18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Tehát találtál egy totál érdektelen részletet és most azon lovagolsz. Vicces... :)
  • readswift
    nem , majd elmondják hogy érdemes -e egyáltalán az idő rászánni. Persze nem a WOW brigádot kell kérdenzi
  • robotnyk
    és ha lecseng a hype, megváltozik a harcrendszer?
    a párbeszédek biztos marha jól mutatnának a promo videókban, nem is értem, miért nem azzal bombázzák a youtubeot... :D
  • readswift
    bővebb kritika: láthattunk a harcos kardpengéjén lángvarázslatot... Meggyulladt tőle valami? Gyulladt a francokat :D Persze ahol minden peon nehézpáncélban rohangál (ezt már a trailerben is kiröhögtem ), azt maximum kefröcskölni lehet és meggyújtani . Valamiért nem bizom benne hogy a lángkard varázslat level2. erről szólna :D

-sikerült alulmúlni a fallout3-at abban legalább égtek a mutánsok és panaszkodtak is
  • b-type
    fenét, ez melléduma :)
    Aki szereti ezt a stílust (színvonalas szerepjáték) az akkor sem fog felállni mellőle és agyatlan hentelést játszani mert kevés az ideje.

Amennyiben meg ellenvélemény van, hát legyen...elhiszem hogy minden ember különleges, én nem olvasok sz@r könyveket mert kevés időm van és azon nem kell gondolkozni...ha valki igen hát tegye.
  • Cat 02 #874
    Olyasmi lesz mint a kotor. Az gyepálás volt :?
  • readswift
    hogyha ez neked fikázás, akkor te meg fenboj vagy (az vagy )
  • readswift
    más is azt részletezte hogy nem kéne "felkarból" megnyerni a játékot ha nem muszáj. Egyelőre igenis "gyepálás" központúnak tűnik , és én meg sem fogom nézni amig az első hype hullámok el nem csillapodnak.
  • Riddick21
    Ez a te problémád.
  • readswift
    én továbbra is csak gyepálást látok.
  • Kandurex
    nem is tudom :)...mondjuk a harcrendszerre az jobban tetszik, mint az Origins -é... nekem eleve bejön a körökre osztott játékmenet.
  • Solid Snake
    Na majd a fejlesztő bácsik felbuzdulnak a sikerén és bejelentik hogy tulképp ez a full game A többi muvi és karaktergeneráló csak beetetés volt.
  • csgj
    Tényleg jól el lehet szórakozni vele, böngészős mivoltához képest egész komplex. Meghozza a hangulatot az Origins-hez. :)
  • Davidus
    a flash játékban lehet találni cuccokat amiket át lehet majd vinni a nagy játékba:P
  • Kandurex
    Eszem faszom megáll ezen a kis flash játékot,...többét ér, mint az utóbbi évben megjelent "A" címek.
  • TDC Geronimo
    videóinterjú új gameplay jelenetekkel. Igaz lengyelül van :D

Többi már angol:

dragon gameplay

shut up tree gameplay

deathbed gameplay

Ez meg egy gamespotos. 7:04-17:10ig van róla szó.

Jó szemezgetést :)
  • Riddick21
    Akiknek a grafikával van problémájuk...

azoknak itt van néhány HD gameplay videó.
    Kíváncsi leszek, hogy utána is fikázzák-e...

Illetve már játszható a Dragon Age Journeys c. flash játék és bizony zseniális!
  • Kandurex
    ..én se, néztem valami kezdő videót, amikor a hídon mennek át és alattuk hömpölyög a támadó ork sereg, és zeng az ég, zuhog az eső, lobognak a zászlók,..az nagyon hangulatos és szép!
  • TDC Geronimo
    Én komolyan nem értem azokat akiknek a graffal van bajuk. Főleg, ha valóban 60fps körül fut gyengébb gépeken is ilyen minőségben...Grafikája szerintem gyönyörű, animációk bámulatosan szépek. Ez a PCgurus cikk meg...nem csodálkoznék azon se, ha nem játszott volna egy BG résszel se a cikkíró. Én már majd megveszek, hogy csengessen a postás november elején. Röpke 2-3 éve várok erre és végre úgy néz ki 2 héten belül meg is kapjuk :)
  • Cat 02 #860
    Én jót röhögök néha ^^ Bár nagyrészt beletekertem csak.
  • [HUN]Crassus
    két idióta faxkalap........ezek minek játszanak?
  • wedge31

Tipikus tank kari lesz a szokásos törpe dumával.
  • Davidus
    giantbomb quicklook 2 X360 verzió

Oghren
  • yesname #856
    Mégis, egy eszembe jutott: Fallout 3 :) és a most megjelent Borderlands is talán.
  • yesname #855
    Na azért én ilyent nem tudok.
  • Szega87
    a mai FPS-ek jó része is tartalmazza ezeket:

