18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom mivel bandukolni kell tartományról tartományra és gyűjteni a seregeket, csak lesznek mán települések.
  • mike01010101
    Azt lehet tudni hany nagyobb varos lesz a jatekban? Jo lenne egy Oblivion mennyiseg:)
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, nekem a kargen is alapból angolul futott?! Nem is tudam, hogy megy magyarul is (nem mintha hiányozna), amíg itt nem olvastam anno.
  • GodBadka
    Jah. Sokszor elég bénák a magyar fordítások. Pl. Blood Bowl is egy szörnyedvény lett. A letölthető karaktergeneráló alapján a Dragon Age még lehet elég jó is. Nekem legalábbis nem nagyon szúrta a szemem semmi. Persze a játékban "kicsit" több és más jellegű szövegek is lesznek, de az még ugye nincs a kezemben :)
  • Sir Quno Jedi
    AZ FFXII-ben a végére úgy fel tudtad "programozni" a karikat (ez a része tetszett, mert magam is programozgatok), hogy maguktól legyaktak szinte bárkit és meg is oldották a zűrös helyzeteket többnyire (fogós azért a reflect, támadásra gyógyulás, elementális abszorpció, zombie státusz stb.). Így volt értelme fejleszteni őket, sidequestelgetni, szerezni új program lépéseket, slotokat stb. fejlődött a "program"nyelv. :D
  • Sir Quno Jedi
    No ez most hogy jött ide?! Én is PéCés (is) vagyok, csak én azon játszom, amin ésszerűbb, jobb, olcsóbb, vagy éppen előbb megjelenik ami érdekel. Nincsenek fenntartásaim a konzolokkal sem term., van elég belőle idehaza az asztalon. Inkább általában a pécéonly karakterek nem bírják, ha valakinek konzolszaga (is) van. :D

Tipikusan az Oblivion, NWN1-2+kiegek, Witcher1-2, Fallout 3, Dragon Age stb. azok a játékok, amit mindenképpen pécén érdemes tolni szvsz. KIVÉVE, ha valami nem klappol. Pécén lehet alájuk tolni még kakaót, amit konzolon már nem lehet megtenni és ezekre a játékokra ez igen-igen áldásos hatással van, plusz egérrel mégiscsak kényelmesebb, hiszen ezeket alapvetően főként arra tervezték.

Abban igazad van, hogy konzolon is dívik a warez hazánkban, de pl. PS3-mon még nem is lehet warezolni szerencsére és sokaknak az x360-a sincs megflashelve (pl. nekem se, de itt a fórumon amúgy is sokan ragaszkodnak az eredetihez). Ugyanakkor hátrányokkal jár a konzolwarez (pl. live tiltás/ban), így épeszű ember háromszor is meggondolja. PC-n ez nem megy sajnos, ott a wareznál mi sem kényelmesebb és az idiótábbnál-idiótább védelmekkel csak a tisztes júzereket szivatják (nekem pl. égnek áll a hajam, hogy mit művelnek a gépemen, amin melózok is)...

.
    .
    .

Dragon Age egyelőre még kétesélyes nálam. Szeretném PC-n tolni, de ha rosszak lesznek az első tapasztalatok vele, vagy túl nyűgös a futtatás/telepítés/regizés, esetleg kevés hozzá a gépem (ez nem valószínű az ajánlott konfigurációt látva), akkor újra át kell majd gondolnom.
  • Kindred Blades
    Igaz, arról meg is feledkeztem, így azért másabb a leányzó fekvése. Bár azt a leányzót meg a fekvést még át kell gondolnom, legalábbis remélem, a vércsöppeket azért előbb lemossa majd magáról :)
    A preview jól hangzik, kösz a linket.
    De jó lenne, ha nem pont megjelenéskor kéne melózni. No nem baj, majd véletlen lebetegedek mondjuk egy hétre, van ilyen.
  • Riddick21
    Ez nagyon jól hangzik:

Using Tactics, you can tell a party member to always attack the target of the player-controlled character, for example, or always assist the healer if it's attacked, or use a certain skill on enemies with less than 25 per cent health, or always heal party members with less than 50 per cent health. You can also choose to stick with that character's presets, or use one of a handful of standardised setups, or expand either of those by investing in extra Tactic slots. Or ignore the system altogether. It stops short of FFXII's extreme automation - you must always maintain control of one character - but still, with a good, hand-crafted Tactics setup it's possible to play Dragon Age: Origins entirely in real-time, even on higher difficulty settings.

Eurogamer.net
  • Nos
    !!! OUT:

egy kis fantasy-stratégia kitérő: http://www.worldofbattles.com/
    gyertek multizni
    total waros csata törpékkel és a többiekkel
  • rexsimus
    Alapból benne lesz a magyar felirat a választhatóak között, úgy hogy nincs ilyen, hogy angol verzió.

Ja és a CDG ról elfogyott a gyűjtői változat :)
  • Davidus
    eurogamer preview
  • Cat 02 #748
    Azért DLC-k készülgettek.
  • wedge31
    Nem érdemes berágni rá tipikus konzolos felsöbbrendüségi komplexusa van.
    Az itthoni maroknyi konzolos egyszerüen képtelen feldoldolgozni agyilag hogy Mo ök vannak elenyészö kisebbségben mert kb tiz gamerböl heten pc-én tolják.

