18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#14763 pontosabban az alap játékba:)--csak nincs feloldva--
,,,de amúgy látod, te is beismered h a játék nagyrészének semmi értelme mert nem látod viszont cselekedeteidnek a gyakorlati jelentőségét.:)
kicsit szakavatottab ember segítségét kérném a játék editorjával kapcsolatba.
olyan oldal ahol részletesebben le van írva a script és az editor vagy tutorial féle file.Ennek szerencsére kiforrott az editorja és a scriptnek az alap része is elég lenne egyenlőre aztán lehet jobban beleásom majd magam.
-
#14762 Mondta vki h fizessél érte? -
phoenix99 #14761 Dlc nélkül üres a játék -
keysersoze #14760 Nem hát. Minek fizessek érte, meg netes regisztráció, meg visszatölthetetlen a mentés ha vmi nincs fenn, csak a baj van vele. És alig tudnak vmit, 1-2 kicsi helyszín, meg pár valami oszt annyi. -
keysersoze #14759 Morrigan és Wynne nincs úgy elkúrva hogy ne lehetne belőlük hasznos mágust csinálni. Ami kell nekik: Fireball, Para Explo, Cone of Cold, Ligtning, Mind Blast, Heal, Mass Heal (Spirit Healer speckó). Ez mind bőven befér bármelyiknek. Wynnenek alapból van Stonefist, amit érdemes továbbvinni Petrifyra, az még a Revenantot is megfogja, valamint van neki Heal/Mass Heal is, így sztem könnyebb értelmesen továbbfejleszteni mint Morrigant akinek a sleepes vonalával több a szarul szétrakott pontja. Emellett nem sértődik be minden választásnál, egyirányba húz a csapat. Nálam ezért Morrigan mindig kimaradt. -
#14758 Nem használsz dlct? -
keysersoze #14757 Shale egy DLC-ben van, én olyat nem használok, így nincs mit elveszteni. :) -
#14756 én s bírom, csak nem fér be.
van 1-2 jó de a nagyrészüket soha nem raktam be csak ha muszáj volt.
eleve nálam Alistair meg Morrigan alap.megszoktma őket, és olyan irreális mikor össze-vissza váltogatom őket.
számomra fontosak mert a velük kezdtem és velük teljes a sztori, nélkülük szar.
Oghrent msot a méylutakon megkedveltem,Sten eleinte nem méltattam de egy ideig bekerült aztán, Leilana-t is szeretem, de gynege az íjász benne és inkább kivettem, meg mivel morrigannal már love van így ő felesleges annyira nem jó arc.
Pala még aki ott van.de ha lehetne még Stent meg palát raknám be Leilana-t már lehet nem a többiek meg enyhén szólva feleslegesek, hiába jó healer wynne ha úgyse fogom berakni max 1-2 harc idejéra ha nagyon nem meenne nélküe, de talán még akkor se raknám be.
-
#14755 miért a Pala tök jó arc -
#14754 Megcsináltam a "szétválasztva" küldetést...
olyan faszán néz ki az a démon, mért nem lehet szolgaságra bírni....
sokkal jobb lenne a csapatomba mint sok szerencsétlen akit az életbe nem rakok be társnak.
-
#14753 ahh kösz így meglett, érdekes pedig nem volt annyira eldugott, valószínű vmi mást néztem meg és elfeledkeztem arra menni:D
-
ferenc001 #14752 Néz meg itt kb.4:00 és 5:30 között. -
#14751 de az összes területen már midnne járható járatot bejártam.
amiket nem oda meg a láthatatlan fal vagy egy beomlás elzárt.
egy térképről is ír, de azt meg nem találtam a naplóba.
...másik meg a feladat szövege azt írja, hogy Branka naplójába találtam egy térképet ami elvezet a holtak árkáihoz...
-
#14750 nem sajna -
ferenc001 #14749 Egyiket a Szent Hamvak Urnája küldetés során, másikat ha elég jó a viszonyod a Morrigannel, harmadikat meg a legeslegvégén. -
kiscsavo96 #14748 Sziasztok!
Mikor lesz elerheto az hogy sarkanyt nyirjak k?marmindt a 3 legendas sarkanyt. -
#14747 De el sem lehet tévedni :D h tévedsz el? szinte egyenes az út :) meg amúgy is mondja majd h amikor oda érsz h arra -
Villa Webező #14746 Úgy láttam a Bioware honlapján, hogy már megjelent a Dragon Age Ultimate Edition. Nem tudja valaki, lehet majd itthon kapni ezt a speckó kiadást? -
ferenc001 #14745 Van ott a környéken egy kijárat, ha azon "kimész", akkor jelenik meg a térképen. Ha nem erre gondoltál, akkor viszont fogalmam sincs. -
#14744 Gyalog...
Nem ártana figyelni a párbeszédekre, Oghrennek is csak sejtése van róla merre mehetett Branka (magyarul fogalma sincs), nyomokat kerestek, úgy haladtok előre.
Neked eddig sem jöt be a DA, most sznvedsz majd igazán, a leghosszabb küldetésbe vágtál bele, Brankát Mélyutak legtávolabbi bugyrában találhatod (4-5. helyszín lesz a térképen) -
#14743 Szóval a holtak árkáiba kéne eljutnom, de h kell oda menni?
nem jelzi a térkép.
