Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem volt olyan evil partym ahol wynne halott volt az elso talalkozasunk utan es siman vegig lehetett vinni nelkule is hardon 😊 morrigan healelt.

nah sikerölt végig vinnem dualos harcossal a vezérdémon nem volt valami nagy durranés a csapat tagjai a köv: Aedan dual-alistar tank -Winnye-healer-Morrigan Element magick+healer . Tök jo kis csapat de winnye nélkülözhetetlen a játék során
Fantusz
Mana italok hatékonysága a mágia értéktõl függ - mágusok nem magas, nekik elég a kis adag ital, harcosoknak magasabb szinten már nagyobb adag kell a teljes gyógyuláshoz.
Többféle gyógyital használatának ven még olyan elõnye, hogy vészhelyzetben többször itatható a karakter (ekit ellenfeleknél életmentõ lehet)

A különbözõ adalékok (sûrítõ, tisztító) irgalmatlanul megdrágítják a lötyik elõállítási költségét

lightjack
nahjo inkább a sárkány elleni harcot hagyom késõbbre. beszervezem még a kõsziklát a partiba, meg van még nagy tûzkristályom is, szal majd immunis lezs a tûzre elég nagy mértékben. inkább Kolgrim ellen fordulok és harcolok a sárkánnyal, mintsem hogy elveszítsem Wynne-t. õ az egyik legértékesebb csapattag...

jah és kösz, majd akk veszek recepteket.

Mike at home
recept, meg tiszító lötyi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Meg kell venni hozzá a recepteket is.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

lightjack
tud vki segíteni h hogyan lehet csinálni nem kis adag gyógitalt? mert Morrigannak már 3 as a gyógynövénytana de még mindig csak kis adag potikat tud csinálni.

PiszkosFred
Igen harc kozben is toltodik a mana, persze lassabban mint harc nelkul. Ra tudsz segiteni gyorsasagra a combat training talenttel - ha jol emlekszem. De a legegyszerubb modja a manapoti iszogatas, vagy akar berakni a tactics koze hogy igyon a karakter automatiksan. Keves cooldown van rajta, es mana potit gyartani szinte barki tud, igy a keszlet szinte vegtelen. Arrol nem beszelve, hogy a legkisebb uveg is eleg szokott lenni ahhoz az esetek 90%-aban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mike at home
jut eszembe csata közben töltõdik a mágus manjá?
tehát hazsnálható-e az a taktika, mi sok helyen, hogy varázsolsz aztán futáskosás, körbe-körbe

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
majd visszajövök ide két mágussal

ijasz kari amugy szerintem eleg kula dao-ban. nekem is az volt az elso karakterem level 11 korul inkabb csinaltam egy mage-t 😊 azota volt mar par vegigjatszasom, dw warrior jott be legjobban, nagyon durva.

Mike at home
naja, túlerõben már volt részem sokszor, de nem ennyiben 😊

böröczk
Igen az nem rossz, sokszor dazipek telepítéséhez azt használom, de a többit inkább manuálisan szeretem bepakolni, mert csomószor több textúrát, mesht tartalmaznak, és úgy tudok válogatni, modmanager meg csak bedobja az egészet a mappába, szelektálás nélkül.
Azt árulja el valaki, hogyha a következöt saját, játszható karakternek szeretném, akkor mit tegyek:
Morrigan the elf

Kumiho #2179

Fantusz
Az elfek táborában vehetsz elf gyökeret, líriumport a Körtoronyban.
Lotheringben fejezd be a küldetéseket, szedd össze Lelianat és Stent, ha még nincsenek a csapatodban, mert az elsõ szövetségesek beszervezése után automatikusan elusztul a falu.
Fõküldetést ajánlott a Körtoronnyal kezdeni, annak ellenére, hogy onnan nincs visszaút, ha az õrparancsnoknak szólsz, hogy bemész, meg kell csinálnod a küldetést nem lehet addig kijönni (gyógyitalok, manaitalok a hátizsákba)

Az elfeknél is csinálhatod tovább a küldetést, de ha már most elakadsz, mi lesz, a rom mélyebb részein lévõ ellenfelekkel?
Az Enyészetben a négy alakváltós lehetõség segítség, növelheted a stat pontjaidat, léptek 2 szintet, s ha megcsináltad lesz healered.

Íjászkodni nem könnyû ebben a játékban (nem lehetetlen, de a legnehezebben játszható kaszt), annak meg pláne nincs értelme, hogy dualosra és íjra is fejleszted, ilyen szempontból Leliana is elcseszett karakter.