Ha egy adott játékban belebújhatsz egy másik személy bőrébe és választhatsz, hogy miként befolyásolod az NPC, más játékos, a környezet stb. sorsát
  • yesname #853
    Emberek, holt egyszerű. RPG = Role Playing Game (szerepjáték).
    Ha egy adott játékban belebújhatsz egy másik személy bőrébe és választhatsz, hogy miként befolyásolod az NPC, más játékos, a környezet stb. sorsát, ill. hogy jó vagy rossz stb. oldalra állsz akkor az RPG.
    Teljesen mindegy, hogy mennyi statot állítgathatsz és mennyi kaszt van stb. Ennyire egyszerű. Benne van a nevében, hogy mi az RPG.
  • Davidus
    az szimulátor. ember szimulátor
  • SZEG007
    A Call of Duty is RPG nem? Végsösoron belebujsz egy katona szerepébe szoval akkor már ez is nevezhetö RPG-nek:D
  • Szega87
    vitatkozzatok ki a nagyobb copter
  • TDantes
    Én csak annyit mondok, hogy az összes RPG-ről amivel eddig játszottam, kiderült hogy nem is az..legalábbis mindig volt pár ,,okos" aki ilyeneket mondott...szóval szerintem olyan nem is létezik hogy RPG, maradjunk ennyiben, és így mindenki elégedett lehet.
  • readswift
    mass effectet a fallout3hoz kell hasonlitani. Amennyire szar a f3 harcrendszere, a ME -é annyira jó. Ráadásul ha a ME2 behozza a végtagsérüléseket akkor mi lesz itt . A f3 meg egy vérgagyi. Legalább a közelharcot erőltették volna ha a többi nem megy (pl meglepetés erejére , rajtaütésre épités).
  • wedge31
    Szerintem arra kapta fel itt mindenki a fejét hogy kevered az rpg müfajokat és ez nem szubjektiv dolog.

A hardcore vagy oldschool crpg szigoruan körökre osztott harcrendszerü / Fallout 1-2 ,Planetscape , BG 1-2 , KotOR . NWn ,stb /

Az akció RPG meg real time / TES sorozat , ME ,Fable , Witcher , stb /

A hack and slash meg egy megint egy másik müfaj / Diablo 1-2 , Sacred 1-2 ,Divin Divinity ,stb /

Az MMORPG meg szintén más ,ezeket kevered te össze rpg gyüjtö néven ami valahol igaz is de mégis oriási különbség van egyes müfajok között.
  • bélanéni #846
    Talán ott követtem el a baklövést, most már rájöttem, mert vissuzaolvastam, hogy "RPG a kedvenc műfajhom". Helyesbítek és remélem így senkinek se fog fájni: "RPG-szerű játékokat szeretem a legjobban". Így talán már nem gázolok senki lelkivilágába.
  • ZÓÓÓcsi
    Ezzel értek teljesen egyet.
    Én sem kategória alapján választok (RPG, FPS stb), hanem egyszerűen kipróbálom és ez alapján eldöntöm hogy akarom-e folytatni, vagy sem...
    Itt most bejöhet sok paraméter (grafika, történet, hangulat), ami alapján döntök, de kizárt hogy műfaj számottevően közbejátszon.
  • MrAndree
    Na ez meg a másik, nem mindenkinek van arra ideje/türelme, hogy 100 órán üljön egyetlen játék felett, attól még az az illető sem igénytelenebb mint mi.
  • MrAndree
    Igényesebb? Milyen értelemben? Én rohadt jól el tudok lenni egy agyatlan mészárolós játékkal is, de ugyanúgy imádok 20 perces, jól megírt párbeszédeket olvasni egy HC RPG-ben. És semmivel sem tartom magam "igényesebbnek" mint azok akiket ez hidegen hagy.
  • bélanéni #842
    De úgy is fel lehet fogni, hogy aki nem akar könyveket olvasgatni játékon belül annak nincs annyi ideje erre a szórakozásra. Az igényesség nem itt kezdődik. Valakinek ez "ponyva" kategória.
  • mike01010101
    Nekem is nagyon fontos egy jatekban a jo sztori es a jo hosszu tobbagu parbeszed rendszer, mar joideje olyan jatekkal ahol csak harc van nem jatszok. Igenylem hogy bemehessek egy varosba, kereskedhessek, beszelgethessek, stb. (MMORPG-t nem jatszom) Akarmilyen szep egy lovolde jatek (gears of war, kane es lynch vagy barmi) nem kot le.
  • b-type
    ?
    fajelmélet?..ezen meglepődtem, hát ha csak oda nem erőlteted akkor nem.
    Az összetettebb rpg-k igényesebb játékost feltételeznek, az akinek nincs igénye arra hogy könyveket olvasson a játékon belül akár, illetve több oldalas beszélgetésen belül kibogozzon történeti szálakat, az nem fogja megtenni....az megy és többedmagával pörgösebb akcióban tölti a szabadidejét.
    Ez ilyen egyszerű.