál minden egyéb fontos skillt. Vagy ki is lehet hagyni ha másra akarsz költeni, annyi XPt nem buksz.
Why so serious?
Rövid elf kitérõ után legtöbbször a Körtorony kitakarításával kezdtem a tényleges fõküldetést.
Visszaút nincs, ezért elegendõ poti beszerzése alapvetõ kérdés, az Enyészetben kóborlás során begyûjthetõ stat pontokkal izmosodik a fõkarakter.
Nézõpont kérdése, de az Enyészet szórakoztató is lehet.
Visszaút nincs, ezért elegendõ poti beszerzése alapvetõ kérdés, az Enyészetben kóborlás során begyûjthetõ stat pontokkal izmosodik a fõkarakter.
Nézõpont kérdése, de az Enyészet szórakoztató is lehet.
Emlékeim szerint Denerimben van valami pasas aki akkor ad küldiket ha van pickpocket meg stealth skilled. Neked kell, hogy legyen, nem valakinek a csapatodban.
Why so serious?
Barhova, nincs megkotve. Elfek konnyuek alapjaban, a torpe resz hosszu es 1-1 miniboss talan nehez kezdesnek (kb 7-8 szint korul lehetsz), mage gyors (lenne, de az enyeszet resz miatt - kep lasd lentebb - egy kisebb elmebaj). DE. Wynn egy kivalo healer tud lenni, igy erdemes hamar felvenni a magusoktol. Oghren kesz kabare, erdemes ot is hamar csapatban tudni. Elfek konnyuek, az erdoben van viszont par kemenyebb boss egy 7-8as partynak. De taktikaval es megfelelo mennyisegu heallel semmi sem nehez. 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
továbbmentem Lotheringbõl, de sztetek hová érdemes legelõször elmenni??? a mágus torony felé vettem az irányt, és meg is érkeztem oda de nemtomh, lehet h Redcliff-be kellet vna mennem. ti hova mentetek elõször?
Béke van és szeretet meg a többi. 😊
Why so serious?
Ok, semmi gond. Tisztáztuk
Én is bocsánatot kérek (idáig nem tudtam, mivel rossz a gépem..) Nem akartam én sembántani senkit, csak nekünk is sok munka volt, és ahogy Diego szólt ugrottam, ezt is meg lehet érteni. Viszont hozzáteszem, semmi obszcén szót nem használtam... Szóval tiszta a lelkiismeretem.
Mégegyszer ne haragudj
Mégegyszer ne haragudj
Fõküldetést nem befolyásol, csak XP-tõl esel el, s a szintlépéssel járó képességektõl.
Ezek nem feltétlenül hiányoznak, a játéknak vége lehet 18-as szinten is, a max 25, amit még a mellékküldetésekkel is nehéz elérni, általában 22-23 szint a vége.
Érdemes olvasgatni a jegyzeteket, sok hasznos info lehet a küldetésekhez.
Ezek nem feltétlenül hiányoznak, a játéknak vége lehet 18-as szinten is, a max 25, amit még a mellékküldetésekkel is nehéz elérni, általában 22-23 szint a vége.
Érdemes olvasgatni a jegyzeteket, sok hasznos info lehet a küldetésekhez.
lothering után voltam az elfeknél majd a mágusoknál meg redclifben is már csak a törpék vannak . egy másik kérdés sok olyan küldetés van amit nem tudok befejezni (méllék küldik) föleg dermlingben azokat be kell fejezni befolyásolja a fö küldit???
Nem választottál könnyû utat, ha a törpékhez mentél elsõnek - hosszú küldetés, elit ellenfelekkel szemben.
Semmi gond, lehet ott kezdeni, de Lothering után ajánlott ellátogatni a pagonyelfekhez, s ott elegendõ elfgyökeret megvenni, nehogy idõ elõtt kifogyjon a gyógyital készlet.
Semmi gond, lehet ott kezdeni, de Lothering után ajánlott ellátogatni a pagonyelfekhez, s ott elegendõ elfgyökeret megvenni, nehogy idõ elõtt kifogyjon a gyógyital készlet.
Természetesen, bár nagyon nehéz elakadni ha az ember elolvassa a logot és a codexeket is. De ha mégis, csak bátran.
Oda kell mind a négy alakváltó forma (egér, szellem, gólem, égõ csontváz), amikor egy területen nem tudsz tovább menni, menj át másikra, s majd késõbb vissza kell térni.
Az alakváltások nélkül nem lehet megcsinálni a küldetést, egér lyukakon tud átbújni, szellem a szellemeajtókon tud átlépni, gólem a lezárt ajtzókat képes betörni, az égõ csontváznak nem árt a tûz.
Az alakváltások nélkül nem lehet megcsinálni a küldetést, egér lyukakon tud átbújni, szellem a szellemeajtókon tud átlépni, gólem a lezárt ajtzókat képes betörni, az égõ csontváznak nem árt a tûz.
Sziaqsztok most kezdtem a játékot pagony elfel nyomulok és a törpék barlangjában vagyok ha netán kéne segitség irhatok ide????
