18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Although
    Nagyban a befolyásolási szintedtől függ hogy alakul a te szándékodnak megfelelően vagy ha alacsony akkor nem annyira tudod befolyásolni a dolgokat. ha csak egy hentes karaktered van akkor az események maguktól peregnek inkább. Ha magas akkor jelentősen tudod befolyásolni a dolgokat. Persze mindenek ára van. Nem mondhatni túl sok esélyed van azon a karakter lapon alakítani :) A kevés ami van azt jól meg kell gondolni. Az egész azon múlik milyen történetet, karaktert képzelsz el. Hidd el nem véletlen 5 évig tartott míg elkészült. Persze ettől még lehet bug amit láttál, ha magas a befolyásolási szinted és így megy tovább akkor az bug de nem hiszem.
  • Although
    Ez nem bug rengeteg végkifejlet van.
  • Although
    Ez is egy jó video, a sok közül az egyik befejezés, igazából ezt nem is látta még, perce nagyjából elég kevés végkifejletet láttam :) Egy egész élet kevés lenne mindegyiket végig csinálni :D
    Sajnos nem hiszem hogy mostanában valaki csinálna egy hasonlót mint ez volt.
    Fallen hero
  • Although
    Bár a navis elfeket mellőzhetek volna :)
  • Although
    Preset
    Ez viszont nagyon durva :)

Dark Age
    Ez is érdekelne, ha valaki próbálta már?

• Although
    Quest and Legends

Valaki próbálta már ezt?
  • Kombinator1991
    A beszédben is úgy kezeli elsőre nemigen akartam elhinni szal párszor meghallgattam. Meg 1-2 fordítási hiba szokott lenni, de itt a teljes dialógus hibás, és kétlem, hogy több mondatot zsinórba ennyire durván félrefordítanának. És igen pár helyen nem tökéletes a fordítás. Ami elég szomorú figyelembe véve, hogy ezt magyarul adták ki, és nem egy utólagos fordítás készült. Egyébként jó fordítást csinálni piszkosul nehéz. Mivel a fordító csak a szöveget látja a játékban elfoglalt helyét nem.
  • PiszkosFred
    Lehet csak forditasi hiba, az angol nyelvu verzioban is igy hangzik el a dolog? (a magyar nyelvu kiadasban van par felreforditas, nem veszesek, de neha eszre lehet venni, hogy valami nem stimmel. Regen talan az elfeknel egy elgepeles miatt azt hiszem kuldetest is lehetett "bukni" - bar ez csak halvanyan remlik)
  • Kombinator1991
    Hát igen érdekes bugra lettem figyelmes:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha Alistair megvív Loghainnel párbajban akkor automatikusan meg is öli utána viszont lehet választani, hogy ki legyen a király. Én kiválasztottam Anorát majd Morrigan rituáléját elutasítottam, és mikor a vezérdémon elesett Alistair próbált rávenni, hogy had ölje meg ő, és abban a dialógusban mind a karakter mind Alistair úgy kezeli a dolgokat mintha őt választottam volna királynak. Az egész csak azért érdekes mert utána viszont már mindenhol Anora a királynő Alistair meg a háttérben ácsorog (vagy halott, ha őt küldöm).
  • Lacoka12
    még régen vettem a cd galaxisba talán van de nem nagyon ér rá mert dolgozik
  • Although
    Hm nem hangzik jól :( 576-ban vetted? vagy letöltötted? Ha 576-ban akkor próbálj segítséget kérni tőlük. Vagy ha van ismerősöd aki jól tud angolul akkor küldj egy emailt az ea.com is. Jelezve a magyar kollégák nem segítenek. Mindenesetre fura.
  • Lacoka12
    nem akarnak válaszolni
  • Fantusz
    Aludni, várakozni nem lehet ellenség közelében (várakozásnak nincs gyógyító hatása).
    Ami cheat-jellegű a Fallout3-ban, az a gyógyítás, sem mennyiségi, sem időkorlátozás nincs

De inkább térjünk vissza a topik témájához, a többi játéknak is megvan a fóruma :-)
  • sata75
    ha ellen van a közelben akkor nem lehetett aludni várni, max stimpak nem? vagy rosszul emlékszem?
  • Kombinator1991
    Nahja meg besheda játékoknál benyomod a várakozok egy órát ozt cső minden maxon, de elég illúzióromboló az, hogy a csata közepén te pihizel egy órát.
  • Kombinator1991
    Annyi kérdésem lenne, hogy a játék random kifagy, ha az affinitást átállítom egy procisra akkor stabilan megy de ha 2 vagy többet adok neki akkor random kifagy és nemigen tudom orvosolni. Az affinitás átállítása ugyan megoldja a gondot, de akkor először is sokszor beszaggat a játék másodszor akkor mi a fenének van 4magos procim, ha nemtom kihasználni. Pártucat helyen körülnéztem, de nem segít szinte semmi.
  • Fantusz
    A játékok többségére jellemző, hogy első nekifutásra lehet bármilyen nehéz, ha kiismeri a játékos, egy újabb végigjátszásnál már a legnehezebb fokozaton is lényegesen kevesebb kihívást okoz.
    Ebbe még jócskéán be is kavarnak az utóbbi időben divetba jött DLC-k.
    A DAO játékba épülő DLC-i jelentősen megkönnyítik a játékos dolgát, olyan fegyvereket, páncélokat szerezhet meg, amelyekre az alapjáték utolsó harmadáig esélye sem lenne, s a legyőzendő ellenfelek semmivel sem erősebbek, mint az alapban lévők.

