18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2279 szerintem a legnagyobb szívás az, hogy a AAA címek ugyanannyiba kerülnek, mint a boltban. hol van az előnye a steamnek, ha valami igényes csomagolás nélkül ugyanannyiba kerül, mintha megvenném boltban, ahol rajta van mindenféle jutalék, meg csomagolási költség...? -
Prof William #2278 A Debrecenibe elméletielg délután jön. akkor majd lefoglaltatok magamnak eggyet. -
#2277 kis tutorialt írhatnál a harci cselekvések beállításához úgy összegezve:P
-
Pio #2276 Írd le [ spoiler] és [ /spoiler] közé, engem érdekel :) -
Pio #2275 Sajnos steamen mindig szívás nem valve játékot vásárolni. Egyrészt ma már az az általános, hogy a megjelenés előtt 3-4 nappal valamelyik bunkó bolt kiteszi a játékot egy kis extra profit reményében, így lesz belőle warez verzió ezért SOS előrébb hozzák a megjelenést, hogy ne érje őket akkora kár és ezt sose reagálja le ugyan olyan gyorsan a steam, másrészt a patchek sokszor heteket késnek steamen, ez a legnagyobb szívás, pláne ha multis a játék, mert így hetekig nem fogsz tudni multizni. -
#2274 Nos első High Dragonom elleni harc, körülbelül 30 percembe telt, van egy tuti taktika ellene, ha valakit érdekel, akkor majd leírom, nem akarom lelőni a poént a kis dögnek:P -
mike01010101 #2273 Van 3 kodom a megvasarolt jatekhoz (pancel, gyuru, kogolem), vegig csinalom a bevaltas procedurat de nem csinal semmit. Mi a trukk? -
#2272 Az vicces, hogy terepen lepadlózva lehet súlyos sérüléseket kapni (íjász elvakul, tanknak betörik a koponyája és butul stb.-stb.). :DDD -
#2271 Én dalish elf nő rugót indítottam, főleg íjászatra, meggyőzésre és zárnyitásra gyúrva (meg némi rejtőzés, csapdákat is kiszúrja). Karaj hogy az emberek lenézik mert elf, ugyanakkor udvariasak vele, mert mégiscsak dögös nő. :DDD
Mán a pókot is kidumálom vele a sarokból (19 cunning). -
#2270 Mert még nem kapták meg, remélem ma megjön. -
#2269 A szűzlányokat válaszd :D -
#2268 Ahol Jáksó Laci vár parókában, pezsgővel -
#2267 emberek a CE-ket honnan szereztétek?
kötsög CD galaxis baxik írni......pedig már 2 hete előrendeltem:S -
#2266 Muhahaha! Telefonon leegyeztetve,...várnak rám, szivarral, piros szőnyeggel, tűzoltó zenekarral, fehér ruhás szűzlányok sorfalával, hárfák, égzengés és villámlás fogja kísérni utamat az 576 felé... -
#2265 Tatarozzák a boltot és egyébként is csőtörés van -
mukievil #2264 Ez istenkirály ez a játék :D:D, elindul basszus a 3 éves laptopomon!!!
NAgyon durva, Intel Celeron 585, 2,16GHz , GMA4500 már két éve egy játék nem indul el rajta :D
Szóval aki attól parázik, hogy gyenge a gépe, az ne tegye :D -
#2263 2 óra múlva kezembe a játék -
Kimi23 #2262 Ezen én is bedühödtem, viszont a Steam fórumán meg ezt találtam.
"I just noticed on the Steam Store page that the release date has been set back to MIDNIGHT tonight (or 05/11/09 at 0:00 GMT+1) (in 17 hours). Is this just here in Denmark or do people from other European countries see the same?" -
GodBadka #2261 Hat kesz. Kedves steamen most toltak el a pre-order activalasat 5 oraval, igy igen kedvesen jelenleg nov. 7-e 0:00-tol jatszhatnek vele. Gratulalok. Ennek aztan van ertelme. -
#2260 Na ma nekem is megérkezett. Eszméletlen sokat filóztam, hogy kivel kezdjek, mindegyik háttértörténet egyedi.
A bónusz tartalmakat leszedtem, azt nem tudom, hogy ha újra kéne installálni a játékot, akkor elég lenne-e az AddIns mappába visszatenni őket, ahol most vannak.
Amúgy a Journeys-ből az övet "unlockoltam". A CDG dobozban volt egy Pagonyelf jegygyűrű + a játék dobozban a gólemes küldi ill. a sárkány páncél. Az öv, a páncél és a gyűrű is megjelent a tárgylistában már kezdéskor, a páncél csak 6.szint után használható és 38-as erő kell hozzá. A gólemes küldi meg megjelenik a naplóban.
A játék magyarításával meg vagyok elégedve, nem találtam benne magyartalanságot. Élvezet olvasni. S azzal sincs bajom, hogy nem túl gyakori szavakat használ.
Claudia Black - bírom, hogy jellegzetesen ausztrál tájszólása van. Pl.: a "home" szót "haom"-nak ejti. Persze én eredeti nyelven néztem a Farscape-t. Sokkal jobb volt. De ez OFF. A Witcher óta ez az első játék, amiért ennyi pénzt kiadtam. -
#2259 Én örültem volna egy-két dögös rockbetétnek azért, legalább a csaták alatt, mint a Price of Persia: Warrior Within-ben anno. A játékban megjelenitett brutalitáshoz szerintem illene is. Az SA trailer az tényleg elég "badass" lett, főleg a vége, a sárkány ledöfésével. De hát az csak promó. -
Gombocka #2258 Morrigan hangja Claudia Black -> imdb wiki
Farscape-ből (Aeryn Sun) meg Stargate SG-1-ból (Vala Mal Doran) lehet ismerős. -
Pio #2257 Engem mondjuk annak ellenére, hogy tényleg nagyon hatásvadász és látványos volt, pont a sacred ashes videó bizonytalanított el egy kicsit a sok animés ugrabugrálással. Szerencsére a videók tanulsága alapján a játék egyáltalán nem ilyen. Ahogy annak is örülök, hogy Marilyn Manson csak a promóban húzta a talp alá valót és a játék zenéjét tekintve már nem voltak ennyire "újítók" bioware-ék és maradtak a hagyományos "fantasys" zenénél. -
#2256 :) Morrigan a Sacred Ashes trailerben sokkal dögösebb volt, a szinkronhangja is szexisebb volt, mint a játékban. Különben meg egy fap*na.
