18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
mindero #119 Amit én eddig láttam a játékból az nagy csalódás.
Pedig annyira vártam -
csgj #118 Nem lesz vmi szép játék, de legalább talán a gépigénye barátságos lesz :P -
#117 Pár kép
-
#116 Akkó kell szólni vkinek, h egészítse ki, vagy tisztázzon rajta egyet-smást, méretezze át, stb... -
#115 Egyetértek. -
#114 3-al mellette -
#113 Ez jobb lenne bannernak sztem!
-
#112 Játékmenet videók, zsíros! -
csgj #111 LOL... a Gamekapocs kicsit tévedett :P -
#110 Na vajon honnan? a cikk írójától. Az adatlapon MMORPG van, de
közben mindvégig offline-ról beszél... szal nem, értem minek kell mmorpg-t kiírniúk, aminek még multija sem lesz :S -
#109 Honnan veszed ezt a hülyeséget?
Bioware nem csinál MMO-t. -
#108 Ezt most nem értem... ez most MMORPG? -
#107 CIKK -
#106 Új gameplay. -
csgj #105 Németországban legalábbis tuti... -
#104 18 éven felüli lesz a játék. -
#103 bocs nem ide:) age megzavart:D -
#102 :DDDDDDDDDDDDD -
adammmmmmm #101 -
#100 Egy pár új kép meg egy hír a jővő márciusi megjelenésröl.
Valszeg lemaradtam valamiröl mert én nem tudok róla hogy bejelentetek volna valami megjelenési dátumot. -
#99 Trailer ingame -
Larvin #98 Elég szeleburdinak tűnt a csaj, de nem rúgnám ki az ágyamból... -
#97 Brutál ahogy kivégezte a monsztát fröcsög a vér a csaj meg elkezdett sápitozni mire megjött a megnyugtató válasz ,nyugi ez csak ketchup -
#96 az a jó. multizni van 1001 más játék. végre lesz jó single rpg -
#95 only single -
#94 ? -
#93 amellett, hogy rossz hír, egy óriási baki a fejlesztők részéről... -
#92 Remelem tenyleg sikerul BG szintu sztorit alkotniuk ^^ ... ha nagy pw multit nem is terveznek, egy coop resznek orulnek. -
Larvin #91 jó hír: jól néz ki a cucc
rossz hír: single player -
#90 (: -
adammmmmmm #89 Mágia kombók? Meg egy külön rész a játék elején ahol ahol előrehaladva kialakul a karakter jelleme? Az elsőhöz foghatót még életemben nem láttam a másodikhoz foghatórol még nem hallotam. Ez aztán az érdekes játék. Baromi jó játék lesz ez. Mikorra is várható? -
#88 " Két - látványos, de semmitmondó - videó után végre kézzelfogható tények is érkeztek a Dragon Age-ről.
Bár az igazán szaftos részleteket még az E3-ra tartogatják, a BioWare azért elárult pár általánosságot, hogy csillapítsa a rajongók étvágyát. Ray Muzyka elmondása szerint nagyon élvezik, hogy visszatérhetnek a tradicionális fantasy gyökerekhez, és egy komoly és sötét történetet fognak elénk tárni, mely kíméletlen meglepetéseket tartogat számunkra. Az E3-on zárt ajtók mögött fogják demonstrálni a játék kiemelkedő részeit, köztük az epikus, csapat alapú harcokat (ezek igen széles skálán fognak mozogni, és akár hatalmas seregekkel is összecsaphatunk majd), a mágiarendszert (kombókat is bevethetünk: több varázslat együttes használatával azok kölcsönhatásba lépnek egymással), a kedvünk szerint alakítható történetet (bár ezt nem tudom, hogy miért emelik ki, eddig is ilyeneket írtak) és az Origin Stories részt (ez lényegében egy előszó a játékhoz, melyet végigjátszva meghatározzuk karakterünk jellemét és hozzáállását a világhoz, valamint a világ véleményét róla). " -GS
-
#87 Új képek -
Larvin #86 Köszi!
