18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • balee4
    Én is, de higgyétek el lesz itt meglepetés, csak csigázzák a rajongókat ezekkel a trailerekkel, de csak annyit árulnak el amennyi a marketing miatt szükséges. Jó egy Bioware esetében még ez sem kéne, korábbi játékaik garancia a sikerre és arra, hogy vérprofi játékot kapunk... De ugye ott van az EA, szóval érthető a nagy hype. Ez esetben jogosan.:)
  • wedge31
    Én pont az ellentetje vagyok mindig mindent megnézek elolvasok egy olyan játékról ami érdekel ,de nagyon igaz ez nem kötelezö.
  • ProGabe #437
    nem kötelező megnézni :) én láttam össz-vissz kb 5 videót. a különböző kasztok, népek bemutatóit is kerülöm. majd megtudom játékból a történetüket

így nem is tudom, mik lesznek a választható fajok, kasztok, népek (mind1 hogy hívjuk őket), sőt, még azt sem, hogy ki az ellenség

a pár napja kikerült CG trailert sem néztem meg, gondolom az a játék intrója. lemez kibont, telepítés elindít, közben a kapott anyag (kézikönyv, miegymás) olvasása, tanulmányozása, aztán telepítés végén hangerő felnyom és - remélhetőleg - katatónia :)

ennek valahogy így kéne kinéznie, nem úgy, hogy a játék 80%-át megnézi az ember a neten :\
  • balee4
    Igazad van.:)
  • wedge31
    Brood Mother trailer.

• balee4
    Blood Mother trailer
    Lassan minden poént lelőnek a játékból.
  • balee4
    Jaja elég, megjelenéskor kapsz egy mail-t, eldöntheted, hogy kell-e.
  • wedge31

Ebbe nagyon igazad van ettöl függetlenül lesz mindkét játékban ez a armor ,persze nem teljesen ugyanugy néz ki majd mindkettöben.
  • MrAndree
    Ja gondoltam, csak azért érdekelt, hogy elég-e ennyit tennem, hogy kapjam az előrendelői bónuszt.
  • rexsimus
    576 nál előrendeled
    CDG nél értesítést kapsz a megérkezéskor, és akkor rendelheted meg. Lényegében mind a kettő ugyan az, mert mindkettőnél ellenőrzik a rendelés valóságát küldés előtt.
  • MrAndree
    Az értesítés kérés számít előrendelésnek ugye? :)
  • balee4
    Most nézem, a CD Galaxis is adja a CE-hez előrendelés esetén a 200 oldalas magyar nyelvű strategy guide-t és az egyik DLC-t.
  • balee4
    Hatalmas ez a trailer.:)
  • TDC Geronimo
    Remek. Remélem PCre ezek ingyenesek lesznek és nem akarnak lehúzni egyből megjelenés napján, ha már a konzolos verziók miatt kellett várnom fél évet, hogy játszhassak...
  • ZÓÓÓcsi
    A két játák k****ra nem ugyanaz.
  • Kimi23
    Dragon Age: Origins - Két DLC áll készen a premier napjára
  • GanXstaZoleeWrk
    http://www.youtube.com/watch?v=HjMiTRMjHtI

ütős
  • wedge31

Blood Dragon Armor Trailer.

Csak aki Collector Editiont vesz tudja használni ezt az armor itt és majd a ME2-ben.
  • Dns5000
    hmm ez a sárkány elég gyengusz volt
  • Murmur
    Koszi. Nezem+masztizok ra, amig lehet. :))
  • TDC Geronimo
    Tessék. Addig nézd, amíg le nem szedik :D
  • Dns5000
    majd rájönnek, hogy nem :P
  • Nos
    Na most páran hírtelen lehet azt hitték, h te végigtoltad a Dragon Aget
  • Dns5000
    Nekem tetszett, szép graf.
    Elég sok küldi.
    Harc az elején nagyon nehéz volt, mert nem raktam pontot fegyveres képességekbe. Mágusnak csak később lehetett tanulni.
    Olyan 40óra alatt nyomtam végig.
  • Murmur
    F.szom, egyiket se tudam megnezni. :D
  • TDC Geronimo
    ezt is leszedték gg :D Na mind1 aki nem látta majd megnézi, ha hivatalosan megjelenik :)
  • wedge31
    A lefizetés eidos szokás...
  • TVelvet
    HOLY MOTHER FUCKING CHRIST !!!???

