18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16812 Ha magyar nyelvű a játék, nem fogod tudni letölteni az összes DLC-t, mert van amelyik nincs lefordítva magyarra. Bár lehet trükközni a telepítéssel, annak nem tudom a módját (a DLC-k viszont úgy is angol nyelvűek maradnak). -
#16811 még egy kérdés a pala dlc mennyi helyet foglal? -
#16810 sziasztok nem lehet a tárgy dlcket valahol megvenni?meg a bioware forumon meg van véve az összes dlc erre 4 dlc mellet 3 csik van és nem tudom letölteni valaki tudna segíteni? -
#16809 Elkezdtem az Eszmélést, és ez okozott nekem némi problémát. Gondolom most sokan meg fognak mosolyogni, de itt ütköztem bele valamibe ami, ha hallom, biztos felröhögök. Kitaláltam ugyanis, hogy nem pucéran fogok ebben a DLC-ben kezdeni, ezért nem az uccsó mentésemet használtam, hanem a Drakon erődben, van egy hely, ahol még Bodahn fiától (ki tudja, hogy keveredett oda) lehet még tápolni. Először csak készítettem itt egy mentést, de aztán gondoltam, miért ne - és elvettem a csapat cuccát, ami az új részben használhatónak tűnt megtartottam, a többit eladtam, stb.. - és ezt a mentést használtam a karakterem importjához. És itt lett a gond. A csapat ugyanis ott álldogált a Drakon erőd emelete előtt pucéran, 1 szál fegyver nélkül, én meg vettem a kalapom... és kiverhetetlen lett az agyamból, hogy ez cserbenhagyásos gázolás... (mint korábban írtam, a játékot már kivittem)
Marhaság - jól tudom, de mégis, - olyan, mintha.
Ez hasonlít arra, amikor az Oblivionban Nirnroot-ot kellett keresni, és a való világban a kutyasétáltatás alatt azon kaptam magam, hogy az elém kerülő növényzetet hasonlítgatom - ez nem olyan mint a Nirnroot?...
:) -
Chipii #16808 Nem a DLC-k miatt van, mert azok nélkül is meglehet a 100%. Vannak karakterspecifikus küldetések, amelyeket csak bizonyos előtörténetet, karaktert választva kaphatsz meg, vagy van, amihez bizonyos képesség (pl csapdakészítés, lopás) kell. Mindenképpen érdemes az összes előtörténetet kipróbálni, ha tovább nem is játszol velük, nagyon jó mind - az előtörténetek is beleszámítanak az összesített százalékba - a százalék nem indul újra, hanem minden játéknál növekszik, ha megcsinálsz valami hiányzó dolgot. -
Although #16807 Elég sok végkifejlet van az 56% nagyon jó arány!! Én legalább 3-4 fajta végkifejletet számoltam össze. -
#16806 Valóban szeretek szöszmötölni :), főleg, ha jó a játék. Így is azt írta ki a végén a statisztika, hogy csak az 56%-át teljesítettem a játéknak. Mivel nem maradt csak 3 teljesítetlen küldetés, ezért csak arra tudok gondolni, mindent, a DLCéket is beszámítja a játék. Nem tudom pl, hogy a táborban töltött idő is számít-e. Mert sokszor cserélgettem a felszerelést, a rúnákat, fegyvereket. Ha váltottam a legénységet, akkor igyekeztem a legjobb lovat adni alájuk. Ez is elég sok időt elvitt. Ha nem volt elég pénz, akkor meg bejártam az üzleteket az egész területen. A játék adta lehetőséget pedig kifejezetten élveztem, hogy lehetett stratégiát is alkalmazni, - a leállítás, parancskiadást értem ez alatt...
Szóval ezért. -
Evoluti0N #16805 194 óra? Azt hiszem rekordot döntöttél. -
#16804 sziasztok,
épp most fejeztem be az Origins-t. Nem csalódtam, nagyon élveztem minden percét. Kellően fordulatos történet, - szinte mindent végig olvastam. Tetszett, hogy nem fekete-fehér. Nagyon jó a varázsló rendszere. Szinte bug nélküli, - ha volt is, nem a játék hibája volt, hanem a telepítésé. Nem zavart, hogy nem teljesen szabad a terep. Kellemes volt az az enyhe szexuális, belecsempészett vonás is. Nagyon tetszett, hogy a csapattagoknak is volt lelkük. Szóval, ilyen egy igazán profi játék.
