18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Mike
    a Holt Istenek Tövise sem rossz, de azt már nem használom
  • Mike
    azaz
  • Mike
    a törpéknél, a (de)lyriumos csávánál
  • lightjack
    öhöm. ez most kinek is szólt?
  • Efreet
    lehet abbafejezni az óvodás stílust, a következő nyíltan személyeskedőnek repülnek a büntetőpontok. ajánlom a "privát" felirat kipróbálását.
  • phoenix99
    Gyerekek miért kell anyázni itt kulturált emberek vannak aki nem tud viselkedni az ne irjon ide senki sem kiváncsi itt az anyázásra !!!!!
  • kiscsavo96
    Jah azt jelenti nem valami nagy szam?
  • Fantusz
    Blood dragon armort "ajéndékba" adták, ami annyit jelent, hogy dlc.
    Csicsás, szép páncél, semmi több - megvan, de egyik karakterem se sokat viselte.
  • kiscsavo96
    Hali!
    lightjack termeszetesen igazad van de ezt hogy keressem meg neten?ilyen video nem hiszem van amit en kerdeztem,mert en azt kerdeztem hol szerzed meg a blood vertet sarkanyos cicamicas vert mert nekem a draogon nem dobta :( es esetleg mashol kell?
  • lightjack
    kiscsavo nem akarlak megsérteni de te semmit nem értesz a játékból? jó megértem h nem vágod elsőre azt a bridge puzzle-t mert én sem vágtam de felmentem youtube-ra és beírtam azt megtudtam h hogyan kell. előbb nézz körül a neten és ha ott sem találod akkor kérj segítséget itt. nem kell minden fecni dologért ideírkálni ha csak annyit kéne tenni h google-be beírod azt első találat már a megoldás. ezzel nem azt mondom h ne kérj segítséget ha szükséged van rá, de előbb keress rá, azt ha nem tod még mindig h kell akkor kérj tőlünk segítséget.megoldás
  • kiscsavo96
    Segitsetek kerlek.
  • kiscsavo96
    Merlin segits ma :P Persze hat tudsz lecci.
  • MerlinW
  • kiscsavo96
    Sziasztok!
    Kicsavo kerdezi hol kell meg szerezni azt a durva pancelt tudjatok amin rajta van a sarkany verbol em csillog meg minden lecci segitsetek :P
  • ferenc001
    Ha nagyon nem megy akkor keress rá a Youtube-on arra hogy Dragon Age Origins Bridge Puzzle.
  • kiscsavo96
    Hali!
    Figyeljetek mikor meg olod azt az Os sarkanyt akkor utanna tudjatok kovetkezik hogy talalkozol apad szellemevel meg sajat harcosaid szellemevel es meg kell harcoljatok utanna van valami ,,Hid'' ami cselesen muxik meg mondja valaki hogyab leccives?
  • Fantusz
    Awakeninges cuccokat ne keverjunk az alapjátékhoz.
    A kiegben lényegesen erősebb, jobb fegyverek vannak, de azokat nem hozhatja vissza az Origins-be.
  • JethroHUN
    Az mod, http://dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=1018
  • phoenix99
    az a páncél set ami a képeken van azt hol szerezted???
  • JethroHUN
    tényleg? mekkora xd
  • JethroHUN
    Jah, én is azt használtam, de csak másodlagosnak, van annál sokkal erősebb :D
    http://noob.hu/2010/11/03/Screenshot20101103150837163.jpg
    http://noob.hu/2010/11/03/Screenshot20101103150932791.jpg
  • phoenix99
    aha köszi
  • Prince23
    Lesz DA játék a facebookon :O
  • JethroHUN
    Orzammarban? 148ért? rémlik ez az ár csak az Awakeningbe volt :D az is eszméletlen erős. magyarul Holt istenek tövise a neve, ha jól tudom az orzammarinak.
  • Fantusz
    Rózsa tövise - Orzammarban van az egyik törpe kereskedőnél
  • phoenix99
    amit a Mike irt arrol a törröl
  • phoenix99
    nem bírtam magammal, és megvettem 148-ért azt a tőrt a törpeárustól
  • JethroHUN
    h mi van? milyen tőr te miről beszélsz?
  • phoenix99
    milyen az a tör mond már meg
  • Murder3
    nem az esetem..:)
    de amúgy hiába járok a kedvébe, meg halmozom ajándékokkal meg dumálok vele úgyis lesz egy olyan döntésem ami neki nem fog tetszeni és az így összecsikargatott reputáció mind visszaesik a kiindulópontjára...
  • steweee
    gyere össze Alistair-ral :)
  • phoenix99
    milyen tört vettél érdekelne engem is és hol vetted melyik törpénél
  • Mike
    ja, szegény Alistar mindenkit utál
  • Mike
    mekkora sebzések, te jó isten
  • Mike
    ja igen, meg az is kellemetlen volt, hogy semmi információm nem volt, hogy melyik nagyúr mellé álljak, ezért blindre kiválasztottam az egyiket
  • Mike
    érdekes volt ez a Megmérettetés

minden ellenfelet levertem mint vak a poharat, szinte sérülés nélkül, de az utolsóval a Brian életében látott jelenetet játszottuk: futkostam körbe :D míg töltődött a farkasom
    nem is rossz a farkas
    nem bírtam magammal, és megvettem 148-ért azt a tőrt a törpeárustól

az miért van, hogy egy tőrrel 40-et üt a karakterem, 2 tőrrel már csak 24-24-et, puszta kézzel meg 21-et? ergo mintha kezemben sem lenne semmi
  • Murder3
    arra értem szimbolikusan h régebben a felszólalásom okán kirobbant flame eredendően ide vezethető vissza, vagyis hogy én azt firtattam h sok döntés a játékba ami úgymond újrajátszahtóva teszi azt nem kap elég szerepet és csak képleges.
    :)
  • Murder3
    ok h becsületes vagy meg van rá pénzed de ezt a dlc lehúzást ne kapd már be.
  • Murder3
    nem a szerint játszok h kit lehet jobban fejleszteni.
    ez kb olyasmi mint pl egy codnál volt annó, hogy a singlét azért játszottam h beleéljem magam a sztoriba a helyzetbe a multit meg azért h szétlőjjük egymást.
    pl Allistar is idegelő ebből a szempontból,meg Morrigan is mert elég ellentétek meg minden szaron besértődnek, de számomra fontos elemei a játéknak.Én inkább előbb piszkálnék bele a felépítésükbe skill ügyileg mintsem váltsak ezért.
    Továbba bennük az is bosszant hogy nincs jellemfejlődésük, tehát nem igen lehet összeforrasztani a csapatot meg jól összejöni, mert pont az gátol a játékba h semmi se jó nekik.Tehát hiába növök hozzájuk, ha nincs jelentősége.Nekem pl ezért még az is jobb lenne ha nem lenne ilyen h sokféle társ meg sztori elágazás, ha egy magával ragadó, jól beleélős sztorit kapnák átvezetőkkel.

• keysersoze
    Milyen "nagy része"? Te csak a DLC-kkel játszol, az alapjátékkal nem?