18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
sata75 #16772 Egyébként Stan kardjánál vannak jobbak, vagy nem biztos, hogy jobbak de jók: ez meg ez.
Ez meg a stan sword story. -
sata75 #16771 The Stone Prisoner és Sten kardja 2 külön feladat. Az elsőben Palát tudod megszerezni, az irányító pálcát pedig nem megvenni kell hanem egyszerűen a beszélgetés folyamán neked adja. Délen Honnleath faluban kell szétcsapni mindenkit. Stan kardja pedig: Calenhad(ha jól írom?) kikötőben a mágus torony mellett van egy guberálós srác azzal beszélsz, majd elmégy a törp város elé, ott egy kereskedő aki tovább vezérel Redcliffebe. Ott az egyik házban van egy törp és a slepje, na annál van a kard. -
#16770 sziasztok
szerintem beleszaladtam valami gondba - a hegyszorosnál és a valamilyen birtoknál nem tudok tovább lépni. A térképemen sárga színü a kockájuk. Eddig nem foglalkoztatott, de most kellene Sten kardja, és valahol olvastam, hogy ott kellene valakivel beszélnem. Szerintem telepítve van, - The Stone Prisoner - ha ez az, ami ide kell. Azonban a kereskedővel folytatott beszélgetés után nem tudok megvásárolni semmilyen gólem irányító pálcát, az utat elzáró fa meg nem tűnik el. Ilyen ez a Ban birtoka, vagy mi a szösz a címe, kiegészítő is. Ott meg az Eric nevezetű királyi tanácsadóval nem lehet beszélni...
Az is eszembe jutott, nincs-e valamilyen megkötés, pl - valamit előtte meg kellcsinálnom - és azért nem indul...
Valaki, valami ötlet... előre is köszi -
sanya200 #16769 köszönöm :D -
sata75 #16768 hát ha azt írja, hogy hiányzik xy dlc akkor azt tedd fel még egyszer, vagy szedd le máshonnan és azt tedd fel:)
nekem az eredetivel volt ilyen problémám, pedig fent volt a jelölt dlc amit hiányolt. újra letöltöttem a dlcket, az összeset és onnantól jó lett.
de a kényszerítés se biztos, hogy tönkre tesz mindent mert lehet, hogy csak 1 itemet hiányol ami lehet nem is kell neked. egy próbát megérne a kényszerített indítás. -
sanya200 #16767 Hát csak nem lesz belőle gond :D
Újraraktam a wint, fentvolt a da origins a mentéseket kimásoltam persze.Újraraktam a rendszert felraktam a játékot és az összes dlc-t de a mentések nem akarnak működni.Azt írja ki hogy xy dlc nem elérhető mert nincs engedélyezve, külön pedig nincs hozzá crack mert nem is kell.Szóval nem tom mit kéne vele kezdeni.Mert a mentést nem tölti be max ha kényszerítem elölről meg nincs kedvem kezdeni.
Amúgy nagyon tetszik a játék tervezem a megvételét csak most nincs rá sajna :( -
sata75 #16766 nekem eredeti, így biztosan nem tudok segíteni. de szerintem tedd fel a kérdést hátha...:) -
sanya200 #16765 Sziasztok jó reggelt, elakadtam egy kicsit a játék elindításánál, itt lehet kérdezni, a nem eredeti verzióról? -
GreyWarden #16764 Ha belemélyedünk a társainkkal néhány párbeszédbe a két ME- ben, akkor kiderül, hogy nem "buták". Ott se kavarhatsz össze vissza. Az egyben és a kettőben is akad nem egy alkalom amikor a párkapcsolatok miatt akad ki valamelyik fél( vagy mindkettő). És sok olyan alkalom is van, amikor bizonyos tagok nem velünk, hanem "ágyasunkkal" ba*ik ki. -
#16763 Van hatása ha elfogadod és a DLC folyamán is nálad van, hogy rajtad vagy csak az invertoryban kell lennie azt nem tudom. De van hatása igaz csak említés szintjén, de benne van. -
Dave8814 #16762 Én is ettől tartottam, pedig úgy több értelme lenne...Na de mind1, biztos Flemet valami bóvli kínait sózott rá -
hevesike #16761 Ha a gyűrűre gondolsz amivel "Mindig megtalál", én nem vettem észre, hogy bármi hatása is lenne. -
Dave8814 #16760 Ha elfogadom, és hordom Morrigan "speciális" gyűrűit - ha értitek melyikre gondolok - annak lesz kihatása a Witch Huntban? v túl sokat várok el? :D -
#16759 A csapattagoknál van egy olyan, hogy inspirált képesség.
Ez a hozzád fűződő viszonyuk függvényében erősödhet-csökkenhet.
Morrigan a varázserejére, Leliana a dörzsöltségre, Alistair egészségre kap-ad bónuszt (természetesen minden csapattagnál él a lehetőség), ezért is érdemes jóban lenni a segédeiddel.
