18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#359 Akkor meg főleg durva lenne, ha csúszna a megjelenés. -
mindero #358 Arról nem is beszélve h már rég kész a játék. Szóval bőven volt idő fordítani. -
#357 Ez igaz, rengeteg játékuk jön ki magyar felirattal és eddig mindig tartották a hivatalos megjelenést. De ilyen sok szövegmennyiséget tartalmazó játékot még nem hoztak ki magyarul. -
#356 Jól mondod csak az EA miatt 99% hogy nem merik csusztatni ,persze az a 1% a megjelenésig ottmarad. -
IgH #355 Én is,de sajnos ez hatalmas "trend" mostanában a forgalmazók körében,és ez különösen vonatkozik a felirattal megjelenő játékokra. Egy Dragon Age fordítása meg képzelem milyen munka lehet..
Vegyük pl. a Szellemirtók játékot,nyár eleji stuff,itthon október vége! a megjelenés időpontja. Aztán ugye csúszott 4-5 nappal - mondjuk az még viszonylag istenes - a Batman:AA is,az új Red Faction egyes (nagy) helyeken a mai napig nem jelent meg és sorolhatnám.. Egyedül talán az EA ténye,ami bizakodásra ad okot az ügyben,mert velük általában "nem szórakoznak". Persze,lehet,hogy csak én misztifikálom túl,de sajnos adtak rá elég okot. -
#354 Ott gyakran szerepelnek téves megjelenések. Remélem nem tolják, gyönyörű lenne...:( -
IgH #353 Az miért van,hogy az 576 honlapján majd' 3 héttel későbbre van feltüntetve,mint a CDG-n? Remélem tudják tartani a worldwide megjelenést,és nem tolják el a felirat miatt bő hónapokkal,pedig sajnos szerintem sanszos.. -
#352 Na én is előrendeltem inkább a CE-t, de bőven megéri az a +2k.:) -
#351 Én még marhán vacillálok, hogy melyiket vegyem, sztem az alap elég gagyi lesz, sima amaray tok, kézikönyv és kifújt, +2k-ért akkor már jobban megéri a CE, fémtok, szövettérkép stb. Remélem tényleg magyar lesz az is. -
#350 Ja ,összetett egy személyiség lesz gondolom sok keserüségel ,hogy a ribanc muterja eladta a varjaknak.
A trailer alapján durva egy céh lehet ez a Antivani varjak ,föleg a tagjaik kiképzésére gondolok.
-
#349 Ez nagyon komoly :) -
mindero #348 Végre egy érdekes karakter :) -
ZÓÓÓcsi #347 Már a videókat elnézve tetszik ez a játék! Bioware-ben nem fogunk csalódni :D -
Zevran assassin. -
#345 Más lesz ez nem vitás de a dark nekem bejövös. -
mindero #344 Hát én még kivárok. Imádtam a Baldour's Gate-et (főleg akkor esett le az állam mikor megszületett a gyerekem a szőke tündércsajtól :D), de egyenlőre engem nem győzött meg.
Nem látom benne a fantasy mesés hangulatot, a hősies, önfeláldozó küzdelmeket. Csupa vér minden, túl sötét az egész korszak. Kicsit a Cristopher Lambert féle Beouwulf hangulatához hasonlít.
De ettől még lehet jó persze. Majd kiderül az értékelésekből, meg a demóból. Nem akarok még egy Mass effekt féle csalódást. -
MrAndree #343 Remélem magyar feliratos és angol feliratos is. Mint Mass Effectnél. Nem szeretem ha elveszik a választás lehetőségét. -
#342 Detto. -
rexsimus #341 Én is :D -
Kimi23 #340 Na véglegesnek néz ki, hogy a gyűjtőiben magyar feliratos lemez lesz, minden egyéb (kézikönyv stb.) angol. Be is rendeltem. -
rexsimus #339 Úgy néz ki, hogy a gyűjtői kiadásban is lesz magyar nyelv! -
MrAndree #338 12590 ha neten rendeled. Az így jó is, nem sokkal drágább mintha külföldről rendelném, szóval elő is rendeltem. :) -
#337 Még annyi ,hogy 13 990 Ft lesz. -
Kimi23 #336 Egy e-mail esett be a postaládámba a CD Galaxistól. Részlet belőle:
"A gyűjtői kiadás korlátozott példányszámban fog érkezni.
Várhatóan teljesen angol nyelvű lesz,
azonban elképzelhető, hogy a játék magyar feliratos DVD lemeze fog belekerülni.
Ez legkésőbb a játék tényleges megérkezéséig ki fog derülni, ha lesz további információ, honlapunkon feltüntetjük."
-
#335 Ezek a jatek hivatalos oldalan is kint vannak, nyilvan onnan nyultak oket es tettek fel oket a YouTube-ra. -
#334 Writing an Epic trailer.
-
#333 hehehe..:) -
#332 YouTube. -
Fasiszta #331 Honnan szerzed ezeket a videókat? -
#330 Mivel a háttér történetek elfogytak... itt vanak a választható társak már meglévö videoi.
Alistair a legfiatalabb szürke örzö.
Morrigan lesz a játék Eyecandyje egyébként mágus ,Cluadia Black szinkronnal....
Wynne a gyogyitó.
Mabari War Dog ,az ember legjobb barátja....
Sten a rézbörü oriás tipikus tank / eddig nálam favor party tag /
Leliana bárd/tolvaj/kém/bérgyilkos sokoldalu kari szintén gerincre vágható.
-
mindero #329 Jaj, nehogy már itt még tovább csússzon
Így is kész van a PC legalább fél éve, remélem ez alatt sikerült lefordítani. -
#328 Worldwide ,de hogy nálunk mikor jön... -
#327 Már készül a folytatás! -
Fasiszta #326 Kösz az infót . -
#325 November 3-án! -
Fasiszta #324 Mikor fog megjelenni a játék? -
mindero #323 Igen de mágus az lehet elf is, meg ember is (ahogy kivettem).
A két törpe meg amúgy is ugyanabból a városból indul. Nekem kicsit sok. De aztán lehet h mindkettő érdekes lesz. -
#322 Két ember / Mage , Noble /
Két elf / City , Dalish /
Két törpe / Comoner , Noble /
Egyforma a leosztás ,de abban szerintem is igazad van hogy az elfeké a legjobb háttér story. -
mindero #321 Kicsit sok a törpe ebbe a játékba, és kevés az ember.
Szerintem én city elf leszek. Éljen a BOSSZÚ! -
csgj #320 Na igen, én tuti, hogy dalish elf leszek :)