-
#14742 Az erdőben a táborhoz legközelebbi sír mellett van a keresett hely.
Ajánlott minden területen a "fürkész" gombot (Tab) lenyomni, s úgy körülnézni, minden objektumot jelez látótávolságon belül, ennélkül rengeteg alig észre vehető dolgot hagyhatsz érintetlenül. -
phoenix99 #14741 sziasztok van egy olyan küldim hogy:keresd meg és aktiváld a hatalom négy szinhelyét az erdő-mélyutak-mágustorony-denerim de mit is keressek meg hol vannak mert az erdöt átjártam de semmit ne találtam kéne egy kis help kérlek segitsetek -
phoenix99 #14740 a négy csaj nagyon jól szuperál egy duálos városi elf- Leliana -Moriggan-Winnye ütöképes quartet nagyon ott vannak -
#14739 Branka megtalálásánál azt írja h kaptam egy térképet a naplómba ami elvezet brankához...na de se a térképen nincs semmi új hely ahova mehetek, se a naplóba nincs semmi.
konkrétan mit kell csinálni? -
#14738 oks ty. -
#14737 Ahhoz hogy megtaláld a könyvet nemfeltétlenül kell,hogy ott legyen Morrigan is. A főmágus szobájában van 1 ládában. Ha nem találod menj vissza megint. Az meg hogy később is vissza mehetsz érte,elvileg igen.... hisz van még ott mellék küldi és a ládákat csak nem viszik el. -
#14736 a kör tornyában nem vittem magammal Morrigan-t, és ott kéne megtalálnom a könyvet amelyből majd Morrigan mellékküldije lesz. de nem találom. csak akkor tudo megtalálni a könyvet ha azon a küldin Morrigan is velem van?? v majd később ha kész a Kör torony akkor vissza mehetek és megszerezhetem a könyvet??? -
NiGhTM4R3 #14735 Azért azt említsük meg, ha Blanka mellé állsz akkor elveszted Palát. -
#14734 mivan? ami van az nem elég? vegyél wide monitort és játssz 1680x1050-ben vagy 1920x1080-ban :) -
#14733 Kör tornyát meg lehet csinálni anélkül is
az elfeknél beletörött a bicskám a csonti hordákba, úgyhogy elmentem a mágusokhoz, nem volt olyan vészes -
#14732 zúzok* -
#14731 azt szeretném kérdezni h a spellek listáját, ott a képernyő alján, ahova bele lehet rakni a spelleket, képességeket lehet vhogy növelni? addig eljutottam h sikerült kihúznom a képernyő végéig, de még mindig kéne hely. láttam sok embernél, videókban h sokkal több hely van a spell/képesség listáján, de én nem tom tovább növelni. vmi ötlet? jah és végre megvan a mana clash, szal zózok szétszedni Uldred bácsit. de most Így Jártam Anyátokkal, azt meg nézni kell:);) -
phoenix99 #14730 ok köszi az infot ha tudsz árat akkor légyszi pm -ben szolj -
keysersoze #14729 4k az alap+kieg, a DLC-k meg nemtom. Lesz most vmi hiperszupermegagiga edísön, amiben benne vannak a DLC-k is, árlistában még nem láttam, majd. -
phoenix99 #14728 nem tud valaki segite abban hogy kb menyiért lehetne megvenni a gamet eredtiben +összes kieggel meg egy oldalt ajánlani ahonnét meg tudnám rendelni mert én szlovákiában lakom és itt csak csehül van meg ugy meg nem akarom megvenni -
kiscsavo96 #14727 ja kiraly* -
kiscsavo96 #14726 De elvileg en kellene Blankat a kirajhoz vigyem es akkro nem olod meg? -
keysersoze #14725 Tökmindegy. Elvileg Blanka felturbózza gólemekkel a hadsereget, viszont gonosz dolognak számít, a másik meg épp ellenkezőleg. Azon kívül hogy ezt elmondják, semmi jelentősége nincs a sztoriban, a sereg toprongyosan is pont ugyanolyan jó (szar) mint anélkül, úgyse csinálnak semmit az átvezető animokban való feszítésen kívül. Azaz asszem be lehet hívni a gólemeket is pályára, meg még vagy 3 másik frakciót, de sose próbáltam ki hány másodpercig bírják (az ilyenek jellemzően csak golyófogónak jók). -
keysersoze #14724 3. +1 "könyv" a redcliffei démonnál, azaz +4 spellpontot kaphatsz a játékban. De van skillnövelő is, ebből is 3, de a játék elején csak egyet érhetsz el (a többihez quest kell, csak a játék végefele elérhetők). Viszont ez az egy is elég hogy lvl9-en már ki legyen maxolva a Herbalismod (csicskával ezt nem tudod, többek közt ezért jó ha nem bízod másra), kb. 11 aranyért megveszed a fullos lírium poti receptet Denerimben, aztán mehet is a pénzgyártás, lvl9-en már megvehetsz minden jobb cuccot. A Far Songhoz azért kell egy Redcliffe kipucolás is, de mágus cuccokhoz semmi, a 3 socketes junik balta is csak pénz kérdése Bodahnnál, 3 grandmaster rúnával (+15 elemental sebzés) igen ütős lesz a harcosod is.