18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Daell Drow
    nekem se legyen, itt a polcomom egy csomo bioware jatek es ezt sem akkarom ki hagyni a gyujtemenybol.
  • Szabi84
    ne is legyen benne pláne hogy meg akarom venni
  • grebber
    DRM nélkül!!
  • wedge31
    Mivel kész a játék addig kiadhatnának már egy demot...
  • Prince23
    Látnivalók
  • Fehercsoki
    Sziasztok!
    Ez az a játék amiben sárkánnyá lehet változni?Volt egy trailer aminek a végén sárkánnyá változott és elrepült ember.Ha nem ez az akkor melyik?
  • Prince23
    Képek
  • Prince23
    Korunk kiegészítése... manapság ez a divat, már mint elnevezésben...dlc
  • Rage47
    letölthető tartalom
  • Prince23
    3 új ingame vidi!
  • Szabi84
    mi az a DLC? ez valami steames dolog?
  • wedge31
    Egy kis info.
  • csgj
    Btw, ez talán az egyetlen game, amit idén nagyon várok...
  • csgj
    Ja, de bezzeg amikor (más játéknál) a konzolos verzió van kész előbb, akkor azt rögtön ki is adják -.- (és a pc-ésre kell várni)
  • wedge31
    Hihetetlen ,hogy egy pc-re kész játékra kell várnunk mert a konzol port még nincs kész
  • STREEX
    Gameplay movies:

http://www.gametrailers.com/player/47335.html

http://www.gametrailers.com/player/47333.html
  • grebber
    Ebben a videoban Szó van a Dragon Ageről is!
  • Bucser
    Monoton harcok?

Talán több mindent kellett volna megtaníttatni az embereiddel:)

Nem olyan rossz az:) csak idő kell neki (szerintem).
  • mindero
    Hát ha az az egyik legjobb akkor bazi nagy baj van. Én halálra untam magam: hihetetlenül monoton harcok, semmi taktikai lehetőség. Igaz csak ez elején tartok (nyomozás), lehet h később fölpörög.

Szóval remélem a közelébe se fog érni. Inkább NWN2, BG2-höz legyen hasonló.
  • Bucser
    Nem tudom mi a bajod a Drakesangal... Az elmúlt évek egyik legjobb RPG-je számomra...
  • csgj
    Nekem a videók alapján nagyon úgy tűnt, hogy NWN2-féle lesz :) (Btw, a Drakensang is nagyon jó...)
  • BEAST #138
    En nagyon remelem hogy messzire elkeruli a Drakensangot, maradjanak csak a jol bevalt bg2/nwn2 vonalnal.
  • Szabi84
    Végre, már itt ideje egy igazán ütős klasszikus szerepjátéknak a Baldur's Gate után. Harcrendszer milyen lesz? Biowareben úgysem lehet csalódni:D
  • Bucser
    HA lesz maga a játék olyan érdekes mint a Drakensang akkor tuti befutó nálam vételre... (szigorúan külföldről nem kívánok a retek magyar fordítás miatt szenvedni)
  • csgj
    Nem a BioWare legszebb játéka lesz, de nem is nagyon zavar :P Csak nemtom vajon mennyire lesz optimalizált ez az Eclipse Engine.
    (Btw, jöhetne máááá :D... Kár, hogy halasztották...)
  • grebber
    5 új kép
  • Fehercsoki
    Ez az a játék amibe át lehet alakulni sárkánnya?Ha nem akkor melyik az?
  • Prince23
    excliziv trailer
  • csgj
    Nyár vége, egy frászt...

(This item will be released on November 30, 2009.)
  • wedge31
    Tudtam hogy a bioware nem fog csalodást okozni ,hatalmas játék lesz.
  • Fasiszta
    Miért pedig annyira vártam.
  • grebber
    Megabüntetős harci trailerek!
  • grebber
    Késik a Dragon Age

Szőrmadár, 12:04 - PC - Játék: Akció-RPG

(HW Insider) A BioWare sajnálattal jelentette be, hogy nem lesznek készen időre a Dragon Age álomjátékkal. Márciusra kellett volna kijönni, de csak nyár vége felé lesznek kész. Úgy határoztak, tovább hibamentesítik és finomítják a lélegzetvisszafojtva várt RPG-t, hogy a vásárlók a megjelenéskor minél kevesebb bosszantó bugon botránkozzanak. A Baldur's Gate után ez a legnagyobb Bioware játék. Tekintve a Jade Empire Special Edition ámulatba ejtő szórakoztató értékét, újabb gyöngyszemre számítunk. Egyszerűen nem okozhatnak csalódást a rajongóknak! Dr. Ray Muzyka szerint felül fogják múlni várakozásainkat.

Chris Priestly macskapásztor szerint irdatlan mennyiségű munka fekszik a játékban, máris állati jól néz ki és szeretnének blokkbászter AAA-top besorolású terméket adni izgalomtól remegő kezeinkbe.

info: Hardwired
  • Tibbor
    Attól félek, hogy ezesetben még hosszú heteket kell rá várnunk, ui. még az angol nyelvű megjelenési dátumról is ellentmondó híreket olvastam.Egyes források szerint már februárban kijön, mások késő tavaszt mondanak, ehhez képest a magyar verzió csak hónapok múltán várható...Annakidején is eleget bosszankodtam, mikor a már emlegetett Witcher folytonos csúsztatásáról olvastam.
  • genory
    Így van! A Witcher nagyon állat volt magyarul. A Dungeon siege 2 magyarítása meg mindent visz!! Ha ez magyarul fog megjelenni az nagyon király lesz!!
  • Tibbor
    Én is ebben bízom, sőt mintha valahol már olvastam volna, hogy felirattal fog nálunk megjelenni.Egy ilyen volumenű RPG-nél már nem elég a felületes szövegértés, az ember csak akkor tudja teljesen beleélni magát a történetbe, ha teljes szépségében és részletességében megismeri a sztorit.Így utólag pl. én messze nem élveztem volna annyira a Mass Effect-et vagy a Witcher-t, ha nem gyári, szinkronos(illetve feliratos) változatban jutok hozzá.
  • Hyder
    tudom, de magas labda volt és nem szabadott kihagyni ;-)
  • Bucser
    Gratulálok csak 4 hónapot késtél el a hírrel:)

Amikor kérdeztem még semmilyen híradás nem volt a bioware mmo-ról.
  • Hyder
    de bizony, a Bioware csinál MMO-t :-)

SWTOR
  • genory
    Hello!

Mivel az Electronic Arts a kiadó szerintem így lehet, hogy lesz hozzá magyar felirat is!? De jó lenne…