18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
ShaiHulud #15132 4 fele befejezes van: kis spoiler:
1.felaldozod magad a vegen
2.alistair aldozza fel magat
3.loghain aldozza fel magat
4.morrigannel hálsz es a gyerekbe megy a nafta :) -
Timi983 #15131 Az nem lesz egyszerű főleg,hogy párom is "bekavart" a játékba.Ami tuti: Alistairból már csináltam királyt,én már meghaltam a végén,és Morrigannel is "b.széltem" már.Na még van 3 próbám a mostani játékkal együtt.
Köszönöm a választ:) -
Sith #15130 A minden befejezés inkább annak szól hogy hogy fejezed be a játékot nem a sárkánytól függ mert azt mindenképp meg kell ölni viszont az hogy Alister király lesz te túléled e vagy sem szóval ezek lennének a befejezések alternativáiebből kéne mindet látnod egyszer. -
Timi983 #15129 Szia!
Az már megvan:)Igaz nagyvad néven fut magyarul.
Ha a táblázat ugyanaz akkor ez a ? a kamarás parancsnok mellett van,amit egy kék "sárkány"-t piros karddal a mancsában ábrázol,a másik oldalon van a maximalista ami 1 6ágú csillag szerűség amit kör vesz körül amiben 1 5 ágú csillag van.Bocs ha hü..én fogalmaztam meg,de nem tudom másként leírni.
Egyébként az is érdekelne,hogy lehet megszerezni a "maximalistát",azt a csillagos bigyót (ismerj meg minden befejezést) mindenkivel ki kéne nyíratni a sárkányt vagy mi?
Jó lenne tudni,mert a 2.részig még a 2 varázslós vívmányt meg szeretném szerezni,és közben ha tudom ezeket is,és ezzel az erődös 2-n kívül az összes elérhető meglenne.
Tippeket és válaszokat előre is KÖSZÖNÖM -
ShaiHulud #15128 igy magyar nevbol nem tudom melyik az az achi, de van egy olyan hogy ne haljon meg a fokaraktered egyszer sem a vegigjatszas soran, lehet az az:) -
Timi983 #15127 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy valaki megkapta-e már vívmányok közül a kamarás-parancsnoki melletti ?-t,és ha igen mit kell érte tenni,illetve,hogy mire lehet megkapni a maximalista vívmányt? Csak azért kérdezem,mert még 2 varázsló típust kéne "kinevelnem" és közben azokra is rágyúrnék.
Válaszotok előre is KÖSZI! -
MrTwister #15126 Készül! WH magyarítás oldala itt a második oldalon az Okt. 17.-ei hír! -
phoenix99 #15125 valaki magyarositást a which hunt hoz nem tud???? -
weky #15124 Visszanéztem pár oldalt, de nem találtam a megoldásodat. Le tudnád írni még1x?
Köszi! -
keysersoze #15123 annyi -
phoenix99 #15122 eredeti game nál nem szokott ez elöjönni csak varez verzionál annál tudom a megoldást lejjeb irtam is de az eredetinél sajna nem nekem mikor feltettem az eredetit akkor simán ment nem volt vele gondom -
weky #15121 Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Ismét feltettem a gépemre a Dragon Age-t és hozzá az összes megjelent kiegészítőt. Feltelepítettem, patchelte magát, semmi gond nem volt, simán futott.
A játék legelején vagyok, ahol meg kell gyújtanom a jelzőtüzet a toronyban, de a tűz meggyújtása után fekete képernyőt kapok, csak a hang megy. ESC nyomása után bejön a töltő képernyő majd Morrigan házában ismét fekete képernyőt kapok, csak a szöveget látom utána pedig lefagy a játék.
A megjelenés után emlékeim szerint több fórumon is írtak erről a hibáról, volt is valami kis patch, de a Bioware hiv. fórumán nem találtam rá megoldást, amiket ott leírtak nem oldották meg a problémát.
