18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Dave8814
    Rövid, 2-3 órás max sztem, és nekem nem éri meg az árát, csak az Origins! Az a best of, azokkal a társakkal.

B kérdés: A belíciai romok alsó szintjén az agyagedényesnék mit kell csinálni, h kinyíljon az ajtó? Régen tudtam, de már nem emlékszem
  • Deer
    Sziasztok!

az "The Golems of Amgarrak" DLC milyen? Megéri az árát?
  • Fantusz
    Végigcsinálni sorban az első három idézés menetét.

A csapattagokat érdemes időnként cserélgetni, s mindegyikkel elbeszélgetni.
    Személyes küldetésekre csak akkor kérnek, ha kedvelnek, s pl. Leliana személyes küldetése nem is aktiválódik, ha nem viszed magaddal, nem utaztok (miután mesél a múltjáról, egy utazás közben történik valami, s ekkor kér meg valamire)
  • Dave8814
    Nekem alap ember Én(mágus)+Morrigan(szerető :D)+Sten+Alistair, de néha váltogatom őket, rotációba játszunk :D
  • Dave8814
    Nem tudja valaki a mágustoronyban az idézéseknél a 4. megidézését hogy kell?
  • genory
    Köszönöm!
  • Fantusz
    Spacializuációt választani 7-es, és 14-es szint elérésekor lehet.
    7-es szinten csak a főkarakterednek választhatsz specializációt, azokból a lehetőségekből, amelyeket MÁR MEGSZEREZTÉL (könyvből megtanultad, küldetésekkel megszerezted, vagy csapattárstól tanultál)
    Mágus főkarakternek Morrigan taníthat alakváltozást, ami egy majdnek haszontalan képesség, a szellemgyógyító könyvet Denerimben lehet megvásárolni, vérmágia spec-t csak mágus főkarater tud megszerezni (Redcliffe - Enyészet)
    Sten kivételével a csapattagok már rendelkeznek egy specializációval, nekik mad 14-es szint elérése után választhatsz második spec-t.
    Mágusnak van legkevésbé szüksége specializálódni, de a többi karakternél jelentős előnyöket adnak a specializációk
  • genory
    Én úgy tolom, hogy mágussal vagyok, itt főleg az őselemet erőltetem. A 2. karakterem szintén mágus, de ő gyógyító Wynne-vel. A 3-4. karakterem pedig harcos Sten és Alistair. A szintlépéseknél valahogy lehet speciálodni. Erre sajnos nem jöttem rá, hogy hol kell vagy hogyan. Minden karakterem 13-as szinten van. Meg ezekre a karakterekre melyik a jó? Most éppen Orzammar-ban vagyok és nem igazán tudok továbblépni. Már beszéltem mindenkivel aki elérhető volt. A mélyutakon csak egy rész elérhető. A gyémánt negyedben pedig ha jól emlékszem 2 helyre nem engedtek be, mert nem volt engedélyem. Van egy olyan hely ahol lehet harcolni és a csata előtt informálodni tudsz az ellenről. Lehet, hogy itt kell több valakit megölni, hogy tovább jussak? Valaki segítsen! :)
  • cenobite
    Ti amúgy gyakran váltogatjátok a karaktereket? Mert az én partim most így néz ki (Csak az alapjáték van meg) : saját kari (törp harcos), Oghren, Zevran, Wynne. Elég ütőképes. A két harcos a gyilkológép :), Zevran besegít és zárakat nyit, Wynne pedig gyógyít, és persze varázsol. 13-14. szint körüliek. Most nyírtam ki velük Bloodmothert.
  • BigPi77
    Én ilyet fejlesztettem. Wynne volt mellette.
    Vérmágust végig
    Mágust végig
    Szellemgyógyításból a csapatgyógyítást
    Teremtésnél a bénítás vonal végig
    Szellemnél elmecsapás végig, kétlábúbombát halálszívásig és a manaszívást

Entrópiánál gyengeség vonalat végig és az életszívást.

Ha csak Wynne, vagy Morgena van a csapatodban, akkor mindegyiknek legyen meg a gyógyítás és a csoportos gyógyítás. A területre ható elemi varázslatok sem hiányozhatnak.

