18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#16692 Dualos harcosként a városi elf kezd, alap kétkezes harc, és pillangóvágás képességgel.
A human nemes, törpe, pagonyelf harcosok pajzshasználat képességgel indulnak, belőlük is lehet dualost csinálni, csak nehezebb a kezdés, mert legalább két lépés hátrányuk van a városi elffel szemben (alap kétkezes harc, pillangóvágás) -
sata75 #16691 majdnem, de itt az a lényeg, hogy az eddigi 5 végigjátszásból az utolsó 4 et nm-en toltam az elejétől a végéig és nem volt gond. ezzel viszont már itt az elején is nyögvenyelős, de kitartok:) -
Plata #16690 LVL3,wow akkor még a kezdő sztori felénél sem jár. -
sata75 #16689 lvl 3-on biztos tökre el van rontva a fejlesztése -
Plata #16688 Nem tudom hogy fejlesztetted,de biztos szarul,nekem is van kétkezes nemes törpe harcosom,és űbertápos.Nagyon könnyű vele az élet. -
sata75 #16687 na szóval kedvet kaptam megint gondoltam csinálok egy kétkezes harcos amazont. tudtam, hogy gyenge de, hogy ennyire...:)
na mind1, a lényeg, hogy találtam egy igazi szőkét a játékban:))) -
Although #16686 Leliana'song
Ez talán az eredeti. -
Although #16685 Mondjuk nekem az original jobban tetszik mint ez a "emos" mod :) -
Although #16684 Csak evvel a moddal találtam meg. De ez szerintem csodálatos.
Leliana'song
Csak remélni merem a DA3 hozni fogja az első rész színvonalát. -
#16683 Onnan másoltam át, hogy még véletlkenül se legyen hibás, s a végén is ott virított a [/spoiler], egészen addig, amíg el nem küldtem. -
Although #16682 A végére is ki kell tenni, ahol a spoiler véget ér de ott a minta a helpbe :) -
#16681 Ennyit a spoiler megbízhatóságáról :-)
-
#16680 spoiler] Van választási lehetőséged.
Ha elárulod a főmagusnak, hogy Jovan mire készül, ő is arra kér, hogy menj, segíts neki, mert bizonyítékot akar - ergo ugyanúgy a raktárba mentek, csak a küldetés végén Jovan és Irving másképpen értékeli a szerepedet. A kamarássá válás kikerülhetetlen, elegánsabb, ha önként vállalod, ha nem, akkor Duncan él a besorozás jogával. Főküldetés vonalától nem tudsz eltérni, de lényeges választási lehetőségeid lesznek az oda vezető úton. Népcsoportokon kell segítened, de el is árulhatod őket, királyválasztásban lesz szereped, sőt még a vallásra is hatással lesz a döntésed. [/spoiler] -
sata75 #16679 később:)
told tovább választ fogsz kapni mindenre, nagyon az elején jársz még:) -
#16678 jó, mert gyanakodtam, hogy itt kellett volna választanom, mi legyen a karakteremmel
Más kérdés, a kutya, amelynek gyógynövényt viszk, - hasznos társ? - vagy inkább arra jó, hogy legyen mire vigyáznom... (mert úgy tűnik, fel van kínálva a lehetőség) -
GreyWarden #16677 A raktárba kénytelen leszel betörni, mert ebből indul a személyes háttered fő vonulata. Mindenképp segítened kell Jovannak és mivel a játék egyik fő alappillére a Szürke Kamarásként betöltött szerepedre fókuszál, ezért abban is biztos lehetsz, hogy azzá fogsz válni. Egyszóval minden eredettörténet vége az, hogy Duncannal távozol... persze ez nem azt jelenti, hogy nincs való választási lehetőség, később lesznek, de az előbb tárgyalt momentumnál meg van kötve a kezed. -
#16676 A játék legelején, mielőtt a betörnénk a raktárba, ott jól érzékelem, hogy más választási lehetőség is van?
Választhatom pl
- nem török be, - nem veszek részt benne
- részt veszek és szimpatizálok, - ezért nem mondom el a főmágusnak
- amikor kijövünk a pincéből, én is vérmágusnak állok
aztán,
- nem állok szürke kamarásnak, maradok körmágus
- vagy, minden szál oda fog vezetni, hogy be kell állnom szürke kamarásnak
Szóval, arra volnék kíváncsi - van-e valós választási lehetőségem? -
ferenc001 #16675 Aha, így mindjárt más. Megkavart hogy nincs előzmény, meg a ragozás is érdekes volt. -
#16674 Én is pont ezt és majdnem így kérdeztem korábban.
A válasz alapján, meg a magam észérvei alapján, le is töröltem... Pláne, mert majd 1 GB lesz feltelepítve... -
Dave8814 #16673 A Ultimate Edition-ban találtam egy toolset nevű programot, amelyről nem volt leírás, ezért felraktam próbaképpen. Utólag, valami netes SQL adatbáziskezelőnek tűnik, de egyelőre én nem szeretnék online játszani vele. Szerintetek, jól gondolom? - hogy nekem ez haszontalan (ráadásul., majd 1 GB)... - erre szólt a kommentem -
ferenc001 #16672 Nem értem pontosan a kérdést. Az Origins-t nem lehet online játszani, csak ha fel vagy kapcsolódva, akkor az elért eredmények, screenshot-ok majdnem rögtön megjelennek a BW-s profilodon.
Ha a Dragon Age Legends-re gondolsz, azt Arckönyvön keresztül lehet játszani.
