18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Calver
    google képkereső ftw
    valakinek a saját Morrigan "designja" ez alapján.
  • RAMyMamy
    ez volt a legelső oldal, amit megnéztem a kép megtalálása után. a "morrigan" kulcsszóra keresve az első 50 között nem volt, így nem volt türelmem tovább keresni
  • Fantusz
    Itt nézelődj, Hair and Face menü alatt lévő modok között biztos ott lapul valahol.
  • RAMyMamy
    jahogyja, nem jó a link így

szóval erről lenne szó
  • RAMyMamy
    tessék?
  • Fantusz
    A jégtömbbe fagyott béka lenne Morrigan, vagy a boszit bosszantottad fel, és békává változtatott?

Witch Hunt
  • Fantusz
    További életutak menüpont alól indíthatod az Eszmélést.
  • RAMyMamy
    hali
    tudja valaki, hogy ezt a Morrigan modot honnan lehet letölteni vagy legalább annyit, hogy mi a neve? (google-lel találtam a képet)
  • GreyWarden
    Igen, eddig csak 360- on csináltam meg a High Dragon-t, az volt a baj. Most a gondom az, hogy nem tudom elindítani az Eszmélést. Kivittem a Vérvonalakat és Új játkot indítok, de nincs az az opció, hogy Eszmélés, pedig benn van a cd, feltelepítve és semmi.. segítsetek lécci.
  • Fantusz
    Van hullája?:-)

Kolgrimmal alkut is lehet kötni, de akkor nincs hulla, nincs kürt, nincs sárkány, nincs sárkánypáncél (kivéve, amit a korcs sárkányokból tákol össze a mester)
  • Plata
    Kolgrim kürtje naná hogy Kolgrimnál van,bár lehet hogy elvolt adósodva és zaciba dobta.Nézd meg a hulláját.
  • Calver
    esetleg nem dobozon játszottál eddig?
    mivel PC-n horn van, nem pedig gong, és ha jól emlékszem, Kolgrim-nál találod.
  • GreyWarden
    Sziasztok!
    Akadt egy problémám a High Dragonnal. Nem tudok vele megkűzdeni, mert nincs sehol gong. Eddig minden alkalommal a helyén volt, használtam és rendeben ment minden, most meg akármit csinálok a gong sehol és eélyem sincs ara, h megöljem. Lécci segítsen valaki, ha tudja mi lehet a probléma, előre is köszi.:)
  • sata75
    fogalmam sincs:) mondanám, hogy ne warezolj de én is úgy kezdtem:)
    Nekem anno nem akadt semmi semmivel.
  • Lacoka12
    akkor mi zavarhatja?
  • sata75
    szerintem nem
  • Lacoka12
    úgy értem ez a beállítás be zavarhatja a daupdater-t hogy fel rakja a dlct?
  • ollie
    És?
  • sata75
    kb:)
  • Although
    Na mi ehhez itt nem értünk. :)
  • Lacoka12
    úgy értem ha játszani akarok a tört dlc-vel akkor ezt át át kel írni RequiresAuthorization="1"> ről RequiresAuthorization="0"> ra

• sata75
    az mit jelent, hogy "átt álitgatam"? dlc-ken mit lehet állítgatni?
    De ha nem megy rakd újra, az a 10 perc nem egy nagy játékkiesés:)
  • ollie
    Nekem is kb. ez jutott az eszembe.
  • Calver
    pont, vessző, mondattagolás, esetleg nagybetűk, aztán próbáld újra.
  • Lacoka12
    be kavarhat a dlc fel rakásba ha átt álitgatam am hogy müködjenek a tört verziós dlc azért kérdem mert most egy dlc se enged fel rakni de ha újra raknám megint engedné
  • Fantusz
    A küldetést nem lehet kihagyni, mivel a főszálhoz tartozik.
    Volt nekem is jónéhány végigjátszásom, tudom mire céloztál.
    A lélekfaló spec szerintem egy vacak valami, de ez is megítélés kérdése, másnak lehet tetszik.