A Fallout3 DLC-iben már lényegesen erősebb lényeket adnak a játékhoz, de ugyanakkor ezek a DLC-k könnyítették meg a játékmentet.
    Alapesetben csóró karakter igaz, hogy korlátlan mennyiségben adagolhatja a gyógyinjekciókat, sugárzáscsökkentőket, drogokat, de kevés a kupak, a lőszer...
    A Mothership Zeta mindezt lényegtelenné teszi, az űrhajón lévő cuccok a játék kezdeti szakaszában mindennel ellátják a karaktert, megkapja a játék legerősebb fegyvereit, rengeteg lőszerrel, a lootból hihetetlen mennyiségű kupakot bezsebelve a ház berendezésével sem lesz gondja - jöhet albínó sugorpió, szupermutáns nagyúr a tripla lövésű lézerpuskájával, vagy halálkarom, a disintegrator szinte legyőzhetetlenné tette a karaktert.
    Marad azért némi kihívás a játékban, Point Lookout lényei már ellenellóbbak a disintegrator lövéseivel szemben - de ez is csak egy DLC.
  • Calver
    hmmm... ezeket spec én szinte soha nem használtam, pedig mindkettőt végigzúztam nem is egyszer. Fallout 3 túl könnyű volt még hardon is, és voltak elég sűrűn ágyak ahhoz h ne használjon az ember stimpak-et, KotOR-ban meg energiapajzsoknál voltak ezerszer durvább dolgok is - Instanity/Stasis Field és sneak attack, csak úgy példának kedvéért
  • Kombinator1991
    Falloutban a ilyen injekciók voltak, hogy instant feltölt valamennyi hp-t meg a rad csökkentők amivel lenulláztad a fertőzést az utóbbival bármely csapnál maxra töltöd magad előbbivel bárhol bármikor feltöltöd magad maxra. A kotor-ban az energy shieldek ilyenek a legerősebb akár a főbossok ellen is életben tart 3-4 ütésig ha van 5 darab akkor szinte bármit túlélsz.
  • Kombinator1991
    Aki először viszi végig annak elég nehéz játék mivel nemtudja előre mit hol kell venni. Ha nem mágus a főkarakter és nem a körtoronyba megy először vagy kinyirja Wynne-t akkor mehet Morrigannal mindenhova és egy mágussal már nem egyszerű pláne, hogy még Morrigannak a specje finoman szólva gyenge. Sztem anélkl, hogy brutális mértékben felborítanánk a játékot az egyenlőséghez annyi kéne, hogy a fatigue regen sokkal gyorsabb legyen (5-10 szerese a mostaninak)
    , és a rogue meg warri skilleknek a feltöltési ideje legyen nagyon kevés. Nemtom ki hogy van vele de nálam a fatigueval mindig gondok vannak amíg megnem kapják az ölés=fatigue töltés skilleket.
  • Although
    Hm mivel épp elfelejtettem a felh.nevemet,bár küldtem emailt még nem jött válasz. De ha regisztrálsz a terméktámogatás oldalon, azt hiszem a lépjen kapcsolatba menü pontban van utána elérhető, ha van még vagy jól emlékszem. Én egyszer felhívtam őket kíváncsiságból és tényleg létezik :))
  • Lacoka12
    tudsz számot mondani
  • Although
    De van telefonos supportjuk is :) Ebben nagyon profik, a támogatásban :)
  • Although
    A support magyar egy ekkora cég mindig tart magyar supportot. Azt hiszem ha fellépsz az EA magyar oldalára onnan elvileg elérsz valami live szerűséget és gyorsan válaszolnak a kérdésedre. Tehát az EA magyar oldalán találsz a játékhoz supportot ha regisztrálsz.
  • Lacoka12
    angolul vagy magyarul írjak nekik mert nem vagyok túl jó angolba?
  • Although
    Ha nem az amit be kell kapcsolni, de szerintem az, akkor support mert más most nem jut szembe.:(. Gyorsan válaszolnak egyébként.
  • Although
    A win7 az egy kicsivel komolyabb rendszer szerintem mint az xp és összetettebb sokan ezért nem szeretik. Microfos próbált egy biztonságosabb rendszert csinálni úgy láttom. Bár nem vagyok szakember.
  • Although
    Nézd meg a rendszer-biztonság/felügyeleti eszközök/szolgáltatások/Dragon Age és futtasd ha jól emlékszem az.Remélem. Utána evileg megjelenek a dlc-k
  • Although
    Hú megnézem
  • Although
    Ez relative egy nehéz játék és ez része a dolognak :) Gondolkodnod kell hogy mit hogy oldasz meg mert nincsenek végtelen erőforrásaid. Egyébként a mélyutakon van lehetőség jelentős liriumhoz jutni amiből több nagyobb hatású liriumfözetet tudsz csinálni amit elraktározol magadnak. Az elf vidéken meg értelemszerűen az elf árus mindig 99 darab elf gyökeret tart. Tehát ha előre tervezel elég jól állsz mindenből :)Szóval szerintem a Dragon Age tökéletes szinte minden téren :)
  • Lacoka12
    hol kell engedélyezni?
  • Although
    Win7-et használsz?
    Ha igen van egyfajta kommunikációs panel ahol engedélyezni kell utána megjelenik. De a support magyar nyelvű ha küldesz egy levelet akkor pontosan leírják mit kell csinálnod nekem is ez volt a gond. Az egy másik dolog az EA nagyon nem tud szervert működtetni mert utána is hol látja az általad megvett dlc-ket hol nem. szóval ha lehet a játékot offline módban futtasd. Csak akkor használd az online-t ha venni akarsz valamit. :)
  • Lacoka12
    nem tudjátok miért nem jelenik meg egy dlc sem azon a listán ahol lehet venni?
  • Calver
    Awakening-ben feltápoltak harcosokat és rugókat, de... mágusok még így is köröket vertek mindenki másra.
    KotOR-ban mi volt az ilyen cucc? mondjuk Fallout 3-ban sem rémlik semmi ilyesmi...

