18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    CDG felhivtam a mult héten mert ha hiszed ha nem én is olvasom a hivatalos oldalt és azt mondták hogy nem véletlenül van az oldalon 3-4 írva...
  • Davidus
    steam
  • TDC Geronimo
    Hát a játék oldalán a FAQba ez van:

When will Dragon Age be released?

Dragon Age: Origins will be released on November 3rd 2009 in North America and November 6th 2009 in Europe on the Xbox 360 and PC. The Playstation 3 version will follow later in November.

• Davidus
    november 6
  • wedge31
    November 3-4 világszerte és amig nincs változás mi is ebbe tartozunk.
  • Davidus
    nálunk november 6 a dátum szóval 13 nap
  • Solid Snake
    Hibás, me sok mégazatíznapocska
  • MrAndree
    Nem, utána azon elégedetlenkedtek, hogy nem oda lő ahova céloz, meg hogy milyen már, hogy fejbelövi a célt és nem hal meg azonnal. Hát azért barátom, mert ez nem a CoD...
  • ricsa008
    nálam okés
    és teccik amit mutat :D
  • Kandurex
    Szóljon aki nem látja a visszaszámláló scriptet. Vagy hibásan jelenik meg. Köszi.
  • Pretorian
    Most próbálom a flash-játékot, igényes, fasza munka! Kedvcsinálónak tényleg nagyon jó, el leszek vele pár napot szerintem.
  • Pretorian
    Ha véletlenül igaza lenne, (amit a review-k alapján gyakorlatilag lehetetlennek tartok) én leszek az első, aki bocsánatot kér. De ha már Fallout és 3, biztosan sokan emlékeztek rá, hogy abban a topikban is sokan akarták megmondani a tutit 2 gameplay videó alapján, meg is kapta szépen előre a "kommon fps" -jelzőt, aztán amikor megjelent, akkor valamilyen furcsa módon hirtelen nagyon-nagyon kevesen lettek az elégedetlenkedő mitymulmákok.
  • Davidus
  • GodBadka
    Amugy, csak az elmelet kedveert. Menj ki az erdobe egy baltaval. Keress egy eleteros fat, kicsit olajozd meg a balta pengejet es gyujtsd meg, mejd kezd el csepelni a fat. Szerintem meg fogsz lepodni mennyire nem fog meggyulladni.
  • readswift
    te meg miértnem nézel inkább pankrációt a tévében? Az se sokkal rosszabb mint ez, hasonló ingerküszöb kell hozzá

Jó, léptem.
  • Bucser
    Miért nem mész akkor máshova trollkodni ha nem tetszik amit eddig láttál?
  • Pretorian
    Persze hogy nem sikerült, mert nagy igyekezetedben elfelejtetted, hogy miről is szól a szerepjáték. A tápolás meg a lootolás az pont annyi volt, amennyire a kampány/modul sztorija megkövetelte, egyébként vagy 30, egészen komplex, és a feedback alapján jól fogadott kalandmodult irtam eddig, melyeket több szerepjátékos klubban is sok embernek adtam elő DM-ként, versenyeken is. De legyen igazad, tényleg nem ég az a kurva faember.
  • Solid Snake

• readswift
    őszintén megmondom, aki itt erőlködik az te vagy :) . Én igyekeztem volna egy példán keresztül bemutatni miért látom kifogásolhatónak a játékot. Nem sikerült. Rád se sok ragadt a sok papirból mindenesetre, a tápolás meg a lootolás biftof megvót , akárcsak a sárkányköröm reszelés
  • Pretorian
    Jah tényleg, a nagy világégés, 2077-ben...:D
    Egyébként ha nem lenne égés a Fallout-ban, szerintem én sem játszanék vele, nekem különösen fontos az, hogy lássam, ahogyan ég valaki.
    Abban is biztos vagyok, hogy ha nem égne senki a Falloutban, az legalább harmincez...háromszázezer köbméterrel kevesebb eladott játékot jelentett volna a Kocsordi Tanács részir...lol, én flamer-t kb. egyszer használtam a játékban az égő hordókon, alkalmanként felrobbanó atomtámadás ellen nem védő ojjektumokon és járműveken kivül nem is nagyon figyeltem fel tűzre a játékban, mégis teljes volt az élményem.
  • Pretorian
    Heheh, milyen igaz, de most mondd meg őszintén, nem mókás, ahogy kezüket-lábukat törve próbálják bizonygatni és teljesen szujjjjektiv "érvekkel" megtámogatni a saját hülyeségüket?
    Erről mindig az RPG/nem RPG viták jutnak az eszembe, főleg a Fallout kapcsán, amikor a tejfölösszájú 16 éves kis krampuszok nyomták az okosságukat, hogy a Fallout igy meg a Fallout ugy, meg ez RPG, az meg nem. Több, mint 10 éves papir alapú szerepjátékokkal eltöltött múlttal mindig jókat mosolyogtam rajtuk.
  • Kindred Blades
    Ugyanmá', direkt mulattat. Ezek az indokok nem állnak stabil lábakon, még csak nem is ízlés kérdése, magyarán szándékos tréfa. Vagyis pozitív irónia.

