Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha azokra a kristályokra gondolsz, az Shalebe valóak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
4. mire gondolsz? ilyen fire shard, lightnign stone, life stone dolgokra, amiket lehet useolni ill meregkeveressel lehet belole "granatokat" csinalni, vagy a chipped/flawed/flawless fire/nature/frost/stb crystal ?
az utobbiak azok majd egy partytagodhoz lesznek itemek, ha megvan a stone prisoner DLC.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2.asszem elég neki a kis adag gyógyital is, nekem elfogatta azokat, lényeg h meglegyen a 8
3.Lotheringben a tisztelendõ anya, ha bemész a káptalanba végigmész, akkor ott ahol imádkoznak, meg mondják a miséket, fohászokat ott jobbra fordulsz és 2 templárius áll õrt egy szobába. na ott a tisztelendõ anya. igazából nem bonyolult, végig a káptalanba azt jobbra.
4.nemtom milyen kõ és szikla vackokra gondolsz...
am mire valók azok a hibás természetkristályok meg hibás tûzkristályok meg az ilyenek? erre kíváncsi lennék mert nemééértem...
jah és még 1 kérdés: aki volt már bérgyilkos specbe és használta azok képességeit: érdemes azokra tenni? v olyan értelmetlen skillek mint az alakváltónál van? nem akarom rátenni a skillpontomat, mert gondolkodok h az elsõ bérgyilkos skillre tegyem rá v az zárnyitásra v a lendület 2kezes fegyver skillre??
1. a kocsmábana fickónak méreg kell a földjeire kihelyezett csapdáihoz
a naplóban az áll, 3 db
csináltam halálgyökérbõl mérget a méregkeveréssel, mégsem tudom neki odaadni, ergo nem ez kell neki
honnét tudhatom meg, hogy milyen méregre gondolt?
2. ugyanez van a falusi elöljáróval
õ meg õzetet szeretne 8gondolom gyógyítót) a napló azt irja, hogy milyet, az le van írva a levélben. milyen levélben? hol keressem azt a levelet?
3. tiszetelendõ anyát sem találom 😊 pedig azt mondták ül a dolgozószobályában. abban az épületben azonban nincs dolgozószoba
4. ezek a kõ és szilánk vackok, amik bónuszt adnak érdmes õrizgetni, vagy adjam el a fenébe?
bocs a hülye kérdésekért!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a Wirtcher egész más
ellenben a BG-ben volt olyan mint itt, hogy kiállítom az ijjászokat a csali meg futkos
meg a Dungeon Siege-ben is hatan voltak 😊
pap, mágus kell, 1 ijász és 1 harcos meg kevés
fõleg amikor 6-8-an rontanak egyszerre kis csapatodra
A többi különbségek már jelentéktelenek, de azért megvannak a különbségek.
Gorim törpe nemessel vált néhány szót, de sokra nem megyünk vele, elmondja hogyan lett kereskedõ, nem érdekli a harc.
Törpe kotoréknak csalódás lesz viszontlátni Leskét, nem a tömlöcben futnak össze, mint a többi karakter.
Mágusoknak Jowan lesz személyes ismerõs, városi elfek a Howe börtönében raboskodó nemes nem lesz ismeretlen, de ezek már olyan aprócska eltérések, hogy csupán ezért nem érdemes végigjátszani, de az eredettörténeteket szerintem igen (törpe nemessel még "elõtúrázhatunk" is Mélyutakon)
Nem rossz játék a Mass Effect2 (sõt, sokaknál megelõzi a DA-t), oké, hogy szépek a videok, amelyek összekapcsolják a történetet, de a karaktereknek alig volt személyiségük a ME2-ben, s érzésem szerint már az Awakening is erre hajazott.
Csökkentett párbeszéd lehetõségek, s a fõhõs cselekedeteire sem különösen reagáló csapattagok nálam egyértelmûen lebutítást jelentenek.
(ennek ellenére, akinek tetszett a Dragon Age, s még nem játszott a Mass Effect-el, ajánlott darab)
Kumiho #2179
Mondjuk igazából én egyikkel se tenném egy kalapba, egyébként a legjobb játék, amivel valaha játszottam kategóriájában.
Kumiho #2179
kutya
Alistair
Morrigan
Leliana
Sten
Pala
Wynne
Zevran
Oghren
Morrigan nem sokat kertel, ha a Körtorony küldetését csinálod (csináltad), s szóba elegyedel a boszival, rögtön elõáll a kérésével, a többi csapattagod viszont csak akkor, ha eléggé megbízik benned.
Itt is különcködik a banya, õ semmiképpen nem megy veled a küldetése fináléjára, a többieket viszont vinned kell.
Leliana személyes küldetése pl. egy rajtaütéssel indul, ha nem viszed sehova a leányzót, kimarad a küldetése, de Zevrannal rendre úgy jártam, hogy velem sem volt, amikor keresték a régi cimborái, s az elf is elõsétált valahonnan, mehetett a buli (nála itt szélsõséges helyzetek is elõadódhatnak, attól függõen, hogy bántál vele: a harc után elhagyhatja a csapatot, továbbra is veletek maradhat, de rád is támadhat, ha nagyon nem kedvel)
Orzammar elõtt álldogál egy kereskedõ, aki használt cuccokkal üzletel.
Amikor elõször mentek, vidd oda Stent.
Lesz egy párbeszéd, amit ugyan nem tudsz mire vélni (ez is egy aprócska finomság, Sten nélkül nincs mirõl beszélni (majd késõbb lesz)
[merlinw.org]
mondjuk jobb lenne ha hatan lennénk
Néhány csapattagot el is lehet küldeni, vagy be sem veszed a társaságba (kutya, Leliana, Sten, Wynne, Zevran) de nélkülük szegényebb leszel küldetésekben, lehetõségeben - miért küldenéd el.