btw volt valaki aki mágus nélkül vitte, emlékszem rá, írt is a topicba a szenvedéseiről
  • Kombinator1991
    Szeretném ha valaki rátudna cáfolni az állításaimra. Nameg még egy kérdés valaha végig tudta vinni valaki a játékot innen anélkül, hogy mágust vitt volna bárhova Lothering 1. elhagyása után?
  • Kombinator1991
    A kerettörténetbe beleillik, hogy a mágus tápos, de ettöl függetlenül lehetne vmi kis tuning a nem mágusoknak a fatiguet például vagy sokkal többet adnék vagy sokkal gyorsabb regent. Én elvböl csupán egyetlen mágussal dolgozom, hogy őszinte legyek így több helyen van kihívás. Igen a legkissebb lyrium potit lehet gyártani ipari mennyiségben, de ezt úgy utálom sok RPG-ben, hogy van vmi eszköz amiböl lehet vagy kell szerezni ipari mennyiséget ozt tevagy az isten (Fable Fallout 3 Kotor 1-2) ás ami mégviccesebb, hogy megvan rá a lehetőség. Jobban kedvelem azt lehetőséget amikor megfelelő skillkombinációkkal és taktikákkal kőkemény valaki mint mondjuk a Guild Wars -ban. És megjegyzem magel simán lehet ilyet rogueval max úgy látom annyit lehet tenni, hogy ipari mennyiségű bomba meg csapda kiséretével az ellenfeleket ledarálni a wari meg első ránézésre használhatatlan egyedül. Természetesen 600000 heal potival bármivel lehet keménykedni amíg nemkapsz vmitöl egy csinos megragadást vagy lerohanást de ha túl tudod élni akkor sima ügy.
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg kell hozzá "locsolni" Andraste hamvait - ez instant picsogást vált ki Wynne-ből és Leliana-ból (ami szerintem a játék egyik legviccesebb jelenete ), majd utána beszélni vele, és akkor megtanítja. persze mint a többi specializáció esetén, itt is megcsinálhatod azt, h visszatöltöd az előző játékállást, és megtanulod valamelyik karakterrel egy kis sárkányvér nélkül is... de hol abban a móka?

hasznosság tekintetében, nos... gagyi. legjobb dolog benne h második talentje megtápolja taunt-ot, ami jól jön tanknak
  • Carsus
    Èn is mágussal játszom,de ha így a specializálódásokròl van szó, akkor pl a harcosoknak a lélekfaló nevüt, Kolgrymnél lehet megszerezni, mert nálam a beszélgetésbe elö se jött az esélye. Ès tudnátok ezt-azt írni erröl a lélekfalóról? Talán következöre harcossal próbálnám meg. :)
  • Calver
    nem, kismágusok uralják a játékot, fejlesztők el is ismerték valahol, és mondták is h nem lesz nerf - kerettörténetbe remekül bele is illik h táposak az ejj de rettegett mágusok
  • Calver
    jó, de a legkisebb lyrium poti asszem 3 ezüst körül van, szóval gyakorlatilag végtelenített mennyiségben lehet legyártani, és vedelni mint egy útépítő a pálinkát... akkor meg vérmágus minek?

spirit healer nem rossz, de nálam spec ha valaki mágusok közelébe ért, az átment instant jégcsapba, tank meg arra van h bántsák - egy-két group heal kell néha, szóval egy pont rá sosem árt, többet soha nem raktam rá, mert feleslegesnek éreztem. tegyük hozzá: én 3 mágussal nyomtam, így 3 heallel - szóval valakit halál közeléből maxra gyógyítottam fél másodperc alatt ha arról volt szó.

alakváltás meg... nos, igen, nagyon konkrétan semmit nem ér.