Arrol nem is beszélve hogy itthon virágzik a konzol warez is keményen.
  • Kindred Blades
    Teljesen ésszerű, (bár azért vagyunk páran, akik előrendeltük PC-re, és exponenciálisan szaporodik a konzol-warezolók száma is), de attól még szebb gesztus nem lesz. :)
  • Sir Quno Jedi
    Hujjaj, ha ilyen érzékeny valaki, vigyázni kell ám a DA-val, mer abban trancsír van, belek, vérzuhany, meg krosszrészszeksz! :DDDDD OJVÉ! Jó lesz az!
  • MrAndree
    Én csak azt mondtam ne általánosíts, ha azt írod, hogy a "legtöbb PC-s" akkor meg se szólalok. :)
    A magyar változaton is választható lesz az angol nyelv. Ezért nem külföldről rendelem végül.
  • Sir Quno Jedi
    Kikérheted nyugodtan, csak kevesen vannak akik ezt joggal tehetik. Ha többen lennének a jófiúk, volna esély, de amíg sokszoros konzolos eladások vannak és virágzik a pécé warez, addig pár fecske nem csinál nyarat sajnos. Pláne, hogy a pécé verzát eldani sem könnyű utána a konzolosokat meg veszik, mint a cukrot, még mifelénk is.
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én full angol verzára vágyom kizárólag, mivel a magyar ferdítésektől falnak tudok menni (lásd., magyar D&D kézikönyvek, Úristen).
  • MrAndree
    Előrendelt gyűjtői változattal azért ezt az általánosítást kikérem magamnak, már bocs...
  • Sir Quno Jedi
    Én ezt nem nagyon hiszem el, csak ha már láttam. Kb. le vagyunk szarva keresztben errefelé.
  • Kimi23
    Nem lesz gond a magyar supportal. A megjelenés napján elérhető DLC-k mindegyike elérhető lesz magyarul is.
  • mike01010101
    Kivancsi leszek a magyar supportra. A jatek ugye magyarul jelenik meg de utana jonnek a dlc folyamatosan. Azokat is leforditjak, megvehetok lsznak itthon is? A fallout 3-nal nem volt szinte magyar support, az elso dlchez joval kesobb elkeszult a szukseges magyar patch de utana semmi. En megvettem es utana a UK varez verzioval jatszottam vegig a dlc-ket. Jo lenne ha itt nem igy lenne. Ugy latom a magyar eladasok (elorendelesek alapjan) eleg jok lesznek tehat ez nem lehet akadaly a tovabbi supportra.
  • Sir Quno Jedi
    Ésszerű, mert ha a pécések lewarezolják, utána konzolra sem veszik meg, akik már pécén kitolták. Viszont így ütős konzoleladásokat tudnak elérni.
  • GanXstaZoleeWrk
    Azért gondolkodjunk már Bioware csinálja eddig egy játékuk sem volt szar ugye, nemhiszem hogy most égetnék le magukat + jön swtor is :) Kb Blizzard szintű csapat minőségben mindenképpen nem az a tipusú fejlesztői team aki kiad minden félész szart.

A megjelenés pedig nov. 3. PS3ra jön nov 17én.

http://www.bioware.com/
  • Kindred Blades
    De nem ám! Sőt, PC-re gyakorlatilag befejezték egy éve a fejlesztést, azóta, amíg a portolással foglalkozó team tötyörög, csak bugmentesítéssel molyolnak a rengeteg szabadidőben.
    Bár ez muri, hogy ha konzolra van kész előbb egy játék, akkor azt megjelentetik, PC verzió meg majd jön, ha viszont fordítva, akkor ráülnek a PC-re is, nehogy véletlen hamarabb jelenjen meg.
  • mike01010101
    Szerintem meg a jo tps nezet, izlesek es pofonok
  • grebber
    ~7400FT+ ~900 a postaköltség!
  • robotnyk
    ha nem kamuztak, akkor ezt kivételesen pcről "portolják" boxra, szóval ha lesz bug, az mindkét kiadást érinteni fogja, szvsz.
  • wedge31
    Szerintem az egyik legfontosabb ficsör az izometrikus nézet.
  • Sir Quno Jedi
    Akarja a halál feltolni. Akkor vennék x360verziót belőle. Viszont, ha megy offline és nem lezs probléma a PC-ssel (tudjuk miket lehet szívni kezdetben az új gammákkal, míg jön egy jó patch), akkor megveszem a PC-set. Ha rosszakat hallok a PC-sről, akkor meg a boxosat (végülis tök8, csak a boxosban nincs BG nézet).
  • Cat 02 #729
    Hát ha fel akarod tolni achivementeket meg a karidat biztos kell net. De még a CoD4-ben is van offline profil szal :D
  • Sir Quno Jedi
    Nemtom, remélem lehet full offline tolni PC-n, mert rühellem az olyan gammákat amikhez online account kell, miközben full szingli gammák!!!
  • simon7108
    nemkell letolteni semmit csak a Save eket megtartnani és majd bemásolod a játékba...
  • [HUN]Crassus
  • Bucser
    Miért is kellene bármilyen kódot kapni?

Amikor indítod a játékot szépen bejelentkezel és letöltöd a karaktered. Szerintem benne lesz az inventoryban a gyűrű... ennyi.
  • wedge31
    Elsöre egy Pagonyelfet.
  • Fasiszta
    Te milyen karaktert csináltál.
  • Fasiszta
    Nem tudom.
  • wedge31
    Majd mikor kijön a game megkapod a kodot.
  • grebber
    De ezt mikor adják oda?