18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#15092 szerintem nincs ebben elszámolás
miért ne lehetne kereskedni?
ezek különböző települések egy országban
szerintem pont az a nem normális, hogy mindenhol minden egy árban van
egyébként meg nem kötelező csinálni, mint ahogy elfgyökeret sem kötelező venni
aki akarja tegye
aki szerint ez cheat az meg ne -
#15091 Jah, mondjuk az elég érdekes felfogás, hogy pl. az Awakeningben megvehető respecialization könyv cheat, de az, hogy a legnagyobb kiszerelésű líriumfőzetet elszámolták a készítők, valóban többért lehet eladni, mint amennyiből összekotyvasztod.
Ebben már benne van az info is: nem mindegy milyen főzeten szeretnél nyerészkedni, jó néhány aranyat be kell fektetni az "üzletbe", az alapanyagon kívül beszerezni a jóféle líriumfőzet receptjét is.
Líriumport kizárólag a mágustoronyban vehetsz korlátlanul, a többi cucc Denerimben a legolcsóbb, amihez jócskán kell azért arany, ha nem 1-2 itókával akarod indítani a nagy bizniszt... -
#15090 Denerimben a lecsendesítettől megveszed 11 aranyért a receptet
aztán a kocsmárosnál a liriumon kivül mindent,
körmágusoknál a liriumot
aztán ott helyben legyártod, eladod, és annyi alapanyaggal mész vissza, amennyit csak elbírsz
1-2 oda-vissza úttal elég sok aranyra lehet szert tenni
arra figyelj, hogy azért maradjon pénzed, mert a lirum szinte semmibe nem kerül, de a sűrítő? adalék elég drága
-
#15089 és kitől lehet a legolcsóbban emgvanni az alapanyagokat?? mert még régebben vki beszélt arról h jól meg lehet gazdagodni azzal ha líriumfőzeteket csinálsz és adsz el. nem jönne rosszul egy kis extra zsé. -
#15088 ha törpe vagy akkor a törpe árusnál Denerimben
egyébként tudtommal mindegy
az nem mindegy kitől veszed az alapanyagot -
#15087 kinél lehet a legdrágábban eladni a líriumfőzeteket? -
#15086 fej
ruha -
#15085 Ez melyik mod? Nekem a DA Redesigned 7.3 van abban nem ilyen. -
#15084 Csak nagyon rövid időre tűnnek el a törpék a táborból.
A főküldetés előrehaladtával lesz egy tábor elleni támadás, ahol csak a főhőst kell irányítani, a többi csapattag önállóan harcol, de elég könnyű legyőzni a süvöltőket, s a csata után Alistair figyelmeztet, hogy ahogy a kamarások is megérzik az éjfattyakat, úgy az éjfattyak is rájuk találhatnak, óvatosnak kell lenni, meet a tábor sem biztonságos többé...
A két törpe valóban nincs a táborban, de ha elhagyod, s visszatérsz, ott lesznek ismét.
-
kisokka #15083 Nos, ha itt a 63. oldalra lapozol, kezd el olvasgatni a 10083-as üzenettől Nem is emlékeztem, hogy eltűnnek, de akkor ezek szerint csak a törpe az egyedüli aki tud bűvölni.Pedig biztos voltam benne, hogy az inas is tud, de akkor keverem valamelyik más játékkal... -
kisokka #15082 Ez érdekes, nekem sosem tűntek el...Meg úgy tudom azokat nem is tudod "lekoptatni".Orzammarban meg már nem emlékszem, hogy van -e bűvölő, én mindig a bolond kiscsákónál rúnáztam a cuccaimat.Majd próbáld meg a pagonyelfeknél, hátha jól emlékszem -
#15081 nem voltak ott.
mielőt elkezdtem az orzamari küldetésem az előtt eltüntek.
most meg már lett jó sok faya rúnám csak nem tudom berakni:D
-
kisokka #15080 Hogy tűntek el a táborból?
Egyébként úgy emlékszem a Pagonyelf táborban is van egy bűvölő, a fegyverkészítő inasa...(bár most lehet keverem a gammákat) -
#15079 Ha már a törpök a táborból eltűntek hova tudok menni bűvölni? -
#15078 azért Calver most feladtad a leckét, mert Wynne is használhatná, igen
a -10-12% is meggondolandó -
#15077 köszi -
keysersoze #15076 A legnehezebbet. -
#15075 pikkely verzió mágusnak (bűvharcos spec, első képesség kirakva) jó nagyon (nálam Wynne használta), mivel ha felveszed szettben, -12% körül lesz a kimerültséged - ez jól jön kismágusnak sok fenntartott varázslattal...
