18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDC Geronimo
    10 másodperc után le kellett némítsam a videót, de fasza amúgy.
  • Szega87
    dragon age flash játék bocs ha volt már
  • Szega87
    LOL "Keine 30 Minuten und 20 GB Festplatte später, war das Spiel installiert"
  • Szega87
    vicces lenne egy 80 cm-es 120 kilós dagadt törpe
  • Kindred Blades
    Amivel kapcsolatban reméljük, a "Solid DLC support" nem úgy fest, mint a Mass Effect esetében :)
  • Davidus
    német bemutató videó
  • Jimmyke
    Miért minden jónak vizsgaidőszak előtt kell kijönnie :D
  • Davidus
    főszálat is csak úgy lehet megcsinálni hogy elnyomsz minden beszélgetést és kikerülsz minden harcot amit lehet. na meg persze pontosan tudod hogy merre kell menni-.-
    az mondjuk kicsit erős kijelentés hogy nem érdekes a főszál. ez nem oblivion:D

"A content avoiding, conversation skipping, combat crushing playthough of DA will still take time to get through, my guess is at least 10 hours. I'll be curious to see just how fast the speed-runs end up. On the other hand, a content seeking, conversation listening, tactically considering playthough would take more like 60 hours, or even more if you're especially thorough. Ray is that kind of gamer, and he took over 100. I think an average gamer who’s not rushing but is still focusing mainly on getting through the game can expect a 40+ hour experience the first time. There are all just my personal estimates however."
  • Bucser
    nem igazán érdekes a főszál. A lényeg a világ és a rengeteg mellékküldi. (plusz DLC tömegei hozzá:D)
  • Davidus
    BG2-t meg 1 óra alatt végig lehet vinni:P ettől függetlenül simán bele lehet tenni több mint 200 órát.
  • Kandurex
    A főszál 10 óra alatt kitolható. :(
  • MrStokes
    A 90-es évek ota veszek játékokat és a mai napig a g3 volt az egyetlen amit egy hét után kivágtam mint macskát szarni annyira félkész élvezhetetlen bugos szar volt ilyen minösithetelen cuccot a Bioware mégcsak véletlenül se adna ki.

Es akkor a Forsaken Gods-rol, a G3 kiegrol meg nem is esett szo... :)
  • Davidus
    3 preview
    egy
    kettő
    három

"Every once in a while a game comes along where the hype is rather high prior to its release. Some games live up to the hype, and a few falter. Then there are the rare ones that exceed expectations.

Dragon Age Origins is one of those games."

• Celebrau
    Tolkien tündéi még magasabbak és szebbek, de kecsesebbek is voltak az embereknél. Legalábbis is könyvekben. Filmen annyira nem volt jellemző, játékokban meg nem figyeltem.

A DnD világok elfjei viszont tényleg kisebbek és véznábbak, mint az emberek, ami a NWN játékokban látszott is. Biztos az izometrikus nézetűekben is úgy volt, de ezeknél szintén nem figyeltem. :D

Ellenben az Elder Scrolls sorozatban a három elf faj mindhárom lehetőséget képviseli. A Nemes elf magasabb, a Sötételf nagyjábból egyezik, az Erdei elf meg alacsonyabb az embernél.

Might and Magicre nem emlékszem. :D

Viszont én még egy dolgot hiányolok a karakterszerkesztőből. A zenét.
  • mindero
    Akkor lehet csak az én fejembe magasabbak :D

Mindenesetre a vonásaik nagyon hasonlóak.
  • GanXstaZoleeWrk
    Ha megnézel bármilyen RPG-t az elfek mindenhol alacsonyabbak mint az emberek, szépség meg kinek mi a szép :)
  • csgj
    Az elfek a Neverwinter Nights 1-2-ben és a Baldur's Gate-ben is alacsonyabbak voltak az embereknél. Szerintem nem kell, hogy magasak legyenek...
  • [HUN]Crassus
    "Azt se értem h mért csak arcot lehet kreálni. Magasságot, testsúlyt, testalkatot mért nem?"

jaja ezt én is hiányoltam!
  • mindero
    Hát kipróbáltam a karaktergenerátort.

