18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
TDantes #16932 Nincs benne. -
sata75 #16931 nem értem a problémádat, vagyis értem csak nem értem.
haverom kb 3 hónapja úgy dec elején vette meg steamen és igen, benne volt a magyar nyelv.
sajnálom, biztos lehetsz benne, hogy nem azért írták, hogy benne van, hogy téged vagy bárki mást megszívassanak.
-
RAMyMamy #16930 biztos le lehet szedni a magyar nyelvi fájlokat valahonnan -
TDantes #16929 Bassza meg...most komolyan. Persze én vagyok a hibás...én vagyok a hülye. Szépen vissza kerestem a fórumban. Meg akartam venni a steam-es Ultimate verziót. Hohó, látom azt írják benne van a magyar nyelv.
Persze nincs benne. Akkor a bánatos fracnak kell hülyeségeket leírni? Minek? Hát lesz valaki olyan hülye mint én és jól beszopja?!
,,Van benne magyar nyelv, nekem is Steam-es Ultimate.em van. "
Én ezt határozottan úgy értettem, van benne magyar nyelv. Mert oda van írva. Hát jó. nem kellet volna elhinnem. -
#16928 "másik elég nagy probléma, hogy nem jár a questekért XP"
Egyeltalán nem probléma, a TES játékok már régen szakítottak az XP alapú fejlődésrendszerrel, nem attól fejlődik a hős, hogy teljesít egy küldetést, hanem ahogy teljesíti - azok a képességei fejlődnek, amelyeket használ.
Közel sem tökéletes még a rendszer, legnagyobb hibája, hogy jónéhány képesség könnyen powertrénelhető, ámbár ez a játékosra van bízva (nem kell élni vele, de a játék nem akadályozza meg)
Játékok összehasonlítgatásának semmi értelme, főleg nem olyanoknak, amelyekben nem sok a közös vonal.
A Dragon Age Origins egy jól sikerült játék, amihez talán lehet mérni a Dragon Age 2-t, de a Skyrim egy teljesen más kategória, alig van közös, összehasonlítható elem a játékmenetekben.
A Bethesdanak teljesen más a játékpolitikája a TES sorozatokkal: ad egy viszonylag csupasz vázat, de a játékokat szándékosan könnyen modolhatóvá építik, sőt a modoláshoz segítséget is ad.
Meg kell nézni milyen volt az Oblivion a megjelenéskor, és mi-mindent építettek hozzá a modderek.
A játélkosra van bízva, hogy a sok tízezer mod közül kiválogassa a neki hasznosakat.
Természetes, hogy sok a gyenge minőségű mod, de vannak igazán színvonalasak is, amelyekkel rengeteg a variácós lehetőség.
A TES sorozat egy LEGO, a kiadó csak az alapcsomagot adja.
A Skyrim jelenleg egy csupasz váz, a moddereken múlik, hogy milyen tartalommal töltik meg, de soha nem lesz a Dragon Age-hez hasonlítható, lévén egy teljesen más stílusú játék. -
Kombinator1991 #16927 A Skyrim azért furcsa, mert nekem sem tetszett annyira és nehéz megmondani mért. Minden olyan merev monoton és magányos. Csak egy követő lehet és az sem fűz hozzá semmit semmihez. A Dragon Age-ben a mindenkinek megvan a saját személyisége. A Skyrim-ben senkinek sincs.
