Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm mivel épp elfelejtettem a felh.nevemet,bár küldtem emailt még nem jött válasz. De ha regisztrálsz a terméktámogatás oldalon, azt hiszem a lépjen kapcsolatba menü pontban van utána elérhetõ, ha van még vagy jól emlékszem. Én egyszer felhívtam õket kíváncsiságból és tényleg létezik 😊)

Lacoka12
tudsz számot mondani

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

De van telefonos supportjuk is 😊 Ebben nagyon profik, a támogatásban 😊

A support magyar egy ekkora cég mindig tart magyar supportot. Azt hiszem ha fellépsz az EA magyar oldalára onnan elvileg elérsz valami live szerûséget és gyorsan válaszolnak a kérdésedre. Tehát az EA magyar oldalán találsz a játékhoz supportot ha regisztrálsz.

Lacoka12
angolul vagy magyarul írjak nekik mert nem vagyok túl jó angolba?

Ha nem az amit be kell kapcsolni, de szerintem az, akkor support mert más most nem jut szembe.😞. Gyorsan válaszolnak egyébként.

A win7 az egy kicsivel komolyabb rendszer szerintem mint az xp és összetettebb sokan ezért nem szeretik. Microfos próbált egy biztonságosabb rendszert csinálni úgy láttom. Bár nem vagyok szakember.

Nézd meg a rendszer-biztonság/felügyeleti eszközök/szolgáltatások/Dragon Age és futtasd ha jól emlékszem az.Remélem. Utána evileg megjelenek a dlc-k

Hú megnézem

Ez relative egy nehéz játék és ez része a dolognak 😊 Gondolkodnod kell hogy mit hogy oldasz meg mert nincsenek végtelen erõforrásaid. Egyébként a mélyutakon van lehetõség jelentõs liriumhoz jutni amibõl több nagyobb hatású liriumfözetet tudsz csinálni amit elraktározol magadnak. Az elf vidéken meg értelemszerûen az elf árus mindig 99 darab elf gyökeret tart. Tehát ha elõre tervezel elég jól állsz mindenbõl 😊Szóval szerintem a Dragon Age tökéletes szinte minden téren 😊

Lacoka12
hol kell engedélyezni?

Win7-et használsz?
Ha igen van egyfajta kommunikációs panel ahol engedélyezni kell utána megjelenik. De a support magyar nyelvû ha küldesz egy levelet akkor pontosan leírják mit kell csinálnod nekem is ez volt a gond. Az egy másik dolog az EA nagyon nem tud szervert mûködtetni mert utána is hol látja az általad megvett dlc-ket hol nem. szóval ha lehet a játékot offline módban futtasd. Csak akkor használd az online-t ha venni akarsz valamit. 😊

Lacoka12
nem tudjátok miért nem jelenik meg egy dlc sem azon a listán ahol lehet venni?

Calver
Awakening-ben feltápoltak harcosokat és rugókat, de... mágusok még így is köröket vertek mindenki másra.
KotOR-ban mi volt az ilyen cucc? mondjuk Fallout 3-ban sem rémlik semmi ilyesmi...

btw volt valaki aki mágus nélkül vitte, emlékszem rá, írt is a topicba a szenvedéseirõl <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

Szeretném ha valaki rátudna cáfolni az állításaimra. Nameg még egy kérdés valaha végig tudta vinni valaki a játékot innen anélkül, hogy mágust vitt volna bárhova Lothering 1. elhagyása után?
A kerettörténetbe beleillik, hogy a mágus tápos, de ettöl függetlenül lehetne vmi kis tuning a nem mágusoknak a fatiguet például vagy sokkal többet adnék vagy sokkal gyorsabb regent. Én elvböl csupán egyetlen mágussal dolgozom, hogy õszinte legyek így több helyen van kihívás. Igen a legkissebb lyrium potit lehet gyártani ipari mennyiségben, de ezt úgy utálom sok RPG-ben, hogy van vmi eszköz amiböl lehet vagy kell szerezni ipari mennyiséget ozt tevagy az isten (Fable Fallout 3 Kotor 1-2) ás ami mégviccesebb, hogy megvan rá a lehetõség. Jobban kedvelem azt lehetõséget amikor megfelelõ skillkombinációkkal és taktikákkal kõkemény valaki mint mondjuk a Guild Wars -ban. És megjegyzem magel simán lehet ilyet rogueval max úgy látom annyit lehet tenni, hogy ipari mennyiségû bomba meg csapda kiséretével az ellenfeleket ledarálni a wari meg elsõ ránézésre használhatatlan egyedül. Természetesen 600000 heal potival bármivel lehet keménykedni amíg nemkapsz vmitöl egy csinos megragadást vagy lerohanást de ha túl tudod élni akkor sima ügy.
Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg kell hozzá "locsolni" Andraste hamvait - ez instant picsogást vált ki Wynne-bõl és Leliana-ból (ami szerintem a játék egyik legviccesebb jelenete <#vigyor1>), majd utána beszélni vele, és akkor megtanítja. persze mint a többi specializáció esetén, itt is megcsinálhatod azt, h visszatöltöd az elõzõ játékállást, és megtanulod valamelyik karakterrel egy kis sárkányvér nélkül is... de hol abban a móka? <#gonosz1>

hasznosság tekintetében, nos... gagyi. legjobb dolog benne h második talentje megtápolja taunt-ot, ami jól jön tanknak