A lélek kelyhet, ha tudod mindenképpen használd Wynnél, persze ahhoz az kel hogy jóban legyetek.
  • Kombinator1991
    Ha ultratáp akarsz lenni akkor legyen mage a main karid és wynnet meg morrigant vidd magaddal mindenhova 1 heal spell elég a többi meg legyen olyan amit calver írt
  • plu604
    köszönöm a segítséget mindenkitől!
  • Calver
    skill: Coercion-t maxolni (de ne rakj cunningra pontokat, kapsz úgyis kismágusoknál fadeben eleget), Combat Training-re két pont, h kapj mana regent.

spell: itt írtam egy listát, csapd hozzá még sima Lightning-ot, h tudd szórni az áldást rendesen... na meg a játék legundorítóbb varázslatát.

statok: minden magicre. MINDEN. legkisebb manapia kicsit több mint 3 ezüst -> gond nélkül vedelhető nonstop.
  • Chipii
    Van egy 10-es spell kombó lista, azoknak nézz utána, minőségi ugrást jelentenek az alap spellekhez képest (pedig azok se gyengék). Amúgy meg sokféle irányban lehet a mágust fejleszteni, ezek hatékonysága függ attól is, hogy milyen nehézségen játszol. A blizzard-vonalat mindenképpen érdemes elsőnek kipróbálni, tetszeni fog.

Valamilyen gyógyítás spelled legyen, mert gyógypotikból mindig akkor fogsz kifogni, amikor a legjobban lenne rá szükséged, és nem tudsz újat beszerezni...

spell leírások
  • Chipii
    Szia! Pont a mage az, ami kézzel irányítva brutális, de anélkül az aoe (területre ható) spelleket elfelejtheted, hacsak nem akarod a csapatodat is kinyírni-lefagyasztani:)
  • Although
    Hi!

Van egy ablak ahol programot adhatsz nekik egyesével, ami szerint működnek. ha valaki nagyon profi az egész jól be tudja állítani. Vagy igen, space és egyesével minden karit tudsz aktualizálni. aztán folytatás. De azt hogy csak hátradőlsz és nézed azt talán csak easy-be van nem tudom hardon nyomtam de itt másodpercenként is időnként... :) Taktika és felállás kérdése. Én egyedi rendszert használtam például, rouge be rejtett mod aztán terület spellek messziről két mágussal. Viszont mikor videoval indit pár helyen és bekerülsz a végállomásra akkor ezzel vért pisilsz :) Általában main tank, dps tank, healer, mage/rouge az általános szóval szokványos crpg felállás a legjobb. De én azt nem használtam még :) Tényleg azt mondanám sokféleképp beállítható és megoldható a dolog. Próbálgasd :9
    Szerintem itt nagyjából mindent megtalálsz
    WIKi
  • plu604
    Sziasztok

Tegnap kezdtem el játszani a játékkal, nagyon fasza :)

Úgy gondoltam indítok egy mage-et, ehhez lenne két kérdésem:
    1, strategy módban (space lenyomása után) egy karakternek egyszerre csak egy parancsot lehet kiadni? Úgy értem Neverwinter Nights 2-ben volt olyan hogy "castold ezt X-re, castold ezt Y-ra, utána igyál egy potit, menj oda, healeld ezt, castold azt Z-re, stb..." Kiadtad mindenkinek a parancsokat aztán hátradőltél és nézted hogy ölnek meg a karakterek mindenkit. Ez nincs meg a Dragon Age-ben?
    2, mage-el mely skillekre (gondolok itt az ilyesmikre mint poison, herbalism, stb.) és spellekre érdemes gyúrni?
  • OhFaka
    az Aeducan thaigban mit kell csinálnom azután miután nem nyílik ki a szarkofág?
  • genory
    ok! Köszi!
  • Although
    Van a két kis törpe kereskedő a táborban például, és Szandál a kis ügyifogyi nagyszerűen ért hozzá. Persze először találkozni kell velük a faluban Ostagar után:)
  • genory
    A rúnákat hogyan tudom a fegyverre rávarázsolni?
  • genory
    Igen! :)
    Köszi
  • ferenc001
    Erre gondolsz, ugye?
  • genory
    A Szent hamvak urnájánál, amikor a platformokon kell mászkálni, nem tudja valaki, hogy mi a pontos sorrend?
  • cenobite
    köszi!
  • Calver
    Sandal, a saját kicsiny táborodban megtalálod.
  • cenobite
    Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy a rúnákat hogyan tudom az adott fegyverbe belerakni? El kell vinni valakihez aki megcsinálja?
    Előre is köszi a választ!
  • Lacoka12
    jól adom meg de még a fórumra se enged
  • Kombinator1991
    Hát a felhasználó nevet meg jelszót neked kell tudnod. A törtből a megfelelő olyan, hogy leszeded és a dragon age updaterrel feltelepíted mint a legtöbb modot amelyik nem olyan ott a read me-ben benne van ha megmondod pontosan miet szereztél utána nézhetel
  • Although
    Hát az az angol verzió, legalábbis úgy láttam.
  • MystOrion
    Mire való a disk two? Még nem jöttem rá.
    Valaki tudja?