Jézus fasza, ez mi állat már ?:D
  • TDC Geronimo
    hm eznézhető. A másikat leszedték.
  • TDC Geronimo
    "Ha ez nem egy fizetett írás, akkor ez lesz az év játéka. "

Nemhiszem hogy egy bioware terméknél erre kellene vetemedni :)
  • Riddick21
    Kigyűjtögettem a lényeget belőle, remélem nem baj, ha megosztom, hátha valaki nem akar fordítgatni:

-6 különböző kezdési lehetőség, tehát előtörténet, attól függően, hogy milyen karakterrel kezdünk bele. Ezek mindegyike eltart néhány órán át!

-őrült rohanásban 40 óra a játék fő történetszála, aki szeret elidőzni, annak 70. (remélem ez az elidőzés nem a mellékszálakat jelenti, mert akkor sajnos rövid, azokkal azért legyen 100 fölött!)

-az látszik, hogy a harcok összetettek és taktikusak, a győzelemhez ismerni és használni kell a csapattagok képességeit, különben ottmaradhatunk a leglightosabb csatákban is! A játékidő jókora részét képezik ezek a harcok, tehát tényleg nem valami hack'n'slash jellegű matek lesz.

-a mesterséges intelligencia is szépen végzi a dolgát: ugyan leállíthatjuk a harcot bármikor, erre mégsincs szükség, ugyanis bizonyos rutinokat simán rábízhatunk a gépre, persze ehhez meg kell adnunk, hogy mit is tegyen mondjuk az adott harcos, amíg mi a varázslók spelljeivel babrálunk... így a taktika sem veszik ki a harcokból, de nem kis kell a hajunkat tépnünk!

-az "ott vagyok" érzés erősíti, hogy Ferelden világa totálisan ki van dolgozva, mind a frakciók, mind a történelem tekintetében, így a questelgetés nem csupán xp-gyűjtés, lootolgatás, hanem előbb-utóbb személyes ügynek fogunk tekinteni minden apró lépést!

-a cikk írója elment nyaralni pár napra a kritika írása közben, mialatt végig azon törte a fejét, hogy milyen új taktikákat kellene alkalmazni, milyen módon pakolhatná a talentpontokat, stb. (ez igen jó jel!)

Nagyjából ennyi, illetve többször is hangsúlyozzák az oldalon, hogy a játék végre visszatér a Baldur's Gate által kitaposott gyökerekhez, amiben a Bioware annyira otthon van.

A grafika szép, de nem ez adja el a játékot, viszont gond nincs vele. A hangok kiemelkedően jók, az irányításnál néha nem úgy mozdul a kamera, ahogy kellene, de semmi komoly, ellenben az egész interface tökéleset. Az újrajátszhatósági tényező kimagasló, ami szintén fontos!

Ha ez nem egy fizetett írás, akkor ez lesz az év játéka.
  • TDC Geronimo
    Sacred Ashes trailer
  • Davidus
    megjött az első(?) review

• Nos
    van benne elég szerepjáték, vagy egysíkú?
  • Dns5000
    risen jó bemelegítés volt erre a gamára, de még 1hónapot kell várni :(
  • balee4
    Most nézem, 576-ból érdemesebb előrendelni, egy 200 oldalas végigjátszás szerűséget adnak hozzá. És a játék házhozszállítással szintén 13.500-ból jön ki.
  • balee4
    Kizárt, hogy nem lesz siker.
  • mindero
    A video végén azért látszik hogy mekkora világot találtak ki a játéknak.
    Nem semmi, asszem lesz Dragon Age X is. Feltéve ha siker lesz.
  • Fehercsoki
    Köszi szépen:)
  • ProGabe #400
    Living World