18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kimi23
    Svéd PC Gamer 95%

+ The world
    + characters
    + Voice acting
    + The fighting system
    + The story
    + Toolset

- Outdoor enviroment (longdistance) not ugly but could be better
    - some loading times is to long

The reveiwer also says that when he played for 40 hours he was at
    22% of the entire game whit all sidequest included.
  • Kimi23
    Teljesen egyetértek, de sajnos ez DLC-mánia már divattá vált. Kevés melóval jó pénzeket akasztanak le rólunk...
  • Sith
    Mondjuk egy új páncélért vagy egy új küldetésért én sem hiszem hogy újra előveszem de azért pár hónap alatt össze jöhet annyi letölthető apró dolog hogy érdemes legyen ismét nekiállni ha másért nem kicsit más szemszögből végig vinni a gamet.
    Én a Tools Sett- ben reménykedem igen csak. Tudom nem egészen egy kategória, de pld anno a Morrowind-hez vagy az Oblivion-hoz annyi home made (igen csak jó) mod készült hogy kb. egy új játékkal is felért. A DLC-k megjelenése nem lesz másra jó minthogy nem hagyja elülni az érdeklődést és a tools tényleg fog működni szerintem már megéri.
  • TDC Geronimo
    amik*
  • TDC Geronimo
    DLC miatt nem kell újra végigtolni és 2 év alatt a DLCen kívül terveznek hozzá dobozos teljes értékű kieget is. Felőlem jöhetnek a DLC hegyek ami hozzátesznek a storyhoz, legalább elleszek vele jó sokáig.
  • BEAST #1114
  • Sir Quno Jedi
    Nem szeretm a DLC-ket. Ami benne van alapból a játékban (és annak fősztorijában) az jó, ami nincs, az nem izgat fel. Nem fogom mégegyszer tolni/végigtolni, csak mert újabb pár perces/órás (lehet akár inkonzisztens) kalandot rittyentettek hozzá. Lásd. ellenpéldának az NWN2 ahol KÉPESEK teljes játék terjedelmű kiegeket is kiadni, no az mindjárt más!!! Olyanra vevő lennék.
  • balee4
    Amúgy remélem, aki elő tudta rendelni annak ténylegesen jut is a CE-ből, nagy pofára esés lenne, ha mégsem jutna...
  • balee4
    Pár nap és fent lesznek mindenhol az extra tartalmakat feloldó kódok, szal no para.
  • TDC Geronimo
    Circle Tower
    Azt hiszem ez még nem volt.
  • Kimi23
    Warden's Keep

Some claim the fortress of Soldier’s Peak is corrupted and overrun by demons. Others whisper of betrayal and the spirits of murdered Grey Wardens. Whatever the truth, Soldier’s Peak is no place for the living.

Relive the darkest hour of the Grey Wardens with all-new content that adds to the main Dragon Age: Origins campaign. This downloadable adventure reveals secrets hidden for generations, and includes unique achievements, unlockable character abilities, powerful items, and much more!

New quests - discover what really happened to the Grey Wardens of old and what led to their expulsion from Ferelden
    New features - a base of operations with party storage. Inventory full? Stash new items as well as loot from the main Dragon Age: Origins campaign
    New items and abilities - talents and spells from the Power of Blood school, unique achievements, and powerful items including a set of Grey Warden Commander armor

Blood Dragon Armor

Commissioned by an infamous Nevarran dragon hunter, this armor was crafted in a time when dragons had almost been hunted to extinction. Infused with their blood, the armor gained notoriety after the hunter died at the hands of men rather than the dragons it was designed to protect him from.

Grants exceptional protection in combat
    Armor will be usable in BioWare's upcoming science fiction epic, Mass Effect 2

The Stone Prisoner

The darkspawn-infested village of Honnleath holds a secret: the forgotten stone figure at the town’s heart is a powerful golem frozen in time. Free the creature and reveal a storied quest to unlock its power and mysterious past.

Download The Stone Prisoner and gain access to Shale, a mighty stone golem who can join the party and travel throughout Dragon Age: Origins. One of the most powerful characters in the game, Shale comes with a rich back story, extensive voice acting, and a unique follower quest to explore. The Stone Prisoner also includes new environments, items, and hours of additional gameplay that adds to the Dragon Age: Origins campaign.

A powerful new party member to aid in the epic quest to save Ferelden from the Blight
    New areas, including the troubled village of Honnleath
    New achievements, items, and unique insights into the Dragon Age: Origins storyline

Ez a 3 lesz a megjelenés napján elérhető, plusz a lépten nyomon osztogatott mindenféle előjegyzéshez kötött itemek.
  • Deathstorm676
    Akkor most összesen hány ilyen plusz quest meg dlc van a megjelenés napjára? Valaki aki tudja össze írhatná nekem. Előre is köszönöm
  • b-type
    Jó lesz ez, ..nézegetem-nézegetem, és kifejezetten biztató.
    A gameplay az egy az egyben visszahozta a BG-s erősebb csaták megélését, a grafika is jónak tünik...azaz futni is fog, és ahoz képest jól is néz ki.
    Ezek a hordaszörnyek meg szvsz a játék nagy részében stratégiai nézetben lesznek megoldva.

Kicsit a LotR esetlenül futó/lépcsőző uruk orkjait hozta elő :)

Szal elnézve sztem a rendszer jól müködik, most már az a lényeg hogy a történet, és a mellékszálak is kiválóak legyenek.
  • TDC Geronimo
    Holnap lesz ez a wardens quest nevű 24 órás gaming event. Itt lehet majd nézni 11 órától.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, a szörnyek erősen felejtősek és röhejesek, de majd a női csapattagokkal kárpótolnak minket... :D
  • mindero
    Nektek bejönnek amúgy ezek a Blight féle szörnyek?

