18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • ShaiHulud
    4 fele befejezes van: kis spoiler:

1.felaldozod magad a vegen
    2.alistair aldozza fel magat
    3.loghain aldozza fel magat
    4.morrigannel hálsz es a gyerekbe megy a nafta :)
  • Timi983
    Az nem lesz egyszerű főleg,hogy párom is "bekavart" a játékba.Ami tuti: Alistairból már csináltam királyt,én már meghaltam a végén,és Morrigannel is "b.széltem" már.Na még van 3 próbám a mostani játékkal együtt.
    Köszönöm a választ:)
  • Sith
    A minden befejezés inkább annak szól hogy hogy fejezed be a játékot nem a sárkánytól függ mert azt mindenképp meg kell ölni viszont az hogy Alister király lesz te túléled e vagy sem szóval ezek lennének a befejezések alternativáiebből kéne mindet látnod egyszer.
  • Timi983
    Szia!
    Az már megvan:)Igaz nagyvad néven fut magyarul.
    Ha a táblázat ugyanaz akkor ez a ? a kamarás parancsnok mellett van,amit egy kék "sárkány"-t piros karddal a mancsában ábrázol,a másik oldalon van a maximalista ami 1 6ágú csillag szerűség amit kör vesz körül amiben 1 5 ágú csillag van.Bocs ha hü..én fogalmaztam meg,de nem tudom másként leírni.
    Egyébként az is érdekelne,hogy lehet megszerezni a "maximalistát",azt a csillagos bigyót (ismerj meg minden befejezést) mindenkivel ki kéne nyíratni a sárkányt vagy mi?
    Jó lenne tudni,mert a 2.részig még a 2 varázslós vívmányt meg szeretném szerezni,és közben ha tudom ezeket is,és ezzel az erődös 2-n kívül az összes elérhető meglenne.
    Tippeket és válaszokat előre is KÖSZÖNÖM
  • ShaiHulud
    igy magyar nevbol nem tudom melyik az az achi, de van egy olyan hogy ne haljon meg a fokaraktered egyszer sem a vegigjatszas soran, lehet az az:)
  • Timi983
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni,hogy valaki megkapta-e már vívmányok közül a kamarás-parancsnoki melletti ?-t,és ha igen mit kell érte tenni,illetve,hogy mire lehet megkapni a maximalista vívmányt? Csak azért kérdezem,mert még 2 varázsló típust kéne "kinevelnem" és közben azokra is rágyúrnék.
    Válaszotok előre is KÖSZI!
  • MrTwister
    Készül! WH magyarítás oldala itt a második oldalon az Okt. 17.-ei hír!
  • phoenix99
    valaki magyarositást a which hunt hoz nem tud????
  • weky
    Visszanéztem pár oldalt, de nem találtam a megoldásodat. Le tudnád írni még1x?

Köszi!
  • keysersoze
    annyi
  • phoenix99
    eredeti game nál nem szokott ez elöjönni csak varez verzionál annál tudom a megoldást lejjeb irtam is de az eredetinél sajna nem nekem mikor feltettem az eredetit akkor simán ment nem volt vele gondom
  • weky
    Sziasztok!

A segítségetek szeretném kérni. Ismét feltettem a gépemre a Dragon Age-t és hozzá az összes megjelent kiegészítőt. Feltelepítettem, patchelte magát, semmi gond nem volt, simán futott.
    A játék legelején vagyok, ahol meg kell gyújtanom a jelzőtüzet a toronyban, de a tűz meggyújtása után fekete képernyőt kapok, csak a hang megy. ESC nyomása után bejön a töltő képernyő majd Morrigan házában ismét fekete képernyőt kapok, csak a szöveget látom utána pedig lefagy a játék.

A megjelenés után emlékeim szerint több fórumon is írtak erről a hibáról, volt is valami kis patch, de a Bioware hiv. fórumán nem találtam rá megoldást, amiket ott leírtak nem oldották meg a problémát.