Èn is mágussal játszom,de ha így a specializálódásokròl van szó, akkor pl a harcosoknak a lélekfaló nevüt, Kolgrymnél lehet megszerezni, mert nálam a beszélgetésbe elö se jött az esélye. Ès tudnátok ezt-azt írni erröl a lélekfalóról? Talán következöre harcossal próbálnám meg. 😊
Calver
nem, kismágusok uralják a játékot, fejlesztõk el is ismerték valahol, és mondták is h nem lesz nerf - kerettörténetbe remekül bele is illik h táposak az ejj de rettegett mágusok <#hawaii>

Calver
jó, de a legkisebb lyrium poti asszem 3 ezüst körül van, szóval gyakorlatilag végtelenített mennyiségben lehet legyártani, és vedelni mint egy útépítõ a pálinkát... akkor meg vérmágus minek? <#idiota>

spirit healer nem rossz, de nálam spec ha valaki mágusok közelébe ért, az átment instant jégcsapba, tank meg arra van h bántsák - egy-két group heal kell néha, szóval egy pont rá sosem árt, többet soha nem raktam rá, mert feleslegesnek éreztem. tegyük hozzá: én 3 mágussal nyomtam, így 3 heallel - szóval valakit halál közelébõl maxra gyógyítottam fél másodperc alatt ha arról volt szó.

alakváltás meg... nos, igen, nagyon konkrétan semmit nem ér. <#gonosz1>

Viszont most lenne egy kérdésem a dragon age sikeresen belefutott abba a gyakori hibába, hogy a mage megfelelõen használva olyan kemény, hogy solo-ban végig lehet csinálni az egész játékot a kérdésem az, hogy megfelelõ ügyeskedéssel fejlesztéssel és természetesen csalás nélkül meglehet-e ugyanezt csinálni egy rogueval vagy warrival?
Bûvharcos specet csak arra nem jó, hogy közelharcban vagdalkozz mivel erõsebb ellenfeleknél folyamat missel hacsak nem tolsz fel minden cuccot ami növeli a találati esélyeid, de az meg eszméletlen unalmas túlélésre viszont kiválló. "A töbi specializáció elég gyenge". Látom nem sokat próbálgattad a Morrigan féle alakváltás télleg egy sz*r. Sztem jobban is meglehetett volna csinálni. A Wynne féle spirit healer már elég kemény. Jön az ellenséges mágustól a tûzlabda oszt egy party heal és szevasz minden rendben. A vérmágus meg mégdurvább ha tudsz ügyelni rá, hogy a mágusodat ne verjék agyon akkor VÉGTELEN mana lvl7-esen benyomtam és egy rohadt potit nem kellet használnom a játékban.
Hát ja 😊 Azért az Awakeningbe elégé kell mivel nincs olyan választék társakból, nehezebb távol tartani a vadab jószágokat is és pár helyen azért a bûvharcos speccel is sokat töltöttem újra a gamet 😊 Persze lehet nem vagyok egy profi a témában 😊

Végezni veled? Gyakorlatilag egy sebezhetetlen terminátor, 70-es armort lehet neki csinálni már az Origins-ban is😊 Sok mana regen cucc kell neki, hogy könnyen fenn tudja tartani a buffjait.
Fantusznak igaza van, elég hazsnálhatatlan tud lenni...viszont aki nem riad vissza egy apró modtól az töltse le ezt:"http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=767"...fegyver elrakás nélkül is tudsz varázsolni...így talán egyszerûbb a dolog 😄
Igaz szinte csak a legmagasabb szinten ér valamit.

Nekem az Awakeningben bejött a bûvharcos spec. közelharcban nem tudnak annyira gyorsan végezni veled.

Calver
egy pont elég rá, csak hogy jobbnál jobb cuccokat tudj hordani. bõven megéri, tekintve h a többi specializáció elég gyenge. fõleg Wynne-nek elõnyös, Dragonskin set hasznos ha az ember Haste-re gyúrta ki, hogy normális szinten maradjon fatigue.

