18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Fantusz
    Orzammar, Porváros.
    Tétlen törpével beszélj
  • Plata
    Lenne még egy kérdésem,mi az a Csigány,és honnan tudok szerezni?
  • Plata
    Összejött,tényleg bug volt.
  • Plata
    A szöszbe,akkor bevetem az erényövet,attól -50 lesz a kapcsolatunk.
  • ferenc001
    Az itt leírtak szerint: Beszélj Leliana-val Lothering után. Megkérdezheted, miért csatlakozott a Káptalanhoz, ezután meg, ha 30 fölött van az elfogadásod, akkor beszélhetsz vele a bárdokról. Következő alkalommal a táborban le kell szólítania, és mesélnie a mentoráról. Ezután random támadnak meg utazás közben a banditák. Elméletileg van egy bug, hogy ha 71 fölé mész, mielőtt beszélnél vele a "dalnokokról (?) és a kémekről Orléziában", akkor ez téma nem jelenik meg, szóval meg sem kaphatod a küldetést. Ennél többet már nem tudok segíteni :D
  • bendáj17
    akkor fogalmam sincs mi lehet a hiba.
  • Plata
    Sajnos nem akar a múltjáról mesélni.Már egy rakás helyen leálltam vele trécselni,de nem mesél semmit a múltjáról.csak azt hogy vándor dalnok volt.
  • Lacoka12
    úgy is az a hiba jön
  • Plata
    Köszönöm a segítséget,megpróbálom.
  • sata75
    majd adni fogja, de ha meg akarod dönteni akkor Morrigennel nem szabad jó kapcsolatot ápolni:)
    bár egy ponton felajánlja, hogy válassz közülük.
  • ferenc001
    Leírom spoilerbe, mert nincs kedvem körbeírni, és lehet van olyan, aki még nem játszott vele, de idetéved. Tudom, régi játék, nem biztos hogy kéne szpojler (:D), de én azért abba írom.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miután beszéltél vele arról, hogy mi történt Orléziában, és hogy került Lothering-be, ha benne van a csapatban, akkor meg fognak támadni, és a zsoldosvezérrel beszélgetve veszi kezdetét a küldetése. Tehát miután elmeséli az élettörténetet, tedd be a csapatba, és kezdj vele utazni valamerre, előbb-utóbb rád találnak

Én nem tudok olyan magyart oldalról, ahol lenne végigjátszás, de mivel én sose kerestem hasonlót, így nem is nagyon tudhatnék róla :)
  • Plata
    És azt hogy?Még sosem adott küldetést.Ha tudnátok valami jó magyar honlapot ahol megnézhetném ezeket a dolgokat,azt meg köszönném.sajnos nem tudok angolul.
  • ferenc001
    Ha jól emlékszem, meg kell csinálni a személyes küldetését is hozzá.
  • Plata
    Tudna nekem valaki tanácsot adni?Hogy csábítsam el Leliana-t?Maximális vele a kapcsolatom,és már a barátnőm,de beszélgetésen kívül nem tudok vele kezdeni semmit.Ez a második végigjátszásom,az elsőnél sem jött össze a csajjal semmi komoly,Dragon Age Ultimate edition van meg,a játékban így vannak olyan ajándékok amik +50-el javítják a kapcsolatot.Szinte mindenkivel 70 feletti a kapcsolatom,pedig eddig csak a Körnél jártam és a játék elején tartok.Kivéve Leliana,vele már 100-as.
  • MerlinW
    Inkább a Witcher 1 szintjét hozzák, ne a másodikét:)
  • bendáj17
    ha rendszergazdaként indítod hátha?
  • Fantusz
    Kulcsokat kell hozzá találni.
    Ez egy elég "kilógós" feladat, mert a játékban azt szoktuk meg, hogy a megoldás valahol a közelben van.
    A kulcsokat viszont messze, valamelyik főküldetés területén találod.
  • Lacoka12
    Csak eszt a hibát írja ki hogy a program leált
  • bendáj17
    szerintem próbáld meg a mass effect 2 topicban megkérdezni. :) nem írt ki valami hiba üzenetet?
  • Lacoka12
    megvettem a mass effect 2-őt és elakarom inditani a játékot erre azt irja ki hogy a program müködése leált windows 7 64 rendszerem van de a barátom gépén se ment az meg xp rendszer akkor a játékal van a gond vagy a gépemel?
  • Dave8814
    Az eszmélésben, a Strázsa pincéjében(amikor az éjfettyakat kell kipucolni) van egy szoba, tele kriptákkal, és valami fura kulcsos átjáró. Azt az átjárót hogy kell kinyitni?
  • Although
    Nem lett volna ez rossz irány ha legalább megközelítőleg hozzák a Witcher 2 szintjét.És egy alcímet adnak neki mint sokan mondták. Tudatosan csinálták, bíztak benne ha nagyon széles rétegeket, korosztályokat fognak le, nagy lesz a bevétel. Csak az nem esett le nekik ezek a korosztályok sok szempontból ütik egymást.
  • Dave8814
    Remélem, hogy legalább olyan jó legyen a 3, mint az Origins... És, hogy tovább vigye a storyt
  • sata75
    "Dragon Age II
    A BioWare ritkán nyúl mellé, de a Dragon Age folytatásánál még ők is beismerték, hogy ez bizony nem úgy sikerült, ahogy szerették volna és rajongókat veszítettek vele. Mindenesetre a készítők most megígérték, hogy a már beígért harmadik epizóddal megpróbálnak visszatérni a bevált recepthez és visszaszerezni a játékosok bizalmát."

