Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre van valami megoldás?
Elõre is köszönöm!
Itt elmondja a srác, hogy hogyan kell és van link is, ahonnét le tudod szedni!
http://www.youtube.com/watch?v=7SfvciVbQ9A
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hali!
Tudom ez most kicsit OFF téma lesz, de ide is beírom, hátha gyors válasszal tudtok szolgálni. Régen sokat játszottam Oblivionnal, de sosem jutottam el a végére, mert 14-15ös szinten durván nehéz lett a játék. Olvastam hogy a karaktergenerációban van valami csavar, ezért lehetett az hogy ellehetelenült a játékom magasabb szinteken. Gondoltam újra elkezdem a játékot és valami Dark Elf v. Wood Elf/tolvaj/íjász+tõr/vámpír karakterre gondoltam csak fogalmam nincs hogy rakjam össze, mit tegyek Majorba, mit Minorba. Nah meg most néztem hogy befejezték a magyarítást, szal mindenképp ki szeretném próbálni újra a játékot, csak ha elkezdem nem akarok megint 40 órát beleölni, hogy aztán 14-15ös szintél megint elakadjak. Tudom hogy ez nem Oblivion fórum, de hasonlóan a DA😮 -hez az Oblivion is egy igen csak jó szerepjáték, szal hátha tudtok segíteni. Nyugodtan jöhet a válasz privátba, de persze jöhet közösbe. Mindent elõre kösz!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
nem azt hogy rányom valaki egy efektre a photoshopban és ráirja hogy HDtexturák.
Lassan, de csordogál lefele.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
[merlinw.org]
A ME2-ben sen volt sok jenetõsége, hogy Keidan vagy Ashley volt az áldozat, Wrex és a reiki királnyõ sorsa is mellékes maradt.
Ebben semmi rosszat nem kell keresni, egyszerûen képtelenség megírni egy játékot úgy, hogy több tucat variációs lehetõséget aktívan figyelembe vegyenek.
Mondjuk nem tudom mennyire fogja befolyásolni az elsõ rész a 2.-kat(csak annyi lesz mint az Eszmélésben:mondjuk Anora,vagy Alatair fogadott),vagy komolyabban változik majd a történt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!