18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#199 Hát ennek az tél elejének én nem örülök mert abbol még 2011 is lehet.
Max ugy volna ez jó ha a megjelenéskor kiadnák angolul aztán aki akarja becserélheti a lokalizáltra. -
genory #198 Sokan már tűkön ülve várják az év egyik nagy szerepjátékát, a fantasy alapokra épülő Dragon Age: Origins című játékot. Az EA Magyaroszág oldala szerint a "BioWare legendás Baldur’s Gate játékának szellemi örököse hat különálló szálat sző egyetlen lebilincselő, epikus történetté", tehát van miben reménykedni, és látszik arra esély, hogy valami igazán remek fantasy kerüljön a kezünkbe.
A magyar játékosok pedig gondolom, hogy még jobban fogják várni a játékot, ha megtudják a hírt, hogy teljes feliratmagyarítással fog nálunk megjelenni a játék valamikor ősszel vagy a tél elején. Reméljük, hogy mind a játék, mind pedig annak honi lokalizációja jól fog majd sikerülni, és kellemes programot teremt majd a hosszú téli estékre...
forrás:
http://magyaritasok.hu/?func=news_info&id=1629
Ennek nagyon örülök!!!!!!:) -
MrAndree #197 Én még abban is reménykedem, hogy Mass Effecthez hasonlóan választható lesz az angol felirat is. -
#196 Mit is mondhatnék ,öszintén remélem hogy igy lesz... -
Kimi23 #195 Most néztem, hogy az EA Store-ból is elő lehet rendelni magyarul, tehát biztosnak tűnik a hazai lokalizált verzió. Az EA cuccok meg általában jönnek azonnal, nem szoktak késni az egyéb nyelvű verziókhoz képest. -
MrAndree #194 Remélem megoldják úgy mint a fallout 3nál vagy a PoP-nál. Amíg nincs magyar addig adják angolul. Mert nincs kedvem heteket várni a magyar verzióra amikor nincs rá szükségem. -
#193 Remélem nem most kezdték a forditást mert akkor az oktoberi megjelenés veszélyben lehet. -
Kimi23 #192 A CD Galaxis honlapján most magyar felirattal jelzik a játékot. -
#191 Itt a hat különbözö hátér amit lehet választani a játék kezdetekor ,én ember oldalról még eltudnák képzelni egyet-kettöt...
Dalish Elf
Az utolsó "igazi elfek" közé tartozol; klánoddal együtt vándorolsz a nagyvilágban... míg bele nem botlasz néped múltjának egy különös relikviájába, mely elszakít mindattól, amit eddig a magadénak ismertél.
City Elf
Az emberfaj zsarnoki uralma alatt élsz, mióta az eszedet tudod - de mikor egy helyi hatalmasság a szokásjogra hivatkozva magának követeli jövendőbelidet és tönkreteszi menyegzőtöket, szabad folyást engedsz a benned forrongó indulatoknak, és a bosszú ösvényére lépsz.
Dwarf Commoner
Kaszton kívüliként nőttél fel egy olyan világban, ahol a származás mindennél előbbre való. Egy helyi bűnszövetkezet fejét szolgálod, mindenki átnéz rajtad? mígnem egy véletlen folytán a figyelem középpontjába kerülsz. Itt az alkalom, hogy bebizonyítsd: egy törpét nem a pedigréje, hanem a tettei alapján kell megítélni.
Dwarf Noble
A törpe uralkodó gyermekeként büszkén fogadod életed első parancsnoki megbízatását... de hamar rádöbbensz, hogy az igazi veszedelem nem a földmélyi harcmezőn, hanem a nemesi intrikák labirintusában les rád.
Mage
Olyan adottsággal születtél, melyet a többség veszedelmes átoknak tekint. A világtól elszigetelten élsz a mágusok Körének tornyában, mióta az eszedet tudod; nevelésedről a hozzád hasonlók, felügyeletedről a rettegett templáriusok gondoskodnak. Már csak a végső próba van hátra - ha kiállod, erős vagy, ha nem, halál vár rád.
