18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kandurex
    Akkor talán oda írj, vagyis a [email protected] -ra,
  • wedge31
    Nekem nincs de másnak még lehet sajnos manapság minden megoldható.
  • Davidus
    steamen is november 6 a megjelenés. már ha nincs ameriaki címed meg kártyád:P
  • readswift
    Eszembe jutott még egy nagyszerű kifejezés ma , ami ugyancsak az én igazamat támasztja alá, nevezetesen ahogy embertársainkra is rámondjuk hogy "eléggé le vagy lombozódva" . Arra már gondolni sem merek hogy valaki magáról feltételezi hogy le van lombozódva, mert akkor 1:1 -ben faember az illető. Szerintem nagyon szép kifejezés, megnézném melyik másik nyelvben van ilyen.

Másrészről:
    "A keresett kifejezés (szocbeteg) egyetlen dokumentumban sem található meg."

én csak annyira vagyok bagoly hogy a mass effect nagyon tetszett. Ha a me2-ben kivetnivalót látok majd azt is el fogom mondani, hidd el.
  • wedge31
    A spoiler meg a warez két különbözö dolog ha valaki streamen veszi a játékot jogosan irogathat már ide a megjelenéskor.
  • TDC Geronimo
    Sok helyen láthattuk már, hogy az offtopicos megoldás nem mindig célravezető. Meg lehet mondjuk próbálni :p
  • Prince23
    Akkor jobb ha bezárják a topikot a bolti (HAZAI :S) megjelenésig...
  • wedge31
    Szerintem egyenlöre ugyis gyakran benézel felesleges a HG.

A warezt meg a legegyszerübb ugy megelözni ha valaki nyit egy off topicot te meg betennéd a linkjét bannerba.
  • TDC Geronimo
    Hát én személy szerint nem nagyon szeretnék warez témát itt látni. Eleve nálunk 3 napos késéssel jön a game és a warez előreláthatólag kint lesz időben, így nem csodálkoznék, ha tele lenne szemetelve a topik spoileres képekkel/leírásokkal. Ezt azért jó lenne elkerülni.
  • Prince23
    Én a modern warfare 2-höz jelentkeznék HG-nek...
  • Kandurex
    Mi legyen a warezzal?

Jelen pillanatban azonnali BAN a fórumról, hasonlóan a konzolos részleghez.

Viszont, ha jelentkezne valaki házigazdának, aki irányítaná a népet, meg törölgetne, akkor lehetne lazább is a dolog.

...vagy maradjon az alap felállás? Ti döntötök.
  • yesname #1068
    Bagoly mondja verébnek.

Egyébként Te valóban szocbeteg vagy.
  • rexsimus
    Bocs, én hibám, összekevertem Alistair-ral.
  • Cat 02 #1066
    Passz, de ha ezeket legyőzi egyedül, akkor tuti max lvl-re luppol :o
  • Akranor
    concept art-ot se találok róla :)
  • Kandurex
    Jó lenne, ha kiadnák...vagy "véletlenül" kiszivárogna az intro..:)
  • TDC Geronimo
    Annak ellenére, hogy láttam már vagy 10* ezt a trailert, megint nem bírtam megállni 5nél :D

Lassan jöhetne az a launch trailer is :p
  • Kandurex
    ja, ja készült pár render videó, kíváncsi vagyok mennyit használnak fel a játékhoz!
  • rexsimus
    Szerintem senki. Csak úgy a trailer kedvéért kreálták, bár lehet, hogy tévedek, mert én se láttam máshol, asszem csak egy concept arton.
  • Akranor
    Ő kicsoda?
    Nem találtam róla infot :S
  • wedge31
    Mintha valaki azt mondta volna hogy ehhez a játékhoz ilyen nem lesz...

