18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • saxicola
    Ja. csak vicc volt. Kis eletet akartam vinni a topicba. Sajna nem nagyon sikerult. Tobb hozzasszolast vartam.
  • CptObvious
    Ez csak egy poén videó :) Van a sima CE, ez meg az Ultimate CE lenne, már ha igaz lenne. :P Romlandó ételt belepakolni, méghozzá egy ilyen cipzáros tasakban. Még ha vákuumcsomagolás lenne akkor esetleg. De még úgy is igénytelen lenne...
  • Deathstorm676
    Jól látom? Húst adnak a CE-ben? Furcsának tartom azt az ötletet hogy lesz benne pc és xbox is. Nekem pénz kidobásnak tűnik megvenni mind 2-őt. Menyibe kerülne ez?
  • TVelvet
    én szeretem a dalát, csak kellene sok új területet hozzá adni. :)
  • BEAST #235
    Na igen, jo is volt dalakora :) nem is olyan reg visszalestem, meg mindig tetszik az a PW, mar csak a sok jo emlek miatt is :D De sajnos nwn1 mar nem mai darab, ha lenne dalakora nwn2ben biztos megneznem :)

NWN2 masodik kiegjet meg nem neztem, az alap sztori nagyon bejott, es az elso kieg is tetszett, majd ha nem lesz mas ami lefoglaljon megveszem a kovetkezo par kieget is... bar addigra mar itt lesz a Dragon Age is :D
  • [Jakuza]
    dalakora uncsi raadasul az idok folyaman csinaltak jobb FW-ket. :D
  • TVelvet
    dalakora ftw :P
    NWN2-ben csak a mask volt a jó, a 2. kieg, egy ratyiság volt :(
  • MrAndree
    Azért ingame mert sokkal olcsóbb összedobni és mégis lehet mutogatni a CE-t, hogy "itt van, tele extrákkal"...
  • saxicola
    Gyűjtői változat

Mostanában nem tudnak normális CE változatokat kiadni? Mi ez az ingame cuccok tmkelege? Az Artbook és a Térkép tetszik, de pl. a bónusz lemez csak egy papírtokban lenne!? Hát ez kissé durva.
  • BEAST #230
    Akkor viszont a plancescapet hagytad ki

Amugy az elso neverwintert csak multiplayerben elveztem, nem igazan jottek be a single tortenetei. Bg 1-2 alap, viszont bg2 ota en a neverwinter nights 2 single reszet elveztem a leginkabb, se kotor(fujsw), se semmi nem adta vissza azt a hangulatot. Dragon Age jonak tunik eddig, bar nem tetszik hogy ennyire kezdik itt is eroltetni szex/meztelen jeleneteket csak mert ME-ben is erre csorgatta a nyalat a sok kiskocka, bg2ben a romantikus szal nagyon jo volt, es pont eleg.
  • wedge31
    Comic-con videó interju.
  • Bucser
    Jó nagy ziccer lenne kihagyni lévén az engine multiplatform.
  • Prince23
    Jó is lenne
  • MrAndree
    Pedig jöhetne a XIII mert nincs kedvem lopni valahonnan egy konzolt. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Bejelentve biztos nincs, a XIV viszont igen (MMO lesz ugye), de az pedig egyelőre csak PS3-ra és PC-re.
  • Kandurex
    Rosszul tudod, sajnos.
  • Bucser
    FFXIII jön pécére ha jól tudom. (pultimatform)
  • MrAndree
    Én is gondolkodom Dragon Age-nél a CE-n, majd meglátom, hogy lesz pénzem. FF XIII-mat meg én is várnám csak addig kéne kerítenem valakit aki mondjuk 2 hétre kölcsönad nekem egy konzolt mert azom nincs hozzá. :)
  • Tinman #221
    IWD sem volt rossz darab, csak kissé túlságosan akció volt és nem RPG.
  • [Jakuza]
    AD&D
  • Zóanagyvarázsló
    Az persze örvendetes, hogy az engine különböző inkarnációira valóban nem készült rossz játék, de nem is az engine miatt sültek el jól a játékok. Ezzel az erővel említhetted volna az Icewind Dale-t is.
  • Tinman #218
    Egy évben max. 2 CE kiadást veszek, de csak akkor ha tényleg megérdemli.
    Ez olyan lesz, meg a Fallout 3 is olyan volt :-)

Mass Effect-em is van, de az ugye nem annyira "hardcore" szerepjáték, mint amiket felsoroltam. Ettől függetlenül remek darab az is, csak az előző címekhez képest pofátlanul rövid és az újrajátszhatósági mutatójával sem vagyok elégedett.