Ha másra gondolsz akkor fogalmazd újra, ha megkérhetlek. -
Dave8814 #16671 Mit lehet online játszani a Dragon Age-t? -
ferenc001 #16670 A toolset modok, tárgyak, küldetések, NPC-k készítésére jó, nem szükséges magához a játékhoz. Van is pár mod, ami jónak néz ki. Használni még nem használtam mondjuk, de ha elkezdek újra játszani a DAO-val, kipróbálok egypárat (ami nem cheat mod). -
#16669 Köszönöm a segítséget, - mindjárt fel is rakom a magyarosításokat. A végigjátszás oldal is jól szokott jönni...
A #16664 hsz-emben írt toolset nevű program, szerinted/szerintetek eltávolítható... Vagy, egyáltalán mire való? -
#16668 Darkspawn chronicles, Golems of Amgarrak, Witch Hunt és a Leliana's Song nem a játék történetébe ágyazódó DLC-k, ezek különálló minitörténetek, amelyek kapcsolódnak ugyan az Origins történetéhez, de a "További életutak" menüből indítható miniküldetések, az Origins végigjátszása után ajánlott ezekkel foglaltoskodni.
Az Origins egy jól sikerült játék, a beépülő DLC-ket is ajánlott felrakni, a kiegészítő történetek azonban a rövidségük miatt csak "sallangok", némelyik után inkább hiányérzete támad a játékosnak.
A kiegészítőt (Awakening) is a főküldetés végigjátszása után érdemes elkezdeni, importálni a karaktert, abban van 8-10 óra játék, az Origins szintjét nem éri el, de a minikalandoknál sokkal többet ad. -
sata75 #16667 talán még ez segíthet -
sata75 #16666 innen szedd le ezek mind jók.
mivel proxy barátunk lefog minden értelmes oldalt ezen a fórumon kívül,(munkahely...) ezért csak otthon tudom linkelni azt a néhány oldalt ahonnan én kezdtem:)
de itt minden infót megtalálsz, szerintem tudunk segíteni:) -
#16665 "de ha witch huntot magyarosítod lehet hogy tönkrecseszi a játékot" - miért is? - írnál erről többet?
A Magyarítások Portálon a Leliana Song magyarítását találtam. Gondolom, akkor fog elő jönni, melyik magyar és melyik nem, ha belebotlok a kiegbe? Ha van más módszer, írjon már erről valaki - köszi...
Nagyon megköszönném azt is, ha a játékkal kapcsolatosan ajánlanátok magyar oldalakat. -
#16664 A Ultimate Edition-ban találtam egy toolset nevű programot, amelyről nem volt leírás, ezért felraktam próbaképpen. Utólag, valami netes SQL adatbáziskezelőnek tűnik, de egyelőre én nem szeretnék online játszani vele. Szerintetek, jól gondolom? - hogy nekem ez haszontalan (ráadásul., majd 1 GB)... -
GreyWarden #16663 Sziasztok!
Nemrég újra kellett telepítenem minden progimat, mert letörlődtek. Namármost a DA mentéseim is odalettek, nem tudom miért. A netes profilomon ott vannak az eredményeim, meg a kariim is, de nem tudom őket már betölteni játékban... ez mitől van? A másik gondom, hogy a DLC- imet is újra kellett telepítenem, de az egyii nem jó. A Vérsárkány páncélzatot feltettem és mégsem teszi be a játékba és Bodahntól sem tudom beszerezni. Lécci, ha valaki tud valamit az jelezzen. Előre is köszönöm! -
Evoluti0N #16662 Ajánlom a Magyarítások Portált. Ott biztos meg fogod találni a fordításokat. -
Plata #16661 leliana song az magyar,de ha witch huntot magyarosítod lehet hogy tönkrecseszi a játékot. -
#16660 Köszönöm - akkor fel teszem mind, és keresni fogom a magyarításaikat... -
Evoluti0N #16659 Golems of Amgarrak, Witch Hunt és Leliana's Song. Mindegyik működik a magyar verzióval bármilyen trükközés nélkül és ez mellett elméletileg mindegyikhez készült nem hivatalos fordítás. -
#16658 Köszönöm, most próbálom a komplett telepítést... már ami a True Ultimate Edition-t illeti.
Mivel szeretnék magyarul játszani - kérdezem, - mely DLC-éket nem magyarítottak (akár általánosságban is)? Van erre valami lista? -
#16657 Nem kell új játékot kezdeni, csak az Origins-ba beépülő DLC-k küldetéseit ajánlott minál hamarabb megcsinálni, nem a főküldetés hajrájában (netalán utána), mert akkor már nem sok hasznát veszed a cuccoknak.
Azt nem mondanám, hogy Lorherinbe érve azonnal a DLC-knek kell nekiesni, a páncélok, fegyverek viseléséhez kell némi követelmény (erő, ügyesség, stb), nem biztos, hogy 7-8. szinten viselni, használni is tudod, de 10. szinten már igen. -
#16656 köszi - még nem sokat vesztek akkor sem, ha előről kell kezdeni - tehát még jókor :) -
#16655 még kezdés előtt -
#16654 Még nagyon az elején vagyok, - a játék nagyon tetszik, azt hiszem sokáig fogok vele játszani - ezért is kérdezem, - a DLC -éket, még az elején érdemes feltenni? -
molgyorgy #16653 Dragon Age Warden's Fall episode 3 (HUN sub)
http://www.youtube.com/watch?v=AcSbsQetfv8