18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Kimi23 #959 Ha igaz amit a Guruban írt a csóka, mi sem leszünk kisegítve a taktikai nézettel. Állítólag eléggé el lett b@szva. -
#958 Nekünk ez nem probléma :p -
#957 annyira látszik hogy nem erre a TPS nézetre lett kitalálva a játék-.- -
#956 3 xboxos gameplay
animal slaughter
bridge ambush
dog and dragon -
GodBadka #955 Nem, nem a CDGalaxis adja ki, de ok a magyarorszagi forgalmozotol kerdezik a kiadasi datumot, es ha azt mondja nekik, hogy nov. 3-4, akkor ok nov. 3-4-et irnak ki. Ettol meg lehet, csuszas persze. Elofordult mar nemegyszer. Icewind Dale majd masfel honapot csuszott, mert a kedves magyar forgalmazo kitalalta, hogy magyaritja a fuzetecsket amit hozza adnak, es addig tartott nekik. amugy silany munka is lett, meg kb. ertelmetlen, de jo volt varni meg egy "kicsit". :) -
#954 Haladunk már aranyon a game... -
mindero #953 Hát a régi képek hangulata jobban bejön.
Meg biztos a faember is jobban gyulladt benne. -
#952 -
Nos #951 ugyanmár, a lángoló kardnak kerámiából készült hüvelye van, ezért a fogadóban nem látják, hogy lángol, csak amikor elkezdik rajta sütni a rántottát -
#950 Ez igaz ,de akkor egy fának se támaszthatja mert leég az erdö és egy fogadoba se engedik be nehogy leégjen... -
rexsimus #949 Vagy az is lehet, hogy a fegyver nem "bántja" a hordozóját :) -
#948 Egyetértek. És nagyon jól integrálták a "nagy" játékba, hogy unlockolhatsz vele cuccokat, meg úgy az egész csöpög a vérprofizmustól. Ezekután rettegek, mit fog kihozni a BioWare végtelen költségbetésből SW:ToR címen, ha már egy Flash játékuk is ennyire ott van a szeren. :O -
csgj #947 (mindig azt hiszem, hogy minden infós alapdolgot tudok már, aztán kiderült, hogy a nagy lókukót!) -
#946 -
csgj #945 Igen, ilyenkor jövök rá, hogy talán nem baj, ha van informatika kurzusom az egyetemen... :D -
csgj #944 "Lángra fel!" "Tűz!" "Égj te ostoba kard!" "Tüzeld fel magad!... Te is, Morrigan!" :) -
#943 nem, vannak oldalak, ahonnan vagy sg felől van tiltva a dolog, vagy az az oldal nem engedi így beszúrni a képeket. ha linkeled és rákattintunk, lehet, hogy 'acces forbiddent' dob, ilyenek ezek az oldalak, a kis irigyek nem szeretik megosztani a tartalmukat :)
a linkelt videó attól a pillanattól pure awesomeness, amikor átvált izometrikus nézetre. ennél a játéknál nagyon nem működik a TPS nézet -
#942 Fene tudja azért nem volna rossz ha csak akkor jönne az effekt ha kézbe a fegyver.
Mindig lenne egy szó ami aktiválja... -
csgj #941 Szeretem az ilyen gameplay videókat. :) Amúgy azért vicces a villámló kard, mert kemény hősünk simán bírja, hogy folyton csapdossák a nyalábok. De sebaj, mert a fantasy nem realitásról szól. :D :) -
csgj #940 Háh! No de amikor beszúrtam a képeket, semmit nem nyomtam félre, nem írtam el, nem hiszem, hogy hibás lettem volna. :( Vagy mégis? :O -
#939 Jogos , általába menni szokott... -
#938 nem halt az be, csak tudni kéne beszúrni :PP -
csgj #937 No mondom,... behalt az SG... :P -
#936 Igy talán jó lesz... -
Nem tudom ezt a trailert látta e már valaki ,nekem csak azért szurt szemet mert mindig birtam ha a karim hátán lángol vagy villámlik a fegyó... -
csgj #934 Ja, igen... köszi, mert ezt is beszúrtam először, csak valamiért nem jelent meg. :D :) -
Én erre emlékszem. -
csgj #932 Akkor csak ezt a kettőt, hátha sikerül.... -.-
-
csgj #931 És ennyit arról, hogy be is hozza a képeket... -
csgj #930 Akkor egy kis nosztalgia: (első képek :O)
Jó sokat pofozgatták, mire idáig eljutott. Most már csak marha jó lehet. :D -
#929 Rendesen felvagyunk spannolva ahhoz képest hogy már 2004 ota várjuk a játékot ,mindig az utolso napok a legrosszabak. -
#928 Ha jól számolom pont hétvégére esik a megjelenés (09.11.06.) szóval pont feleslege szabadságra menni, két nap alatt azért csak el lehet majd benne mélyülni :) -
Kindred Blades #927 Hajaj, ne is mondd, én már előre felírtam munkarendbe, hogy egy hétig ne számítsanak rám, ciki lenne, ha késne :D -
#926 EAnél nem fog csúszni fordítás miatt. -
MrAndree #925 Akkor kinyírok valakit. Én az európai megjelenés napján bontani akarom a Collector's Edition dobozát, telepíteni a cuccot aztán 6 órán át fel se állni mellőle. :) -
#924 Még lehet itt nagyobb szopás is ha csuszik a honositás miatt. -
#923 Na, akkor 13 nap emberek,...szopó :(
A Davidus miatt csúszik :D -
#922 midnegy ki adja ki. a lényeg hgogy nem a cdgalaxis:P -
#921 Szerinted a Bioware adja ki a játékot ? mert szerintem az EA...
De ez a két-három nap nem lényeges csak jöjön már. -
#920 CDGs ráguglizott hogy release date meg dragon age aztán csak az első mondatot olvasta el addig hogy november 3:P
tudtommal nem a cdgalaxis adja ki a játékot úgyhogy én egyenlőre a bioware-nek hiszek