18612
![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Ilyeneket nem kell kiírni, mert ezek alap dolgok
-
Én is visszamondtam az előrendelésemet, amikor ezt megláttam.
Most belegondoltam, hogy hogyan fetrengenék vonyitva a röhögéstől, ha egyszer olyanokat olvasnék egy játék dobozának hátulján a feature-listán, hogy:
Hihetetlen fizika:
-Gyulladó Faemberek
-Tegezből hátraszaltó közben kihulló nyilak
-
Nem esik ki a tegezből a nyíl szaltó közben...?? Nem is kell most már a játék. Ennyi. -
" nem esnek ki a tegezből a nyilak, amikor a csaj hátraszaltózik " basszus ez már beteges egyes embereknél ,tökéletes nincs ezt egy idö után ugy is elfogadja mindenki. -
Hmm...na úgy néz ki, hogy 1 csontit lehet csak idézni, legalább is ez jön le a listából, igaz azt is csak viszonylag magas szinten. Akkor felejtős a necro :( -
Sacred Ashes trailer komment szekciója is tele van "nem gyullad a faember" -kaliberű hozzászólásokkal (Jutyúbon), csak most épp az a baj, hogy nem esnek ki a tegezből a nyilak, amikor a csaj hátraszaltózik. Nézem az kommentelők átlagéletkorát: 16-19.
Varázsló engem is érdekel, bár először biztos nem caster-t inditok, hanem harcost.
-
Megyek meglesem. Thx, -
Kimi23 #992 A character creator-ban a legegyszerűbb szerintem megnézni. -
A karakter készitöben benne van az összes tudtommal. -
Egyébként tud valaki valamilyen linket, ahol le vannak írva a spell - skill -ek? Jó lenne átnyálazni. Még nem döntöttem el pontosan, hogy milyen varázsló leszek...imádom cast minden formáját, lighting, Fire, Ice...de betegesen vonzódom a necromata dolgokhoz is :) Nincs szebb, mint 5 - 10 csontival barangolni :D ...és lesz rá lehetőség, mert van a játékba necromancia skill fa
...de szerettem a summon dolgokat is...fincsi gólemek meg ilyenek!!
-
Engem nem zavar a grafika, taktikai megfontolásból a játékidő 95% -át úgyis izometrikus nézetből fogom lenyomni. Egyébként meg lehet, hogy elmaradott, de mihez képest? Azért az Oblivionra, NWN2-re, vagy éppen a Gothic 3-ra ráver mind részletességben, mind hangulatában. Persze, a Mass Effect-hez képest elmaradott. -
Egyet kell, hogy értsek, valóban kissé elmaradott a grafika TPS nézetben...de amikor felülre vált izometrikusba,...na akkor igazán szép és hangulatos! -
rexsimus #987 Ebben a vidiben pl.: meggyúllad emberünk, amikor hozzáér a tűz izé :D -
rexsimus #986 Társak között hogy tudok majd választani? Lesz valami hely ahol tanyáznak, mint pl a Mass Effectben, vagy csak egyszer adatik meg az esély hogy befogadom, vagy nem? -
Itt se látok izometrikus nézettel kapcsolatos problémákat...lehet ez csak a "faemberek" nem gyulladós gépein jöhet elő 

..egyébként ez már hihető kontra. -
Vannak ám slotok...
-
német Gamestar 92%
Pros:
- Characters: the first RPG where your Party Members really have a huge impact on the story -> aside from atmosphere it also adds to the replay value
- Classes and Talents: many possibilities
- Quests: hands down the best quest-design ever seen. He especially liked a quest which consisted only of one 10 minute long conversation, where the player and his/her companions could heavily influence the outcome. Quality comes at the cost of quantity. There are not as many Side-quests like in Mass Effect for example.
- Tactical combat: very exciting, tactical battles
- Presentation of the story: film-like cut-scenes. Great conversations. Characters you really care about and which will stay in the players mind even long after the game is beaten.
- Beautiful locations
Cons:
- Graphics: One can clearly see that the game was in development for like 5 years. On the other hand graphics are very coherent (they call it the "WoW-Factor") especially in cut-scenes and conversations.
- Linearity: The game is more linear than BG2. There is very little Exploration. In most areas you can only go from A to B without any sideways ("hose-levels").
- Silent PC
- Too few items: there are only a hand full Weapons and Armors in the game (although you can enhance them individually with runes)
-
hm...ez alapján azt mondanám, hogy Vista* -n tolta, ami megint produkálhat hasonló furcsa dolgokat különböző játékokkal.
(*nem, nem megérzés, hanem a 6GB RAM)
...de tényleg kétlem, hogy ilyen komoly hibát benne hagynának a Bioware -es srácok. -
Kindred Blades #981 Valahogy pont erre gondoltam. Sokan panaszkodnak ugyanolyan gép birtokában, mint a sajátom, hogy hosszabbak a töltési idők, mint nálam.
Nem olyan bonyolult dolog ez, csak rendben kell tartani a gépet, és nem összepiszkolni mindennel. Ha mégis minden bele van gyömöszölve, akkor meg nem kell meglepődni.