Túlerõ elleni harc nagyon sok lesz, de kis taktikázással megoldható (pl nem a tömörülés közepén harcolva, néhány ellenfelet elcsalva a többitõl)

Mike at home
fagykúp télmarok van
de nem számítottam hogy ekkora fogadtatás lesz
löttyökbõl is kéne vagy 3x ennyi mint ami most van

megpróbáltam többféleképpen, egyszerüen legyûrnek minket
ha csak 5-6 lenne azt még szétkapjuk, ezt már nem

Mike at home
azért vicces vagy 😊
8-as szintû mindenki! az elfekhez jöttem elõszõr, már az is nagy dolog, hogy meg bírtuk ölni a sárkányt
Alistar, Morrgana, karim aki most már inkább 2 kezes tõrrel harcoló elf (egyébként meg ijász) meg a kutya
nincs semmiféle 2 másus, meg hol van még Wynne

Mike at home
van az 10 is
visszafordulás, tápolás, majd késõbb visszajövünk
nagyjából esélytelen kis csapatom ekkora túlerõvel szemben

Fantusz
Ügyesen <#nevetes1>
Nem tudom miféle csapattal nyomulsz, attól függõen kell vartiálni, kik vannak veled.
Ajánlott egy tank (Alistair, Sten, Oghren, Pala, vagy a fõkarakter, ha harcos) pofonfogónak, a többin lehet variálni.
Két mágussal a csapatban már kényelmesen harcolhattok, Wynne is be tud segíteni, neki a healerkedés mellé nem kell sok harci képzés, de egy lágoló fegyverrel megtámogatott csapat, tûzlabda dobálással spékelve megkönnyíti a dolgod (lefagyasztott ellenfelet pedig össze tud zúzni az egyik alapképességével).
Morrigan elemecsapás képességét se becsüld le, neki ott van még a télmarok, fagykúp, s a fagyos fegyverrel támogathat az átkai mellett, s ha úgy gondolod lehet tûzlabdája is.

Valamelyik mágusnak hasznos lesz a manacsapás képesség, nem a csontik ellen, de varázshasználó ellenfelek ellen a legjobb.

Mike at home
Vérfarkaos téma, gyerekszellem
mégis hogy a picsába ölök meg 9!!! csontvázat ami mind ránkront?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fantusz
Bug.
Miután legyõztük többet nem volt hozzá szerencsénk.

Járt-e már valaki ugy hogy kinyirta a körnél Uldread-ot az álászállás termében ezzel befejzve a körmágusok küldetést és miután megcsináltam egy pár küldetés Orzamar-ba visszamentem a toronyba begyüjteni cuccokat , és ujra lementem az alászálás termébe és meglepödve Uldread-al találkoztam . Mégegyszer meg kellet vele verekedni igaz már ne varázsolt démonokat és egyedül volt .

Ez valami bug ???
eze jo dao-modmanagert hasznalni, abban szepen rendezve latni miket rakott fel az ember 😊

Ami 100k körül mozog, azok a legjobb cuccok. Mindenbõl.

// Te még élsz? ^^
Fantusz
Arról meg nem is szólva, hogy ha csalás nélkül csinálod meg a küldetést, kapsz ugyan egy specializációt (aminek nem sok értelme van), de bukod Wade mester mestermûvét, hisz az õssárkányt életben hagytad, nincs sárkánypikkelyed a páncélhoz.
Az õssárkány legyõzése nem kevés XP kiesést is jelent, a benne lévõ gyûjtemény sem egy gyenge loot.

böröczk
Nem viszed magaddal a küldetésre : D És ha Lelianától sem kívánsz megválni, akkor öt se vidd.
Vigyél bedessz bagázst, pl Morrigan, Sten, kutya. A kutyát csak azért, mert full semleges a cselekedeteidre.
Én is épp ott járok amúgy, de még 5. végigjátszásra se fogom megszentségteleníteni a hamvakat. Ezek azok a döntések, amiket még a "renegade" karakterem se tenne meg. : P

Kumiho #2179

lightjack
az lenne a kérdésem, hogy a Szent Hamvak Urnája küldinél, ha beszennyezem az urnát, akkor azt olvastam wikin hogy Wynee ellenem fordul. ez meg elég szar lenne mert nagyon értékes gyógyítója a csapatomnak. van vmi mód arra hogy ha megcsinálom Kolgrim küldetését, és beszennyezem a hamvakat, utána Wynne ne forduljon ellenem???

böröczk
Van rengeteg apróbb mod, aminek a nevét se tudom, pl olyat is raktam override-ba, ami a nöi karakterek csipöjét veszi kisebbre páncélban, de majd végigböngészem azt a mappát, is kikeresgélem a linkeket.

de ahogy André is említette, már nem így néz ki a Morriganem, hanem így : D

egyébként is Bözske barna

Kumiho #2179

böröczk
de amúgy nem értem, még csak nem is a Morrigan presetböl csináltam. Ha nem ilyen hajat adatm volna Bözskének, akkor szerintem nem találnátok öket hasonlónak.

Az egyik mod, amit Andree linkelt, ez karakter textúra mod, plusz különbözö kisebb arc modok, mint szempilla ( : D), szeplök, szemtextúrák és színek, stb. A páncél pedig, amit Bözsi visel, a következö, a láncszoknya nélküli verzió:
underworld armory
a környezetnek még nem tettem be, amióta winreinstall votl, de hd textura modot használtam legutóbb.