Hát ebből sem tudtunk meg sokat -
#85 Befutott a 2.Trailer -
Zóanagyvarázsló #84 A film más kérdés, hiszen ott az adott mű megfilmesítéshez kell a licensz, ellenben az EA minden játékszoftverekhez kapcsolódó jogot birtokol. Persze lehet, hogy a szerződés értelmében azért beleszólhatnak, ez valóban attól függ. Lucas nagyon más eset, hiszen az univerzumhoz fűződő jogaitól nem válik meg, csak megengedi (és szorgalmazza), hogy könyvek születhessenek a világhoz kapcsolódóan, a játékok jogaival pedig ugye a LucasArts rendelkezik. (A Force Unleashedet elnézve akár az EA-nek is lepasszolhatták...)
A képek között én láttam régről is LotR beütésüeket, igaz, nem karater vagy páncél szinten. Azt viszont továbbra is nehéz elképzelnem, hogy az EA-nek nem feletek meg a BioWare ötletei, ezért sürgetések közepette dizájncserét indítványozott. Ha van nyúlás, azt inkább a BioWare követte el, és valljuk be, az egész tömegharcokat megjelenítő koncepció, a fajok, már régóta "megbelyégezhetőek" a LotR-os jelzővel.
Mindenesetre nekem mindegy, a telejs igazságot nyilván nem tudhatjuk, de manapság már tényleg mindenben a "lopást" látjuk meg, gyakran joggal, máskor pedig csak megszokásból. Egyelőre valóban kár 25 másodperc miatt tovább vitázgatni emiatt. -
Larvin #83 Volt az is ;-)
Akkor majd egy másik alkalommal -
#82 Dalakora? :)
Az MMO-s problémáimat nem fejtem ki, mert itt off. -
Larvin #81 Nyugodtan fejtsd ki. Ez egy fórum, mi pedig beszélgetünk. Esetleg, ha valakinek csípi a szemét szóljon, és leállunk vele. -
Larvin #80 Mondok egy esetet példának: A napokban feltettem újra NWN-t. Felmentem játsznai újra egy magyar pw-re. Annak idején sopkat játszottam.
Az egyik társam akinek eszébe jutott, hogy játszunk NWN-t (még nem nagyon játszott azelött) megkérdezett tőlem valamit. Mire én válaszoltam.
Erre a szerver nem igazán népes közönségéből (úgy értem megcsappant)valaki kedélyesen figyelmeztetett, hogy tegyem // után az off-ot.
Előszöris nem off, hiszen a témához kapcsolódó volt a megjegyzésem, de ettől még eltekintettem volna. Ha OOC-t írt volna (out of character) akkor is csípte volna a szemem, mert ki ő, hogy megmondja nekem mit csináljak. A // egy programozási jel. Szerintem nem tartozik semmilyen d&d szabványba, de ha mégis, az NWN kézikönyvben nem olvasni ilyesmiről. Szerintem valaki kitalálta ezt, aztán mások ellesték tőle, de javítsatok ki, ha ennek más a története, ezesetben bocsánatot kérek. Lényeg, hogy az NWN-hez nem mellékeltek ilyen idióta szabályokat. Nekem ne mondja meg senki, hogy milyen jeleket használjak egy internetes játék közben. És ez csak egy idióta szabály a sok közül.
Egy másik: Annak idején az NWN szerverei rendkívül terheltek voltak. Sokan nem is tudtak játszani, mert a szervereke telítettek voltak és a játékosoknak várniuk kellett egy időszeletre amikor befértek. Ekkoriban nagy problémát okozott a lag. Kitaláltak tehát olyan szabályokat, hogy ne szemetelj, a leölt szörnyekből vedd ki a lootot stb.
Namármost a technika jelen állása szerint ez a gond már a múlté, ráadásul a szerverek üresen panganak, de a szerverek szabályai közt még mindíg ott szerepelnek ezek a szabályok.
Arra már nem is térek ki, hogy annak idején együtt követtük el játékosként a mostani DM-ekkel azokat a nagy vétkeket amikért most verik nagy bőszen (vagyis a közelmúltban még verték, mert voltak játékosok) a mellüket.
Nah ez a véleményme a pw-kről, és jól mutatja előbbi két kiragadott példám, mennyire nevetséges dolgokkal lehet más játékát elrontani.
Csak egy példa, a "grafikus chatszobák"-on, ha valakinek meg mered említeni, hoyg tegye // után az ooc-t elküldenek a búsba, és lehet ezt nem szeretni, de így igazságos. Mert mindenki úgy játszon már ahogyan kedve tartja. Keretek között, de lehetőleg liberálisan felfogva a dolgot.