Nyilván visszatérnek az eredeti szálhoz és nem fossák el mint a kettőt.
    Szerintem:)
  • Fantusz
    Dragon Age 3-ról eddig nem tudunk.
    A játékosok többsége azt várta, hogy a második rész továbbviszi a történetet, s bizony, amit kaptunk, az sokaknak csalódás.
    A Mass Effect eredetileg is triológiának volt tervezve, összefüggő történettel, a Dragon Age sikerén felbuzdulva gyorsan összehoztak egy másik történetet, ami már csak árnyéka az Originsnek, kérdéses, hogy vissza nyúlnak-e az eredeti történethez, s ha lesz folytatás, akkor mikor.
  • Dave8814
    Nem tudjátok, hogy a jövőben a Morrigan szállal fognak-e foglalkozni?(már csak azért is, mert magamon kívül őt birom a legjobban :D) Mert, hogy a Witch Hunt az inkább kérdéseket tesz fel, mint megválaszol, nem is beszélve arról, hogy kb 15-30 perc a játék -.-"
  • Calver
    #16560-ben megtalálod.
  • dave10000
    Redben. Még annyi kérdésem lenne, hogy egy főleg offenzív minnél jobb DPS-es mage-nek melyek a legfontosabb spell-jei?
  • Fantusz
    Mágusok jól megvannak specializálódás nélkül, igazán haszna csak a szellemgyógyító képességekkel kapott varázslatoknak van, de azok nem támadó spellek.
    A 10 varázslatkombinációt nézd át, azok között vannak az igazán hatásos támadó spellek.
  • Botond #16583
    Magenek szerintem az olyan spellek a jók, amihez nem kell rálátásnak lennie az ellenre, hanem a fal mögé bújva is el tudod sütni, mint pl az életerő szívást, vagy az alap fagyasztást. Ezek ideálisak csalogatni, illetve 1-2 ellen le is gyakható mire a csapat nyakára esik a csorda. :)
  • dave10000
    Üdv.

Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb DPS specializálódás mágusnak? Ha esetleg nem ez a legjobb út, akkor melyik módon tudom a csapatot legjobban támogatni?
  • Deer
    Kár, hogy a DA2 nem lett olyan, mint az 1. De a DA2 sztorija attól még ütős?
  • Dave8814
    Esetleg annyit, h ha jutalmat kértem volna tőle, mit kapok?
  • Dave8814
    tárgytalan
  • Dave8814
    A feldarabolt szörny a mélyutakon 4 zsákból áll, igaz? 1 van előtte, 2-t talátam Caradir keresztútjánál, a 3. is ott van? Vagy az beljebb? És megidézni hol kell?
  • Fantusz
    A meteordarabból Harcosbércen kovácsolnak neked egy három foglalatos kardot.
    A többi csak sallang duma volt.
  • Dave8814
    Na akkor itt egy újabb elgondolkodtató kérdés: Mikor sétálok egyik helyről a másikra, egyszer beugrott egy kis videó: Egy kráter, előtte egy házaspár, és arról beszélnek, hogy a meteorban volt egy gyerek, akit ők örökbe fogadtak. Az tulajdonképpen mi? Lesz folytatása? V megtudom ezeket keresni, v ez csak így ennyi?
  • Dave8814
    Igen, köszönöm. Én is tekercs alapján csináltam meg anno, de most nem találtam meg :/ Lehet vmelyik zárolt ládába van, szerencsevadászt azt meg nem viszek magammal
  • hevesike
    Ha szereted a Mélyutakat akkor megéri...csak készülj fel, hogy a végső boss nagyon utálatos tud lenni xD
  • sata75
    ha jól emlékszem: megmeríted az agyagedényt, ráteszed az oltárra, elmormolsz egy imát, iszol egy kortyot belőle, maradékot visszaöntöd.

de előtte valahol találsz egy tekercset, abban le van írva.

asszem..:)