Fantusz
Bûvharcos spec valóban egy speciális karakternek való, a mágus lényegében harcossá vedlik át.
Van igen jó passzív képessége a bûvharcosnak, de karddal a kezében varázsolni képtelen, a vagdalkozáshoz pedig nincsenek képességei.
Aki ragaszkodik a klasszikus varázslásokhoz nehéz bûvharcos specre pakolni a pontokat.

Calver
ha mágusként tolod, és nem közelharcosként, akkor egynek ez egy remek cucc, valamint ez egy pofátlanul jó set, mivel -12,7% fatigue-t ad.

Arra lennék kíváncsi, hogy kinek mi a kedvenc, vagy igen sokra becsült bûvharcos péncélja/ péncélsetje. Melyik az amelyik a legjobban megérné az én kicsi mágusomnak.
gerey
Oké, mert ez a kóbor mágus, meg a kitaszított rémlett nekem is.

igen én is így tudom kóbor mágusok.

Azok azok a mágusok, akik ilyen szökevények? Mert akkor azt hiszem, h kóbormágusokra lett 😊
SötétBarom
"apostáta" ? 😄DD

Csak tippelek. Amúgy hitehagyottat jelent.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

gerey
Kérdés azoknak akik magyarul játszanak. Az apostate mire lett fordítva?

Ferenc001, Calver köszönöm szépen a válaszokat!

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Ha tudsz angolul, akkor ez is segíthet. Szívesen 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hm, körbenézek, de ha jól emlékszem azt teljesen kipucoltam. Valszeg elkerülte a figyelmem. Köszi. : )
Az elf/tevinteri romokban az egyik szobában van egy kámea vagy hogy hívják egy kõoltárral. Na, ha teljesíted a benne lakó szellem kérését, akkor kitanítja neked a bûvharcos specet, ha kéred.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Olvastam a specializálódás link alatt, hogy az elfeknél lehet valamilyen questlineba megszerezni a büvharcos kasztot. Kinél kell ott próbálkozni, mert én az ö küldetéseik javát már megcsináltam de semmi ilyesmi nem jött szóba.
Calver
körmágusok (lvl 6-on már érdemes oda menni, h ne bassza el Wynne-t, még ha buksz is vele XP-t) legyen mindenképpen az elsõ, aztán Orzammar amíg meg nem kapod Oghren-t, mélykutakba még ne, mert azok geciunalmasak. utána ha tudod mit csinálsz mehetsz Urn of Sacred Ashes-t tolni, de ha elõször játszol, kezdj Redcliffe-ben. vagy esetleg még elõtte iktasd be elfeket, az is szórakoztató rész, plusz kapsz egy nagyon kellemes páncélt valamint specializációt ott. mélykutakat én végére hagynám, mert semmi érdekeset nem kapsz ott, viszont rohadtul unalmas rész <#unalmas>

Én személy szerint a Körmágusok tornyához szoktam menni, ott jól meg lehet szedni magad (tulajdonságügyileg), de elméletileg akárhová lehet menni, egy kis taktikai érzékkel el lehet boldogulni akármelyik helyszínen.

Sziasztok!

Visszaolvastam ( jó ) pár oldalt, de a kérdésemre nem találtam választ:
Lotheringben végeztem az elérhetõ küldetésekkel, indulnék tovább. Van valami javasolt útvonal, amely szerint haladni érdemes, vagy szabadon választott?
Szint számít a helyszíneknél? Én jelenleg lvl 7 vagyok.

A válaszokat elõre is köszönöm!

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Persze az enyém is eredeti, mégis kidobál elég gyakran, a legújabb patchet is leszedtem rég, nem tudom mi lehet az oka.
Nekem is eredetim van és soha nem csinált semmi rosszat.
Énis megtiszteltem annyival a fejlesztõket, hogy eredeti korongról megy. A win7 amúgy szívesen dobál ki hibaüzenettel majd mindenhonnan. Elõbb utóbb meg lehet szokni, de ha mondjuk a DAO-ból 10x annyiszor dob ki mint máshonnan akkor vsz nem az OP rendszer a hunyó 😊
Persze nekem eredeti dvd-s verzióm van.

Nem emlékeszem nekem valaha is kifagyott volna. Vagy legalábbis nincs nyomasztó emlékképem errõl. Vagy bárhol lett volna komolyabb bug.

Hát, akkor ezentúl kapcsold be mindenképp az auto-savet a menüben ha eddig nem lenne belõve, idõnként mentsél egy normálisat is ( pl oránként ) és persze nyomkodd bõszen az f5-öt is quicksave gyanánt 😊 Sajnos nem a stabilitásáról meg a hibátlanságáról híres a DAO ( bár utso pecs ota sokat javult ).