18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Nos
    akkora űr van bennem :)
    na jó, akkor még egy hónap
  • balee4
  • wedge31
    Az a Divine Divinity 2 ,szerintem nagyon jól sikerült egy rpg.
  • Fehercsoki
    Ez az a játék amiben át lehet alakulni sárkánnyá és repülni?(egy játék trailerének a végén láttam,de már nemtom melyik volt az és ez olyan sárkányosnak tűnik:P)
  • Kandurex
    Szar lehet most neked, totál rá voltál vetődve és jött a hideg víz :)
  • ProGabe #394
  • Nos
    BASSSZUS, ezt a naptár dolgot nagyon benéztem, tényleg, a megjelenés nov, nem oct
    még jó, hogy két napja várom, hogy mikor jön már ki
  • wedge31
    Ma okt 4 van a game meg nov 4 jön ki.
  • Nos
    hsaonló okos ötlet?
  • Nos
    vagy szombaton a világ összes gameboltja zárva, csak a kiadónál senki nem nézte a naptárt
  • Nos
    én is, de akkora a csend, lehet, hogy még egyet sem adtak el eddig :)
  • ProGabe #388
    nem nov 3 a megjelenési dátum? :S mert én arról tudok
  • Nos
    A realizálást nem úgy értem, hogy a világ legyen földibb :) Inkább arra utaltam, hogy a szabályok működése engem néha kimondottan idegesít. Nem szeretem a túl kötött kasztrendszert, mert így nagyon ugyanolyan karakterek alakulnak ki. Nem szeretem, hogy egy 20. szintű karakter életereje többszöröse egy 1. szintűnek. Az egyik kipurcan attól, hogy beleharap egy kutya, a másiknak meg három bárd áll ki a koponyájából, de még akkor is majdnem maxon van az életereje . . . tehát én az ilyen technikai szabályait nem kedvelem annyira. De ez ízlés dolga. Félreértés ne essék, nem rossz a rendszer és pc-n könnyen adaptálható, de nekem nem a szívem csücske.
  • wedge31
    Én is egy Sten , Morrigan alapból indulok ki de valszeg egy gyogyito is kell majd.
  • Kraptor
    Én EA store-ról veszem. Eddig két játékot vettem onnan és teljesen meg vagyok elégedve.
    Mass Effect-et azért mert angolul akartam játszani és akartam az összes pecset és ingyenes DLC-t, ugye ezek sajna kimaradtak a magyarosítottból.

Spore-t meg ott volt megvenni a legkönnyebb (az bármiyen nyelven elérhető)

Én anno a második kiadást szerettem a D&D-ből nekem az a rendszer jött be a legjobban. Van még a Das Schwarze Auga(Dark Eye) rendszer, ez egy német elég kellemes rendszer, eddig csak Drakensang-ot játszottam (annak is csak a demóját) ebben a rendszerben de nem rossz.
  • wedge31
    Realizálna ? mire gondolsz eleve egy fantasy szabályrendszeren mi legyen reális.A D&D oriási tábora magáért beszél persze nem hibátlan rendszer.

Az persze teljesen egyén függö hogy kinek melyik áll jobban kézre.

A változás mindig törvényszerü pl a Vampire: The Requiem szabályai mérföldeket vernek a masquarade átláthatatlan néhol ellentmondásos rendszerére.

Persze ellen példa is van a Cthulhu uj szabályrendszere nekem nem jött be.
  • Kandurex
    Meglátjuk, nálam tuti 3 lesz a max. karakterszám, esetleg húzós csaták előtt bevonok egy negyedik tagot is, de ennyi.
  • Nos
    és még most sem tolja senki, pedig okt. 4. van
    holnap meg lehet venni a cd galaxisban :)
    mé nincs ma nyitva?
  • Nos
    Régen sokat játszottam asztali szerepjátékokkal. Elég sokfélét ki is próbáltam. Szerintem messze nem a D&D rendszer a legjobb. De nagyon korán indult és így nagy tábor alakult ki körülötte. Sokféle szabálymódosítás kijött hozzá, de az alapelveken nem változtattak. Ha működik és játszák, akkor minek. Számomra speciel az egyik legkötöttebb és legirreálisabb rendszer volt a D&D, de ami asztalnál nem az igazi, az PC-n működik. Bár kiváncsi lennék, milyen lenne egy két kevésbé ismert rendszerre épült játék. Például a magyar M.A.G.U.S legújabb rendszere és világa is sokat realizálna, bár ott túl kreatívan van kidolgozva a varázsló mágia ahhoz, hogy pc-n egy az egyben át lehessen venni. Na de nyílván ebből sose lesz pc játék, kár.
  • wedge31
    Nem muszáj 4 fös partyba menned lehetsz 2-3 fös csapatal is.
    A hivatalos forumon olvastam hogy csak egyedül vagy esélytelen ha már van melleted valaki végigjátszható ,persze a 3-4 az ideális.