Köszike
  • Lacoka12
    van tört is meg nem is csak a eredetit se tudom elérni mivel valamiért nem enged belépni pedig máskor be engedett azt írja ki hogy rossz a felhasználó név vagy a jelszó
  • Kombinator1991
    törtön vagy eredetin? (én csak törtön tudom, de ha kifizetted akkor már legyen eredeti, bár véleményem szerint nem bűn fizetés után tört tartalommal dolgozni, ha az eredeti valamiért nem megy)
  • Lacoka12
    hogyan is kell elérhetövé tenni a dlcket?
  • Kombinator1991
    Na erre kiváncsi leszek csak nincs mentésem szal vihetem újra végig. Bár a fagyogatós problemre jó lenne találni megoldást.

"Annyi kérdésem lenne, hogy a játék random kifagy, ha az affinitást átállítom egy procisra akkor stabilan megy de ha 2 vagy többet adok neki akkor random kifagy és nemigen tudom orvosolni. Az affinitás átállítása ugyan megoldja a gondot, de akkor először is sokszor beszaggat a játék másodszor akkor mi a fenének van 4magos procim, ha nemtom kihasználni. Pártucat helyen körülnéztem, de nem segít szinte semmi."
  • rage
    Ezt reggel kaptam levélben :

We recently learned that hackers gained unauthorized access to the decade-old BioWare server system supporting the Neverwinter Nights forums. We immediately took appropriate steps to protect our consumers’ data and launched a thorough ongoing evaluation of the breach. We have determined that no credit card data was compromised from the servers, nor did we ever have or store sensitive data like social security numbers. Our investigation shows that information such as user names, encrypted passwords, email addresses, mailing addresses, names, phone numbers, CD keys and birth dates from these forum accounts on the system may have been compromised, as well as other information (if any) that you may have associated with your EA Account. In an abundance of caution, we have changed your password to ensure account security. Please visit this https://www.ea.com/hu/profile/reset-password?.... to reset your password immediately.

Aaryn Flynn
    Studio GM, BioWare Edmonton
    VP, Electronic Arts

Igaznak tűnik, mert valóban nem jó a jelszavam az accounthoz.
    Kértem jelszó resetet, de gondolom, nagyon sokan kértek velem együtt, mert még nem jött meg...
  • Although
    Akkor sorry éjjel nem eset le teljesen a dolog. :) Vagy csinálsz ember nemes női karaktert és te is lehetsz királynő :))
  • Fantusz
    Egyszerű: megölöd Loghaint a főkarakterrel, s Anorának nem lesz kifogása Alistair ellen (az apja gyilkosához nem hajlandó hozzá menni)
  • Kombinator1991
    Annyi kérdésem lenne, hogy lehet Anorát és Alistairt összeházasítani hallottam, hogy ilyen is van de nekeme nem sikerült. Ha Alistair lecsapja Loghaint akkor max befolyásolással sem házasodnak. Ha pedig megkímélem Loghaint akkor Alistair dühösen távozik.
  • Kombinator1991
    A bug az, hogy Alistair úgy beszél magárol mintha őt királlyá tettem volna. Pedig a királynő Anora és utána mindenhol beleértve a végén a beszédet és a végszövegeket Anora a királynő Alistair pedig kamarás marad.