Ami még a történethez tartozik, hogy nekem 194 óra játékidőm lett, és 22-es szintűvé fejlesztettem a karakterem.
Külön kiemelném, hgy szerencsére, nem rontották el azzal sem, hogy egy ügyességi feladattá vált volna a vége - mint ez, szvsz, eléggé sok játéknál, az élményt még fokozandó, - látni lehet. (ezért a végjátékot, néhány játéknál, végig sem csináltam) Itt viszont jó volt megoldva, - a játék része maradt, csak talán kissé nehezebb...
Szerencsére, bőven van még folytatás, Awakening stb, és persze a 2. rész... Nem untam el, egy cseppet sem - nagyon jó játéknak tartom - csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nem agyatlanul szeret játszani, mert itt érdemes olvasni is... Mostanában olvastam valahol, hogy a könyve is megjelent már... -
Szuni #16803 Ez nagyon baráti ár, de sajnos a magyar nyelvet nem tartalmazza, gondolom ő magyarul szeretné megvenni az egészet (ha nem akkor nem szóltam).
Bár gondolom a magyarosítás elérhető ilyen változatokra is, mindenesetre ennél olcsóbban tényleg nem kapni meg a pakkot egyben kiegestől összes dlc-vel együtt..
Én megrendeltem, számomra ez az oldal ismeretlen volt, nagy -
ratgab #16802 Az érdekes, mert nekem van egy bontatlan magyar nyelvű verzióm eladó 2000 Ft-ért! Egyébként ha otthon vagy a külföldről rendelés világában, akkor Ezt javaslom megvételre!
Ultimate edition az ÖSSZES megjelent DLc-t tartalmazza! Ez a pakk így neked kb. 5000 Ft-odba kerülne (pontosabban 4913 FT-be házhozszállítással együtt)!
Nekem is ez utóbbi van meg, a másik alap verziót ezért eladó! -
ferenc001 #16801 Lehet én vagyok túl jó szándékú (vagy naiv, kinek hogy tetszik), de esetleg nem jutott eszébe, mi a neve a fájlnak (amiről mondjuk utólag kiderült, hogy AddIns.xml). Előtte írta azt is, hogy egy NFO fájlban van leírva, ami kell, ebből én azt következtetem, hogy az .ini fájl (vagy mint kiderült a AddIns.xml) fellelhetősége, és a megfelelő instrukciók is ott vannak, abban a fájlban.
Persze teljes bizonyossággal ezt csak ő tudná megmondani. De amúgy igaz, léphetnénk (csak ha már megírtam, akkor el is küldöm). -
#16800 A magam részéről lezártam ezt az ügyet. Ezzel kapcsolatban semmit nem fogok sem válaszolni, sem beírni többet. Ha van Admin, ki is törölheti. Nem fogok ezen "flémelni".
Nem akartam senkit bántani, csak gondolni kell arra is, talán komolyan (is) vehetik, ami itt megjelenik. Fantusz nem segített azzal amit beírt, ha csak szigorúan ezt nézzük, mert nincs pl ini a játékban. Ezen kissé berágtam, mert komolyan vettem és kerestem.
Amit leírtam, most is úgy gondolom, de ettől még nem dől össze semmi.
Jó lenne, ha lépnénk... sztem. -
#16799 eeegen
- ez akkor egy meglehetősen általánosra sikeredett segítség lehetett...
Akkor inkább keressem azt a bizonyos átírandó ini-t? - ezt javaslod?
-
Although #16798 Hm tibor nem kell minden sarkon támadást keresni. Fantusz tisztán csak segíteni akart. Egy percre eszembe jutott a tanú meg az ellenségképek :) -
#16797 sziasztok - sikerült megoldani :)
A játék mindenképpen meg lesz véve - eddig is megvettem, ami a szívemhez nőtt - de először játszom vele - mindig. Nem veszek meg bóvlit, vagy összecsapott, nem optimalizált vackot. Nem egy játéknál x óra után derül ki, hogy pl nem nekem való - mert nem az a stílus - stb.
Ez a probléma pedig valós, és nem attól függ, hogy a játék megvett-e vagy sem.
Jah és épp tegnap néztem az itteni üzletben, - az alap kerül 4995 Ft-ba, (csak ha érdekel valakit) - persze ez nem Bp.