A játék full eredeti, az oprendszerem Win 7 64 bit, GFX260-as karival. Régebben 64 bites Vistám volt ott is előjött ez a gond, de valahogy meg lett oldva, sajna már nem tudom hogyan.

Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a gond? Köszi a segítséget!
  • JethroHUN
    Milyen többit nem tudsz?
  • GreyWarden
    Na a helyzet, hogy már régóra regisztrált tag vagyok, DE most így ahogy írtátok leszedtem Andraste fegyvereit. Megvan kössz, de a többit nem tudom, egyszerűen nem értem, hogy miért.
  • ShaiHulud
    nexusra tenyelg kell regisztracio asszem 2 meganal nagyobb fileok letoltesehez.
  • böröczk
    pedig bizonyos méret letöltése fölött kell neki a regisztráció. egyébként meg ingyenes, és két percet se vesz igénybe, akkor meg? : P
  • phoenix99
    Pontosan ugy ahogy irják és nem kell regisztrálni én sem regeltem és csomo cuccot szedtem le onnét
  • Mike
    íjászhoz passzol az erdőjáró, így egy megidézett farkassal/medvével már eléggé az
  • Mike
    mi a liriumbiznisszel keresünk pénzt
  • vzajcev
    Katt:
    1.Files
    2.Weapons of Andraste v2_0
    3.majd a feldobott ablakban várj pár mp.-et és autómatikusan elindul a letöltés
  • böröczk
    regisztrálnod kell
  • GreyWarden
    Igen, erre az oldalra gondoltam...amikor le akarom tölteni valami hibaüzenetet dob ki.
    Amúgy szerintem a mágus a legérdekesebb, mint főkari, már ami a képességeket illeti, mert azt kimaxolni igazi öröm. Szerintem kezdj el egy mage karival, egy próbát megér. A játék közepétől már nagyon meghálálja. Én is folyton dual- al nyomulok( hárm kari), a többiből csak egy van, ez a leghatékonyabb kari önmagában, és erre jöhet az íjászat, ha minden megvan.
  • JethroHUN
    Csak 3. végigjátszást kezdenék, idáig első 2 az dual/rouge volt, párbajhős/bérgyilkos/árny(awakeningben) szerintem a legjobban használható karakter, de azért nem jó mindenre, így átlagos harcokhoz remek de pl boss harchoz már nem igazán van értelem oda mindenképpen távolsági + 1 tank karakter kell és annyi. Awakening végén is, ha nem lett volna azaz 1 mágus a csapatban akkor nem bírtam volna megcsinálni. De úgy, szépen jó messziről áll az egész csapat és nyomogattam ki az infernokat egymás után. Kicsit uncsi volt, de senki nem sérült meg :)) 2H kardos meg minek van 2, de pl annak sincsenek olyan jó skilljei, Lelianat maxra kitolva íjásznak sem helyettesített egy közelharcit,ott szóró lövés de stunolni még mindig jobb a mage. mágus főkarit biztos nem akarok kezdeni. Nem nagyon van ötletem :S 2H kardos, dpre:/ vagy megint vigyem rugo és kész :)
  • Fantusz
    Dualos szerencsevadászt totál fölösleges íjászatra is fejleszteni, ezzel csak gyengíted a karaktert.

