18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16852 Nem, az ultimate nincs magyarul, mert nem minden DLC jelent meg magyar nyelven. -
Although #16851 Elég jó áron meg lehet kapni a boltokba az alapot meg a kiegészítőt még, azt nem tudom az ultimate van e magyarul de szerintem igen. -
sata75 #16850 magyarul jelent meg.
-
#16849 Sziasztok. Tudtok magyarosítást a sima origins-hez? -
#16848 már tudom, nem érdekes... -
#16847 sziasztok,
Az Awakening vége felé, tudja valaki, ha az építésszel szövetséget köt a hős, akkor mi lesz?
Valahogy az a gyanúm, hogy annak nem lesz jó vége. Magam nem kötöttem, ezért kíváncsi lennék rá...
-
#16846 Rendben, köszönöm segítséged. -
Although #16845 Ebből szerintem kiveszem a Morrigan headmorphot majd legközelebb. :)Remélem nem veszi szentségtörésnek a Bioware *smiles*
UV morph -
Although #16844 És ezt próbálta már valaki?
Legends
Úgy rémlik mintha magyarok is lennének a készítők között. -
Although #16843 Még senki nem próbálta ezeket? Vajon illenek az eredeti játékhoz? Jó lenne tudni. Ahogy elnézem a játékpiaci trendeket lehet jövő karácsonykor is evvel fogom elütni a szabadidőmet :)
Dark times
Aztán valami amit egész biztos le fogok tölteni. Csak kicsit keveslem a 200Mb-os méretet de nagyon kíváncsi vagyok. :)
Baldurs Gate II.
Érdemes olvasni a hozászolásokat itt. kicsit olyan érzésem volt olvasva őket mintha az rps barátaimat olvastam volna a conanba. Szóval jópofa hozzászólások vannak ott. :)
-
Although #16842 És ha jól emlékszem nem lesz ott újra. Bár időnként kapnak a kereskedők új árt a szintedtől függően. Alapvetően meg kell gondolni mit hogy használsz fel mert nem kimeríthetetlen erőforrások állnak rendelkezésre. ami viszont jól használható az a fő küldetések helyein az adott nyersanyagok bőven kaphatók a lirium a körmágusoknál az elfgyőkér az elf táborban etc,etc. Tehát ha van egy jó alkimistád alap cuccokban jól el tudod látni magad. Csak flakonokat kell venni. Illetve ha magas szinten van az alkimistád akkor tud nagyon jó cuccokat is csinálni. Ez talán nagyobb segítség mint a rúna. Én nem nagyon használtam de volt aki például a csapdákra esküdött. :) -
Although #16841 Egy rúnát természetesen egyszer tudsz használni de elég sokféle van sok helyen de a lootokba szoktak lenni a jobbak. :) De nagyon jó pénzér párhelyen jót is tudsz venni. DLc-k nélkül elég kevés a loot persze. Mint a régi jó rpg-ben is volt anno :) -
#16840 Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy ha veszek egy rúnát például a táborban vagy a Redcliffe -i kovácstól akkor az egy idő után megint megvásárolható lesz vagy csak 1x lehetséges megvenni? -
#16839 Annyira nem bugos a játék, hogy erre nem is gondoltam.
Bár már jócskán túlhaladtam, de azért ki fogom próbálni.
Köszönöm szépen. -
Although #16838 Aww nem jutottam el odáig, kölcsönkérték tőlem és nem tudtam befejezni az Awakeninget már :D Most télen be tudom fejezni majd.
A hivatalos forumon nem találtam megoldást.
De ez talán segít. :)
Silver mine bugfix :) -
#16837 sziasztok,
az Awakening ezüstbányánál, ahol börtönből szabadul ki a csapat, ott a végén a hősöm nem kapta vissza a ruháját, fegyvereit, - kihagytam valamit, vagy ez később fog megoldódni?
Az építész ládáját, amihez kulcs kellett volna, azt sem tudtam kinyitni.
Már rég túl vagyok rajta, csak reménykedtem, hogy nem én nem néztem meg valamelyik áldozatot, de már lassan a végén járok, és a cucc csak nem került elő...