Kumiho #2179

koppim
Letöltöttem a Leliana balladája DLC honosítását, de nekem nem mûködik. A játék telepítõjével instlláltam. Mi lehet a gondja.

lightjack
huha😄 télleg szép a játék. nekem ilyen felbontáson már eléggé akadna. én sajna csak 1024esbe és low grafikán tolom minden szûrõcuccot kikapcsolva. mondjuk így 1általán nem akad, szinte soha. de így is jó csak kicsit mattabb az egész. am Leilanának kicsit érdekes a szeme. a sacred ashes trailerbe kicsit más volt. jó mondjuk ez már sztem csak engem zavar😊

am tud vki vmi tippet mondani hogy hogyan lehetne megnövelni a jáéték szépséget úgy hogy ne változzon lényegesen a szaggatás mennyisége?

Nem azok, mert a Morriganje meg már nem ilyen... 😄

http://social.bioware.com/project/1205/

Why so serious?

Fantusz
Vannak olyan párbeszédelemek is a modban, amelyikbõl kiderül, hogyan szakad szét a család?<#nevetes1>
Nyílvánvaló, hogy Bözsi és Morrigan ikertestvérek, vagy klónok <#nevetes1>

Szép a mod, csak elsõ pillantásra nem tudtam, hogy mi olyan furcsa Morriganon (a fegyverek)<#papakacsint>

Amaro
Engem is érdekelne, milyen modokat tettél be. Bözsi új kozmetikusa és varrónõje is jó munkát végzett...

nekem is keééenének ezek a modok légyszi
Nagyon szép így a játék! Leírod nekem, hogy milyen modok vannak neked fönt és mi mit csinál? Melyiktõl ilyen szép a játék? Jó lesz PM-ben is, nem szeretném teleszemetelni a fórumot!

Elõre is köszi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

böröczk
Na végre sikerült beüzemelnem egy hónappal ezelötti mentésemet, már pár föküldin túl voltam, de valamiért winreinstall után nem akart mûködni, úgyhogy totál új játékot kellett kezdenem, de így most viszem a régi Bözsit, és egy karaktercserélö program segitségével átültettem az uj karakter képét a régire, váo, minden van itt, amióta utoljára jártam a dragonagenexus-on, rengeteg új dolgot dobtak fel, nem hanyagolják..

Kumiho #2179

Ha az egesz csapatod meghal, akkor veget er a jatek.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Mike at home
ja még 1: a játékben nem lehet meghalni? mert aki elfexik, beszed egy sérülést, de a végén felkel ha kiütik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én elvileg csak ijászkodni szeretnék, de nem vagyunk annyian, hogy csak ijászkodjak hátul, amikor rárontanak a többiekre egy csomóan

dual daggeres roguehoz ajanlatos rakni rajuk, melle bard vagy duelist spec.

lightjack
én csak ritkán olvasom el a Kódexben leírtakat. annyi info van h ha mindet elolvasom sose haladok semmit.

mennyire hasznosak a bérgyilkos skillek??? mert ha nem érnek sokat akkor nem teszek rá skillpontot.

Calver
csak kerettörténet, nincs jelentõsége unszimpatikusok agyondöfködése szempontjából. viszont érdemes õket elolvasgatni kerettörténetekben BioWare ütõs dolgokat tud alkotni <#hawaii> (Lilarcor, valaki? <#vigyor1>)

"The trees move. Do you not see it?"

Mike at home
újabb hülye kérdésem van:

megvettem az egyik Istenek tövisét (tõr) az a kérdésem, hogy mennyire vegyem komolyan a kódexben leírt történetét? hogy ugye szerencsétlenséget hoz arra aki használja (ki tudja mi mindenre gondoltak a készítõk) vagy ez csak szimpla duma, és a fegyver értékeire figyeljek, meg hogy milyen bónuszokat ad? (mert az meg elég jónak tûnik)

Fantusz
Vissza tud menni...
Az elsõ szövetségesek beszervezése után nem tud visszamtérni Lotheringbe.
Redcliffe-bõl nem lehet következmények nélkül elmenni.

brecilian forestben, de ha lotheringben vagy akkro ne torodj vele, mert ha elmesz onnan, mar nem fogsz tudni visszajonni.

Mike at home
egyébként meg köszönöm szépen a válaszokat!

Mike at home
én is tok kotyvasztani, meg mérget is, erdei elf a karim

Mike at home
elf kereskedõt merre találom?

"husko,szellemszilank" joeg 😄

Fantusz
1 Lotherinben a kocsmáros méregkivonatot szeretne (pókoknál keresd, vagy az elfeknél koráltlan mennyiségben megveheted)
2 kis adag gyógyitalt kér (elf gyökérbõl Morrigan kotyvaszt, a csapatnak alapfelszerelés - szintén az elfek kereskedõjétõl lehet töménytelen mennyiségben olcsón megvenni)
3 Tisztelendõ anya a káptalanban van, vele kell Sten kiszabadításáról tárgyalni, ha Leliana veled van segít.
4 Húskõ, szellemszilánk és a többi hasonló cucc alapanyagok, fõleg méregkeveréshez, illetve csapda készítéshez kellenek, de hasznos szimplán összetörve is, véd elementális támadásoktól.