18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • balee4
    Na az első tárgy nekem is megvan. :)
  • Pretorian
    Azt én is nehezen tom elképzelni, hogy egy ember megkettyintsen egy fát, vagy forditva...pfú az milyen száraz lehet b*szod...szinte fáj, ha belegondolok...a fantasy világokban még sikositó sincsen. lol.
    Félent. Félfa. Félember. Mondjuk a félember az nem smakkol ide, azt a mozgássérültekre mondják mifelénk a nem túlságosan kultúrált emberek.
  • wedge31
    Nekem se ment.
  • balee4
    Btw nem lehet vhogy teljes képernyőre kirakni a játékot? Elég idegsítő ilyen kicsiben játszani.
  • balee4
    Nagyon nagy lett ez a Journeys, kár, hogy nincs benne magyar nyelv, de így is érthető.
  • Kandurex
    Mert semmi emberi nincs benne :), ha van egy fél elf, az azért létezik mert működik a fajok közti kapcsolat, értsd pajkosan :D. Az ENT -eknél nem egészen beszélhetünk ilyesmiről. Nincs ilyen, ez csak readswfit beteg elgondolásában született meg :) ami a szubjektivitásról szól. Szerintem ő jobban értékeli a Resident Evil V. stb. és hasonszőrű játékokat, nem hiszem, hogy neki való lenne az RPG műfaj.
  • readswift
    ...emlegettek... téged viszont a kutya sem emleget ...

látom a pankráció vonal tényleg megvan nálad, nem lőttem mellé:
    2004. 04. 06. - Celebrity Deathmatch
  • Bucser
    Sokadjára kérdem: Ha nem Tetszik mit keresel itt?

• robotnyk
    de ha olyan a felépítése és fa akkor miért ne lehetne faember? :D
  • readswift
    mellesleg nektek még az sem esett le hogy én elsősorban abban gondolkodom a lángkardommal kapcsolatban hogy valaki a partyból hozzábasz az ellenséghez egy jókora bödönt teli éghető ragaccsal, azt meg szépen triggerként begyújtja a kard. Vagy a törpe eldobja a bödönt , azt ellenség fölé érve meg az ijász pedig szétlövi . Utána meg lángoló nyilvesszőt lő :D

Utána az ellen esetleg meggondolja hogy milyen ütemben támadjon , hehe. Hát igen, ehhez először gondolkodni kéne...
  • readswift
    A faemberek a mocsárban sárral kenegetik magukat hogy ne fogja őket a tűz , csak elfelejtették letextúrázni 5 év alatt
  • Pretorian
    Dehogynem, nézz fel Jutyúbra :)
    Egyébként részemről vége, nem tépem tovább a számat feleslegesen.
    Most jöhet a tegezből szaltó közben ki nem hulló nyilvessző. lol.

Remélem a rockzenei betétek a játékban is meglesznek, nekem rohadtul bejönnek.

• Cat 02 #1027
    Azért máshol nem tudnak az embereket 1 oldalt vitázni egy faemberen :D <3 sg
  • Pretorian
    Figyelj...ha bármit is meg tudnál mutatni a Tolkien-t is földbe döngölően árnyalt gondolkodásmódodból, már nyilvánvalóan megtetted volna. De csak a szart dobálod, én nem reagálsz semmilyen józanul megfogalmazott riposztra, na most erre mit mondjak?
  • TVelvet
    Istenem, probléma , FAEMBER ! FA + EMBER ráadásul nem gyullad meg, uuuu már majdnem azt hittem ez egy szar játék.

Húzzál már innen, ti meg baromira adjátok alá a lovat, az ilyen fórumhuszárok csak erre gerjednek manapság.

foolish
  • readswift
    mellesleg lehet ezek olyan faemberek akik a gyújtogatás elől menekültek a mocsárba , és ott nagyon durcák lettek le kell verni róluk az összes hápét hogy lecsillapodjanak
  • readswift
    én nem használok ilyen szavakat mint te , én csak azt mondom rád hogy sekélyes a gondolkodásod. Ha igaz amit irtál akkor nem irigylem a modulod résztvevőit.
  • wedge31
    Tolkienél a Entek fakinézetü lények/oriások akik az olvák a nem mozgó élőlények védelmezöi.