Mindenki egy érzelem mentes világban teszi a dolgát érdekei szerint és szevasz. A másik elég nagy probléma, hogy nem jár a questekért XP. A DA:O-ban csak a főkarakternek nincsenek érzelmei látszólag. Akármi van csak ott áll fapofával és néz akár fenyeget akár kedveskedik nincsenek gesztusok sem hangnem. -
Although #16926 Meglátjuk lehet nagyon jó végeredmény is meg rossz. Remélem nem mennek ennyire rá a "nézettségre", és nem felejtik amiért a rajongók szeretik őket. Úgy hallom ez még az SWTORa is igaz. A Bethesdánál legfeljebb ez a rossz sose gondoltam volna hogy ennyire tesznek a régi rajongók egy jelentős részére akik szerették volna ha a játék jobban hasonlít inkább a DA:O ra vagy a witcherre. Voltak ilyenek is láttam a forumon régi embereket. Tehát igazából ez az igazi kérdés. :) A Bioware még a DA2-vel sem lépet ennyire el a régi rajongóinak az igényétől mint a Bethesda. Sokan reméltük a hivatalos forumon most majd kapunk egy Witcher 2 szintet egy szabad világban, nem így történt. :) De ez csak egy játék szóval nem is kell komolyan venni. Annyi hogy el szoktam rakni a minőségi dolgokat pl a DA:O is el lesz rakva. Van pár film is nem sok olyan mint a Király beszéde vagy most a Suszter, szabó, baka, kém. Nos a Skyrim nem ilyen meglátjuk milyen lesz a DA3 :) -
Although #16925 Az viszont tény ha beszippant a világ és még új vagy nem játszottál az Oblivonnal morrowindel akkor simán hónapokig fel se állsz és ezt legfeljebb az mmo-k tudják az Elder Scrolls sorozaton kívül :) A thiefeket nem próbáltam még :) -
Although #16924 Van igazad, és értem :)! Nekem mondjuk azért szar egykicsit mert közel két éve vártam mondjuk számolta vele és nem ért csalódás, ez egy piac és mindenki igyekszik minél több bevételt produkálni Ekkora bevételt még egy DA:O sem tud produkálni mivel az is erősen rétegjáték. Tehát ennyi. De végül is csak egy játék itt viszont játékokról beszélünk :)) A Bethesda profi játékot készített minél szélesebb rétegek részére. Tehetet volna több időt a sztoriba meg a karakterekbe de tudta hogy az emberek nagy úgyis csak hentelni fog:) Okos egy társaság :) -
JumaJuice #16923 Szóval fene tudja már hogy kinek mi a rossz és mi a jó ezekben a játékokban, de nincs rá garancia hogy a két játék vegyítése bukást eredményez, persze az ellenkezőjére sem.. De hogy őszinte legyek már egyikkel sem foglalkozok csak a Thief 4 -et várom abban látom az esélyt hogy sok újdonságot fog felmutatni. -
JumaJuice #16922 Egyes magazinok mint pl a PCGuru elég erős helyezést adott a Skyrim számára, de ahogy végignéztem a neten még egy külön a játék számára készített honlapon is élesen kritizálta az illető a játékot hogy mennyire csalódott stb... Ez csak két kérdést vet fel: akkor mi a fenének foglalkozik ennyire a játékkal? És mi a fenének tér el ennyire az emberek megítélése egy szoftver iránt, hamár a teljes játékot próbálták, és elvileg ugyanazt az élményt kellett volna nyújtania? Jah.. már van is egy tippem: a fickó talán letöltött egy kalózváltozatot ami a lényeges elemeiben (talán szándékosan) nem azt nyújtotta mint amit Gurusuknak például és most megpróbál bosszút álni az elvesztegetett időkért??? -
Although #16921 Talán lehet kicsit tartanunk kell majd, most hogy a Bioware kijelentette a DA3-nál átvesznek dolgokat a Skyrimból. Nehogy az legeny a vége hogy elveszítjük a céget akik a legjobb storykat adja a játékostársadalomnak. Kíváncsi vagyok mi sül ki belőle. -
Although #16920 Próbálj szétnézni a bioware hivatalos forumán ott láttok embereket akik modolják a játékot talán megtalálod mit használnak. -
Although #16919 spolier ez a kedvenc részem a DA2-ből...
http://www.youtube.com/watch?v=y5OCJhvsIbo -
Although #16918 Talán Whiterun ostroma ami jó lett viszont. -
Although #16917 Nekem is bárhogy gondolkodom a DA:O mindent összevetve az első még mindig pedig hogy reméltem majd a Skyrim :D És azért el kell ismernem nagyon nagyon erős storyja van a DA2-nek is jó pár rész, köztük a főhős anyjának halála elképzelten erős lett.