Ami tetszik benne az a portrait rendszer, azt nagyon jól megoldották.

Maga a generátor szinte teljesen ugyanaz a szisztéma mint a Mount and Blade-ben. Ami nem rossz, csak kicsit puritán. Zavar pl h nem lehet tetszőleges hajszínt csinálni (tejfölszőkét akartam volna ;), meg az előre betáplált frizurákból is kevés van (nem tudom mért nem lehet jobban testreszabhatóvá tenni, hajhosszt állítani, esetleg fésülési stílust), így tök értelmetlen a tetoválás, remélem lehet majd saját tetkókat gyártani.

Az elfek egyáltalán nem tetszenek. Eddig minden játékban az elfek az embereknél sokkal szebbek, magasabbak voltak. Na itt nem. A fülön kívül semmi különbség nincs, ráadásul alacsonyabbak. Inkább néznek ki félszerzetnek mint tündének.

Azt se értem h mért csak arcot lehet kreálni. Magasságot, testsúlyt, testalkatot mért nem? Az animációt is biztos meg lehetne oldani (+-10 cm nem számít szerintem).

Úh ez egyelőre egy erős átlagos, egyre bizonytalanabb vagyok.
  • readswift
    remélem is hogy nem igy lesz mert az elágazó történetet jobban támogatja a rencer igy, gondoljatok bele.
  • rexsimus
    Ez is egy indok, én örülök ,hogy így lesz, nem olyan nagy baj ez :)
  • csgj
    Legalább ebben is nosztalgiázunk :)
  • Davidus
    nem fog beszélni. mondjuk ez érthető mert itt kb 3x annyi szöveg lesz és nem 2 hanem 6 hanggal kellene felvenni az egészet
  • csgj
    Öhm... nem tudtam, hogy ilyen pici lesz a mérete... no sebaj...
  • csgj
    A vidám elf csajszi, Lucy! :) Egyébként szerintem marha jól sikerült a mimika animációja. Azzal szórakoztam vagy húsz percig, hogy a beszédeket kattintgattam :D Eszméletlen! Amúgy fog a játékban rendesen beszélni a karakterünk á la Mass Effectes Shepard?

• wedge31
    A két fejlesztöcsapatról volt szó és ott egyértelmü az oriási különbség kb mint a két autó között.

A Bioware egy nagyon profi a 90-es évek ota / enyitt erröl ki kinek a köpönyegébe bujik / csak oriási sikerü egyáltalán nem bugos játékokat készitö csapat.
    Van merszük nem csak a hagyományos fantasyt hanem másfélét is / Jade Empire ,KotOR ,Mass Effect / elkésziteni jó a marketing és ami nagyon fontos jó a community.
    Csakha a BG-ét csinálták volna semmi mást már akkor is beirták magukat a játéktörténelembe és kb ebböl az egyböl adtak el annyit mint az összes PB játékból együttesen.

Ezzel szembe a PB egy amatör sufni csapat aki a g1 ota nem tud ujat felmutatni mindig ugyanazt csinálja mindig ugyanugy és többnyire teljesen bugosan.
    A 90-es évek ota veszek játékokat és a mai napig a g3 volt az egyetlen amit egy hét után kivágtam mint macskát szarni annyira félkész élvezhetetlen bugos szar volt ilyen minösithetelen cuccot a Bioware mégcsak véletlenül se adna ki.
    A PB kb itt ásta el magát nálam olyan mélyre hogy ott már kinaiul beszélnek...
    Össze se lehet hasonlitani mondjuk egy NWN vagy pláne egy BG összetetségét komplexititását harcrendszerét egy gothicéval ami egyszerü mind egy faék.
    Remélem belemernek végre fogni valami ujba mint ahogy azt sejtetik és végre kiderül hogy gothicon kivül mást is tudnak csinálni.

Részemröl nincs baj ha PB fanboy vagy csak marhaságokat ne irjál hogy majd a Bioware fog gothic köpenybe öltöztetni egy játékot...nem bolondultak meg hogy igy tegyenek.