A románcot el is lehet kerülni, de miért tennéd?
Nem akarok poénokat lelőni, de Morrigan kaotikussága a románcba is bele lett szőve, igen meglepő fordulatokra képes a boszi.
-
#16758 Igen, felfigyeltem a párbeszédekre, miközben kocognak a hős után. Addig még nem jutottam, hogy mennyire változatosak és szituáció függőek.
Minden esetre, egy alaposabb beszélgetésben a táborban Leliana előhozta, hogy látta, hogy Morrigan meg én... (pedig már 60 pont felett vagyok nála is) - és a végén jól ki is kaptam :) Ezért inkább visszatöltöttem, és ezt a részt hanyagoltam a beszélgetésből... Nem bírom ha a nők macerálnak... :) Bár az a sejtésem, ezt nem fogom megúszni :)
Morrigan pedig a játék során először tett olyan beszólásokat, amelyek inkább negatívak, cinikusak, néhol brutálisak - ezért gondoltam, hogy ennek még nem lesz jó vége... (egyszercsak) -
sata75 #16757 és amikor Lailana fel akarja öltöztetni Morrigant szépbe?
vagy mikor Wynne megtalálja Allister zokniját?
:)) -
#16756 Miért csalás Wynne?
Ő egy spirit healer (szellemgyógyító), elsődleges feladata a többiek segítése, támogatása, de emellett jónéhány támadó varázslatot is megtanulhat.
A DAO egy jól kidolgozott szerepjáték lett, a csapattagok igazi egyéniségek, kommunikálnak egymással is, s természetesen kiértékelik a vezérük cselekedeteit.
A ME2-ben sokkal "butábbak" voltak a csapattagok, egymással nem foglalkoztak, Shepard nyugodtan váltogathatta az ágymelegítőit, itt a főhős magánéletéről is lesz véleménye néhány csapattagnak.
Utazások holtidejében érdemes figyelni a csapattagok között folyó párbeszédre, némelyik igen mókásra sikerült.
Nálam a pálmát Oghren viszi, az iszákos, szabadszájú törpénél első az ital, de igen lovagias fazon, amikor Wynne elárulja, hogy szereti a sört, olyan bókot bevág, hogy még az öreg mágus is belepirul.
-
#16755 Morrigan szimplán... gyakorlatias. és csöppet "bután" gonosz, de ez megbocsájtható. -
sata75 #16754 csak finoman beszólogatnak egymásnak:) -
#16753 sziasztok
ez a Wynne kész csalás - most már értem, miért olyan nehéz néhány pálya - a gyógyító bele van kalkulálva a játékba. Korábban ennyi ilyen "förtelem" ellen esélyem nem lett volna.
Morrigan elkezdett gyanús lenni - pedig nagyon erős varázsló (vagy azzá tehető) - jól sejtem, hogy negatív szerepe van a játékban?... Pedig meg volt már a sátrazás - kíváncsi voltam meddig jutok :). Nem lesz ebből a 2 nő között konfliktus - mármint Leliana és Morrigan között? -
sata75 #16752 lvl 9-en az elfeknél vagy? hm, merész:)
Elsőként mindig a magus tornyot told végig szerintem. Jön egy healer + sok stat pont. Utána meg a DLC-ket, ha ez mind megvan akkor bátran mehetsz az elfekhez vagy a törpökhöz, nem lesz már gond. Legalábbis én így szoktam csinálni. -
#16751 köszi - meg van, de végül is nem tudom, hogy csináltam... :) - nyomkodtam mindent, a papírról meg most csak tőled hallok... lehet, ott van nálam valahol. Általában elolvasom amit kapok, csak akció közben ez nem mindig jön össze.
Most lettem 9-es szintű, de ezt a küldit is csak később fogom be fejezni. A sárkány elsőre meg volt, viszont ezek a "rémek", ezek szintén nagyon erősek. A baj az, hogy alig-alig sebződnek. Ráadásul, nem is egy van, meg figyelem elterelésnek még vagy 6-8 csonti. Ehhez magasabb szint kell, komolyabb fegyverek, magasabb élet, és erősebb mágia - szerintem.
Ilyen boss volt még, szintén ebben a küldetésben, - egy kíváncsiságból, a sírjában megbolygatott szellem, úgy letarolta a csapatom, hogy esélyem sem volt... -
Although #16750 Da:O
Ez nagyon mókás szerintem :) -
sata75 #16749 klikk -
#16748 sziasztok,
a Fehéragyar küldetésben vagyok, és nem jövök rá az oltár és a kút helyes sorrendjére az Elf romokban, - segítene valaki?...
köszönöm :) -
Plata #16747 Ha van jobb cucc átöltöztetem őket,általában a régit el is adom,érdekes cuccokat ládában tárolom,a csapda alkatrészeket és a főzetek alkotóelemeit is itt tárolom,na ha elbattyogok harcosbércre és összepakolok jó sok csapdát majd úgy megyek harcolni.Az a legjobb ha van nálam legalább 4 féle csapda.Kár hogy olyan kicsi a táska,120 slotos jelenleg a tatyóm és az nagyon kevés. -
#16746 És milyen gyakran szoktad átöltöztetni a csapatodat a ládálban lévő cókmókokba?
