18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Fasiszta #719 Most hogy fönt van a karakterem megkapom a Lucky Stone-t. -
#718 Nekem csak egy igazi druida kaszt hányzik de az máshol se nagyon szokott lenni. -
Hugh Hefner #717 igaz, most olvastam, hogy vannak specializációk. pont most kezdtem újra a neverwinter nights 2-t, azután kicsit kevésnek tűnt. bár a 12 kaszt már jobban hangzik, a törpe ember elf kombó kicsit fantáziátlan, de ettől még várom a játékot... -
rexsimus #716 PLusz néhány különböző háttér :) -
#715 Mármint 12 kaszt. -
Nos #714 ha csak ezen múlna, akkor a golden axe jobb lenne, mint a gothic
(bár biztos van, aki így gondolja)
-
Hugh Hefner #713 um, 3 faj, 3 kaszt? háááát... ez golden axe -
simon7108 #712 ja én hulye fejemmel 2x is regisztráltam és mind a 2 re megprobáltam felrakni:D
remélem nem lesz gond... -
#711 Itt de gondolom már ugyanitt regisztráltál is mert egyébként nem megy. -
simon7108 #710 aha szoval akk csak várni kell?
és majd ha felrakta hol tudom megnézni,hogy fel e rakta? -
#709 A második karimat nekem is csak nyolc óra mulva tette fel az oldalra.
-
simon7108 #708 mármint a karaktert nem tudom feltolteni az oldalra pedig joljonne az a exkluziv tárgy:D -
simon7108 #707 sziasztok letoltottem a karakter kreálot de nem tudom hogy kell feltolteni ide hogyan kell?
megcsnáltam a karaktert és ott hogyan tovább?(a programba be vagyok jelentkezve)rámegyek az Info feltoltésére de nem lesz semmi,oszt rámegyek Online Profil ra és akkor megnyitja az oldalt bejelntezek de ismételten semmi:(
valaki elmondaná pl,hogy-hogyan kell?
elore is thx! -
#706 papírforma :) -
#705 Nice! -
#704 PC Gamer UK Review
Verdict
A truly astonishing game. Vast, vivid and microscopically detailed. Dragon Age is the RPG of the decade
94%
-
readswift #703 rossz előérzetem van -
readswift #702 valami olyasmit amiérrt nem kár. pl élőhalott v. démon ... De úgylátom törpe duelistel fogok mászkálni. -
Cat 02 #701 Szedd le a karaktergenerálót és ott vannak a skilljei. -
Nos #700 de olyasmi, a dragon age wikin megnézheted a spelljeit
mit szerettél volna? -
#699 mondjuk ebből a szempontból jobb mint a d2d vagy az ea d. store :) itt legalább sokáig letudod szedni! de hát a doboz az akkor is doboz ;) -
#698 steam ilyen, viszont minden héten vannak akciók és bármikor bármennyiszer letöltheted -
#697 csak egy kicsit borsos az ára, ahoz képest hogy csak letölthető -
#696 az 576-on szinte mondig false megjelenések vannak szóval amiatt nem kell aggódni! az ott dolgozók meg csak azt tudják mondani amit a webshopon látnak ;) -
#695 nem semmi marketing a steam részéről, hogy ezt kilobbizta -
Kimi23 #694 Nos előrendeltem Steam-ről, ott november 7-e a megjelenés. A digital deluxe verziót vettem, amiben benne van az eddig ismert gyűjtői extrák mellett a Warden's Keep dlc is.
Plusz Steam exlusive item:
The Wicked Oath
Adds +10% to critical strike damage
Improves armor penetration by 2
Adds +1 to combat stamina regeneration
Pre-purchase exlusive item:
The Memory Band
Adds +1% to XP
Adds one skill point -
#693 Majd kiderül, remélem max pár napot késik, pár nap késést nem is bánnék, legalább megjön a fizum.:D -
Kimi23 #692 Mától előrendelhető a cucc Steam-en is. -
readswift #691 remélem nem a farokcsóváló kutyamacskamedve az idézések csúcsa mer bajok lesznek . -
readswift #690 Most akkor mi van, olyan NWN-es lebegő páncélt meg csontvázat mindenki tud idézni vagy senkise? Héhé, egyedül a rangernek van idézős spellje!! -
readswift #689 törpe jó duelist nehéz eltalálni, ha mégis sikerül akkor meg elakad benne :DD -
readswift #688 csak épp a duelist az rogue kaszt.
-
#687 mágusból a blood mage, figherből a duelist számomra szimpatikus a listából a leírások alapján -
Cat 02 #686 Igazából egyiknél sincs leírva, hogy pontosan mi is ez, csak storyk. Asszem várok élesig :) -
#685 A legelejétöl a honositás miatt necces volt a worlwide megjelenés tartása de egyenlöre még semmi se biztos. -
krisztajo #684 Most hogy közeledne a megjelenés, megint téphetjük a hajunkat!
Én speciel a CD Galaxistól rendeletem elő egy CE-t, de azért nyomon követtem a másik lehetőséget is.
Ma jártam is egy 576-os boltban ahol nem igazán értették a lelkesedésemet. N
áluk ugyanis már november 22-re van elhalasztva!
Ettől persze rögtön infarktust kaptam (honlapjukon meg lehet nézni)!
A CD Galaxisnál elvileg maradt a november 3-4.
De megvallom őszintén ezek után nem ártana tudni mi is van???
Ugyanis most akkor valaki nagyon vakít!
A két online játékáruház megjelenése között nem lehet ennyi idő (ha a játék már bekerül az országba).
Már csak az a kérdés ki nem mond igazat???!!! -
Cat 02 #683 Óóó, thnx, igazából csak a skilleket néztem meg =] -
#682 specializációknak is érdemes utána olvasgatni mert igazából nem 3 class van hanem 12 -
Cat 02 #681 Nézegettem kasztokat és hogy mit is tud, de döntésképtelen vagyok.
Mage vagy 'Rugó' ? Mert nekem bejön a 0 hp de ha megmozdítom a kezem felrobban a világ stílus is. De ez a csapdázás, lopkodás, hátbaszúrás is jónak tűnik. -
Akranor #680 Hangulat az ott van rendesen. Túl szép ,hogy igaz legyen :)
Várom,hogy a postás csengessen.