...viszont Alistair nem kismágus, hanem rinya... izé, pofozógép - neki tankoláshoz tökéletes csont verzió, mivel feladata gyakorlatilag elnyomni egy taunt-ot (passzolom magyar nevét, sry) meg még 1-2 dolgot amire a szánalmas kis staminájából marad, azon kívül pedig a túlélés... amihez bizony sok-sok hp kell, és így nem árt ha nem verik másodpercek alatt bucira a kis sírós buksiját. szóval sárkánycsont a nyerő. -
#15074 aranyos vagy :) de most nem ez volt a kérdés
a szerencsevadásznak megfelel Wade könnyü páncélja, amit második körben kaptam, ami ugyanúgy minuszolja a kimerültséget, és 70% tűz rezisztenciát ad, mint a nehezebb társai
jelenleg az a kérdés, hogy Alister-re, akinek 49 STR-je van éppen, melyik páncélt adjam, a 22-est 2,2% fáradtsággal vagy a 30-ast 18%-kal? -
#15073 Ez is egy példa, hogy nem lehet külön-külön adatokat bönbészve "tudományosan" páncélt választani, szetbónuszokkal is kalkulálni kellene.
Wade mester páncélkészletét pontosan az teszi felülmúlhatatlanná, hogy az alap bónuszok mellett, olyat szet bónusz ad, amilyet más nem: a kimerültséget lehúzza minuszos értékre.
Szerencsevadásznál, ha végig két tőrre fejleszted, elég lehet a 20-22 erő, ha kardot is szeretnél a kezébe adni, akkor viszont fejleszteni kell az erőt.
Wade sárkámypikkely páncéljához 31 erő szükséges, ezzel már a legjobb kardokat is képes használni - azt kelleldöntened, mit is szeretnél, ha eddig az ügyességre gyúrtad, maradj a tőr mellett, kardhoz erő+dörzsöltség kell.
A páncél átvihető Awakeningbe. -
#15072 Következő a dilemmám:
Wade-nél a nehéz sárkánypikkelyt, vagy a sárkánycsontot válasszam?
Alister-re akarom ráadni, saját szerencsevadász karim nem bírja el egyiket sem
első esetben a páncél 22 ehhez 2.2 fáradtság társul
másodikban: a páncél 30 fáradtság 18%
mindkét esetben bőven 200 fölött van a staminája (250 ha jól emlékszem)
megéri a +36% páncél a +16% fáradtságot?
ennek mértékét, további pontokat téve az erőre, lehet csökkenteni?
és ahogy elnézem a Gazkabát meg ugrott, mert a kidobtak a boltból
-
keysersoze #15071 zene se szól, nincs bétóven, nincs rákendról. -
#15070 mi ez a kihaltság? -
rosti #15069 Ha valaki tudná a megokdást,hogy a the witcher páncélt és kardot miként tudom megszerezni.
Feltetem a zipet és a régi karaktereknek megjelenik az inventoriban ,de ha új karit inditok azoknál nem.
Azérz kérdem mert a régi karakterein nő ée most férfival nyomulnék.a Női karakterek ha felveszik a páncélt eltönek csak a fejük látszik.
Köszönet a segitöknek.. -
#15068 azt vágom, csak elég haszontalannak tűnik...azt hittem többet tud. -
#15067 ha rámész az egérrel, ott a leírás hogy mire jó -
#15066 mit jelent az "éberség füstölője"?? érdemes megtartani v inkább eladjam?? foglalja a helyet:/ -
Pakuca #15065 sziasztok!
lenne egy kérdésem nemrég megvettem a játékot,
az weboldalon beírtam Pala kódját amit kaptam a játékhoz de a játékban nem jelenik meg a letöltésnél.
Mi lehet az oka? -
#15064 köszönöm a gyors választ, holnap kipróbálom, hogy így működik-e -
keysersoze #15063 Te meg ne reklámoz már azt az oldalt, még a végén bezárják. -
keysersoze #15062 Warez? -
keysersoze #15061 Revenantra, Gaxkangra (meg gondolom minden pirosra) alapból rövidebb ideig hat minden spell, ezen nem tudsz változtatni. Ezért kell sokfélét betárazni hogy mindig legyen másik kéznél.
bénítani nekem se sikerült Gaxkangot. ... Én mostanában akaraterőre gyúrok
Sztem ez lesz a hiba oka. Nem marad elég pontod magicre, nem tudod átlőni az ellenfél mágia ellenállását. Mágussal csak és kizárólag magicet érdemes tápolni, manát meg cuccokból szerezni. Az alapjáték végén 91 magicem lett, willpower meg 31 (cuccokkal). +4 magicet még ki tudtam volna hozni belőle ha Spellward helyett a vérmágus nyakláncot használom (viszont akkor bukok 30% mágiaellenállást meg 25 manát), valamint Arcnae Mastery + Spell Wisp is még 5-5-öt adott volna rá, így a max magic 105 lett volna. Csak akkor egy csomó hasznos spellről le kellett volna mondanom, 4 spellpontot nem tudtam nélkülözni ilyesmire.