(Mondjuk én vegytiszta BioWare fanboy vagyok, nem is tagadom, látatlanban is bízok abban, hogy ok nélkül ilyen marhaságokat nem követnek el)
Egyébként ha már töltési idők, akkor nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek az IoBit féle Game Booster nevezetű, ingyenes programocskát, ha sok kis apróság fut a háttérben, ezzel szépen ki lehet kapcsolni őket a játék idejére. -
Kimi23 #980 Megnéztem a cikkíró profilját a Guru fórumán. Itt a gépe:
alaplap: Gigabyte MA770-UD3
CPU típusa: AMD Athlon II X2 240, húzva
CPU órajele: 3400 MHz
CPU magok száma: 2 magos
memória típusa: DDR 2
memória: 6144 MB
videokártya típusa: Sapphiere ATI HD3870 -
Mondjuk ha a gépe több percekig töltögette a pályákat, ez akár reális probléma is lehet. Egyszerűen, ha nincs elég memória (lásd: elpazarolt erőforrások, 2 fajta virusírtó, tűzfal, ilyen - olyan program a háttérben stb.) simán produkálhat ilyet izometrikus nézettel variáló játék. Legalább is emlékeim szerint még a Diablo 2 is csinált ilyet amikor 256 MB rammal álltam neki.
Vagy akár persze lehet valódi gond...amiről valahogy eddig minden teszter hallgatott... -
Kindred Blades #978 Ha a BioWare eddigi munkáját vesszük alapul, akkor hasonlóan számít. Közvetlen következményekben mindenképpen, és egy-egy döntésnek hosszú távú behatása is lehet, esetleg egy jelentéktelennek tűnő apróság később visszaköszön.
Nem hiszem, hogy épp itt állnának neki radikális változásokat beiktatni e téren. :) -
az utolsó karakter is bemutatkozik: Oghren -
Harkat 89 #976 A játékban mennyire lesz fontos hogy mit jelölünk ki válasznak? Annyira mint pl. Gothic II -ben. Ott volt hogy nem kaptál questet ha az első variációt választottad, ha másodikat, megtámadtak, ha a harmadikat csatlakozott, stb. Itt is ilyen lesz, hogy fontos mit válaszolunk, vagy sak berakták a párbeszédek kedvéért? Mert nekem nem tűnik annyira lényegesnek eddig. -
MrAndree #975 Hétfőn veszem. De Guru cikkíró koma már előre eldöntötte, hogy ő nem fogja szeretni a Dragon Age-t (olvasnátok miket írtak az előzetesekben), persze, hogy nem adtak rá 90 százalék felett, akkor el kellett volna ismerni, hogy most bizony tévedtek. Ennyi. -
Kimi23 #974 Beidézem pontosan mit írt:
"A játék egyébként támogatja a BG féle felülnézetes kameraállást is-taktikai nézet néven-,ám hogy mindennek mi haszna van, az megérne egy kérdést a fejlesztők felé. A kamera ugyanis nincs ráprogramozva a rendszerre, sokszor elakad vagy beenged a képbe egy kósza textúrát, hogy mi állat módjára tenyereljünk a space-re, mielőtt nagy baj kerekedne." -
A faembernek annyi ha éjszakára nekitámasztom az állandoan lángoló kardom...
-
mióta a régi Guru team távozott attól az újságtól a régi szerkesztővel egy kalap kakit nem ér az a színes csicsalap... -
Közben utána néztem, nagy titokzatosan egyelőre ennyit mondott: "nagyon idegesített", de hogy mi pontosan arra nem válaszolt
..meg valami faembert is emlegetett...ajajaj
(ez utóbbi csak vicc, viszont előbbi komoly)
van itt olyan aki megveszi az újságot? Írhatna pár szót. -
Ujságosnál / PC Guru / -
Hol van az a cikk, ahol irkál a "szagértő" kritikus a több perces töltögetésről?
...és vajon miért van azaz érzésem, hogy vagy egy readswift féle "nem gyújtották meg a faembert" stílus, vagy még a játékok terén ismeretlen, de mama2 jellemvonásokkal (feltűnési viszketegség) felvértezett, korrekt, objektív kritikust ismerhetek majd meg. -
Így már tiszta NWN2, vagy SoZehir, mert ott van exploration, taktikai és karinézet, amik között lehet három gombbal válogatni helyzetfüggően (és mind1ik külön-külön szénné konfigolható). -
Ezért opcionális, mint ahogy a pause&play is :) -
MrAndree #966 Hát én nem hinném, hogy ezt fogom használni, szeretek akcióközelben lenni. :) -
Itt a taktikai nézet, pár napja dav linkelte. Szerintem tökéletes :p
-
Hivatalos oldala is arany színekbe pompázik már, el se hiszem ennyi idő után :) -
Cat 02 #963 Nem úgy volt h az külön skill ? Egyik videóban mutatták. -
Hát nem tudom amiket én láttam a taktikai nézetről, abból nekem az jött le, hogy ugyanaz, mint a jó öreg BG/IWDnél. -
Cat 02 #961 Vááá aoe mage skill powas!!!44négy
Eddig az egyetlen bajom a játékkal, h csúnya a sebzés, semmi csicsa, túl egyszerű =\ -
Ott irták a négy perces töltési idöt is a világon egyedüliként...