Nem tudom nekem pl furcsa ez a polgárháború is talán nem így kellett volna megcsinálni hogy ott átboroznak folyamatosan mindig ahol kezdődik a quest. Ez így furcsa bent vannak mélyen az ellenfél területén és senkinek nem tűnik fel. És ha olvasod a könyveket a játékban ez a megoldás azokhoz sem klappol. És igen hiányoznak az olyan élő társak mint amilyen a fallout new cegasban is vannak storyval mindennel. DSe nem lenne rossz igazából nem tudom miért érzem unalmasnak... -
JumaJuice #16916 Sziasztok!
Nem tudom mennyien ismeritek a /dragonage.nexusmods.com/ honlapot, de egy ott letöltött karakter skin kiegészítővel kapcsolatban szeretném megérdeklődni hogy van e valamilyen program amivel külön megtudom nyitni 3D-ben (tehát rendesen ki tudom venni ahogyan a játékban is kinézne) és megtudom e úgy szerkeszteni, hogy a Thief 3 nevű játékban átírhassam vele Garett szkinjét.
A gond ugyanis az hogy Garett textúrája részekre van bontva (minden testrész külön fájlban)a Dragon Age -ben pedig legalább egy MESH és DDS adja együttesen a karaktert.
Lehet hogy valamit félreértek a dologban és a dolog egyszerűbb lenne, mint most gondolom, de azért nagyon hálás lennék legalább egy tanácsra amiből el tudnák indulni. -
Evoluti0N #16915 Jah, a szociális részt hiányolom belőle. Pl: megcsináltam egy küldit egy csajnak, a nyakamban volt a nyaklánc, ami segítségével házasodhatok. Meglátta a csaj a láncot, megkérdezte, h összeházasodunk-e, megtörtént a dolog és ennyi. Semmi komolyabb, ismerkedés, beszélgetés, mély, Bioware szintű kapcsolatok. Ugyanez érvényes a companionokra is. Ez a rész komolyabb kidolgozottsága hiányzik számomra a Skyrimből. -
Kombinator1991 #16914 A másik baj sztem, hogy nincs semmi más csak küldetések nincs humor vagy szociális rész. A bioware játékokban mindíg van némi humor is. A DA2 ebböl a szempontból nagyon jól sikerült.
DA2 valódi vége -
#16913 Ott rontották el, hogy semmi nem függ össze semmivel. Tök mindegy mit csinálsz, csinálhatsz minden mást is. Talán csak a két polgárháborús questline üti egymást..
Az mondjuk tuti, hogy életem legjobb játéka egyértelműen a da:o ultimate. :DD Főleg a szinkronok és a fasza karakterek miatt.. -
Although #16912 Ez igaz csak míg a Dragon Age originst nem tudtam lerakni a második újrajátszásnál sem sajna a Skyrim két hét után unalomba fulladt, még végig se értem :( Pedig tényleg a Bethesda ebben egyedi még ével később is tudsz találni új dolgokat a játékaiban. Szerintem az Oblivionhoz képest sok szempontból előrelépés és mégse fog meg. Lehet nekünk már az Oblivionnal elmúlt a varázsa a végtelen bejárható térnek. És már több kellene. Pláne úgy hogy az Obsidian bizonyította hogy nem lehetetlen nagyon jó rpg-t csinálni egy open world világból is. -
Kombinator1991 #16911 A besheda próbálkozik, de a játékaik inkább MMO-ra hasonlítanak mint RPG-re. A bejárható terület nem mindíg hátrány én speciel utálok utazni vagy harc vagy duma vagy történet csak ne utazás. A DA2-vel eléggé felrúgták a szabályokat a főhős nem egy übermens kiválasztott aki a játék első félórája után máris különleges. A DA2 főszereplője inkább hasonlít egy átlagemberhez látszólag szereti az otthonát nem megy el hosszútávon próbál megélni semmi győzzük le a hatalmas rosszat és mentsük meg a világot hangulat. A DAO a Skyrim a mass effect 1 és 2 mind ilyen. Shepard túlél egy ősi cuccot és félórával később ismeri az egész storyt és tudja, hogy mi fog történni, Skyrim a főhős a dragonborn akik régóta elveszetthnek hittek és az egyetlen aki tud sárkányt ölni, DAO félóra után a főhős túlélte a beavatást, szürke kamarás, egyike a keveseknek aki megtudja ölni a vezérdémont és fajtájából egyike az utolsóknak a helyszínen. A következőben ha tippelnem kéne Morrigan félisten gyermeke leszünk, vagy ha a DAO-ban nem fogadtuk el Morrigan ajánlatát akkor Morrigan sima gyereke mind2 eset kellően kiválasztott és übertápos karakternek néz elébe főleg ha Flemeth is besegít a gyereknevelésben. A főellenség meg Sandal aki játszott a DA2-vel az nem kételkedik ebben. -
Evoluti0N #16910 A FNV-t játszottam és tetszett is :). Sajnos nem tudom már miért, de nem fejeztem be, de sztem majd újból előveszem :) -
Although #16909 Próbáld ki a Fallout new vegast :) Az obsidian azér nem mondhatni hogy rosszabb banda lenne a Biowarehoz képest. Szerintem megtalálták az egyensúlyt és tényleg élvezhető a story meg a karakterek.