Én is telepakoltam a ládikómat mindenféle egyedi kacatokkal, tök fölöslegesen, mert azok a dolgok kerültek bele, amelyeknél jobbak voltak a karaktereken.
Szeretünk gyűjtögetni, sajnáljuk eladni a dolgainkat, pedig semmi hasznuk nem volt a láda mélyén. -
Plata #16745 Én harcosbércen a ládába főleg dlc-kből jött cuccokat pakolom,kegyetlen sok dlc-s ajándék van. -
#16744 A szövetségeseknek adott támogatás(törpéknek drágakő, elfeknek alkímista alapanyag, mágusoknak rúna, lovagoknak arany) kb csak plusz XP gyűjtésre jó, nincs jelentősége.
Tulajdonképpen a láda is fölösleges - gyűjtögetjük a cuccokat, de a játék kezdetét leszámítva - amikor még nem képesek magukra venni a karakterek bármilyen fegyvert, páncélt - a ládából nem nagyon szoktunk karaktereket "átöltöztetni", azok a cókmókok azért kerültek oda, mert van jobb a csapattagoknál.
Én is gyűjtögettem mindenféle kacatot, főleg egyedi fegyvereket, páncélokat, de csak Oghrennek vettem ki cuccot a ládából (a törpe csapatba szervezése picit összetett, álalában már van jobb páncél nálad, mit amit visel a csatlakozáskor) -
#16743 Eddig eladogattam őket... :( -
#16742 Működik a láda - nagyon jó :) -
Plata #16741 Azokat oda lehet adni a törpöknek a táborban,felajánlásként,azt hiszem.Ha a törpéknek választottál királyt,utána a táborodban ott lesz egy képviselőjük meg pár láda.Ott tehetsz felajánlást az elfeknek törpéknek lovagoknak meg a mágusoknak.Én egy rakás rúnát beadtam meg vagy 200 aranyat a lovagoknak. -
#16740 Köszönöm, már fel is raktam, mindjárt meg is nézem.
Az ásványok, vagy ékkövek - azok, amelyek ékszerek, és nem mutatja, hogy használhatóak az eladáson kívül másra (ajándékozásra sem) - azt hiszem, most adtam el valami zafírt, - de megnézem pontosan -
sata75 #16739 +láda -
Although #16738 Warden keep
Avégén kapsz egy szép ládikát is :) -
Although #16737 A Warden keep -es dlc tartalmaz egy ládát amit tudsz használni én legalábbis azt használtam. Nem tudom melyik ásványokra gondolsz de vannak amiket ha használsz a karin kismértékű természet, tűz, jég elleni védelmet adnak. Meg vannak dolgok amikkel a fegyvereidet tudod erősebbé tenni. Ezt a táborba lévő törp szandál elvégzi. :) -
#16736 köszi, megtaláltam - végre. Nem is értem, hogy nem jöttem rá.
Kérdésem is volna - nincs valami láda, amibe lehet pakolni? mert elég hamar szortírozni kell, és így eladok akaratlan is későbbi hasznos dolgokat, pl ajándékokat, vagy a későbbi csapattagoknak hasznos fegyvereket stb... Ha beteszem a cuccot valami ládába, az nem fog eltűnni. Elég nevetséges, hogy egy csomó dolgot cipelni kell...
Találtam többféle ásványt is - ezek használhatóak valamire? Érdemes őrízgetni őket? -
Plata #16735 A pénz nemgond,valamelyik dlc ad egy cuccot amit eladok és lesz egy rakás aranyam.De szerintem tök poén dolgokat lehet csinálni csapdázással.Főleg ha van többféle csapdád és kevered őket,néha a hatás falrengető. -
#16734 Csapdázni sokadik végigjátszásban lehet érdekes-érdemes, olyan játékosnak, aki még nem sokat tud a játékról, belebukhat a csapdakészítésbe, ami egy igen költséges foglaltosság, kell hozzá egy biztos anyagi háttér (ezt kell a játékosnak megtalálni a korábbi játékokban)
Természetesen szeretni is kell ezt a stílust, sokkal időigényesebb így a játék (csapat hátrahagy, harctéri lopakodás, csapdák lerakása, csata, megmaradt csapdák felszedése) -
Plata #16733 Tudom hogy nem kell szenvedni csapdákkal,még is szeretek velük csak a poén kedvéért szórakozni.