Awakeningben meg nagyon LOL értékek repkednek, már most 144-nél járok és még alig kezdtem el a játékot (valamint meglévő cuccokkal tovább növelhető lenne), és állítólag a 240 se elérhetetlen. Csak a mágusbotom ad 20-at. De itt meg már néha zavar az irreális pontozás, összeszedek 4 méreg potiont 1 térképen az ingyen 7 arany, nagyon csinálni se kell érte semmit. Mondjuk elkölteni is van mire, mert míg az alapjátékban 130 volt egy király cucc, itt inkább 180. De ennek ára az irreális jutalmazás, ami sztem már a játék komolyságát veszélyezteti. -
keysersoze #15060 Na igen, ezért nem is használtam. Mondjuk a potionozás is eléggé cheat szagú, de az meg muszáj volt. -
keysersoze #15059 Paralysis Explosion (vagy a Glyph of Paralysis önmagában), Paralyse, Mass Paralysis, Cone of Cold, Petrify tuti hat rá, lehet hogy nem volt elég spell powered. A Mind Blastot nem próbáltam, de mivel elég alacsony szintű, el tudom képzelni hogy ez nem megy. De ha igen, akkor is elég rövid a hatása, főleg Revenantra. A Blood Wound nevű vérmágus spellt se próbáltam, mert mire az meglett, már nem volt élő Revenant, de sztem stunolja. És végül a Blizzard is képes fagyasztani, ezzel együtt stunolni, de a sebzése elég tré, és mivel 50% fire resistet is ad az áldozatnak, az Inferno sebzését is jól leírja, több kárt okoz mint hasznot.
Ha jól emlékszem fire kell a Revenantnak, attól jól sebződik, Inferno + Fireball mehet folyamatosan, csak nem árt időnként cserélgetni a stunt a Revenanton (másik spell) hogy benne is maradjon. -
phoenix99 #15058 torrentes verzio az n coren ott a leirás ahiba megoldására a szaby 59 verzioban keresd a választ -
#15057 Hello! Olyan problémám lenne, hogy Ishal tornyában, amikor meg kell gyújtani a jelzőtüzet, az ezt követő átvezető movieból csak a hangok hallatszanak, meg a feliratok látszódnak, egyébként az egész képernyő fekete. A következő párbeszédet még betölti, de bármely két lehetőség választása után nem történik semmi, csak marad a fekete képernyő meg a kurzor. Ezután csak Alt+F4-el lehet kilépni. Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja a problémát, és mi lenne a megoldás?
A játék magyar verzió, 1.4-re van felpatchelve, és az összes elérhető DLC telepítve van. A videokártya drivert is most frissítettem.
Előre is köszi a segítséget! -
#15056 méregkeverés skill kell hozzá -
GreyWarden #15055 Keysersose, bénítani nekem se sikerült Gaxkangot. Ahhoz hányas varázslatra van szükség? Én mostanában akaraterőre gyúrok. Ja és receptet nem adott nekem a hapi Orzammarban, csak egy feljegyzést, hogy készítsek egy adagot...xd! Amúgy modokat kerestem, találtam is egy oldalt Andraste kardaival meg egyéb király dolgokkal(új skinek), de hibás a page, tudtok ajánlani vmit? Főleg szebb skinek kellenének. Előre is köszi! -
GreyWarden #15054 Kösz a segítséget kisokka! Bár már elhagytam a 14-es szintet, a gondom, hogy Wynnet kinyírtam, manacsapásra még nem gyúrtam rá Morrigant, bár szerintem már nem is fogom ebben a végigjátszásban. A fagykúpot nyomatom ezerrel, de sokszor rá se hederít, ha meg igen, akkor örülök, hogyha 4 másodpercig le van fagyva. Nekem amikor átváltozik Bosszúállóvá könnyeb dolgom van, mert olyankor nem gecizik területre ható nyalánkságokkal. -
#15053 Na, ha valaki a cgi karakterekért sír, szerintem ennél jobb Morrigant már nem igen tudnak csinálni