Még valami - ha valakinek hasonló a gondja - írjon magánban, elküldöm a megoldást...
Uraim, néhány fórumon ott voltam már (amíg a játék el nem vesztette az újdonság varázsát számomra) önkéntes segítőként. Aki nem hiszi... :))) - járjon utána - pl írja be a keresőbe a nickem...
köszönöm, mindenkinek -
sata75 #16796 őszinte leszek, ebben már szerintem nem tudok segíteni, de mindenképpen azt javaslom, hogy ha tetszik a game akkor vedd meg eredetiben.:)
CD Galaxisban 6k-ért megkapod az egészet. -
#16795 ha eltávolítom a kieget az AddIns mappából, és utána lefuttatom a decryt_all.bat fájlt, az az uninstallja az adott kiegnek?
Csak, meg szeretném tudni, mivel ütközik.. -
#16794 nem ez lehet a hiba - megnéztem - át is íram, de nem változik - nem veszi tudomásul, hogy a The Stone Prisoner fent van.
Gondolom, nem xp-ét használsz, mert nekem nincs ilyen mappám, hogy "DLC Decrypter" mappa, nekem az a gyökérben van.
Korábban, valahol olvastam, hogy ütközhet egy későbbi dlc-vel
Gondoltam, tudtok erről valamit, na meg, hogy mi lehet a megoldás. Ezért is kerestem, hátha van másik verzió is, csak eddig nem futottam bele -
#16793 - ahogy szeretnéd
gondolom, akkor megnevezed számomra azt a bizonyos ini-t, ami után, feltételezve, hogy nem tudok valamit (miután elolvastam ezt-azt - agoogle a barátunk - stb), végigtúrtam a gépet
- csak komolyan vettem amit írtál, és aztán reagáltam
-
#16792 Inkább a reakció volt érdekes, ha nem gond ezek után inkább nem reagálnék a kérdéseidre.
-
sata75 #16791 szerintem segíteni akart:
Futtasd a decrypt_all.bat fájlt a "DLC Decrypter" mappából
Keresd meg a AddIns.xml in "C:/(Username)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings" és módosítsad Notepadal. Írd át RequiresAuthorization="1"-ról RequiresAuthorization="0"-ra.
ezt a witch hunt DLC-nél írják a warez verzióhoz 1.4 es patchel. -
#16790 - hm - ez egy érdekes tanács...
- mégis melyik inire gondoltál?
- és miből gondolod, hogy nem pecseltem - akkor pl az Ébredések, és a többi mitől működik?
- jah, értem már, - nem is akartál segíteni...
- azért köszi :) -
#16789 Warez dlc életrekeltéséhez el kell olvasni az NFO-ban lévő leírást.
Az ini dokumentumban kell valószínűleg átírni egy sort a működéshez, illetve csak patchelt játékon fut némelyik kiegészítő. -
sanya200 #16788 kösz meglesem me nem találtam :D -
sata75 #16787 a 307-es naplóbejegyzés ha jól emlékszem:) -
#16786 sziasztok,
a DLC - Stone Prisone mégse nem működik...
Volna valakinek valami használható tippje - miért?
Kerestem másik verziót, de ma úgy látszik nem vagyok formában.