Nem tudok jelenleg olyan játékot mondani, amit jobban várok ennél... pedig FF XIII. is lassan jövöget, meg GT5 is ugye... és mégis.
  • Tinman #217
    Kevesebbet keresek, mint gondolnád... de ez a hobbim.
    Mondd egy horgásznak, hogy mekkora marha, hogy 140 ezerért botot vesz, amikor 30-ért is van. Ez ilyen.
    Ráadásul nem egy akármilyen csapat, akármilyen munkáját várjuk itt összetett kézzel... vérprofi csapat.
  • Tinman #216
    Azért hoztam fel, mert az engine nem változott, azt licencelték.

NWN 1 sikerjáték lett. Alap.
  • genory
    Egyetértek!
  • MrAndree
    A Mass Effect-et kihagytad. :) Amúgy meg marhára nem mindegy, hogy valami 8000 vagy 13000 vagy éppen 20000. Etalon vagy sem. Örülök, hogy Neked mindegy.
  • Zóanagyvarázsló
    Engem érdekel. Az pedig még inkább, hogy miért hoztad fel a KotOR és Neverwinter Nights második részét. Azok ugyanis nem BioWare játékok. (Az NWN első része pedig szermély szerint nekem nem jött be túlságosan, tehát az alapján biztos nem vásárolnék a megjelenés napján.)
  • wedge31
    Kit érdekel mennyibe kerül ? jó neked te biztos nem Magyarországon élsz magyar fizetésböl...
  • Tinman #211
    Kit érdekel mennyibe kerül?

Baldur's Gate 1-2!
    Kotor 1-2!
    Neverwinter Nights 1-2!

Dragon Age? Alapmű lesz a játéktörténelemben, ahogy a korábbi munkáik is azok voltak. 12 vagy 20? Egy etalonnál ez nem számít.
  • MrAndree
    Hát igen. Mondjuk ha azt vesszük, hogy elvileg 65 dollár lesz a CE akkor reménykedem hogy annyira azért nem lesz súlyos az ára itthon se.
  • TDC Geronimo
    65 dollár külföldön. 13k az átszámolva. Itthon biztos drágább lesz, de legfeljebb megrendeli az ember külföldről
  • wedge31
    Az alap fog 12 ezerbe kerülni ,én még azt is tulzásnak tartom ,hát akkor a CE mennyibe fog fájni ha egyáltalán lesz...
  • MrAndree
    Na ha nálunk is lehetne majd kapni ezt is az jó lenne.
  • wedge31
    The Dragon Age Origins Collector's Edition :

Tin Case

Bonus DVD including:

A making of documentary
    Soundtrack
    Trailers
    Wallpaper
    Concept art video
    Strategy tips.
    Cloth Map
    3 pieces of exclusive in-game content:
    Bergens Honor
    Grimoire of the Frozen Wastes
    Final Reason
    Additional In Game Content
    "The Stone Prisoner" unlockable bonus quest and unlockable character, Shale
    An unlockable item for Mass Effect 2
    Get an exclusive in-game item for use in the upcoming title Mass Effect 2
  • MerlinW
    Igen nagy név ez az EA-nak, azoknak a határidejét mindig tartják. A tél elejét pedig főleg, az őszi/karácsonyi eladások miatt (lásd Sportjátékok, NFS-ek, SIMS-ek, stb).
  • wedge31
    Ok ,és akkor a többi nyelv miért készül el idöre ?

A Dragon Age pc-és verzioja mint azt tudjuk a fejlesztöktöl már a tavaszal kész volt...
  • MerlinW
    Mert csak akkor küldik a szövegállományt, mikor az már kiadásra kész állapotban van, nem terveznek változtatást. Ehhez el kell készülnie a játéknak, s miután eddig fejlesztették a játékot, nem volt rá lehetőség. Mert ugye a fordítást nem a fejlesztők készítik, hanem az adott ország kiadója.
  • MrAndree
    Jó kérdés. Mondjuk azért ennyi szöveget fordítani nem lehet egyszerű meló. De amíg megadják a lehetőséget, hogy megvegyem angolul addig nem érdekel mennyit csúszik a magyar változat.
  • wedge31
    Én azt nem értem miért csak most kezdték el a forditást ? és ugy általában miért csuszik minden magyar lokalizácio ?
  • MrAndree
    Ahogy a fallout 3at is lehetett. Ne szivassanak azzal, hogy plusz heteket kell várni arra, hogy nálunk is kapni lehessen.