A játék full eredeti, az oprendszerem Win 7 64 bit, GFX260-as karival. Régebben 64 bites Vistám volt ott is előjött ez a gond, de valahogy meg lett oldva, sajna már nem tudom hogyan.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Köszi a segítséget! -
#15120 Milyen többit nem tudsz? -
GreyWarden #15119 Na a helyzet, hogy már régóra regisztrált tag vagyok, DE most így ahogy írtátok leszedtem Andraste fegyvereit. Megvan kössz, de a többit nem tudom, egyszerűen nem értem, hogy miért. -
ShaiHulud #15118 nexusra tenyelg kell regisztracio asszem 2 meganal nagyobb fileok letoltesehez. -
#15117 pedig bizonyos méret letöltése fölött kell neki a regisztráció. egyébként meg ingyenes, és két percet se vesz igénybe, akkor meg? : P -
phoenix99 #15116 Pontosan ugy ahogy irják és nem kell regisztrálni én sem regeltem és csomo cuccot szedtem le onnét -
#15115 íjászhoz passzol az erdőjáró, így egy megidézett farkassal/medvével már eléggé az -
#15114 mi a liriumbiznisszel keresünk pénzt -
vzajcev #15113 Katt:
1.Files
2.Weapons of Andraste v2_0
3.majd a feldobott ablakban várj pár mp.-et és autómatikusan elindul a letöltés -
#15112 regisztrálnod kell -
GreyWarden #15111 Igen, erre az oldalra gondoltam...amikor le akarom tölteni valami hibaüzenetet dob ki.
Amúgy szerintem a mágus a legérdekesebb, mint főkari, már ami a képességeket illeti, mert azt kimaxolni igazi öröm. Szerintem kezdj el egy mage karival, egy próbát megér. A játék közepétől már nagyon meghálálja. Én is folyton dual- al nyomulok( hárm kari), a többiből csak egy van, ez a leghatékonyabb kari önmagában, és erre jöhet az íjászat, ha minden megvan. -
#15110 Csak 3. végigjátszást kezdenék, idáig első 2 az dual/rouge volt, párbajhős/bérgyilkos/árny(awakeningben) szerintem a legjobban használható karakter, de azért nem jó mindenre, így átlagos harcokhoz remek de pl boss harchoz már nem igazán van értelem oda mindenképpen távolsági + 1 tank karakter kell és annyi. Awakening végén is, ha nem lett volna azaz 1 mágus a csapatban akkor nem bírtam volna megcsinálni. De úgy, szépen jó messziről áll az egész csapat és nyomogattam ki az infernokat egymás után. Kicsit uncsi volt, de senki nem sérült meg :)) 2H kardos meg minek van 2, de pl annak sincsenek olyan jó skilljei, Lelianat maxra kitolva íjásznak sem helyettesített egy közelharcit,ott szóró lövés de stunolni még mindig jobb a mage. mágus főkarit biztos nem akarok kezdeni. Nem nagyon van ötletem :S 2H kardos, dpre:/ vagy megint vigyem rugo és kész :) -
#15109 Dualos szerencsevadászt totál fölösleges íjászatra is fejleszteni, ezzel csak gyengíted a karaktert.
Íjász a legnehezebben játszható kaszt a DA-ben, nagyon sokszor szűk területen kell felvenni a harcot, unrealiszikus néhány lépésről íjjal lövöldözni, de ha valaki ezt a műfajt választja, akkor a dualos harcmodort kell hanyagolnia.