Mindenesetre mostmár lehet csinálni lángoló faembereket ,ha már rözse égjen már a kurva életbe...
  • Pretorian
    Hát ez remek, na mindegy, itt van.
  • Pretorian
    "Dragon Age: Origins Toolset Trailer

A Bioware célja nem más, mint az, hogy kihasználva a Dragon Age: Origins közösség nagy kreativitását a játék élettartalmát sok-sok évre növeljék a felhasználók segítségével.

Ez a film a toolok, azaz az eszközök képességeit mutatja be, amely a dungeonok tervezésétől, a csatákon át az átvezető filmek elkészítéséig, a hangalámondásig és a szájmozgás beállításáig is terjedhetnek. Komplett kalandokat lehet a Dragon Age: Origins engine és toolset segítségével készíteni - reméljük sokan élnek majd a lehetőséggel és gyártják a jobbnál jobb tartalmakat nekünk..."

• MrAndree
    Neked se volt még értelmes érved. Csak mondom...
  • readswift
    -talán előbb közölnéd hány éves vagy , apu.
    Dehát mennyi logikára futná egy önjelölt bioware fenbojtól, aki bármit megemészt .
  • Kindred Blades
    "Pretorian is jól ellenne a HALO2-vel ha nem épp a dragon édzs lenne a hypeolandó téma."
    readswift is jól ellenne a Resident Evil V-ewl, ha nem épp a Dragon Age lenne a hype-olandó téma.
    Már csak a pontosság kedvéért.
    No mindegy, fiacskám, én egy efféle taknyos alá nem fogok lovat adni, de ha már szocproblémákkal és mindenféle kijelentésekkel hajigálózol, hogy kinek mi való, nyeretlen taknyos létedre, akkor talán előbb nézz körül otthon, a saját házad táján.
    Mindenesetre én remekül szórakozok, csak van, aki nem. De inkább most éld ki magad, mint 11 nap múlva, amikor esetleg érdemleges hozzászólásokat akarunk olvasni, nem csak szórakozunk itt.
  • Kandurex
    Attól félek, h pár éve múlva már csak azon tudunk majd ilyen finomságokkal játszani :(
  • MrAndree
    Boxra nem tudom. De amúgy is RPG-t boxon játszani...
  • Pretorian
    Hogyne lenne, a karakterszerkesztő is letölthető magyarul.
  • Harkat 89
    Xboxra is vagy csak PC-re?
    Ha boxra is, akkor ez a hír feldobta a napomat rendesen. Így már még jobban várom a megjelenést:)
  • MrAndree
    Lesz.
  • Harkat 89
    Miért a DAO -be lesz magyar nyelv?
  • Pretorian
    Wáháháháháh!
  • Bucser
    Legalább tudnád miről postolgatsz...
  • readswift
    "A könyvet" - A Tolkien féle könyvet.Majd elolvasom ha annyi idős leszek ahány évesen ő irta.
  • readswift
    Kinek való az rpg müfaj meg kinek nem... Én 8-9éves koromtól fogva játszottam papiron. Nagyon hálás lehetek az idősebb társaságnak akik bevettek és kiszabadultam a lapozgatós könyvek közül. A könyvet meg majd eredetiben olvasom el, " 1x " .

Ti még most sem veszitek az adást hogy szerintem egy 5-8 méteres óriás ami ráadásul még fürge is , ne legyen már nagymennyiségben legyakható.
    Az kinek kinek az egyéni szocproblémája hogy egy fantasy világban nem csak sexelés útján képzelhető el a fajok közti átjárás.Szóval igazándiból nektek nem való az RPG, max a gyakós része. Pretorian is jól ellenne a HALO2-vel ha nem épp a dragon édzs lenne a hypeolandó téma. Úgy ugrotok a hypera mint (...) a (...) -ra.
  • Kandurex
    Pár utca hosszal.
  • Pretorian
    Göncz Árpád szerint is.
  • b-type
    sztem a 'fapásztor' szerencsés megfogalmazás az Ent-re.
  • readswift
    Jelentkezzen aki elhiszi hogy ő versenymodulokat irt...!