Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Valszeg láma kérdés,de az hogy lehet,hogy 21-is warimnak 235 állóképessége van,de az ugyanabban a felszerelésben lévõ 23-as warimnak csak 96?érdekes,nincs buff bekacsolva.Natúr ennyi:96.
[merlinw.org]
http://konyves.blog.hu/2011/04/01/8_labbal_rohanni_a_penzhalom_fele_valhalla_sorozat_6?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index
Csavarhatjuk bármerre, az eredeti trilógia az 1977-es trilógia. Thrawn trilógiához semmi köze Lucas-nak, csak a Lucasfilm jóváhagyását kapta meg, mint ahogy az összes többi hivatalosan megjelent könyv. Sosem lesz megfilmesítve, stb. Miután az SW filmeken alapszik, és csupán két trilógia létezik vásznon, ezért két trilógiáról beszélünk. A harmadik trilógiát Zahn írta, Lucas-tól függetlenül.
Azért 5 részes a Thrawn sorozat, mert Zahn '97-ben folytatta a Múlt kisértete és Jövõ látomása c. regényekkel.
[merlinw.org]
Igy ebben az értelemben nem beszélhetünk "eredeti trilógiáról".
Azt hiszem ebben a kérdésben egyetérthetünk.
Nem tudtam, hogy a Thrawn 5 részes (miért is az?)(A birodalom örökösei,Sötét erõk ébredése,Az utolsó parancs). A IX-ik epizód (Az utolsó parancs) boritóján is az szerepel, hogy az új trilógia harmadik kötete és ezt én úgy értelmezem, hogy vége. Mivel a Birodalom örökösei a birodalom feletti gyõzelem után 6 évvel játszódik joggal gondolja az ember, hogy az "eredeti" trilógia utolsó 3 része kezdõdik.
Vagy te a Thrawn keze sorozat-ra gondolsz? Az két külön könyv.
Specter of the Past – A múlt kísértete (1998) Vision of the Future – A jövõ látomása (1999).
Nekem is van pár könyvem azért, bár nem ennyi mint neked 😄
http://www.akciofigura.hu
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amugy vegig toltam a da2 es most elkzdtem jatszani a dao hat eg es fold a 2 az egy elbaszott hackandslash az dao meg meg mostis kurva jo !
[merlinw.org]
olyan votl ez mint baldurs gatehez kepest az icewind dale.
http://www.akciofigura.hu
[merlinw.org]
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
[merlinw.org]
Én szerintem nagyon jó példa vagyok erre 😄 Mivel DA😮-t karira vettem meg, de fél óra múlva abbahagytam januárban. (én hibámból, hack and slash-ra számítottam)
Ahogy a kettõ megjelent, azt végigtoltam. Erre felbuzdulva a DA😮-t is elkezdtem újra, most az awakening van soron.
De azt mondják akkor jó egy játék, ha a végén úgy érzed, mintha egy jó baráttól kellene elbúcsúznod. Na ilyen nem volt a 2. rész végén, csak a DA😮-nál.
Fejlettebbnek, részletesebbnek tûnik, sokkal több a mozgás, jobban kidolgozott. Értelmesebb a történet meg a karakterek, az NPC-k. Szinte csak 2 dolog amit a 2. résznek szavaznék, hogy ott beszélt is a szereplõm, illetve, hogy éjszakai pályarész is van.
Mert valljuk be, a DA2 nél ugyan azt a helyszínt 6x kell végignyomni 😄
nappal éjszaka, és 3x az idõ múlásával. Meghatszorozták a kicsi pályarészt 😄 Így mindenki elmondhatja 1 végigjátszás után, hogy 3x is végigtolta 😄
Vagy én értettem félre? 😄
na ugye hogy nem. mart mas torteneteket dolgoznak fel. ahogy a da2 is teljesen mast mitn a dao, tehat nem a dao folytatasa.