Tehát voltaképp nem fák...
  • Pretorian
    Akkor ezek szerint Tolkien volt az első sznob
    Nah látod, le is irtad: ez a te véleményed, ilyen fokú szujjjjjektivitást meg ne haragudj má' ha nem kezelünk szentirásként.
  • wedge31
    Nem tudom mire gondolsz ,szerintem ide már Bálint gazda szakértelme kellene...
  • readswift
    de az élettere igen!!!
  • wedge31
    Nem tudom tudod e hogy a nedves fa nem gyulad meg egykönnyen ?
  • readswift
    sznobnak kell lenni hogy a faembert le "ent"-ezzük, ahhoz pedig igénytelennek hogy ne lehessen a faemberekre tűzzel ráijeszteni. Ez a véleményem, és hogy KURVANAGY FÜST VAN (még ki sem láttok belőle)
  • Pretorian
    Való igaz, viszont ezen jelentéstartalmukban szinonimái egymásnak.
  • Pretorian
    A kisgyerekre is rámondják, hogy kölyök, ahogyan a kiskutyára is. A kisgyerek mégsem fog ugatni és csaholni szerencsésebb esetben, ez kb. ugyanilyen példa volt. Végül is mi más lenne az emberkölyökből, mint kutya. Egyébként rajtad kivül most éppen senki sem kötekszik, itt vita folyik.
  • readswift
    igenis jó a faember kifejezés, mert akárcsak a fa esetében úgy az ember gyerekére is rámondják hogy -csemete. Tehát a faember igenis helyes, mert mi más lenne egy facsemetéből mint faember.

Jellemző hogy másba nem birtok belekötni se.
    http://www.gametrailers.com/video/dog-and-dragon-age/58137

beszélgessetek inkább erről. Mekkora király endzsájn :D
  • Kandurex
    Az csak a forma jelölése, hogy humanoid, attól még nem faember :D, csak a felépítése azonos, kar - láb - fej stb.

szerk: ja, látom a többiek is ezt írták
  • Kindred Blades
    Azért ugyanaznak nem ugyanaz, azért is van két külön szó. :)
    De mindegy is, az ent valóban szerencsésebb lenne.
  • Pretorian
    Emberformájú/emberszerű csont ugyanaz, két kéz, két láb, fej, test, és ugye két lábon járó lény. A faember helyett szerintem az ent tűnik inkább szerencsésebbnek.
  • robotnyk
    a humanoid azt jelenti, hogy emberszerű, de az emberszerű fa helyett szerencsésebbnek tűnik a faember.
  • Pretorian
    lol a kis szürke idegenek is humanoidok, mégis hülyén hangzana az "idegenember", és nem is állná meg a helyét. Humanoid azt jelenti "ember formájú", nem azt, hogy ember.
  • wedge31
    Végigtoltam a journey elsö részét két itemet sikerült megnyitni a full játékhoz.

Embri's Many Pockets.

Embri of Gwaren, an elven mage of limited talent who volunteered to become one of the Tranquil, proved herself a talented enchanter--if absent-minded. She kept an array of magical ingredients on her belt at all times, and eventually the belt itself became magical. Embri died of lyrium poisoning many years later, but the enchanted belt remains.

Effects
    +5% Fire Resistance
    +5% Cold Resistance
    +5% Electricity Resistance
    +5% Nature Resistance
    +5% Spirit Resistance

Amulet Of the War Mage.

This amulet was forged during the height of the ancient Tevinter Imperium's power, a time when entire armies would flee upon seeing a Tevinter magister stride into battle. While the name Cavellus remains engraved on its back, any memory of the magister who created it has been lost to the mists of time.

Effects
    +5% to Fire Damage
    +5 % to Cold Damage
    +5% to Electrical Damage
    +5% to Nature Damage
    +5% to Spirit Damage

Gyülnek a cuccok ,még a végén indulásnál tul tápos leszek...
  • robotnyk
    "Ents are a fictional race of humanoid trees"

szerintem megfelelő a faember, de tudod, nem erőszak a disznótor :p
  • xido
    és bazi nagy utazó bőröndbe se férő összeharácsolt fegyverek és cuccok 2 nadrágzsebben:)
  • rexsimus
    Csúnya általánosítás volt részemről,bocsánat. De nem úgy értettem, hogy meberi faj fából, hanem fa élőlény, de akkor mostantól maradok az entnél.
  • Kandurex
    Mert semmi közük nincs az emberi fajhoz, legalább is a fantasy ismereteim szerint :)
  • robotnyk
    miért?
  • Kandurex
    Mindig feljajdulok, ha egy szegény ENT -et le "faemberez" -nek :/
  • rexsimus
    Ezért jó a kitalált világ: mágikus háton lebegő varázs pajzs, mágikus nem esik ki a tegezből nyílvessző, és varázs tűz álló faemberke!
  • Kimi23
    És a gravitációnak fittyen hányó, harcosunk mögött lebegő pajzsok.