Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem olyan problémám lenne, hogy telepítettem DLC-ket ls kb olyan 80-90% mûködik csak jól. A többihez azt írja, hogy "nem elérhetõ".
Erre van valami megoldás?
Elõre is köszönöm!
Szia!
Itt elmondja a srác, hogy hogyan kell és van link is, ahonnét le tudod szedni!
http://www.youtube.com/watch?v=7SfvciVbQ9A
Hali, magyarosítást tud valaki linkelni nekem, meg azt is megkérhetem hogy hova kell pontosan azt tenni mert tegnap töltöttem le az origins-et. De nem nagyon értek hozzá, elõre is köszi!
Én a Lustasággal többet szívtam, mint ott a góréval 😄

hm 😊 Nem szórtam szét teljesen megfeledkeztem a fõ kari tudja használni még az átváltozás képességeket. Tehát végsõ alakban lévõ lustaság demonnál ide oda váltottam a szellem és a varázsló alak között, szellem alakban nem igazán tudott megsebezni. És itt azért jól jött healer szóval elfogadtam a körmágus segítségét 😊 Így egyszerû volt hardon is wipe nélkül kinyírni 😊 És hát igen az Uldren már kemény dió 😊

lightjack
a lustaság démon sztem nem akkora ellenfél, egy kis taktikázással le lehet gyõzni. csak fontos hogy ne maradj egyhelyben, meg amikor szórja a jégesõt akkor szórd szét a karaktereidet, így csak 1et tud sebezni. ezt megismétled többször azt adios lustaság démon.

Hát egy-két hete elkezdtem egy mágussal ismét, és éppen utoljára hagytam a mágusok tornyát most épp azt nyomom a sereggyûjtéshez 😊 Hát igen szóval nem egyszerû, ugye fõleg tûz alapú varászlatokra álltam és hát vannak az álomban helyek ahol tûz alapon edzõdõ lények õrzik a pozíciót és hát hardon már tûz alapú varázslatokkal semmire se megyek ellenük 😊 Na szóval épp aggódom mivel hamarosan a lustaság démon következik és szerintem a játékban ez az egyik igazán kemény dió 😊Szóval kíváncsi vagyok 😊 Mivel a távolsági stratégiám nem tudom használni, és nincs két tankom 😄 Bár a torony teteje se lesz semmi a fõbossal😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

lightjack
OFF:

Hali!
Tudom ez most kicsit OFF téma lesz, de ide is beírom, hátha gyors válasszal tudtok szolgálni. Régen sokat játszottam Oblivionnal, de sosem jutottam el a végére, mert 14-15ös szinten durván nehéz lett a játék. Olvastam hogy a karaktergenerációban van valami csavar, ezért lehetett az hogy ellehetelenült a játékom magasabb szinteken. Gondoltam újra elkezdem a játékot és valami Dark Elf v. Wood Elf/tolvaj/íjász+tõr/vámpír karakterre gondoltam csak fogalmam nincs hogy rakjam össze, mit tegyek Majorba, mit Minorba. Nah meg most néztem hogy befejezték a magyarítást, szal mindenképp ki szeretném próbálni újra a játékot, csak ha elkezdem nem akarok megint 40 órát beleölni, hogy aztán 14-15ös szintél megint elakadjak. Tudom hogy ez nem Oblivion fórum, de hasonlóan a DA😮 -hez az Oblivion is egy igen csak jó szerepjáték, szal hátha tudtok segíteni. Nyugodtan jöhet a válasz privátba, de persze jöhet közösbe. Mindent elõre kösz!

semmi gond hasonló a kettõ.

Terminátor14
Hú sorry, DA2 topikkal kevertem ezt 😄

CSAK a Fradi

nem lehet menni sajna

Terminátor14
Nem, csak egy város van meg a körülötte lévõ kisebb helyszínek.

CSAK a Fradi

Taylor10
Üdv.A játékba majd lehet menni Nyugat Orléziába és a szabad városok felé??

nekem annyira nem fontos a grafika jó nem volt csúnya a kép nekem megfelelt.

Lacoka12
ha nem hiszed el nem muszáj

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

MerlinW
Jaja, neked külön kiadást készítettek. Tudjuk😊

[merlinw.org]

Gubberx
szerintem észrevehetõ a különbség

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Lacoka12
nekem alapból ilyen Hd volt a játék amikor megvetem a játékot a tavaly

Gubberx
Lényegen nem változtat hogy szebb lesz tõle a játék, én személy szerint használom is, ha valakinek ez nem elég akkor nem rakja fel, ennyi. A kérdés sem HD-ra vonatkozott...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

SZEG007
HDtextura paknak ezt hivják pl.: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=12056
nem azt hogy rányom valaki egy efektre a photoshopban és ráirja hogy HDtexturák.

Gubberx
igen, feljavította az életlen szar textúrákat amitõl sokkal szebbek lettek, mi ebben a kamu....?