Túl rémisztőre akarták venni, de inkább viccesek lettek. Főleg a kis Blightok olyan mintha folyton röhögnének.
  • TDC Geronimo
    Fél perces reklámfilm.
  • TDC Geronimo
    Na már a fórum is átköltözött a social sitera :)
  • Cat 02 #1101
    Hát ha offline kell aktiválni, akkor aznap warezon lesz ^^
  • wedge31
    Ennek én csak örülök ,rengeteg mod lesz a játékhoz majd nem csak a hivatalos dlc jönnek.
  • TDC Geronimo
    2 hétre rá megkapja mindenki kb ingyen :p
  • ProGabe #1098
    hát ez hihetetlen! pár hónapja kezdődött ez az egész azzal, hogy ha X helyen rendeltél meg egy játékot, kaptál valami kis hülye plusz dolgot

most meg már ahány helyen rendeled, annyi féle cuccot kapsz, amik tényleg egyediek és jók. pl. a COD5-nél anno az volt, hogy egy hétig dupla XP-t kaptál multiban! :O

na de ez: aki megveszi a PC Gamer köv. számát, az kap egy extra küldetést!

"Titled A Tale of Orzammar, the quest is actually part of the story, extending the lore in a surprising way. And it’s only on the PC Gamer DVD!"

eszem-faszom megáll, komolyan mondom
  • wedge31
    Király ,arról már lemaradtam most már marad a CE.
  • Davidus
    steames meg egyéb letöltős deluxe verziók mell jár ez is
  • wedge31
    Ez az a dlc amit sajnos nem kapunk meg automatikusan CE-hez mint a The Stone Prisonert meg Blood armort.
  • rexsimus
    Volt, legalább is én már láttam :)
  • [HUN]Crassus
    1 hét szabi kivéve:P
  • Deathstorm676
    Erről volt szó régen? Mert nem emlékszem hogy láttam volna itt a fórumon.
  • Pretorian
    *valami az valaki.
    Nagyon nagy rajság a Journeys, remélem mindent sikerül unlockolnom a premier napjára.
  • Pretorian
    Tényleg, ha valami akar ePassporte-ot, csináljon egy business account-ot, át tudok dobni 5 dolcsit az aktiváláshoz. Aztán ha majd töltesz rá lóvét, visszautalod.
  • Pretorian
    Az is igaz mondjuk, bár velem szerencsére még nem történt ilyesmi, egyedül annyi, hogy a D2D-n megrendeltem a Guild Wars-t, csak közben észrevettem, hogy Steam-en is tudok ePassporte-os visa Virtual Accounta-al fizetni, igy visszamondtam a D2D-s rendelést, a lóvémat viszont nem irták jóvá. Mondjuk nem is nagyon vergődtem amiatt a 15 dolcsi miatt.
  • Bucser
    Az a baj, hogy bármilyen félreszámlázási complain esetén nem tudod igazolni saját magadat.
  • Deathstorm676
    Hát van amikor valaki túl hülye hozzá hogy ezt megcsinálja de van amikor a játék ki lépeget vagy nem indul el és akkor mindenki ide fog jönni. Az ok hogy át tesszük a bal zsebből a jobb zsebbe de legalább nem írják tele a fórumnak ezt a részét a problémákkal. Ezt sosem lehet teljesen megszüntetni még ha 80-as vörös félkövér betűkkel írod is ki hogy a warezt azonnal bannoljuk akkor is lesz valami idióta aki ide ír.
  • TDC Geronimo
    Hát ez boxos videó volt. PCs verzión több mint fél éve ülnek lehet abból kimarad bár ha nem az se akkora baj. 1-2 bug elkerülhetetlen, de olyan sokkal szerintem nem fogunk találkozni. 10 nap...kibírom, kibírom... :)
  • Pretorian
    Az amerikai cimet csont egyszerűen meg lehet oldani, mert csak kamuzni kell. Az amerikai kártyát meg talán még egyszerűbben (ePassporte + Visa Electron, én is azt használom).
  • b-type
    hasonló véleményen vagyok, ott akkor gondolkodom másként, ha ha hazai megjelenés lényegesen később valósul meg mint bárhol máshol (láttam már példát 3 hónapra is).

Egyébként sztem is minden formájában törölni, több a baj vele mint bármi amit a másik serpenyőbe kerül.
  • Cat 02 #1083
    Igazából sose értettem minek off topik. warez: kicseréled az indító fájlt és kész... + ott az nfo fájl. Ám arról van info h védelemmel jön-e v anélkül ?
  • mike01010101
    Ahogy egyre tobb video jelenik meg latszik hogy itt is lesznek bugok szepen de azert ugyanugy varom. Most ujra az obliviont nyomom, (bemelegitesnek:)) es ugy latom grafikailag nem jar 3 es fel evvel az oblivion elott. En az obliviont is tps modban jatszom egy jo camera moddal es nehany allando tarssal (ez is egy mod).
    Elorendeltem a Dragon age-t, a megjelenes napjan meg is veszem, de ha elobb jelenik meg a warez biztos, hogy rogtom letoltom.

• Kandurex
    Az Off topikok elég furcsa megoldások, moderátor szemmel olyan, mintha áttenném a balból a jobb zsebbe...és most már törekszünk rá, hogy megszüntessük a warezt.
  • Deathstorm676
    Szerintem is az off topikos megoldás lenne a legjobb ötlet. Biztosan lesz aki majd ide fog be írni ezzel nem is tudunk mit csinálni. Ha van off topik akkor legalább tudjuk valahova küldeni a problémáival nem csak egyszerűen szó nélkül bannolni.