Mindenesetre nagy ivbe kerüld el a Dragon Age-t ha neked a PB játékok a mérce mert teljesen más lesz mint egy gothic és most itt nem csak a játékmenetre gondolok.
  • balee4
    Jade-ben tuti, hogy nincs 3x végigjátszottam és egyetlen komolyabb bugba nem ütköztem. A Kotor-t sem mondanám bugosnak.
  • Kindred Blades
    Ah, én csak varázspálcaélre hányok embereket, kardra nem, az nem elég kifinomult :) Esetleg lúdtollra, de csakis gonosz, városi elf poéta karakterrel.
    Fenntartásaim vannak nekem is vannak, pusztán arra akartam kilyukadni, hogy ezt a játékot a teljesen más alapokra építkező Gothic-szériához hasonlítani nem a legbölcsebb dolog. Egészen más prioritásaik és erősségeik illetve gyengéik vannak.
  • readswift
    -ha nem hánysz kardélre elárulom én miért félek ettől a játéktól:
    miez hogy normal difficulty = 75% AI ? NOOOORMÁLIS??

Mindenesetre pozitivum hogy a karaktereink MEG tudnak gyulladni. Akkor teszem föl az ellenség is. ÉS esetleg észreveszi hogy ég ! :D Vagy észreveszi hogy őt most megmérgezték! Sajnos azt már nem lehet elvárni hogy ne teljes testfelületes égés legyen "szimulálva", és azt sem hogy a mérgezés ne -5hp per sec szinten müködjön ...
    Cserébe kapunk bombákat huráá:D
  • Zóanagyvarázsló
    Az az igazság, hogy az NWN és a KotOR is bugos. Az előbbiben egy bug nem engedett egyetlen questet sem befejezni Luskanban. (Állítólag a Jade Empire-ban is van a végigjátszást lehetetlenné tevő bug, de azzal még enm játszottam.)
  • TDantes
    A Gothic 2 is nagyon bugos...most játszom újra , sokadjára. Jó játék, de bugos..a harmadik rész, meg ebből a tekintetből siralmas.

Mindenesetre jó a Gothic sorozat is, nagyon jó lesz a Dragon Age, mind a kettő RPG, de igencsak eltérőek.
  • Kindred Blades
    Nem tudom, változtattak-e, ezt előre leszögezném.
    Egy nagyjából egy éves, Chris Priestly (aka Evil Chris) által bemutatott videó tanulsága szerint az irányítás konfigurálható lesz billentyűzetre is, de lehet pusztán egérrel is mozogni harc közben.

Gothic-ot hasonlítani a Dragon Age-et meg egyenes hülyeség, ha a finomkodást kerülni akarom. Mint amikor a WoW-hoz hasonlítják. Persze, az elfeknek ebben is hegyes füle lesz.
    Aztán ennyi, a közös pontok nagy része kifújt.
    (És igen, a Dragon Age messze jobb lesz. Marha egyszerű a képlet. A Gothic volt egy Baldur's Gate klón a korábban elhangzott elgondolás szerint (ami önmagában is marhaság), és nem a Dragon Age lesz Gothic klón... csak a jegyzőkönyv kedvéért)
  • Akranor
    Megtudná valaki mondani,hogy a mozgás miként lesz? Úgy mint a NWN-ban?
  • mike01010101
    A Gothic sorozatbol csak a 3. resz volt nagyon bugos. Mikor az elsot jatszottam (100 eve:) meg a patch fogalma sem volt igazan ismert.
    A Risen (28 oraja nyomom) szerintem nem bugos(sabb mint barmilyen mai jatek)
    Aki azt gondolja, hogy a dragon age-hez nem lesz majd javito patch az eleg naiv, de ettol meg nem lesz bughalom
  • Szega87
    ha neked nem fekszik a Risen arról nem tehetek, nem mondta senki, hogy játssz vele
  • MrAndree
    Ha a Gothic egy Trabant akkor én mostantól csak Trabanttal akarok járni...
  • balee4
    mármint e-mail nem kaptam.
  • wedge31
    Mert egyenlöre csak a kalapod mellé tudnád tüzni......majd Nov 3
  • balee4
    Nem kaptam semmit. :(
  • wedge31
    E-mailben kapod a kodot.