Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    #191
    Itt a hat különbözö hátér amit lehet választani a játék kezdetekor ,én ember oldalról még eltudnák képzelni egyet-kettöt...

    Dalish Elf
    Az utolsó "igazi elfek" közé tartozol; klánoddal együtt vándorolsz a nagyvilágban... míg bele nem botlasz néped múltjának egy különös relikviájába, mely elszakít mindattól, amit eddig a magadénak ismertél.

    City Elf
    Az emberfaj zsarnoki uralma alatt élsz, mióta az eszedet tudod - de mikor egy helyi hatalmasság a szokásjogra hivatkozva magának követeli jövendőbelidet és tönkreteszi menyegzőtöket, szabad folyást engedsz a benned forrongó indulatoknak, és a bosszú ösvényére lépsz.

    Dwarf Commoner
    Kaszton kívüliként nőttél fel egy olyan világban, ahol a származás mindennél előbbre való. Egy helyi bűnszövetkezet fejét szolgálod, mindenki átnéz rajtad? mígnem egy véletlen folytán a figyelem középpontjába kerülsz. Itt az alkalom, hogy bebizonyítsd: egy törpét nem a pedigréje, hanem a tettei alapján kell megítélni.

    Dwarf Noble
    A törpe uralkodó gyermekeként büszkén fogadod életed első parancsnoki megbízatását... de hamar rádöbbensz, hogy az igazi veszedelem nem a földmélyi harcmezőn, hanem a nemesi intrikák labirintusában les rád.

    Mage
    Olyan adottsággal születtél, melyet a többség veszedelmes átoknak tekint. A világtól elszigetelten élsz a mágusok Körének tornyában, mióta az eszedet tudod; nevelésedről a hozzád hasonlók, felügyeletedről a rettegett templáriusok gondoskodnak. Már csak a végső próba van hátra - ha kiállod, erős vagy, ha nem, halál vár rád.

    Human Noble
    Tehetős és hatalmas vagy, famíliádat rangban csak a királyé múlja felül - diplomáciai és harci képességeid azonban kemény próbára tétetnek, midőn atyád kastélyát egy áruló az ellenség kezére játssza. Csak magadra számíthatsz: a család katonái - bátyáddal az élen - hadba vonultak