Íjász a legnehezebben játszható kaszt a DA-ben, nagyon sokszor szűk területen kell felvenni a harcot, unrealiszikus néhány lépésről íjjal lövöldözni, de ha valaki ezt a műfajt választja, akkor a dualos harcmodort kell hanyagolnia.
    Nagyon jók az íjász speciális képességei, a gyilkos nyílvessző pl. nevéhez hűen akár egy elit ellenfelet is kivégezhet, de szeretni kell ezt a harcmodort, hogy nem legyen fusztráló szűk termekben néhány lépésről lövöldözni, helyet változtatni.
  • JethroHUN
    Erre gondolsz?
  • GreyWarden
    Ja és valaki, ha tud segítsen, hol találom Andraste pengéit. Találtam egy honlapot, de onnan nem lehet letölteni. Előre is köszönöm!
  • GreyWarden
    Az, hogy mennyire hatékony relatív, hiszen ezt is profi szintre fejlesztheted, nem marad el a többi harcstílustól komolyan, de én még soha nem kezdetem íjász képességekkel a karim fejlesztését. Ez a harcmodor a harcosok és a szerencsevadászok számára is kedvez. Bár főleg a szerencsevadász karakterek tudnak érvényesülni vele, hiszen képességeik kedveznek az íjászatnak. Ha harcos vagy, inkább valamelyik fegyverforgatást sajátítsd el elsőként, s csak ezután kezd bele az íjászatba. Mint ahogy az érződik, ehhez a képességhez elengedhetetlen valami másfajta harcmodor is, mivel én inkább egy "kiegészítő harcstílus"- nak nevezném. Sokszor létfontosságú, de önmagában nem állja meg a helyét!
  • GreyWarden
    3500 arany?
  • JethroHUN
    Íjjász főkarakternek mennyire hatékony?
  • keysersoze
    3500 körül, aztán meguntam.
  • böröczk
    ez azért kellemes kivégző mozdulat : D

• GreyWarden
    A kérdésem nekem az lenne, ha már feljöttem, hogy nektek menyi pénzt sikerült összegyűjtenetek eddig? Merthogy nekem a max, 230 arany körül forgott, de pénzt alyg lehet szerezni. A legutóbbi karimmal köcsögöt alakítottam és mindenkit lenyútam(sokan be is rágtak), így sikerült ezt az összeget megszerezni. Nektek?
  • GreyWarden
    A hatalom színhelyét Denerimben az egyik sikátorban találod a város térképén. Ez csak akkor jelenik meg, ha mindenhol megtaláltad, tehát Brecilian Forst, Orzammar, Circle of Magi. Vigyázz, ez az utolsó hely, ha bemész az ajtón a varázsló rögtön átváltozik és nem menekülhetsz. Ő Gaxkang, aki Revenant-á és Bűvharcossá(vagy ilyesmi) is átváltzohat.
  • Mike
    igen, a TAB
  • Fantusz
    Mélyutakon az oltár mellett van, ahol a démont összeraktad, illetve a közelben volt még azelveszett, félkegyelmű törpe kereskedő.
    Denerimben már nem emlékszem holvan a helyszín, de szerintem azt csak azt követően találod, miután az elzárt részek megynílnak.

Tab billentyű segít (remélem jól emlékszem, az jeleníti meg az objektumokat a közelben)
  • phoenix99
    kérlek segitsetek keresem a hatalom szinhelyeit 2 már megvan de 2 keresek mégpedig Denerim-ben meg a mélyutakon nem találom sehol pls help
  • Mike
    jóféle
    de abból is a 11 aranyba kerülővel
    mert a recepteknél sikerült a 5 aranyost is jófélének fordítani, de nem az
  • Fantusz
    Oghren kötelező csapattag lesz, jelentkezik, ha eljön az ideje.
    Királyválasztás a csapatodra nincs hatással, csak a törpék eljövendő történelmét befolyásolod a döntéseiddel, illetve Palát vesztheted el, de az még a Branka-Charadin választás függvénye.
  • lightjack
    most akkor sima líriumfőzettel kereskedjek, vagy jóféle líriumfőzettel???

a másik kérdés hogy Oghren-nel beszéltem a kocsmában, azt vhogy úgy jött ki a beszélgetés, h amikor újra beszélgetni akartam vele, akkor már nem tudtam mert elküldött a francba. így is be lehet még szervezni a csapatba, vagy így már nem?

3. kérdés: mindegy hogy ki mellé állok a királyválasztásnál? szal csak a bizolom megszerzésében különbözik a dolog, vagy ha mondjuk az egyikhez állok, akkor ellenem fordul vmelyik csapattag???
  • Mike
    arról nem beszélve hogy 1-2 cucc milyen iszonyat drága, és liriumüzlet nélkül esélyem sem lenne arra, hogy megvegyem