Csá mindenki! nem rég kezdtem a játékot és hát el jutottam egy pontra ahol nem vágom mit kell csinálni XD
És az a gondom hogy van 2 hely amit meg csináltam de a többi helyet nem tudom mert vannak be zárt ajtók amiken szerintem tovább kéne mennem de nincs kulcsom meg nem tudom hogy nyílnak :S Kérlek szépen ! ha valaki tudna segíteni írja már le !! 1000x köszönet!
itt a kép:
És az a gondom hogy van 2 hely amit meg csináltam de a többi helyet nem tudom mert vannak be zárt ajtók amiken szerintem tovább kéne mennem de nincs kulcsom meg nem tudom hogy nyílnak :S Kérlek szépen ! ha valaki tudna segíteni írja már le !! 1000x köszönet!
itt a kép:

Új nick :D Jéé de laza :D
Amikor a generalisokat olod, az esetek 90%-aban kapsz szellemsebzes ellen vedo tank cuccokat, azokat pakold a tankodra. Te meg ahogy Fantusz irta, hasznalj balzsamot. Elfeket erdemes a vegere hagyni, ok tudnak tavolrol is segiteni. A vegso harcban nem kell minden aron olni a sarkanyt, neha erdemes visszevonulni es felgyogyulni. Mondanom sem kell, hogy heal poti az legyen nalad millio.
Vezérdémon nem egy erõs ellenfél, egyetlen valamire való támadása az említett mágia, ami szellemsebzés.
Szellembalzsam elég jól véd ellene, no meg ott vannak a balliszták, nem feltétlenül közelharcban kell leverni.
A balliszták néhány lövés után beragadnak, szerencsevadász képes megjavítani.
Szellembalzsam elég jól véd ellene, no meg ott vannak a balliszták, nem feltétlenül közelharcban kell leverni.
A balliszták néhány lövés után beragadnak, szerencsevadász képes megjavítani.
Hali!Aki végigment Golems of Amgarrakon segitsen.
Golems of Amgarrak játéknál vagyok.Lent boklászok .összeszedtem pár cuccot de nemtudok továbbmenni mert az ajtók valami varázslattal levannak zárva.Nemtudom mi a megoldás mert amgolul nemtudok.Valaki adjon egy lökést hogy tovább tudjak menni.Nemtudok bemenni abba a terembe amelyikbe a másik gömb forog.Van egy lezárt ajtó is és nemtudok visszamenni sem az utakra!
Golems of Amgarrak játéknál vagyok.Lent boklászok .összeszedtem pár cuccot de nemtudok továbbmenni mert az ajtók valami varázslattal levannak zárva.Nemtudom mi a megoldás mert amgolul nemtudok.Valaki adjon egy lökést hogy tovább tudjak menni.Nemtudok bemenni abba a terembe amelyikbe a másik gömb forog.Van egy lezárt ajtó is és nemtudok visszamenni sem az utakra!
Sziasztok!
Gondolom nem én kérdezem elsõnek, de visszaolvasva sem kaptam választ a következõ kérdésemre:
Az eredeti játékban a vezérdémon (sárkány) legyõzése okoz problémát.
Már csak 1/3 élete van és akkor az égbõl lövellni kezdenek kék villámok, meg forgószél és egy perc alatt kikészül a csapatom.
Nincs valakinek ötlete, hogyan tudnám a legkönnyebben kicsinálni a sárkányt?
Itt vannak segítségnek a Mágusok, Elfek, Gólemek stb. de azok is elfogynak szépen sorban a vezérdémon meg vígan kicsinál..
Please Help!
köszi
Gondolom nem én kérdezem elsõnek, de visszaolvasva sem kaptam választ a következõ kérdésemre:
Az eredeti játékban a vezérdémon (sárkány) legyõzése okoz problémát.
Már csak 1/3 élete van és akkor az égbõl lövellni kezdenek kék villámok, meg forgószél és egy perc alatt kikészül a csapatom.
Nincs valakinek ötlete, hogyan tudnám a legkönnyebben kicsinálni a sárkányt?
Itt vannak segítségnek a Mágusok, Elfek, Gólemek stb. de azok is elfogynak szépen sorban a vezérdémon meg vígan kicsinál..
Please Help!
köszi
ha nagyon nem megy, lejjebb lehet venni a nehézségi szintet
nah kezdek belejönni a szerencsevadász kariba...most csak a dupla tõrre tettem és elég cool képességek vannak annál...csak az Ogár legyõzésére leszek kíváncsi...pont most vok a 3adik szint végén az ostagari toronynál. mert ugye a mágusommal nem volt nehéz, futkostam a gyors karival ide oda az ogár meg azt követte és szépen lövöldöztem mágussal... nah m1 majd vhogy meglesz!
Semmi gond, tisztáztuk 😊
Mivel ugyanazt fordítjuk érdekes lenne ha marha nagy különbségek lennének. Vádaskodás meg történhet felõlem, õszintén szólva rohadtul nem érdekel ha ismeretlen arcok vádolnak hülyeségekkel a neten.
Why so serious?
Válaszoltam
Nem kötekszünk csak nagyon sok hasonlóság feltünt.... és levélbe tettem két ajánlatot gondoljátok meg.... én az egészet 3-3,5 hét alatt csináltam meg addig õ folyamatosan tesztelte szólt a hibákról... és ahogy a levélbe is írtam vagy megbeszéljük ki mit fordít vagy csatlakozzatok... hogy ne történjen még egy ilyen vádaskodás... én igazán nem csinálok belõle problémát mert akiknek kell úgyis azt töltik le amelyik szimpatikusabb nekik vagy amelyiket haverok ajánlották... szívesen látunk titeket a csapatba...
És utólag bocsánatot kérek a durva hozzászólásért csak sok munkánk van benne.
És utólag bocsánatot kérek a durva hozzászólásért csak sok munkánk van benne.