A Skyrim sajnos főleg a minől több játéksora ment úgy hogy lehetőleg az fps rajongók is élvezzék. Nem lenne rossz, de valami nem klapol vele én is gyorsan meguntam. Az FNV-t már nehezebb. Ott legfeljebb az a gond hogy bármennyire is próbálták csökkenteni a Fallout 3 hoz képest a depressziós hatást egy ilyen világnál nem lehet. sokal jobban üt még az FNV is mint a Skyrim sajna. Aztán előbb utobb menekülés van. Legalábbis nekem de vannak akik élvezik :D -
Evoluti0N #16908 Szerintem a Skyrimnek az egyetlen előnye a Dragon Age-dzsel szemben a hatalmas, nyílt világ. Habár az is kérdés, h ez mindenki számára előny-e. Jómagam pl eddig nem vmi sokat játszottam vele, mert 1-2 beleuntam a rengeteg barangolásba. Vagy... nem is tudom, igazából az nem is gáz annyira, de valahogy nem fogott meg a játék hangulata a Dragon Age-dzsel ellentétben. -
Although #16907 Nos pl. a DA2nek is jobb a storyja mint a Skyrimnek pl. :) -
Although #16906 Ez is egy vélemény. :) -
#16905 Lol, a Bioware nagyon lesüllyedt, már a DAO-val is. Az eddigi mélypont a DA2. -
Although #16904 Nem hiszem hogy lesz cég ami fel tud nőni a bioware mellé, legalábbis nekem. :) -
Although #16903 http://www.youtube.com/watch?v=NxXUlmtOOx0&feature=related
Nos spoiler e nézze meg aki még nem csinálta a Witch huntot és nem akarja látni.
Szóval azt mondanám ez szépen meg lett csinálva ép karácsonykor fejeztem be. Hát jó lenne folytatni egyszer .:) -
#16902 Ez kurva jó :D -
hanta #16901 Üdv!
Gondoltam megint újrajátszom a DAO-t, de most már modokkal. Tudnátok írni párat, amit érdemes beszerezni? Ne legyenek cheat modok, ezen kívül bármilyen kategóriába tartozhatnak.
Köszi! -
#16900 Pénz lírium potiból. -
Chipii #16899 Igen, tetszőlegesen sok pénzt lehet csinálni legálisan: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1088233849&no=7548 -
RAMyMamy #16898 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cheat engine -
evil 007 #16897 Sziazstok van vmi egyszeru megoldás pénz szerzésére? :\ jo sok aranyra lenne szukségem konyvekre meg ienekre éshát elég keveset tok összeszednni pedig minden teladok ami nem kell :\\\ -
mzoli7 #16896 A console-t sikerült már valakinek beüzemelnie? -
RAMyMamy #16895 oo, köszi, benne van -
#16894 ezt megpróbálhatod esetleg, ugyanaz az alkotó, mint akitől a kép van.
vagy dobj neki egy privátot bioware fórumon, hátha. -
RAMyMamy #16893 ehh, akkor kereshetem én itt a modok közt ty