18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Dwarf commoner eredet történet.
Ezzel teljes a lista ,nekem a dalish elf jön be a legjobban érdekes lesz felkutatni azt a relikviát. -
Bábjátékos #318 Nézegettem azt a térképet de nem nagy szám. -
#317 Nehéz kérdés ,szerintem a galaxisos pluszok is jók egyedül a fémdoboz meg a térkép miatt érdemes elgondolkozni rajta. -
Bábjátékos #316 Csak azt nem tudom,hogy érdemes-e megvenni? -
Bábjátékos #315 Lehet majd kapni magyar feliratos gyűjtői kiadást.
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36832 -
Dalish Elf eredet történet.
-
mindero #313 Szerintem ez már a Baldours Gate 1-ben is volt :) -
#312 Es igen, pont ezeket lehet beallitani nala, hogy ne tegye, vagy epp mikor teheti meg. -
#311 Én megszoktam tervezni a nagyobb csatákat ha hagyod hogy a party a saját feje után menjen akkor erösen az AI-re hagyatkozol.
Pl a fire mage csajnak ha nem adod meg mit csináljon lazán odavágja a tüzlabdákat ugy is hogy ha a fél partyt kinyirja. -
#310 Akkor nem allitottad be jol... amugy parancsokat annelkul is lehet adni hogy iranyitanad oket. Nagyon ritkan vettem at az iranyitast, csak olyankor amikor valami nagyobb ellenfellel kerultem szembe es fontos volt az elhelyezkedes. -
#309 Pont a NWN-nél tudnák mondani példát hogy ez se jó mindig ha hülye az AI
és össze-vissza csinálja a marhaságokat.
Nagyobb csatákban én mindig külön-külön megadom a partynak mit tegyen vagy ne tegyen. -
#308 Nem is akarom irányítani én sem, valahogy elveszlik a játék, ha túl sok karakterrel kell azonosulni, meg macerás is egy idő után a sok karakter egyedi irányítása, öltöztetése, karakter stat formázása...stb. stb.
szal...nekem elég a főhősöm is! -
#307 Ilyen behavior management es tarsai nwn2-ben is voltak mar. :) Sosem szerettem egesz csapatot iranyitani, leginkabb ezert is favorizaltam a bg/nwn sorozatot az iwd-vel szemben. Jobb ha sajat szemelyiseguk van a tarsaidnak, es miota bevezettek ezt a behavior cuccot azota csata kozben se nagyon kell iranyitani oket. -
#306 Nem emlékszem rá, hogy ilyen komplexen szerepelt volna bárhol is (legalább is a videón szereplő opciók száma elég soknak tűnik).
(az utolsó játék amit tőlük toltam az a KOTOR volt) -
#305 hiányzott? kb minden bioware játékban van -
#304 Akkor ez tetszeni fog. -
#303 ezeket le tudnátok írni röviden magyarul, felirat nélkül nem értem -
Murmur #302 Jah, nagyon meno. ;-) -
#301 Taktikai képernyő! POFÁM szakad,..! Ez mennyire hiányzott már! Végre meglehet adni, hogy mikor mit csináljanak a karakterek! Zseniális! -
#300 nagyon remélem tovább nem halasszák, mert már ígyis nehéz lesz kivárni -
Murmur #299 Tutorialok angol felirattal:
I.
II.
III. -
#298 Pont akartam javasolni de megelöztél de inkább ebböl.
Te kiveted a sárkányból a karaktereket vagy ez ilyen kép volt ? -
#297 Mit szólnátok ehhez bannerhez?
A régi itt van. Ha esetleg nem tetszik ez új. -
Deathstorm676 #296 A mage meg a törpe eredet története nem semmi. Bioware hozza a formáját. Ahogy látom a történetben nem fogunk csalódni. -
Mage eredet történet.
City Elf eredet történet.
Human Noble eredet történet.
Dwarf Noble eredet történet.
A Dalish Elf még nincs de szerintem nagyon jó háttere van mindegyik választható karinak
-
Kimi23 #294 A Spore-t illetően nincs tapasztalatom, a Dragon Age infót leírtam honnan szedtem. Speciel én örülnék ha a CE verzón is lenne itthon magyar felirat, tuti azt venném meg. -
Zóanagyvarázsló #293 A Spore-t is úgy hirdették, hogy a Galactic Editionben nem lesz magyar felirat, később mégis kiderült ennek az ellenkezője. Szerintem ez lesz a helyzet most is. -
#292 In-game cuccokat mit ad a 576 ?
Egyébként most olvastam hogy nem is lesz olyan rossz az angol szinkron a fögonosz hangja pl Tim Curry. -
Kimi23 #291 Én is a CD Galaxisban rendeltem meg, de érdekes hogy az 576 meg más cuccot ad a sima verzió mellé. Pagonyelf jegygyűrű a CD Galaxisnál, Vad Farkas talizmán az 576-nál. -
#290 Nekem elég lesz a CD Galaxisos in-game cuccok meg a gyürü / egy mindenek felett / amit hozzá adnak ha elörendeled... -
#289 így van -
Kimi23 #288 Időnként kapok 576 reklámanyagot, és legutóbbiban volt hogy a CE verzió kizárólag angol nyelvű verziót tartalmaz. -
#287 Koszi szepen, ezeket most jol elraktarozom vmi biztonsagos helyen! -
Zóanagyvarázsló #286 Ezt honnan veszed? EA játék lévén soknyelvű lesz mindenféle verzió. Éppen ezért nem félnék túlságosan emiatt a hazai kiadástól sem. Vagy volt már olyan EA játék, amely nem ezt a trendet erősítette? -
Zóanagyvarázsló #285 Pár hely, ahol érdemes lehet szétnézni: GAME, Gameplay, HMV, ebay.
Továbbá zavvi.co.uk, thehut.com, gamestation.co.uk, de ezekről én még nem vásároltam, csak róluk is sokat hallani. -
#284 @Bucser es Zóanagyvarázsló:
Ti konkretan mely kulfoldi helyekrol szoktatok beszerezni az uj jatekokat?
Hozzatok hasonloan ki nem allhatom a magyar ferditeseket es ha ez mellett meg olcsobban is beszerezheto, az csak hab a tortan.
-
Kimi23 #283 576-ban 12599Ft a gyűjtői kiadás, és az nem lesz magyarítva. -
#282 ez a másik. a collectors külföldről szállítással 12k körül fáj. -
Zóanagyvarázsló #281 Tudtommal az EA játékai többnyire minden nyelvet szoktak tartalmazni itthon is, és a külhoni kiadások is tudnak magyarul.
Én inkább az olcsóbb ár és a ferdítésmentes kézikönyv miatt rendelem majd külföldről. -
csgj #280 Annyira nem nagy baj, hogy nem lesz hangunk... Elvégre a legtöbb szerepjátéknál így megy ez.