Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Ha igen van egyfajta kommunikációs panel ahol engedélyezni kell utána megjelenik. De a support magyar nyelvû ha küldesz egy levelet akkor pontosan leírják mit kell csinálnod nekem is ez volt a gond. Az egy másik dolog az EA nagyon nem tud szervert mûködtetni mert utána is hol látja az általad megvett dlc-ket hol nem. szóval ha lehet a játékot offline módban futtasd. Csak akkor használd az online-t ha venni akarsz valamit. 😊
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
KotOR-ban mi volt az ilyen cucc? mondjuk Fallout 3-ban sem rémlik semmi ilyesmi...
btw volt valaki aki mágus nélkül vitte, emlékszem rá, írt is a topicba a szenvedéseirõl <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hasznosság tekintetében, nos... gagyi. legjobb dolog benne h második talentje megtápolja taunt-ot, ami jól jön tanknak
spirit healer nem rossz, de nálam spec ha valaki mágusok közelébe ért, az átment instant jégcsapba, tank meg arra van h bántsák - egy-két group heal kell néha, szóval egy pont rá sosem árt, többet soha nem raktam rá, mert feleslegesnek éreztem. tegyük hozzá: én 3 mágussal nyomtam, így 3 heallel - szóval valakit halál közelébõl maxra gyógyítottam fél másodperc alatt ha arról volt szó.
alakváltás meg... nos, igen, nagyon konkrétan semmit nem ér. <#gonosz1>#gonosz1>
Van igen jó passzív képessége a bûvharcosnak, de karddal a kezében varázsolni képtelen, a vagdalkozáshoz pedig nincsenek képességei.
Aki ragaszkodik a klasszikus varázslásokhoz nehéz bûvharcos specre pakolni a pontokat.
Csak tippelek. Amúgy hitehagyottat jelent.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Visszaolvastam ( jó ) pár oldalt, de a kérdésemre nem találtam választ:
Lotheringben végeztem az elérhetõ küldetésekkel, indulnék tovább. Van valami javasolt útvonal, amely szerint haladni érdemes, vagy szabadon választott?
Szint számít a helyszíneknél? Én jelenleg lvl 7 vagyok.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com