18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Mike
    meg kell hagyni durva ez az elfgyökeres táploás, 16-ról, némi elfgyökér adakozás árán, simán lett a karim 20-as
  • Mike
    már megnéztem wikin
    nekem még bosszúállót sosem sikerült bénítani, max fagyasztani
  • Mike
    és mivel stunnolod?
  • Mike
    aha
    akkor nincs ötletem
  • keysersoze
    Akkor szarul van fejlesztve a mágusod. Ezért kell minden pontot magicre rakni, hogy meglegyen a szükséges spellDC, és átlőj minden resisten. Amikor csontimágus alakban van, 1 Mana Clashhal (lehetőleg Spell Mighttal) szinte kivégezhető. Amúgy meg stunolni kell mint minden revenantot, akkor szóhoz se tud jutni, azt csinálsz vele amit akarsz. 1-2 spellt persze mindig resistel, ezért kell minél többfajta stun hogy ilyenkor se legyen gond. Van mááásik...
  • Fantusz
    Gaxkang körül nem tudsz futkosni, annak a harcanp pontosan az az egyik kihívása, hogy egy szűk szobában kell legyőzni a játék legkeményebb ellenfelét.
    Varázsol, s közelharcban is erős, ráadásul gyógyitja magát.
    Mana csapással le lehet venni a Hp-ja egy részét, a többit le kell birkózni, értékes cuccokat dob (a fegyvert mindíg, de a pajzs random)
  • phoenix99
    nem ment fel kép:((
  • phoenix99
    na énekem most igy fest acsapatom jo kis csaj négyes lett
  • Kombinator1991
    Igazábol annyit akarok modolni, hogy az arcane wari combat magic által ne spellpower/5 hanem spellpower/2 attack-ot kapjon az oka azonkívül mert így kb sosem talál el semmit:
    wari és rogue a strenght által kap attackot mégpedig: (strenght-10)/2
    mage kap a magic által spellpowert: magic-10
    szal alapbol a mage kap a combat magic által attackot: (magic-10)/5
    Na és én azt az 5-öst akarom kettesre átjavítani.
  • Kombinator1991
    Egy könnyű kis kérdés: hogy lehet a játékhoz modot gyártani? Van ez a dragon age toolset nevű eszköz de mikor elinditom hibát észlel:

"Unable to connect to the database.
    Run the toolset configuration program and verify your settings or search the toolset wiki
    http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help this issue

This toolset must now exit"
  • kisokka
    Mike, nem bírod körbeszaladni, elég kis kunyhóban van, lehetetlen szinte elmenni mellette, ráadásul jégviharokat és egyéb nyalánkságokat gerjeszt:D
    Csinos kis csapda, ha bemész:D
  • kisokka
    Szeva!Én Gaxkang-ot úgy nyírtam ki, hogy velem volt Morrigan, Wynne és Sten.Én is két karddal mentem, Morrigannal folyamatosan fagykúpoltam az arcot, Wynne-vel meg a csapat gyógyulását segítettem.Sten lényege annyira nem számított, bárki lehetett volna ott, lényeg, hogy közelharcos.Az hozzátartozik a dologhoz, hogy amikor először összefutottam a sráccal, inkább hagytam is magára, mert gyenge voltam még ahhoz, hogy letúrjam.Később mentem vissza, de azt már nem tudom hányas szintű harcos voltam, talán 14-15-ös.Ha nagyon nem megy, hagyd magára, be se menj a kunyhóba, majd később visszamész...
  • Mike
    a gyógyitalos küldi rém egyszerű
    elmondja a doki hogy mi a baja, kapsz egy receptet, legyártod az italt, odaadod a csajnak
  • Mike
    fizikailag is sérthetetlen? mert ha nem akkor nyíl, és körbe futkosás