• Kandurex
    Én mondjuk egy kicsit tartok a sok karaktertől, mert még 1 - 2 élvezet tápolni, ruházni figyelni rá stb. de 4? Elveszlik a főhős karakter, hiába adnak 13. -án generálót, ha egyszer elveszíti az értékét, ha még ott van mellette másik 3.
  • wedge31
    Ha a NWN-re gondolsz az azért van mert a Dungeons & Dragons (D&D) szabályrendszert használja és ott igy müködik a dolog.

Szerintem annál jobb rpg rendszert még nem nagyon sikerült összekalapálni senkinek de igazad van igy korlátok nélkül tud harcolni egy mágus is és itt valszeg ez volt a cél.
  • Samurai84
    Nekem az jön be a legjobban hogy ahogy olvastam végre mana / újratöltődős rendszerű lesz a mágia. A többi RPGben is zavaró volt számomra hogy egy lvl 2 mage el tud sütni 3 spellt és utána a következő alvásig használhatatlan szegényke. Nyilván emiatt több fight lesz aminek örülök is, de ennek ellenére tudom hogy a Bioware nem fog hack and slasht csinálni.
  • csgj
    Ámen
  • Nos
    legyen már
  • balee4
    Na, ez nagy ötlet...:)
  • wedge31
    We are happy to announce that BioWare will be releasing the Character Creator from Dragon Age: Origins on the 13th of October. This will give you 3 weeks to play around and get your Player Character just right before launch of the game on November 3rd – 6th.

What we have managed to do is get the awesome BioWare dev dudes/dudettes to break off the Dragon Age: Origins Character Creator from the main game so you can download it as a separate application to your PC. Once you have downloaded and installed the Dragon Age: Origins Character Creator you will be able to “pre-create” characters for use in the PC version at launch.

The Dragon Age: Origins Character Creator will allow you to create numerous different characters before launch and experiment with the different classes, races, and create multiple faces for the 6 Origin stories and save them to your hard drive for safe keeping until the game is released.

As you may be aware we are extending the BioWare community with a new social community site for Dragon Age: Origins. The great news is when we launch the Dragon Age: Origins Character Creator we will also be launching an open beta of the new social community site. You will be able to log into the new Social community site with your existing BioWare forums account name and password, and update it to the new social site account. Characters created with the Dragon Age: Origins Character Creator can also be uploaded to your account from within the Character creator. Once logged in to the social site, one of the first things you will be able to do is use one of your uploaded characters as your social website avatar for your profile on the new social website forums (yes we got that in!!), exciting stuff! Stay tuned for more information on the social website from now through launch.
    Dragon Age: Origins Character Creator Details

• Download location – BioWare/Dragon Age: Origins website (A link will be made public when ready)

• File size - Maximum file size 320meg.

• Languages – Available in English, German, French, Polish, Russian. Also available in Czech, Hungarian, Italian and Spanish with English Voice Over.

• System specifications to run the Dragon Age: origins Character Creator – The Character creator runs on the same system specs as Dragon Age: Origins. Please check the FAQ here for more information: http://dragonage.bioware.com/game/faq

• The character creator is currently only available for PC users

Ez nagyon jól hangzik azért a Bioware mindig elöjön valami okoságal...
  • Kandurex
    Nem tudja valaki belinkelni azt a videót, amikor ég a csatatér, a mágus pedig jégviharszerűséggel eloltja? Thx,

(nagyon tetszik az a megoldás)
  • MrStokes
    Leven a jatekmenetrol vajmi keveset lattunk eddig, sztem nincs ok az aggodalomra.
  • mindero
    Reméljük marad még benne meglepetés.
  • balee4
    Hihetetlen durva lesz ez a game gyerekek.
  • Kimi23
    The city of Delerim trailer
  • balee4
    Akkor most már tutira megveszem a CE-t, ha nem sikerült jól a magyar felirat, váltok angolra.:)
  • Kimi23
    Azt hiszem, ezzel mindenki problémája megoldódott szerencsére.
  • MrAndree
    Új infó CD galaxison a Collector's Editionnél:
    "Az Electronic Arts-tól kapott tájékoztatás alapján a játék magyar felirattal illetve teljesen angolul is játszható lesz: a telepítésnél lehet majd kiválasztani, az angol illetve a magyar zászlóra kattintással, melyiket szeretné."
    Hát kérem szépen akkor ez el is dőlt. :)
  • MrAndree
    Ez igaz. Remélhetőleg most se lesz ez másképp.
  • balee4
    Igen, emiatt bízhatunk.
  • wedge31
    Miota vannak itthon EA játékok én nem emlékszem hogy egy-két napnál többet csuszott volna valamelyik a worldwide megjelenéshez képest
  • MrAndree
    Akkor megjelenéskor lehessen kapni legalább angolul ahogy a fallout 3at is lehetett. Probléma megoldva. :)
  • wedge31
    Hiába van kész a játék féléve ha a magyar forditoknak csak két honapja adták oda.