Ha elhagytam valahol, nem emlékszik valaki, a bánya melyik részénél, és kitől kellett volna előkerülnie? (Többször visszamentem, visszatöltve, de nem találtam meg az áldozatot, akinél ott lett volna)
Köszi előre is... -
#16836 Itt is van:
winkey+r, services.msc, Dragon Age: Vérvonalak - Tartalomfrissítő elindítása -
#16835 Szolgáltatások indítása windows-menüben kell visszakapcsolni a Dragon Age valamilyen szolgáltatásását. Miért nem olvasol vissza, valahol tízezer kommenttel ezelőtt már leírták. :D -
#16834 Pedig sok mindenben igaza van. -
#16833 Ritkan mondok ilyet, de aki ezt csinalta, az egy f*sz, es pont. -
Although #16832 hát a karaktereknek nincs hangja ez egy értelmes kifogás volt a többi valahogy nem tudom. Szerintem eltévesztette a műfajt biztos valaki azt mondta neki ez hasonlít a Cyisis 2-höz vagy nem tudom. :) Így egész biztos hatalmas csalódás érte. :) Egyszerűen nem jó játékot nézet ki magának. -
Evoluti0N #16831 Ok, ezt 1:40-ig tudtam nézni. Nagyon gáz. -
#16830 ezt nemtudom láttátok e már szerintem szánalmas... dragon age teszt -
#16829 Igen, ha nem eredeti akkor nyilván problémás, de akkor meg warez cuccnál van általában readme. -
steweee #16828 kell hozzá vmi machinálni az iniben és vmelyik másik hasonló fájlban is, de le kell hogy legyen írva a leírásában a dlc-nek. nem nagy meló, de fejből most nem tudom megmondani hogy melyik fájl az -
Shangother #16827 Sajnos ez sem javított semennyit...
Az lehet baj , hogy nem eredeti a játék? vagy banális nagy baromságot írtam ? :D
az baj lehet , hogy elöbb raktam fel őket mint az 1.4es patch-et? -
#16826 indítsd újra a játékot/ relogolj a bioware accoddal a játékban -
Shangother #16825 Hello mindenki, segítsetek plz , tegnap felraktam a witch huntot meg a golemset de azt írja a letöltött tartalom fülnél , hogy nem engedélyezett. Zárójelben. Nem tudjátok miért van ez? Telepítésnél semmi gond nem volt, tökösen fölrakta de valamiért nem múködik. Köszi előre is a helpet ! -
ferenc001 #16824 Az általam felsorolt három DLC hivatalosan nem jelent meg magyar nyelven, csak angolul, franciául, németül olaszul, spanyolul. Az összes többi viszont 100%-ig magyarul is megjelent (direkt utána is néztem, hogy véletlenül se beszéljek hülyeséget). -
Plata #16823 Hopsz Dragon Age Ultimate Edition akart lenni. -
Plata #16822 Nekem a Drao Age Ultimate Edition van,nem kellett letölteni semmit sem,tartalmaz mindent,és Leliana balladája magyar. -
sata75 #16821 Egy ki-be jelentkezés a BW oldalra meg szokta oldani nálam, utána tölthetem újra le az egészet. Leliana, Witch hunt, Golems biztos, hogy alapból angol. Nem véletlen van hozzá magyarítás. -
#16820 Leliana, Witch hunt, Golems tudtommal angolok eredetileg, viszont van hozzá fan made magyaritás de amúgy ami nincs magyarul ahhoz oda is van irva a játék menüjében a dlc-s felületen a leirásban. Vérsárkány meg szerintem magyar, legalábbis amit a játék mellé automatikusan kaptad megjelenéskor emlékeim szerint magyar volt. De amúgy a játékon belüli letöltés kicsit érdekes, nekem sokszor install failed volt, aztán játék újrainditás, rendszergazda mod vagy már nem emlékszem hogy sikerült... -
Plata #16819 Marhaság,Leliana balladája nekem magyar.És ha jól emlékszem a gólemes is magyar volt,mikor végig vittem,csak a Witch Hunt nem,és a vérsárkány páncél. -
Although #16818 Hát igen szerintem mindenkinek maradandó, olyan mintha a barátaid lettek volna. sajna az eszmélésben már nincsenek ott. Egy kivételével :) -
#16817 ha az a a kettő magyar miért nem tudom letölteni?és a vérsárkány páncélt akkor sem tudom letölteni ha angol módba váltok.
Leliana's Song Golems of Amgarrak-t le engedi tölteni -
ferenc001 #16816 Csak a Leliana's Song, Golems of Amgarrak, és a Witch Hunt nem jelent meg magyarul, az összes többi igen. -
Plata #16815 Pala,lakoma napi tréfák és ajándékok magyar,vérsárkány angol. -
#16814 a pala dlc tuti magyar ammiket még nem tudok letölteni a lakomás dlc és a vérsárkány páncél akár melyik nyelvnél prorbálom -
sata75 #16813 Simán le lehet tölteni és játszani is vele csak nem magyar lesz.
De letöltöd a honosítást hozzá ráteszed és máris magyar. Egyébként azt hiszem a DLC-k közül egyik sem magyar alapból, de lehet tévedek:)