Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DA Eszméléssel játszom most és már a végén vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e úgy csinálni hogy mindkét helyszint meg lehet-e valahogy menteni. Mert ha Amerinth választom akkor a Stázsa elesik. A válaszokat elöre is köszönöm!
Ha ezt elmulasztottad, nehéz dolgod lesz vele, talán nem is fog tanítani...
Sokat nem vesztel egyébként, az alakváltás mágusnak egy majdnem haszontalan képesség, átváltozva sem életerõ italt, sem mana italt nem ihat, van ugyan néhány spaciális képessége, lényegében erõsen lekorlátozott tankká változik - akkor már inkább bûvharcos spect érdemes választani.
Zárnyitáshoz, csapdák hatástalanításához dörzsöltség kell (nem ügyesség), ráadásul, ha nem íjász Leliana, a dualos szerencsevadásznak a dörzsöltség a sebzésmódosítója is.
Két kérdésem lenne:
1. Morrigan mikor hajlandó megtanítani a mágusomat az alakváltás spec-re?100-as a barátságunk, megöltem neki Flemeth-et, minden ajándékot odaadtam neki, és mégsem...kell még valami?
2. Ha felfejlesztettem Leliana zárnyitási képességét max-ra, akkor miért van az, hogy még mindig nem tud minden ládát kinyitni?
Köszi elõre is, hogy válaszoltok!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"The trees move. Do you not see it?"
Az Awakening kiegészítõ harccal kezdõdik - ennek a végigjátszása kb. 15 óra, a További életutak menübõl indítható.
Az Origins végigjátszása jóval több 25 óránál, a játék elején karaktert kell választanod, s a válaszott karakteredtõl függõen más lehet a kezdés, a mágusok kezdenek az "álomvilágban".
Human nemes kalandjai a családi kastélyban, városi elf Denerimben, törpe nemes Orzammar palota negyedében, törpe kotorék a nyomornegyedben, pagonyelf természetesen az erdõben táborozó klánjánál kezdõdnek - más a kezdõtörténetük, s minimális, jelentéktelen eltérések lesznek a játék során (bizonyos NPC-ket személyesen ismerhet a fõkarakter, pl. a denerimi fõtéren álló törpe kereskedõrõl egy törpe nemes sokkal többet tudhat, mint bármelyik más karakter)
Azon azért el kellene gondolkoznod, miért van az, hogy egyetlen pozitív hozzászólást sem sikerült eddig írnod, sem ide, sem más játék fórumába.
Szeretsz provokálni másokat, vagy alapvetõen mindennel elégedetlen vagy <#csodalk>#csodalk>
[merlinw.org]
de így a vége fele a történet se tetszik már.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Az már inkább stratégia, mint RPG 😊. Egyébként engem is érdekelne a dolog. Egyfolytában fikázod a játékot, nem tetszik. Mégis játszod. Nekem ha valami nem jön be, akkor abbahagyom.
Persze ízlések és pofonok. Én Baldur's Gate-et, NWN1-2-t, KOTOR1-2-t is számtalanszor végigjátszottam.
[merlinw.org]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
attól h más klasszú vagyok még ugyan azok az unalmas területeket kell végighentelni...épp ezért nem tudom töbször nekiállni,mert már msot is unom az állandóan ismétlõdõ helyszíneket.
mellékszál nincs, történetközpontú ami rontja a helyzetet.
a darksawn dlc baromi nulla.
kb mintha nem is lenne.
amúgy érdekesebb mint az alap mert az ostromnál legalább végig háborús hangulata van.
én sokkal inkább élvezném ha 100 fõs harcok lennének úgy h egy egész sereg felett irányításod van, nem csak 4 ember felett😄
Ha pedig darkspawn akarsz lenni, van ra official DLC, a Darkspawn Chronicles vagy mi, na ott olheted a wardeneket minden mennyisegben.
A tarsak pedig meg szinesebbe teszik a jatekot. Mar azert megeri vegigjatszani egyszer, hogy Oghren hulyesegeit vegighallgasd. Foleg ha tobb no is van a csapatban, es kozelben egy kocsma 😊
kb már az elsõ végigjátsuzásomnál is azért hagytam msot abba mert elképesztõen monoton az egész, h csak harcból áll a játék az amúgy borzalmasan együgyû pályákon.
aki a mágustorony,enyészet,törpök küldetséeket végigtudja tolni csak azért h más karakterrel vagy más döntéseket hozzon annak kalapot emelek...
legszívesebben az éjfattyak oldalára álltam volna és kiirtottam volna még a füvet is fereldenen.
az legalább érdekes lenne mert akkor nem csak 4 társal lehetne menni.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Donts a szivedre hallgatva. Majd a kovetkezo vegigjatszaskor megnezed, mit hagytal ki, akkor majd valassz mas lehetoseget. Ez igaz az osszes nagyobb dontesedre a jatekban. Emiatt egy percig ne aggodj.
Kumiho #2179
más: most néztem meg a játék trailerét...hát nem is tudom...mennyivel jobban néznek ki ott...Leliana sokkal szebb, Sten bõre nem olyan fostoslila hanem feka, szõke raszta hajjal ami tök jó de a játékban egy ilyen szürkés haja van ami nem is igazán hasonlít a rasztára...jah és Morrigan is jóval szebb