Most velem van alistair, Morrigan és a kutya
és lenne plusz 2 jelölt
most küldjem el a kutyát?
Nem is tudom hányszor játszottam végig, s még a többszöri végigjátszásban is voltak aprócska, de jópofa meglepetések.
Példának okáért ott van a kupi Denerimben (Gyöngy).
A tengerászleányzótól megtanulható a párbajhõs specializáció, cserébe annyit kér, hogy kártyázz vele...
No és, ha jobb ötleted van?<#nevetes1>#nevetes1>
Itt jönnek az aprócska variációk, nem mindegy, hogy kik vannak a csapatban.
én ma már dolgoztam is 😊
mondjuk játék helyett inkább dolgozni kellett volna, na mindegy
de kész lett
1. Warden's Keep DLC-t vegig viszed es akkor ott lesz egy ladikad amibe pakolhatsz.
2. felrakod ezt a mod-ot es akkor a party campben az egyik sator melett lesz egy ladika.
van valami ládaféle ahová tudom pakolni a jelnleg felesleges de késõbb még kellhet cuccaim?
Ilyen a mágusoknál a fagykúp és a tûzlabda, az AI nem mérlegeli a baráti tûz sebzést.
Elsõ helyre mindenképpen a gyógyital ivás kerüljön, ezt mágusoknál a manaivás követi, majd jöhetnek a képességek.
Rengeteg a variációs lehetõség, ki kell tapasztalni kinek mi jön be, el lehert érni, hogy egy normál csata space nélkül lemenjen, elit ellenfeleknél viszont kell a kézi irányítás.
A fentebb említett fagykúp, tûzlabada, területre ható varázslatok, vagy a manacsapás is kézileg irányítva hatékonyabb, Leliananál pedig el kell dönteni, hogy íjász, vagy dualos legyen, nem lehet normálisan beállítani a fegyverváltást.
Hiába van alapra állítva az íj, ha kap egy utasítást, hogy közelharci támadáskor váltson fegyvert, de közben íjjal is támadják, nem fog mást tenni csak a fegyverét cserélgeti.
[merlinw.org]
nem másolta fel telepítéskor a magyar file-okat
milyen szerencse, hogy minden rarban van fent a lemezen
a magyar fleokat csak ki kellett tömöríteni
jó lesz ez, csak a kamerakezelés kicsit nehézkes
meg a taktikai képernyõt még nem igazán értem
pl. hogy állítom be, hogy amig én karddal ütöm, a társam addig szépen megáll kissé távolabb és ijjal lövi a célpontomat, de ha ráront vmi, akkor elteszi az ijat és közelharci fegyverre vált?
mi az hogy virágbolti? erdetim van, igaz kölcsönben
Sõt, ha virágbolti példányra rendesen rátelelíted a hivatalos magyarosítást, akkor is aktiválódik, ha addig "szürke" volt.
Az ini-ben átírás nem segít, ha hiányoznak a megfelelõ fájlok a játékodból.
(kipróbálhatod: hu-hu)
Locale=en-us
VOLanguage=en-us
hu
vagy hu-hu
vagy Hungarian
Mondjuk a csapattagok egymás közötti párbeszédjénél sokszor meg kell állni, illetve hátra nézni, ezt jobban is megoldhatták volna.
Ezek a beszélgetések olyankor zajlanak, amikor mozgásban van a csapat, elõl halad az irányított karakter, s mögötte megy a társalgás, de a felirtaok csak akkor jelennek meg, ha a beszélgetõ karakterek is látszanak a monitoron (aki perfect angolos, annak ez nem gond)
köszönöm szépen!
pl. anno azt mondta a transport tycoon-ra hogy mennyire szar, aztán mennyire tetszett késõbb (nem egy mai darab, de tipikus példa)
de sorolhatnám még a címeket
kevés olyan játék van ami elsõre tetszik, még kevesebb amit végig is játszok
(arról nem beszélve, hogy én egy játékkal el vagyok fél évig, pl. Fallout 3-mal is több mint 300 órát játszottam eddig)
egyébként valszeg a DA buktája nem is játékmenet lesz, mert a Dungeon Siege-t spec végigjátszottam anno - a steampunk elem kifejezetten jópofa volt, hanem a hangyafasznyi szövegek silabizálása
Ezért mondtam, hogy ott van elõtted a játék, játssz vele. Ha unod, nem érted, nem tetszik, hagyd abba és töröld. Vele és nélküle is teljes életet fogsz tudni élni, hidd el nekem😊
[merlinw.org]
Felbontás, képarány, élsimítás, és a többi lehetõség között itt lehet felirat nyelvet választani.
na szal télleg nekem kell eldöntenem 😊
magyar feliratra mi lehet a megoldás?
Biztos bennem van a hiba, de nem kaptam kedvet ahhoz a játékhoz, pedig csak jókat olvastam <#nevetes1>#nevetes1>
Sem rábeszélni, sem lebeszélni nem foglak a Dragon Age-rõl, cserébe annyit várok, hogy tudd egyedül eldönteni, hogy tetszik-e a játék, vagy sem - utóbbi esetben nyugodtan hanyagold, ne kövesd a meg nem nevezett fórumozó példáját, aki leírhatatlan kínok között, akarata ellenére játszik a DA-vel. <#mf1>#mf1>
meg azért 15 gigában csak van valami
(mivel sárkánnyá változni nem tud - pontosabban eredeti alakjában is egy sárkány - az alakváltás fölösleges neki <#nevetes1>#nevetes1>
)