18612
![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Én is, de higgyétek el lesz itt meglepetés, csak csigázzák a rajongókat ezekkel a trailerekkel, de csak annyit árulnak el amennyi a marketing miatt szükséges. Jó egy Bioware esetében még ez sem kéne, korábbi játékaik garancia a sikerre és arra, hogy vérprofi játékot kapunk... De ugye ott van az EA, szóval érthető a nagy hype. Ez esetben jogosan.:) -
Én pont az ellentetje vagyok mindig mindent megnézek elolvasok egy olyan játékról ami érdekel ,de nagyon igaz ez nem kötelezö. -
nem kötelező megnézni :) én láttam össz-vissz kb 5 videót. a különböző kasztok, népek bemutatóit is kerülöm. majd megtudom játékból a történetüket
így nem is tudom, mik lesznek a választható fajok, kasztok, népek (mind1 hogy hívjuk őket), sőt, még azt sem, hogy ki az ellenség
a pár napja kikerült CG trailert sem néztem meg, gondolom az a játék intrója. lemez kibont, telepítés elindít, közben a kapott anyag (kézikönyv, miegymás) olvasása, tanulmányozása, aztán telepítés végén hangerő felnyom és - remélhetőleg - katatónia :)
ennek valahogy így kéne kinéznie, nem úgy, hogy a játék 80%-át megnézi az ember a neten :\ -
Igazad van.:) -
Brood Mother trailer.
-
Blood Mother trailer
Lassan minden poént lelőnek a játékból. -
Jaja elég, megjelenéskor kapsz egy mail-t, eldöntheted, hogy kell-e. -

Ebbe nagyon igazad van ettöl függetlenül lesz mindkét játékban ez a armor ,persze nem teljesen ugyanugy néz ki majd mindkettöben. -
MrAndree #431 Ja gondoltam, csak azért érdekelt, hogy elég-e ennyit tennem, hogy kapjam az előrendelői bónuszt. -
rexsimus #430 576 nál előrendeled
CDG nél értesítést kapsz a megérkezéskor, és akkor rendelheted meg. Lényegében mind a kettő ugyan az, mert mindkettőnél ellenőrzik a rendelés valóságát küldés előtt. -
MrAndree #429 Az értesítés kérés számít előrendelésnek ugye? :) -
Most nézem, a CD Galaxis is adja a CE-hez előrendelés esetén a 200 oldalas magyar nyelvű strategy guide-t és az egyik DLC-t. -
Hatalmas ez a trailer.:) -
Remek. Remélem PCre ezek ingyenesek lesznek és nem akarnak lehúzni egyből megjelenés napján, ha már a konzolos verziók miatt kellett várnom fél évet, hogy játszhassak... -
ZÓÓÓcsi #425 A két játák k****ra nem ugyanaz. -
Kimi23 #424 Dragon Age: Origins - Két DLC áll készen a premier napjára -
http://www.youtube.com/watch?v=HjMiTRMjHtI
ütős -
Blood Dragon Armor Trailer.
Csak aki Collector Editiont vesz tudja használni ezt az armor itt és majd a ME2-ben.
-
Dns5000 #421 hmm ez a sárkány elég gyengusz volt -
Murmur #420 Koszi. Nezem+masztizok ra, amig lehet. :)) -
Tessék. Addig nézd, amíg le nem szedik :D -
Dns5000 #418 majd rájönnek, hogy nem :P -
Nos #417 Na most páran hírtelen lehet azt hitték, h te végigtoltad a Dragon Aget
-
Dns5000 #416 Nekem tetszett, szép graf.
Elég sok küldi.
Harc az elején nagyon nehéz volt, mert nem raktam pontot fegyveres képességekbe. Mágusnak csak később lehetett tanulni.
Olyan 40óra alatt nyomtam végig. -
Murmur #415 F.szom, egyiket se tudam megnezni. :D -
ezt is leszedték gg :D Na mind1 aki nem látta majd megnézi, ha hivatalosan megjelenik :) -
A lefizetés eidos szokás... -
HOLY MOTHER FUCKING CHRIST !!!???
Jézus fasza, ez mi állat már ?:D -
hm eznézhető. A másikat leszedték. -
"Ha ez nem egy fizetett írás, akkor ez lesz az év játéka. "
Nemhiszem hogy egy bioware terméknél erre kellene vetemedni :) -
Kigyűjtögettem a lényeget belőle, remélem nem baj, ha megosztom, hátha valaki nem akar fordítgatni:
-6 különböző kezdési lehetőség, tehát előtörténet, attól függően, hogy milyen karakterrel kezdünk bele. Ezek mindegyike eltart néhány órán át!
-őrült rohanásban 40 óra a játék fő történetszála, aki szeret elidőzni, annak 70. (remélem ez az elidőzés nem a mellékszálakat jelenti, mert akkor sajnos rövid, azokkal azért legyen 100 fölött!)
-az látszik, hogy a harcok összetettek és taktikusak, a győzelemhez ismerni és használni kell a csapattagok képességeit, különben ottmaradhatunk a leglightosabb csatákban is! A játékidő jókora részét képezik ezek a harcok, tehát tényleg nem valami hack'n'slash jellegű matek lesz.
-a mesterséges intelligencia is szépen végzi a dolgát: ugyan leállíthatjuk a harcot bármikor, erre mégsincs szükség, ugyanis bizonyos rutinokat simán rábízhatunk a gépre, persze ehhez meg kell adnunk, hogy mit is tegyen mondjuk az adott harcos, amíg mi a varázslók spelljeivel babrálunk... így a taktika sem veszik ki a harcokból, de nem kis kell a hajunkat tépnünk!
-az "ott vagyok" érzés erősíti, hogy Ferelden világa totálisan ki van dolgozva, mind a frakciók, mind a történelem tekintetében, így a questelgetés nem csupán xp-gyűjtés, lootolgatás, hanem előbb-utóbb személyes ügynek fogunk tekinteni minden apró lépést!
-a cikk írója elment nyaralni pár napra a kritika írása közben, mialatt végig azon törte a fejét, hogy milyen új taktikákat kellene alkalmazni, milyen módon pakolhatná a talentpontokat, stb. (ez igen jó jel!)
Nagyjából ennyi, illetve többször is hangsúlyozzák az oldalon, hogy a játék végre visszatér a Baldur's Gate által kitaposott gyökerekhez, amiben a Bioware annyira otthon van.
A grafika szép, de nem ez adja el a játékot, viszont gond nincs vele. A hangok kiemelkedően jók, az irányításnál néha nem úgy mozdul a kamera, ahogy kellene, de semmi komoly, ellenben az egész interface tökéleset. Az újrajátszhatósági tényező kimagasló, ami szintén fontos!
Ha ez nem egy fizetett írás, akkor ez lesz az év játéka. -
Sacred Ashes trailer -
megjött az első(?) review
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!9/10 -
Nos #406 van benne elég szerepjáték, vagy egysíkú? -
Dns5000 #405 risen jó bemelegítés volt erre a gamára, de még 1hónapot kell várni :( -
Most nézem, 576-ból érdemesebb előrendelni, egy 200 oldalas végigjátszás szerűséget adnak hozzá. És a játék házhozszállítással szintén 13.500-ból jön ki.
-
Kizárt, hogy nem lesz siker.
-
mindero #402 A video végén azért látszik hogy mekkora világot találtak ki a játéknak.
Nem semmi, asszem lesz Dragon Age X is. Feltéve ha siker lesz. -
Köszi szépen:) -
Living World