Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mi lehet a baj?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na...szóval, a drake scale...magyarul sárkánypikkely(pont mint a másik...)korcs sárkányoktól (angolul õk a "drake"-ek)esik belõlük 6 van bent a barlangban és 1 ha a szektának segítséget ajánlasz de elárulod õket. Járd be a barlangot, én a ketreceknél alapból hárommal szoktam összefutni, a többivel ott ahol a kardos mágus van, de ott jobb ha bemész abba a kisebb részbe is ahol a tojások vannak (és egy vérmágus amulett) akkor megtalálod a többi pikkelyt is...
amugy azokbol a kis kozepes meretuekbol esik az alagutrendszerben havennel. ahol pl 3an jonnek egyszerre es ilyen ketrecek, meg tehendogok vannak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Azert mielott leszedned a viragbolti verziot, egy biztonsagi mentest csinalj a mentett allasaidrol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valaki nem tudja az ea magyar e-mail címét? A netes fórumuk egy szar, aztán nem nagyon tudok nekik írni, csak a terméktámogatásos mailjukat tudom, de azzal meg nem sokat érek.
Dlc lista
Most bizonyos magyar forgalmazóknál olcsóak a Bioware pontok lásd 13810-es hozzászólás!
Ha még nem vetted volna meg az alapjátékot, akkor szólok, hogy elvileg a közeljövõben érkezni fog egy olyan verzió (Ultimate Edition), amely tartalmazni fogja az alapjátékot, a kiegészítõt és az összes dlc-t. Szerintem akinek nincs meg már az alap, annak az Ultimate Edition jobb választás!
Elõre is köszönöm!
nekem az lenne a gondom h mikor az enyészetes rész elején vok még, akkor át kellene változnia egérré viszont hiába kattintok rá nem történik semmi.
mi lehet a baj?
😞
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egyébként egy rpg tehát szerepjáték.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem szeretnék ilyen sokat visszaolvasni, mi a lényege a játéknak?😊
I met God. She's black
Why so serious?
Sten lecsapása viszont fájdalmas volt, nálam õ a favorit az Origins összes csapattársa közül.
"The trees move. Do you not see it?"
btw van elvileg egy bug, miszerint ha Awakening-bõl importálsz, hajlamos megfeledkezni a DAO fináléjáról - szóval érdemes az végsõ csata utáni mentést használni Origins-bõl. bõvebben itt
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Lilianas DLC-t akkor még begyûjtöm (Morriganes cucc meg alap).
Tudom spoiler meg minden, de kiváncsi vagyok: Moriganas történetnek lehet jó vége? Az én fõkarim vele romantikázott, beválalta a dark ritualt, meg azt választottam, hogy kerseésére idulok. (Awakeningbe meg azt hiszem semmi sem volt ezzel kapcsolatban)
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.