ezt csináltam a királyi lakrészben is orzemarban, meg tudtuk ütni, de ha visszaütött, szinte azonnal feküdt mindenki
    némi futkosásssal meg simán el lehetett intézni
  • GreyWarden
    Hoppá, most kutakodtam és eljutottam ehhez a Gaxkang nevű ipséhez Denerimben. Úgy néz ki ő az utolsó Rém(meg bűvharcos is egyben), azaz kötetlen. Az eddigiek nem estek nehezemre, de ez nagyon brutál. Folyton visszatölti a hp- ját, de az igazat megvallva alig megy le neki. Morrigant, Alistairt és Palát vittem magammal(én dupla pengével nyomulok), de eélytelennek néz ki a kűzdelem. A varázslatok többségét simán lerendezi egy Resisitel. Valaki tudna segíteni, hogy milyen taktikát alkalmazzak?
  • GreyWarden
    Sziaztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mi történik akkor, ha az összes Bosszúállót megölöm? Nekem hatot sikerült találnom(a Rémeket nem számolom bele, épp ma nyírtam ki Orzammarban az egyiket. Küldetésnaplóban nem írnak ezzel kapcsomatosan semmit. A másik kérdésem, hogy már negyedszer tolom végig a játékot, de egyszer sem sikerült megoldanom az Orzammari törpe- nemes gyógyitalos küldit. Mit csináljak? Am valaki kérdezte, hogy A törpe nems eredetszál milyen női kaival. A helyzet az, hogy ugyanaz, azt leszámítva, hogy a szolgádhoz finom szerelmi szálak fűznek.
  • GreyWarden
    .
  • Murder3
    igazából easyn rém midn1 mid van.

én szépen felfejlesztettem az összes dual weapon harci skillt a karimnak, de kivétel nélkül csak azért használom h ne érezzem azt h mennyire is semmi értelme nem volt.

a gyorsító van ami fenntartottba állandóan bent van, de lényegébe én a tombolás és a vérörjöngést használom(főleg ezt meg a vérbombát),Morrigannal meg healelem ha már túl alacsony a hp.
    a tombiolás ebből a szempontból gyenge mert az nagyon hamar kinyuvasztja a stamnát de a vérörjöngés életponthoz van kötve:)

de ez még mindig csak passzív képesség használat:(
  • keysersoze
    Sokkal egyszerűbb spellekkel növelni az AC-t, stoneskin meg mage armor, heroic def oszt jónapot.
  • SZEG007
    Golems of Amgarrak DLC-ben ezt a harvestert valaki letudta ölni hard fokozaton? Valami eszméletlen mennyiség HP-ja van és folyamatosan spawnolnak az elit csontik :P
  • Kombinator1991
    Van mod ami az arcane warrior részére lehetőséget ad fegyó skillek elsajátítására pár kisseb külömbséggel, és magic az előfeltétele a strenght vagy dext helyett. A sima arcane warrior egyébként eléggé spec játékstílust igényel lehetőségek:
    1. Csak azért veszed fel, hogy legyen nehézpáncél és ne haljon be a mage 1sec alatt ha megütik.
    2. Használsz mágiát és fegyvert a kettőt egyszerre vagy egymás után páncéllal vagy anélkül, de ahhoz, hogy a fegyverrel eltalálj valamit kell pár spell: Combat magic, miasma, weakness,aura of might (passzív), heroic offense, és ha nem elég akkor még confusion. Elsőre soknak tűnhet de csak 2 aktív és 2 fenntartott spellröl van szó ellenféltöl függ, hogy mennyi mindenre van épp szükség, de a combat magic kötelező ha épp fegyózni akarsz. Az arcane wari csak a strenght-et pótolja magiccel itemhasználatkor a dexterity-t NEM.
    3. a legunalmasabb: tankolsz kell hozzá ipari mennyiségű lírium és sok willpower, az összes spell ami kell 2 kivételével fenntartott, de önmagában a fentartás ipari mennyiségű manát visz el, ugyanakkor amíg kitart a mage halhatatlan. fade shroud (ipari mennyiségű manafogyasztás lessz kell az a kis töltés és a dodge sem árt), shimmering shield(azért, hogy legyen fizikai ellenállás és ne döntsenek fel elsősorban sárkány bossok ellen kell), spell shield(kötelező bármi ellen ami mágiával óhajt sebezni mivel az armor az ellen nem véd a hp-d pedig nemsok), azért, hogy ütni is tudjál kell (ha nem ütéssel akkor mágiával kell aggrot szerezni és tartani): heroic offense, weakness, miasma(ez az egyik legjobb mert egyszerre növeli a védekezési lehetőségeket és a támadási lehetőségeket) szükség esetén még kelhet: heroic defense, arcane shield, rock armor.