Nagyon jók az íjász speciális képességei, a gyilkos nyílvessző pl. nevéhez hűen akár egy elit ellenfelet is kivégezhet, de szeretni kell ezt a harcmodort, hogy nem legyen fusztráló szűk termekben néhány lépésről lövöldözni, helyet változtatni. -
#15108 Erre gondolsz? -
GreyWarden #15107 Ja és valaki, ha tud segítsen, hol találom Andraste pengéit. Találtam egy honlapot, de onnan nem lehet letölteni. Előre is köszönöm! -
GreyWarden #15106 Az, hogy mennyire hatékony relatív, hiszen ezt is profi szintre fejlesztheted, nem marad el a többi harcstílustól komolyan, de én még soha nem kezdetem íjász képességekkel a karim fejlesztését. Ez a harcmodor a harcosok és a szerencsevadászok számára is kedvez. Bár főleg a szerencsevadász karakterek tudnak érvényesülni vele, hiszen képességeik kedveznek az íjászatnak. Ha harcos vagy, inkább valamelyik fegyverforgatást sajátítsd el elsőként, s csak ezután kezd bele az íjászatba. Mint ahogy az érződik, ehhez a képességhez elengedhetetlen valami másfajta harcmodor is, mivel én inkább egy "kiegészítő harcstílus"- nak nevezném. Sokszor létfontosságú, de önmagában nem állja meg a helyét! -
GreyWarden #15105 3500 arany? -
#15104 Íjjász főkarakternek mennyire hatékony? -
keysersoze #15103 3500 körül, aztán meguntam. -
#15102 ez azért kellemes kivégző mozdulat : D
-
GreyWarden #15101 A kérdésem nekem az lenne, ha már feljöttem, hogy nektek menyi pénzt sikerült összegyűjtenetek eddig? Merthogy nekem a max, 230 arany körül forgott, de pénzt alyg lehet szerezni. A legutóbbi karimmal köcsögöt alakítottam és mindenkit lenyútam(sokan be is rágtak), így sikerült ezt az összeget megszerezni. Nektek? -
GreyWarden #15100 A hatalom színhelyét Denerimben az egyik sikátorban találod a város térképén. Ez csak akkor jelenik meg, ha mindenhol megtaláltad, tehát Brecilian Forst, Orzammar, Circle of Magi. Vigyázz, ez az utolsó hely, ha bemész az ajtón a varázsló rögtön átváltozik és nem menekülhetsz. Ő Gaxkang, aki Revenant-á és Bűvharcossá(vagy ilyesmi) is átváltzohat. -
#15099 igen, a TAB -
#15098 Mélyutakon az oltár mellett van, ahol a démont összeraktad, illetve a közelben volt még azelveszett, félkegyelmű törpe kereskedő.
Denerimben már nem emlékszem holvan a helyszín, de szerintem azt csak azt követően találod, miután az elzárt részek megynílnak.
Tab billentyű segít (remélem jól emlékszem, az jeleníti meg az objektumokat a közelben) -
phoenix99 #15097 kérlek segitsetek keresem a hatalom szinhelyeit 2 már megvan de 2 keresek mégpedig Denerim-ben meg a mélyutakon nem találom sehol pls help -
#15096 jóféle
de abból is a 11 aranyba kerülővel
mert a recepteknél sikerült a 5 aranyost is jófélének fordítani, de nem az -
#15095 Oghren kötelező csapattag lesz, jelentkezik, ha eljön az ideje.
Királyválasztás a csapatodra nincs hatással, csak a törpék eljövendő történelmét befolyásolod a döntéseiddel, illetve Palát vesztheted el, de az még a Branka-Charadin választás függvénye.
-
#15094 most akkor sima líriumfőzettel kereskedjek, vagy jóféle líriumfőzettel???
a másik kérdés hogy Oghren-nel beszéltem a kocsmában, azt vhogy úgy jött ki a beszélgetés, h amikor újra beszélgetni akartam vele, akkor már nem tudtam mert elküldött a francba. így is be lehet még szervezni a csapatba, vagy így már nem?
3. kérdés: mindegy hogy ki mellé állok a királyválasztásnál? szal csak a bizolom megszerzésében különbözik a dolog, vagy ha mondjuk az egyikhez állok, akkor ellenem fordul vmelyik csapattag??? -
#15093 arról nem beszélve hogy 1-2 cucc milyen iszonyat drága, és liriumüzlet nélkül esélyem sem lenne arra, hogy megvegyem