SZEG007
ez kamu a srác csak photosoppal ráhuzott az eredeti texturákra valami efektet.

Wanted
Köszönöm!
Lassan, de csordogál lefele.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Gubberx

Wanted
Az origins-hez nem létezik HQ texture patch, mint a DA2-höz?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

akkor lehet nem hagyom ki még ezen gondolkoztam

én csak a witch hunt dlc-t próbáltam ki. A többit annyira nem találtam érdekesnek de lehet ki fogom.

MerlinW
Nekem Leliana's Song a kedvencem. A leghangulatosabb DLC. A másik jó a Witch hunt. A többi felejtõs. Illetve a Gólemes vége még kellemes, van benne némi kihívás.

[merlinw.org]

Botond
Hát ilyen semmilyenek kb. Van egy gólemes meg a witch hunt, ahol a fõhõsöm importálható, illetve van kettõ, ami ilyen külön karikkal nyomható, ez utóbbi kettõt egyelõre kihagytam, most ránézek inkább a kiegre. Méretre akkorák ezek a dlc kampányok is, mint az alapjátékba beépített dlc helyek, vagyis 2-3 fullos map, amin gigahent és megamészárlás mehet, végén fõfõboss, de közben is vannak kisebb fõbossok. Statot adnak egy csomót a fõkarinak meg ilyesmit, szal tápolni azé jóság. 😊
melyik érdemes mindenképp megszerezni és végig vinni?

nekem az is megfelel ha a hangulatot emeli.

Akarom mondani hangulati elem.
Egyetértek. Inkább hangulati tényezõ (de annak nagyon komoly <#smile>) volt a döntések átvitele a ME2-be, mint komoly befolyásoló tényezõ.
Fantusz
Nem lehet komoly befolyásoló tényezõ a második rész történetében, hogy milyen döntéseket hoztunk az Originsben.
A ME2-ben sen volt sok jenetõsége, hogy Keidan vagy Ashley volt az áldozat, Wrex és a reiki királnyõ sorsa is mellékes maradt.
Ebben semmi rosszat nem kell keresni, egyszerûen képtelenség megírni egy játékot úgy, hogy több tucat variációs lehetõséget aktívan figyelembe vegyenek.

így van mást nem tehetünk.

bízom benne😊
szerintem biztos több lesz vagyis remélem, mert ha nem akkor baj lesz 😊

az tényleg jó lenne😊,de nem hinném,hogy lesz majd ilyen,mivel adott a fõkari,így szerintem mindenki egyenlõ esélyekkel indul majd.
Mondjuk nem tudom mennyire fogja befolyásolni az elsõ rész a 2.-kat(csak annyi lesz mint az Eszmélésben:mondjuk Anora,vagy Alatair fogadott),vagy komolyabban változik majd a történt.
JethroHUN
remélem lesz vmi bónusz ha mentés importálok, mint ME2 egy rakás pénz+nyersanyag, DA2ben is jól jönne némi kezdõ pénz... 1000G 😊 pl.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

értem akkor érdekes lesz mert mindképp azért toltam újra hogy befolyása legyen a döntéseimnek. Köszi a választ így már teljesen érhetõ.

A karaktert nem tudod importálni,mivel adott kari lesz a 2.részben,csak a döntéseidet (pl. kit választottál királynak,ki mellé álltál a mágustoronyban stb...),bár azt nem tudom,hogy mennyire befolyásolja majd.A 2.részben a hõsöd (Hawke) ha jól emlékszem Lotheringbõl indul el annak eleste elõtt,és a sztori kb 10 évet foglal majd magában (ez idõ alatt a te karid (a DAO-ból) Lotheringbõl indulva csapatot toboroz,kinyírja a fõdémont,kamarás parancsnok lesz stb.Tehát az még benne lehet,hogy találkozol "magaddal",vagy a mostani csapatod tagjaival(közülük magadhoz is vehetsz 1-et),de ennyi a saját karid kilép a képbõl.
végig is toltam az Eszmélést, nem tudom de a végén mentett? Remélem majd így tudom a karaktert importálni a 2-be ?

értem akkor nem lehetek messze a végétõl. Köszi a választ.

Nekem 15 körül volt.
lehet csak már játszottam több mint 11 órát és nincs nagy kedvem újra kezdeni. az érdekesség hogy a kard, vért, sisak, meg a csizma ment el. Lesz majd jobb is inkább folytattom. Kb hány órás a játék?

Lacoka12
de lehet hogy pont akkor lett egy játékhiba én úgy csinálom a ilyeneknél hogy új játékot kezdek és akkor már nem volt hiba

nagyon érdekes na mindegy ami elveszett elment majd lesznek újabbak 😊 Köszönöm a gyors választ

Lacoka12
teljes cucba voltam menö király páncéljába

csak a boszorka dlc van fent a többit nem is raktam fel. nagy kár nem mentettem a pálya elején