Mindenesetre szeretnék betársulni Pretorian mellé
    2. Csipkebokor vessző! :)
  • Pretorian
    Most mondd már meg, hogy te mit mutatnál meg egy trailerben, vagy egy gameplay videóban egy RPG-ből? Azt, hogy hogyan használod a képzettségeidet/képességeidet, vagy azt, hogy milyen a harc? Szerintem mindenkit a harcrendszer érdekel elsősorban, ha gameplay videóról van szó.
    A többit elég leirni feature-ben, oszt jó, majd úgyis kitapasztalja mindenki. Ha meg modder szemmel nézed a játékot, akkor

1. Nincs szemed.
    2. Csipkebokor vessző.
    3. Kamuzol.
    4. Nyilván lesz toolkit a játékhoz, és ha tényleg modder lennél, nagyon jól tudnád, hogy bármit "ki lehet hozni belőle".
  • wedge31
    Engem kezd meggyözni az égés egyes esetekben leégés nagyon fontos szempont a F3-mat ez tette egyáltalán fogyaszthatová...

• MrAndree
    Én meg játékos szemmel nézem, és tudod nem az a legfontosabb egy játékban, hogy "meggyújtsák a faembert". Ez bizony kukacoskodás, akárhogy is nézed.
  • TDC Geronimo
    Minden topiknak megvan a maga bohóca. Eddig ez innen hiányzott
  • readswift
    tudod , én modder szemmel nézem a játékot hogy mit lehetne kihozni belőle. Ebből nem sokat :D Te kukacoskodsz velem és a kukacos haverodat hozod fel példának . Haggyál már.
  • MrAndree
    Van egy haverom, az is ugyanilyen, veszi a létező legapróbb és legkevésbé fontos részletet, hogy beleköthessen és az alapján ráfogja valamire, hogy ez szar. Csak ő poénból csinálja, szegény readswift meg úgy nézem komolyan ilyen. Szomorú, de ez van. Olvasni vicces. :)
  • readswift
    1. a grafika max akkor lenne pro hogyha a tomb raider 1 az etalon :D de akkor nagyon.
    2. az a baj hogy ha meggyulladna még azt sem venné észre. Egy az , hogy verik lefelé a hp-ját még azt sem veszi észre. Demég azt sem venné észre ha egy pávián "esne neki hátulról".
  • Szabi84
    ti játszottatok már vele hogy ennyire profin értékeltek?-.-
  • ProGabe #889
    ezt én nem értem. ez nem szimuláció, ez játék. pár hete is valami hasonlón akadtál fenn. egyértelmű, hogy már régen eldöntötted magadban, hogy ez a játék szar lesz. most magadat győzködöd az ellenkezőjéről, vagy minket akarsz lebeszélni róla? :S

nem mellesleg a varázslatok - tudtommal - hatnak egymásra. tehát ha valaki castol egy mittomén firewallt, akkor azt el lehet oltani egy blizzard-dal
  • Solid Snake
    Lolmá
  • Kandurex
    Ez alapján:

Értékelés, Dragon Age: Origins

Pro:
    Hangulat
    Játékmenet
    Grafika
    Irányítás
    Újra játszhatóság

Kontra:
    még a faembert sem gyújtották meg
    WOW-os szemmel biftof jó

bővebb kritika:
    láthattunk a harcos kardpengéjén lángvarázslatot... Meggyulladt tőle valami? Gyulladt a francokat

Értékelés:

30%

Konklúzió: piromán egyének kerüljék.
  • TDC Geronimo
    :DD
  • b-type
    sz@r a fenét...:D
    Jó lesz ez, jó érzés nézni.

Egyébként meg ugye Wulfgar és Drizzt ketten megölték a jégsárkányt, és onnan lett Drizzt egyik legendás szablyája.
    Na az jégsebzéssel bírt (azzal tudta száműzni Errtu-t), mégsem deresedett a penge hüvelye, egyszerű bűvölt fegyver ami a 'tűz' lényeit sebzi.
  • readswift
    WOW-os szemmel biftof jó
  • Kandurex
    Szóval szar lesz,
  • readswift
    még a faembert sem gyújtották meg, hanem jéggé változtatták, ha g*ci akarnék lenni aztmondanám hogy "vicc az egész" .
  • readswift
    bezony, fallout3-ban "kiüthetted" a fegyvert a kézből - itt nemfogod

Én F3-ban sem zöld gennyet lövöldöztem hanem kilövöldöztem a puskát és csapattárs levagdosta őket ...

hát bezony ez nekem tök érdekes részlet , annyira érdekes hogy deal breaker.
  • Kindred Blades
    Alulmúlni a fallout 3-at? Ez azért durva.
    A helyedben egy lvl3 flame shield-et castolnék magamra. :P

Mit is akartam? Ja, megvan.
    A Journeys-t elindították, ha valaki el akar vele szórakozni, a weblap címe (furmányos, ravasz, meglepő módon) dragonagejourneys.com