Human Noble
Tehetős és hatalmas vagy, famíliádat rangban csak a királyé múlja felül - diplomáciai és harci képességeid azonban kemény próbára tétetnek, midőn atyád kastélyát egy áruló az ellenség kezére játssza. Csak magadra számíthatsz: a család katonái - bátyáddal az élen - hadba vonultak -
#190 Új képek + Trailer -
#189 Trailerek! -
csgj #188 Na ennyit a merevlemezemről... Amíg ki nem játszom, csak a Dragon Age lesz a gépen. Az összes programot és játékot le kell róla törölnöm, marad egy csupasz XP egy játékkal :P -
#187 Mert a konzolpiac diktál és konzolra késöbb kezdték el fejleszteni igy most szivunk hogy utolérjék magukat és egyszere dobhasák piacra.
Hidd el még igy is jól járunk ,hogy nem honapokal a konzol release után kapunk valamit. -
adammmmmmm #186 Hónapok óta kész van? Akkor miért csak novemberben jelenik meg? -
ricsa008 #185 talán a minimum meg van :D -
#184 " 20 GB HD space " -ez odavág ,remélem jó hosszú lesz a játék. -
ricsa008 #183 Windows XP Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Windows Vista Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space -
AC2 #182 Ha IG mind, akkor grat nekik... -
#181 Új képek -
#180 Sajnos nagyon valószinü mivel a cd projekt nem nagyon ad ki EA játékokat ebböl a szempontból a ME2 is ilyen áru kiadás lesz.
A forditás hiánya viszont meglepö a Dragon Age esetén mert az EA nagyszázalákban honositja a játékait és idö is lett volna böven mivel a pc-és verzio már honapok ota kész van. -
Kindred Blades #179 Ha mást nem, az az előnye megvan, hogy a DLC-(k)re nem kell egy évet várni, mint az ME esetében. :) -
#178 Ez elég nagy szívás. Pedig biztosra vettem, hogy a CD Projekt fogja végezni a kiadást. Az eddig megvett termékeikkel meg voltam elégedve, mind ár, mind fordítás minősége terén. A csomagolás is mindig igényes. Akkor ezt a játékot sem fogom megvenni megjelenéskor. 12 000 Ft még nagyon jó játék esetén is sok. -
#177 De, azt kifogja, ki kell! -
#176 hat ez eleg szar hir, mar elore felek hogy a mass effect 2-t sem a cd projekt adja ki magyarul fel aron. :( -
#175 Ez rossz hír. -
#174 CD Galaxisban már elörendelhetö a szokásos EA aranyáron ,és nem lesz magyar felirat. -
#173 Élőben -
#172 spoileres harc -
#171 E3 live -
#170 A trailerrol beszeltem, nem a jatekrol :p es szerintem nagyon nem illik hozza :) -
#169 Dragon Age: Origins is scheduled to ship for the PS3, X360 and PC on Oct. 20, 2009. -
#168 szerintem illik a trailerhez, de a játékban nem hinném hogy ez lesz -
#167 :broaf: -
#166 jó öreg manson pedig odabasz :D -
#165 Ezt az ujfele zenei alafestest nagyon nem kellene eroltetniuk :S Bezzeg a jo oreg BG soundtrackek... -
#164 hmm fincsi -
Kindred Blades #163 A Jade Empire-ben még Sky is rámoccant a történetesen férfi karakteremre, hehe.
új
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-dragon-age/49794
-
#162 Minden bioware játékban volt szerelmi szál.. -
#161 A marilyn Manson zenet elsore nem tudtam hova tenni, de azert eleg utos lett igy utolg.
Viszont latom hogy Mass Effect-tol kezdve nem fogjak ki hagynia szerelmi/sex szalakat. No nem mintha ellenezném. -
#160 Az új trailer nagyon hangulatos lett! Ilyen monumentális csaták közepén lehetünk?!