18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#14892 Csak konzolon lesz ennyire FAIL a DA2 tudom korai, még messze van a március, de akkor is egyáltalán nem hasonlít a DAO-re ez hack n slash nem rpg -
#14891 az -
#14890 Első végigjátszás a legnehezebb, ha már van előismereted a játékról hardon is lazán csinálhatod a küldetéseket, nem nagyon vernek le (pontosan azért, mert udod milyen ellenfél ellen melyik a jó harcmodor, taktika, első játékban még ezt ki kellett tapasztalni), ráadásul a küldetéseket sem kell vakon keresgélni.
Harcos mágus mi akar lenni? Bűvharcos? -
#14889 szerencsétlen vagy te h nem érted a viccet... -
#14888 érzésre te szerencsétlen :( -
ratgab #14887 Ha eltekeri, akkor rövidebb... -
#14886 Nagy hülyeséget mondtál mérd le a ha nem hiszed, a film ugyan olyan hosszú minden nézésnél, nem fogják újra vágni titokban -
#14885 még a harcos mágusra leszek egyzser kiváncsi -
#14884 az a fura, mennyivel könnyebb újra
olyan mint egy film, másodjára rövidebb :) -
#14883 köszi Calver -
#14882 pár betű fog itt-ott villogni a képernyőn, de ezzel megoldható elvileg h ténylegesen megjelenjen a konzol. -
#14881 ok, de legalább megjelenik vmi consol? legalább villog a kurzor, vagy valami? -
mike01010101 #14880 Vakon kell beírni a parancsokat, nekem annak idején működött -
#14879 nagyon kemény a csaj két zöld vattacukorral a kezében
igazán lenyűgöző -
#14878 van itt valaki, akinek már sikerült konzolparancsokkal operálnia a játékban?
a leírásban a Ctrl+Shift+X-et sem fogom fel (vagy felfogtam, de nekem vhogy nem úgy működik) -
#14877 a Leliana Éneke lett lefordítva, biztos működni fog. -
phoenix99 #14876 ja valamit elfelejtettem pár dlc nem magyar nyelvü ha leszedek magyritást hozzá azt eredeti gamera feltudom rakni ???? -
phoenix99 #14875 ok köszi a választ -
#14874 cheat... -
#14873 Igen -
phoenix99 #14872 lenne egy kérdésem . mégpedig ha megveszem eredetiben a DAO originst meg az eszméléseket akkor a torrentröl letöltött DLC- ket fogom tudni használni??? várom a válaszokat -
keysersoze #14871 Ilyet csinálj! :) -
#14870 mármint az új
most párhuzamosan játszom éppen két karakterrel -
#14869 ezzel együtt azt gondolom, nem kell ugyanolyan karaktereket csinálni, ergo ez a fickó párbajhős-bérgyilkos lesz -
#14868 nem vertek el
csak az utolsó majdnem
ott előadtam némi futkosást
állóképességgel mostanában már nincs baj -
#14867 és vajon mért vertek el? mert alig pár skillre volt elég az állóképesség -
#14866 maradjunk annyiban, hogy a Megmérettetésben nem a párbajhős skill, hanem a farkas mentett meg a bukástól -
#14865 Hát baromira nem, az egy nagyon jó skill. bérgyilkos+párbajhős, ennek a kettő van értelme, a bárd vagy felderítő semmire nem jók, csapattársnak Leliananak ott hagy legyen bekapcsolva minden, főkarakternek hülyeség. -
#14864 milyen érdekes!
City elfemnek a Felderítő, Párbajhős specializálót alapból megadta, nem kellett 11-12 aranyért könyvet venni, vagy elmenni a Gyöngybe
amúgy meg dilemmában is vagyok, city elfnek igazából a bérgyilkos passzolna, de annyira nem tetszenek a skilljei, ugyanakkor a Felderítő farkasa mentette már meg az életem, ellenben a fenntartott párbajhős első skill-t kenhetem a hajamra
de mégis egy city elf hogy néz már ki erdőjáróként -
Bucsek #14863 Nem értem miért nem képesek kijavítani ezt a bugot... hisz már legalább 1 éves a játék :( -
Bucsek #14862 No megvan minden, még a barlang előtt levettem mindent. és egybe kaptam vissza egy ládában a minden mással együtt. :-\ -
#14861 Csak a főkarakter cuccai hajlamosak az elveszésre.
Ha a cellában totál meztelen a főkari, akkor már búcsút is mondhat a felszerelésének, ha a többiekhez hasonlóan darócba van öltöztetve, visszakap mindent.
Az értékes cumókat a Strázsában hagyhatod, akkor biztosan megmarad. -
Aspyrin #14860 Akkor pedig türelem, nézz át minden hullát alaposan! Karakterenként fog a cucc összegyűlni, általában minden nagyobb ellenséges csoportban lesz egy, aki valamelyikőtök felszerelését hordja. -
Bucsek #14859 igen igen -
Aspyrin #14858 Ugye ott tartasz, ahol a Bűverdőből nyíló lépcsőn lesétáltok, csapdába estek, és a zárkában ébredtek? -
Bucsek #14857 eddig nemtaláltam semmit se meg :( -
Aspyrin #14856 A felszerelés fokozatosan fog előkerülni, ahogy közeledtek a kijárat felé, az ellenségeken lesz rajta. :) -
Bucsek #14855 és ha otthagyom a strázsában akkor milesz? -
#14854 jah az összes cuccod eltűnik, és nem lesz sehol. -
#14853 új karival szórakozom éppen:
Ostagarnál található valahol socketes fegyver? mert van 2 rúnám, meg gondolom a lecsendesített bele is rakná a táborban