Amiért megéri minél hamarabb letudni azt a küldetést: a bajnok specializáció, és a sárkánypikkelyek.
    Ezzel együtt nem ide kell rohanni, érdemes előbb az elfeknél beszerezni sok elfgyökeret, s gyógyitalokat keverni, majd elmenni a Körtoronyba, ott megcsinálni a küldetést, s ezt követően indulhat az urna-vadászat.
    7.-8.as szinten még rázós küldetés a falu megvédése is, arról nem szólva, hogy a kölyök megmentéséhez legjobb as mágusok segítségét kérni.
    Két gonosz spec is begyűjthető ezen a hosszú küldetésen, igaz a vérmágus spechez mágus főkarakter szükséges, a többinek elérhetetlen marad (a specek a többi karakternek automatikusan elérhetők lesznek, tehát egy újabb játéknál, már 7es szinten lehet bajnok a harcos - a vérmágia megszerzéséhez viszont kell egy mágussal játszani, aki meg tudja szerezni azt)
  • Plata
    Nekem az van,totál magyar,kivéve a witch hunt.
  • Plata
    Szent hamvak urnáját mindig érdemes megcsinálni,egyrészt gebasz sok xp,másrészt esik rengeteg cucc,és az a szellemharcos vagy mi a szar spec is itt vehető fel.Ha beállsz gonosznak,vagy nevezzem inkább hülye fanatikusnak?Én már végigjátszottam sokszor,az összes eredet történetet megcsináltam,van amit mindkét nemmel.Mindig elmentem a szent hamvak urnájáért.Oda Alisair Wynne és Leliana menjen veled,mert nekik felejthetetlen élmény hogy láthatják az urnát,főleg ha szemük láttára bele vizelsz az urnába.
  • mzoli7
    hoppá, elírás (pont egymás mellet van a két betű:)
    közben sikerült megcsinálom, kiderült hogy ott nem is kell átmenni sehova(nem tudom akkor minek van ott az a jelölés a térképen) vissza kellett mennem ahhoz a térképhez, és onnantól már sima ügy volt.
  • Fantusz
    Harcos specializációnak a Bajnok+Tomboló a legjobb szerintem , de első végigjátaszásban elég nehéz megszerezni
    A bajnok spec lehetősége egy adomány, amihez végig kell csinálni a szent hamvak urnája küldetést, meggyógyítani az arlt - elég hosszú quest.

Tomboló Oghren specializációja, de őt is elég nehéz összeszedni, úgyhogy érdemes megvenni Denerimben a törpétől a könyvet (piac tér)

Templárusnak mágusok ellen vannak képességei, Alistair elég könnyen rávehető, hogy tanítson - ha tetszik a spec, használd.

Kétkezes fegyver kezdetben lassú és sokszor üt mellé, de később nagyon erős lesz.
    A pontosabb támadáshoz az ügyességet érdemes 20-ig feltornázni, annak ellenére, hogy elvileg nincs rá szüksége.
    A gyorsabb támadásban pedig Wynne a legnagyobb segítség, ha feveszed vele a "sietség" fenntartott képességet, amikor aktív, minden csapattag jelentős támadási sebesség bónuszt kap.

Az enyészet teljes bejárásához kell mind a négy alakváltó forma.
    Az egér átbújuk az aprú réseken (egérlyuk)
    A lángoló ember immunis a tűzre
    A gólem képes betörni a zárt ajtókat
    A szellem képes átjutni "szellemajtókon", sőt van olyan képesség, amit csak szellemformában lehet megtanulni.

A lustaságdémon elleni harcban még használhatod az alakváltást, az Enyészetből kilépve elveszted ezt a képességet.
  • sata75
    tudNÉK..., erotikázza a fülemet:)
    kb innentől nézegesd a videókat. nem nagyon vágom hol akadtál meg:(
  • mzoli7
    Egy kis segítséget szeretnék kérni! A körmások tornyos küldetést csinálom éppen, a lustaság démon miatt az Enyészetben vagyok éppen már mindet megcsináltam ott csak a középső hely van hátra meg ahol éppen járok. Na, szóval annál vagyok ahol az egér formát lehetett felvenni, (már megvan mindegyik)haladtam sorba a termeken és most elakadtam ott ahol egy hajó van, a térkép jelzi hogy valami rejtett helység van ott, de eggyik alakban sem találom. Hogyan tudnák ott átjutni ?
  • mzoli7
    most kétkezessel vagyok elég nagyot üt csak sajnos lassan.
  • sata75
    Hasznosnak szvsz a tank (kard & pajzs), nekem az jött be. Berongyolsz a tömegbe, taunt a másik 3 karakter meg végzi a piszkos munkát.
    Legjobb az amelyik tetszik:) de a két egy kezessel hadonászó is elég durva aprítást tud csinálni. A kétkezes nekem nem jött be.
  • mzoli7
    a harcosnál melyik specializáció a leghasznosabb/legjobb ?
  • CarajoEsp
    Nekem csak egyszer, valaki allitotta a forumon belul, hogy magyar nyelvu. Egyebkent koszonom a faradozasotokat.
  • ollie
    Hányszor kell leírni, hogy az Ultimate-ben nincs magyar nyelv?
  • Gubberx
    abban nincs magyar nyelv
  • CarajoEsp
    Sziasztok. Elég ellentétes infok keringenek a Steam-es Ultimate Edition-ról. Akinek konkrétan ez a verzió van meg, megnézné, hogy van-e benne magyar nyelv. Vagy esetleg az Orginről letöltött. Előre is köszönöm.
  • peterx
    Helló!
    Dead Space 2-höz kaptam egy kódot amit Dragon Age 2-ben be tudok váltani egy Isaac Clarck armorra:
    így néz ki!
    Akit érdekel az írjon privátot és megegyezünk ^^