18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16652 http://www.kat.ph/dragon-age-origins-all-dlc-full-decrypt-frost-hack-team-dark-frost-dark-blade-t4324363.html -
#16651 Nem. -
mountblader #16650 amugy a dlc ket ingyen is lelehet tölteni valahonnan?
-
#16649 sziasztok - segítene valaki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy magyarítás linkkel (magánban) vagy egy működő magyarosított verziójú linkkel
előre is köszönöm
-
Dave8814 #16648 Hm... Na mind1, viszont remélem a Witch Huntot majd valamelyikben tovább viszik, ha már a Vérmágusom lelépett Morrigan-nel :D -
#16647 Elvileg az éjfattyak viselkedésére lenne hatással ez a döntésed, ha az Építészt életben hagyod, akkor intelligensebbek, békésebbek lesznek az éjfattyak, nélküle maradnak tudatlan vadak - a játékban az Építész sem volt túlzottan kedves kidolgozatlan maradt az a karakter (is). -
Dave8814 #16646 Valaki le tudná írni, mi történik, ha az Építésszel szövetséget kötök, és együtt győzzük le az "anyát"? Mer elég csúnya, és nem volt kedvem szövetkezni vele, meg am is a karakterem az elfeket is rühelli, nem hogy az éjfattyakat. És nincs kedvem még egyszer kijátszani csak ezért, szóval megköszönném, ha valaki leírná, hogy akkor mi történik a játék végén -
ferenc001 #16645 Ami legalább hetet jelent, az előtörténetek miatt -
Evoluti0N #16644 Magyarán mondva egy végigjátszással nem lehetne összehozni a 100%-ot. Többször végig kell játszanod, minden döntési lehetőséggel, h 100% legyen a végigjátszás. -
#16643 A 100% nem ezért elérhetetlen.
Azokat a küldetéseket felveheted, ha a főkaraktered alapszinten tud lopakodni, s picit ért a tolvajláshoz (a küldetések teljesítéséhez lényegében mindkettő fölösleges)
A 100%, ha minden variációt kijátszol, ami ugye lehetetlen, mert amikor meghoztál egy düntést, azzal 1-3 másikat ki is zártál.
-
Plata #16642 Hát igen,warrival hiába van tolvaj csapattárs,nem kapom meg tolvaj zsebtolvaj és betörő küldiket,például. -
sata75 #16641 #16630
Gyakorlatilag igen, a vége.
A 34% azt jelenti, hogy a játékban maximálisan elérhető terület, küldetés stb, 34%-át teljesítetted.
100% gyakorlatilag nem lehet a szerteágazó szálak miatt.) -
mountblader #16640 mind kettőtöknek igaza van angolul jobb mertaz az eredeti szöveg és nincs félre fordítás viszont aki nem tud angolul az meg nem veszi észre a fordítási hibát. amugy az országgyülés utáni csata amikor denerimet kell megvédeni a vége? csak mert a játék azt irja 34% nál tartok -
Dave8814 #16639 Én lehet megérteném, de anyanyelven jobban átjön a dolog. Viszont, előző kérdésemhez hozzá szólva, nem tudjátok Korth(vagy Kroth) kulcsa hol van? A többit megtaláltam -
Plata #16638 Nem tudok,angolul,a witch huntból egy tetves szót se értettem.A DA2-vel azért nem játszok mert nincs magyar nyelv hozzá. -
#16637 Sokkal jobb angolul. -
Dave8814 #16636 Nekem is az van, de az szar, mert a Golems of Argamark, és a Witch Hunt nem magyar, és a magyarítást ha ráteszem, akkor nem indul el :/ Ezért újra kellett rakjam a Witch Huntot külön lemezről -
Plata #16635 Return to ostagar dlc,azt hiszem,nekem ultimate van és abban minden dlc benne van. -
mountblader #16634 cailan király és duncan cuccait hogy lehet megszerezni és dlc be lehet vagy lehet alapból is? -
Plata #16633 Ostagari boss.
-
Plata #16632 Begyűjtöttem,calian király páncélszettjét,és duncan fegyvereit,ostagarból.Kár volt vele ilyen sokáig várni,17-es szinten már nem túl jók.Következő végigjátszásnál a sokkal hamarabb megyek vissza. -
Plata #16631 Az országgyűlés után vége a szabad életnek. -
sata75 #16630 ha az a kérdésed, hogy az-e a játék vége akkor: nem:)
ha az a kérdés, hogy mi az országgyűléses "játék" vége, akkor az több is lehet, te választasz. -
mountblader #16629 az országgyülés játék vége??? -
Plata #16628
-
sata75 #16627 valamelyik DLC-vel jön de már nem tudom melyikkel:( -
mountblader #16626 és a harcos bérc az akap játékban is bent van?? -
#16625 Csak pénzért lehet pontokat szerezni. -
Dave8814 #16624 Azért is kapsz pontot, ha vmi cuccot elérsz: Pl 20-as szint a főkaraktereddel, meg ilyenek. Vagy az más? -
Plata #16623 Nekem az ultimate edition van meg,abban minden benne van. -
#16622 Pontokat venni kell a Bioware oldalán, vagy valamelyik boltban (CDGalaxis, 576Kbyte), de Tesco-ban is láttam pár hete. -
mountblader #16621 és amugy honnan lehet szerezni olyan pontot amit kér a letölthető tartalmakért. és akkor most denerimből mennyek vissza andrestéhoz-??? -
Plata #16620 Nekem is kellene,mikor megszerzed andraste hamvait,lent a barlangokban vannak kis köcsög sárkányok,ők is dobnak párat,nekem 4 maradt miután Wade csinálta az első szettet.És harcosbércen a kovács micsoda brutál fegyvert készít.Elvittem neki a meteoritot,és kértem hogy kétkezes fegyót csináljon belőle,erre csinált belőle egy nagyon erős és csodaszép fegyvert. -
Plata #16619 Szerintem nemvolt nehéz,én Gólemet választottam.Branka totál hülye. -
mountblader #16618 hy honnan lehet megszerezni az öszes sárkány pikkelyt?? mert nekem csak 1 őss sárkány van meg 1 korcsárkány wade meg még kér. amugy genory reggel énis ott jártam és 1. re ment de amugy ha veledvan wynne ugy nagyon könnyű -
genory #16617 Nem akarok Blanka mellé állni! :) -
Dave8814 #16616 Még szép, hogy van jelentősége... De miért akarsz Blanka mellé állni? Ő egy szarházi. -
genory #16615 A Semmi üllőjénél vagyok! 2 lehetőségem van, vagy Branka mellé állok vagy a Gollem mellé!Mind a kettő nagyon nehéz, eddig nem tudtam megcsinálni. Van a történetben jelentősége ha nem Brankát választom? Illetve valami csel amivel le lehet zúzni őket? :) -
Dave8814 #16614 Crackelted? Ha igen, akkor próbáld újra, ha meg eredeti, akkor próbáld végig az összes lemezt, nem tom melyik a play disc -
GreyWarden #16613 Nem tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy azt írja ki, ha elindítom az origins- t: Nincs behelyzve a DA lemez, kérjük helyezd be a lemezt. Öcsém, be van rakva a game disc, de ezek szerint nem érzékeli... miért nem? :(