Tud valaki segíteni? - köszönöm... -
#16785 Le van írva a naplódban hogy mely tárgyakra kell kattintgatni a különböző idézésekhez. Megnyomod a tabot ami highlightolja a használható itemeket a környezetedben, majd a megfelelő sorrendben ráklikkolsz ezekre a dolgokra. -
sanya200 #16784 Sziasztok
Tudtok segíteni?A körmágusok tornyában vagyok és fel kéne fedni a torony titkait.Most a könyvtárban vagyok és meg lehet idézni ezt azt de eddig csak egy csigányt sikerült.Van vhol leírás hogy mit hogy kéne tenni.És ha lehet magyarul mert nem tok angolul. -
Plata #16783 Castle cousland -
Plata #16782 Kipróbálta már valaki a Castle Cousland modot?Mert én most gondolkozom a beszerzésén,jó lenne visszatérni a cousland birtokra és leverni howe embereit,majd visszafoglalni a várat.Szerintem ezt a készítők is betehették volna.Ha jól értelmeztem a várban ottvan Howe fia is,akit lelehet csapni.Nem tudok angolul,csak amennyi rám ragadt. -
Plata #16781 Én nem ilyen dlc-kre gondoltam,hanem amik beépülnek a játékban és ott válnak új elérhető helyszínné.Például honleath,harcosbérc,visszatérés ostagarba,stb. -
#16780 Azokban a dlc-kben amit a külön életút (vagy mi a neve) menüből indítasz, és karaktert kell importálni, vagy létrehozni (azaz a golems of akármi, witch hunt, Lelianas song) ott nem is a régi csapatoddal fogsz menni, hanem amit kapsz benne. Csak a return to ostagar, Pala gólemes dlc meg a Wardens keep dlc-k épülnek be a történetbe. A többi meg időrendileg is az Origins (és az Awakening) után játszódik, kivéve a Lelianas songot mert az előtte. Kronológiailag tehát Lelianas song --> Origins -->Awakening --> Golems of akármi --> Witch hunt -
#16779 szia - jól értetted, - mivel csak kipróbáltam, és akkor csak a hőst importálta a játék, ezért gondoltam. Addig el sem jutottam, hogy a táborba visszamenjek az embereimért. Nem jutott eszembe, mert csak ellenőríztem, elindulnak-e a DLC-ék...
Akkor ez egy jóóóó hír...
:)
-
sata75 #16778 miért ne mehetnének a csapat tagok a DLC-kbe? ezt most nem értem:)
vagy úgy érted, hogy közben nem tudsz változtatni a csapattagokon? mert az csak a mágus toronyban nem lehet, bár az nem is DLC. minden más esetben, visszafutsz, tábor, csere és vissza.
vagy én értek félre vmit? -
#16777 Nyílván, a sorrend mindenkinek a saját döntése, - azért mert a kipróbáláskor "előléptetett" a játék 10 szinttel, ezért úgy gondolom, a DLC-éket akkor fogom elkezdeni, ha meg van a 20-as szint... Nem szeretnék, akaratlanul is csalni...
Biztos kiderült már - a játék nagyon fekszik nekem - most vagyok Redclif-ben. Az kár, hogy nem jöhetnek a csoport tagok a DLC-ékbe. Na meg, nehéz a választás, amikor indulok... -
Plata #16776 Nálam a sorrend denerimi küldik,dlc-k,aztán mágus torony,andraste hamvai red cliffe,utána meg vagy törpök vagy elfek.Sok sok mellék küldi és dlc után legalább 11-es a kari,már ha szerencsevadász.A mostani karim 10-es és még nem volt meg a return to ostagar küldi.De kész van a többi dlc,megvan a csillag fegyver,felöltöztettem a csapatot harcosbércen klassz ruhákba.Denerimi küldik nagy része kész,van még pár setétkő meg mágustársaság küldi,na meg egykét kocsmai küldetés is maradt,és a hollókkal sem tárgyaltam még.Mivel Zevran nem csatlakozott még a csapathoz,és úgy szeretek tárgyalni a hollókkal ha velem van Zevran,sokkal jobb poén. -
sata75 #16775 na akkor hajrá:)
nálam a sorrend: mágus torony, aztán összes DLC, denerimi küldik, elfek, törpök, urna q. innen meg majdnem egyenes az út. -
#16774 Megoldódott, egy más verziójú kellett hozzá - nekem a _1_1.1.dazip-ek voltak meg, és a 1_1.0.dazip-el indult el.
Azért köszönöm a segítséget.
:) -
#16773 Köszi a segítséget, (meg a You-Tube nekem is eszembe juthatott volna...)
ahogy nézem, Sten kardja menni fog. Viszont a másik kiegészítő, aminek a neve rájöttem -Return to Ostagar - ott a koma az elején, eddig legalább is, nem aktív, miután legyílkolják. Nem éleszthető fel, és így nem folytatható...
Megpróbálom újra, meg utána nézek, nincs-e ebből, esetleg ujabb verzió. A telepítésben benne van, ill az xml fájlban is szerepel.
A DLC-éket mikor tanácsos elkezdeni? - mert belenéztem, azokkal nincs-e gond - mennek, viszont a játék felrakott 20-as szintűre azonnaal (most 11 vagyok).
Még egy kérdés, a csapattagokat nem vihetem magammal a kiegészítőkbe?