FONTOS!
    A nehézpáncél közel 45%-al növeli az összes spell költségét, a Combat Magic pedig 50%-al, szal kaszabolás közben minden ipari mennyiségű manába fog kerülni, szal meglehetősen limitált a mágiahasználat. (bár nem sokkal jobban limitált mint bármeik harcos karakternek mivel a páncél rájuk is hat és az alap fatigue kevesebb mint a mage manája).
  • uscGhost
    kössz a segítséget
  • Fantusz
    Ilyesmi kizárt, az alapjátékodnak semmiképpen nem lesz baja, gondod legfeljebb a dlc-kel lehet, némelyikkel ügyeskedni kell a működéshez.
    Olvasd el az NFO fájlt, neked kell megoldani az ini átírását, ha az kell a működéshez.
  • lightjack
    tiltsd le az options-ban az online hozzáférést.
  • uscGhost
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye nekem eredeti a játék, és hogy ha letöltöm a DLC-ket és nem pedig pontokért veszem meg akkor ebből lesz-e valami probléma? Letiltják az EA accountom vagy valami? Előre is kössz a válaszokat!
  • lightjack
    nah már csak egy részét kell megcsinálni az Enyészetnek azt jöhet a Lustaság démon. érdekes bugot találtam, mikor a templárius átadja a Kőgólem képességet, azelőtt beálltam mögé és akárhányszor akartam veele beszélni annyi mentést csinált. lett vagy 10 mentésem hirtelen...
  • Fantusz
    Kösz a javítást, figyelmetelen voltam
  • keysersoze
    Oszt az minek? Van annyi +def spell...
  • böröczk
    a Fade már számomra is unalmas. Van egyébként
    skip the fade mod : D
  • Aspyrin
    A legjobb részt utálod: enyészet a csúcs. :)
  • lightjack
    nah másfél hét kihagyás után újra DA! csak abban a szar mágus toronyban hagytam abba...azt a küldetést nagyon utálom...főleg az Enyészetet.
  • böröczk
    Köszi, közben már azt is megtaláltam, végre működésre tudok bírni mindent, Awakeningben is, amiket eddig nem töltött át a játék.
    Na uccsó pillanatban még megvásároltuk ismerősnek Karácsonyra a Dragonézs akciót, igazából vicc, hogy ennyibe kerül, mármint fura volt egy ilyen játékért csupán ilyen keveset kifizetni, amikor akkora trágyákért képesek az emberek többször ennyit adni.
  • Evoluti0N
    Mentett állást lehet importálni majd DA 1-ből DA 2-be, karaktert nem. Azok a döntések, események, amik a mi hatásunkra alakultak úgy ahogy az első részben, azok majd visszaköszönnek a 2. részben amennyiben importálunk mentést.
    Pl:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aki hagyta meghalni az első részben Alistair-t, az tuti nem fog találkozni vele a 2. részben
  • ferenc001
    Pont ahogy írtad, a mágiát nézi az erő helyett. Az Arcane Warrior magyarban Bűvharcos, ne keverjük a Szellemharcossal, mert az Awakening-ben van egy ilyen specializáció a harcosnak (Spirit Warrior). Nem kötekedés, csak ez megkavarhat pár embert.
  • Mike
    valaki elmagyarázná nekem a szellemharcost? hogy lesz egy mágusnak magas str-je? vagy a mágia szintjét számolja erőnek?
  • Murder3
    de nekem oylan kéne ahol nehézpáncél ad bónuszokat a mágiára meg rendes fegyverrel varázsol.
    meg felváltott skillek vannak mágus ,meg harcos között.
  • Fantusz
    Arcane warrior (szellemharcos) specializáció - minek ahhoz mod?
  • Murder3
    Ismertek olyan modot ami a mágusoknak nehéz páncélt ad?

illetve vki nem járatos a dragona age modolásába minimális szinten?
  • Mike
    nem kell átirni az ini-ben semmit, hanem a magyar 0/§ billenytű a ~
    ami kell, az Calver által belinkelt fontkészlet a nexusról, hogy lásd, hogy mit írsz
  • Fantusz
    Nem tudom, nem olvastam utána, hogy tervezik-e a karakter importálás lehetőségét a DA2-ben, de ha abból indulunk ki, hogy az elő résztől teljesen eltérő történetbe csöppenhetünk, s kizárólag human főkarakter lehet, az importálás lehetősége máris bukott.

A Mass Effect eleve triológiának lett tervezve, s már az első rész megjelenésekor közölték, hogy a karaktert majd tovább lehet vinni a következő részekbe.
    Az importálás azonban nem azt jelentette, hogy a karakter összes tulajdonsága megmaradt.
    Az első rész eseményeiből néhány, talán nem is túl jelentős történés az, amiről a folytatásban említést tesznek (néhány karakter meghalt, vagy sem a főhős döntésitől függően), de a főkarakter az összes megszerzett képességét elveszítette, az importálás annyi előnnyel járt, hogy 1-2 extra szintlépéssel, s némi nyersanyag, illetve pénz bónuszt kapott a játékos, de így is újból fel kellett építeni Shepardot.
    A DA2 esetében a merőben más történet, és a leegyszerűsített karakterválasztás miatt sok értelme nem lenne az importálásnak.