Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint minden csapattagra, így a gólemre is vonatkozik, hogy érdemes minél hamarabb a csapatban tudni, ne adjon neki a gép fölösleges képességeket.
A harcosbérci és az ostagari kaland jutalma néhány extra felszerelés, ami megkönnyíti a további játékot.
Az Originsen kívüli dlc-ket a további életutak menübõl érheted el, szerintem azokat érdemes az alapjáték után játszani.
THX
Win7-nél lehet még próbálkozni az XP SP3 kompatibilis módban futtatással.
There is no peace. There is only WAR!
$59.99 lesz az ára, de itthoni megjelenésröl eddig semmi infó nincs.
Dragon Age: Origins Ultimate Edition "Closer to the Edge" Announcement Trailer.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Amaranthine-ben nem tudok bejutni az elhagyatott raktar epuletbe. A terkep jelzi, hogy ott a bejarat, de az ajto nem nyilik (nem is kijelolheto).
Termeszetesen a kuldetes aktiv, Anders mar megkert, hogy menjunk oda. Az 1.04-es patch fenn van.
Tudja valaki a megoldast?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(azért izgulj, hogy a kúnári kereskedõ melletti láda ne legyen üres)
A csapattagok felszerelése nem tûnik el, csak a fõkarakter cuccai (az sem mindíg, de a veszély fönt áll).
Jobb megoldást nem tudok, mint hulladék cuccokat adni a karakterre, vagy még azt sem (belépés után úgyis azonnal jön az animáció) - ha nagyon akarod viheted a cuccaidat a hátizsákban, akkor a pálya végén felveheted, de én a Strázsában hagytam.
Nem tudom konkréten mi hozza elõ a bugot, mert többször gond nélkül vissza kaptam a cuccaimat, de amikor Wade mester sárkánypáncélja volt a fõkarin, az szõrén-szálán eltûnt, a többi kiegészítõvel együtt.
Jó esetben csak figyelmetlen volt, de ha a bug miatt nincs meg a cucc, reload.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Mindkét karakter néhány másodperces, rideg epizódszereplõ.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy benne volt a pakliban, sõt... azon csodálkozom h csak két csoport kezdett bele. Illetve 3 mert a gólemeset megint egy másik csapat csinálja tudtommal.
Why so serious?
Szerintem fogjatok össze a többi dlc magyarításhoz?
Why so serious?
Ez nem a ti oldalatok? Csak mert itt az van hogy max hétfõ estére kész.
Why so serious?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
1280*720/minden low bõven elég lenne.
Mit gondoltok?
CSAK a Fradi
Jó a PowerISO, legalább olyan jó, mint a Daemon, vagy Alcohol, sõt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Daemon Lite pedig úgyis "kötelezõ" rendszertartozék😊
[merlinw.org]
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Image fájlt mivel kell mountolni? Win7 64bit van, csak powerisot tudtam felrakni. Az jó?