DLC-k-kel én még nem is foglalkoztam, annyira leköt az alapjáték, és remélem jó messze még a vége. Elvileg a játékból eléred a BioWare regisztrációs site-ját a letöltéshez, én még nem próbáltam.
A mellékküldikhez visszatérve: szerintem kellően ötletesek, bár azért akad itt is 1-2 "menj el ide, ölj meg 3 Lópapirguriga Alakú Mocsári Mitymulmákot, gyere vissza" -kaliberű küldi is, de ebben a játékban valahogy mégsem érzem unalmasnak ezeket sem. A bejárható terület azért nem Oblivion-méretű, cserébe sokkal szebb, részletesebb, egyedibb, nincsenek statikus romok/falak/dungeon-ök, minden egyes terület aprólékosan ki van dolgozva, és full egyedi, ellentétben az Oblivionnal, vagy a NWN-al.
-
#2255 Hi! Nem tudjátok mikor érkezik a CE? Az 576 Kbyte-ban rendeltem elő, de se egy e-mail vagy telefon nem érkezett. -
Pio #2254 "No one can resist the dwarf..." OMG, ez instant szállóige lett! :D -
Prof William #2253 Úgy tűnik gyorsan halad a románc. :)
Hova regisztráljak ha majd a két ingyen DLC-t le akarom szedni? Inkább megcsinálom most hogy majd ha csütörtökön megjövök az 576-ból ne kelljen ezzel tökölni. :) -
#2252 7 óra játék, 8%, mondjuk én pepecselős fajta vagyok, minden mellékküldit megcsinálok, mindenhova eldzsalok ahova el lehet, minden beszélgetést végigolvasok. -
Boroskóla #2251 Hát én az irányítással nemigazán vagyok kibékülve :( valami Gothicos jobb lett volna.
Ez a két egérgombos kombó elég szar. -
#2250 2%, 2 és fél óra játék után, de a CE érkezéséig abba is hagytam. :D -
#2249 Úgy néz ki, mindenkinek ugyanakkor készit screenshotot a progi. Itt van pár az enyémek közül:
-
#2248 Köszi! -
Prof William #2247 Most ki hol tart? Mmármint százalékban és mennyi óra után tart itt? Sok melléküldetés van? Élvezetesek? Nagy a bejárható terület? Mármint egy helyszínen. -
#2246 Társaidat is irányíthatod, úgy mint KotOR-ban. És mind2 módszerrel irányítható: billel és kattingatós módszerrel. -
D4v3 #2245 Igen, tudod őket is irányítani és érdemes is. Egyébként maguktól is szépen használják a skilljeiket meg követnek stb., de pl. szintlépésnél vagy valami új item felvételekor érdemes velük is törődni. Simán egérrel is irányítható a játék, de azért a bill. sokat segít mozgásnál, kamerakezelésnél.
-
Alblink #2244 Ezt a forum hatteret honna tudom leszedni?elore is koszi. -
empie #2243 Srácok,fent a toronyban mikor a tűzet kéne meggyújtani és ott van ez a kecseg Ogár,őt hogyan tudom megölni? Mert mindig WIPEolok. -
#2242 Helló
Néztem a képeket meg a hozzászólásokat és eléggé megtetszett a játék de lenne pár kérdésem.
Láttam, hogy több karakter is van egyszerre a képernyőn most azokat is én irányítom?
Diablo stílusú jattingatós játék vagy egér és billentyűzettel lehet irányítani? -
#2241 Előtörténetük mindnek más, de kihat az egész storyra a származásod a későbbiekben is. Eszméletlen a játék nem tudom máshogy leírni. IWD2őt mikor végigtoltam, akkor reménykedtem, hogy lesz még talán egyszer egy game amit annyira imádni fogok, mint azt. Hát csak megéltem. Holnap reggel meló, nagy nehezen kiléptem, de már most mennék vissza csak attól félek, hogy reggelig ott ragadnék :D Azt hiszem ez sok mindent elmond. Graf/art stílus eszméletlen jó, animációk kiválóak, story/választási lehetőségek sokasága a szokásos bioware minőség. Hihetetlen, hogy egy teljesen új világot alkottak és olyan részletességgel dolgozták ki, hogy egy kis túlzással még a sarokban lévő hordónak is megvan a maga története. Le a kalappal ismét bioware előtt bár lassan ezt már megszokhatjuk tőlük. Az tuti, hogy én vevő leszek az összes jövőben megjelenő DLCre és kiegre. Blizzard mellett ez a másik kiadó, aminek a játékai minden pénzt megérnek. Huhh najó nem istenítem tovább a gamet pedig megérdemelné :D -
#2240 Hali!
Nah szóval a kérdésem az lenne, hogy a történet minden fajnál/kasztnál ugyan az? Elelyén vagyok még, csináltam 1 töröt, nem a nemest hanem az alsóbbrendűt :D meg egy embert, harcos mind2 és ugyan oda lyukadtam ki:)
Ez ugyan így van Dalish elfekkel is?