18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2439 Én nem török meg (még) bírom a várakozást, ha holnap megkapják, úgyis hétfőre kérem a szállítást, szal már ígyis-úgyis várnom kell. -
#2438 Erre szerintem felesleges egy taktikai slotot elpazarolnod kapcsold ki egyenként négy fös csapatnál nem tart sokáig. -
#2437 Még a Halo-t is odakeverték. Bár abban is legfeljebb úgy nyernének ha ott lenne a hoszt.... -
#2436 Ez attól függ ,milyen partyval tolod ?
Én az elején stent akartam az egyik tanknak de a blöki eddig mindent vissz szivos ,nagyot sebez ráadásul taktikába moriganhoz kötötem hogy nyugodtan tudjon varézsolgatni a csaj igy elég hatékonyak ketten.
-
MrAndree #2435 Nálam ennyire nem fogyott el, én szimplán csak lewarezoltam és így abban a tudatban játszhatok vele, hogy CE-m lesz. :) -
#2434 Mekkora görények ezek az amcsik!
Dragon Age Maraton MAGYAR győzelem!
Erre hogy miket kommenteltek. -
Akranor #2433 Nos nekem az a gondom,hogy ha vége egy harcnak akkor az embereimnek pár képessége aktív marad. Minden harc után egyesével ki kell kapcsolnom az aktív képességeket. Miért nem kapcsolják ki maguktól mikor nincs harc.?!
Taktika képernyőn bármit állítottam eddig be akkor is harc után aktív volt.. Pedig ez nem normális dolog. :) Biztosan én baszok el valamit csak nem tudom mit :S -
MC Hapci #2432 gondolom valami varázsló kasztnak kell ez ... :D De hát fantasy mit vársz? -
farferi #2431 Micsoda? Szellemforma, tüzelementál, lyukakba bemászás? Mik ezek a baromságk? Még nem próbáltam ki de ha ilyen hülyeségek vannak benne akkor inkább felteszem a bg2-őt.
-
#2430 *menü -
#2429 taktikai menöhüz valami tutorialt lőhetnél ha nagyon vágod!:P:) -
#2428 elég olcsó gitárt veszel:D -
MC Hapci #2427 Neked volt igazad.... Irigylem azokat, akik már tolják ... :D -
#2426 A spoiler tagot elmagyarázuk hogy kell használni ? -
#2425 van lehetőség újra osztani a talent/képzettség/képesség pontokat? -
#2424 Nálam elfogyott a türelem délelött szépen letoltam a biciklit a CDG-ba és vettem egy normál kiadást és lemondtam a CE-t / ennek valaki biztos örülni fog / 12óra ota tolom és eddig még levegöt is csak ritkán vettem akkora nagy ez a játék.
Hardon piszokul kell tatkizázni a beállitható taktikai menü pedig zseniális. -
#2423 hát az eddigi hozzászólásokból nagyon úgy tűnik.
Mondjuk én meg most dilemmában vagyok, hogy ez a minőségi játék, vagy egy új gitár. nem tudom mi legyen -
#2422 Abszolút. -
#2421 Az a resz engem is kicsit kiakasztott,nagyon sokaig tart.Jo par ora kellett mire sikerult.Ha megvan mind a 4form,akkor mar gyerekjatek,addig frusztralo szarsag.
***SPOILER***
MINDENT jarj be,mindent vegyel fel,mindenkit nyirj ki,nezd at a szobakat szellem formaban,egerlyukakba mind menj be.Tuzember formaban fogsz atjutni olyan helyekre ami tovabbvisz,surun nezd a journal-t hogy mi nincs meg kesz.Pl az elso palyan is van egy-ket szellemajto amit csak spirit formaban latsz.Golem format fogsz kapni,azzal tudsz majd atjutni a massive ajtokon.
A 3tarsad csak akkor fogod tudni megmenteni ha mar mind a 4 szinten kipucoltad a bosst.Es utana jon a fodemon kozepen,az eleg huzos lesz.Az egeszben csak a plusz skillpontoknak volt ertelme,meg a vegen a kodexnek.Orulok hogy onnan kijutottam. -
MC Hapci #2420 Na mind 1... holnap csak délután tudom nézni az email-emet.. szóval lehet nekem már nem jut CE hiába jegyeztem elő...
Egyébként ugye minőségi a játék :D ? -
#2419 jah értem:S -
MC Hapci #2418 A Magyarországra érkezett CE-k tartalmát még nem tudni... kitudja.. lehet kihagynak valamit az amcsihoz képest..... -
#2417 Amúgy a CE mit tartalmaz? -
MC Hapci #2416 akkor hívd fel holnap az 576-ot, hogy átcsesztek, és csak azért nem fogyott el nálunk mert más országból is kértek... csodáltam, hogy ott nem fogyott el csak a cdgalaxisban... -
#2415 hát én az 576-ot nem úgy ismerem mint egy olyan üzletet akik átbasznak, szóval warez:) -
MC Hapci #2414 ezek szerint, vagy átcsesztek és nem magyar példányt kaptál kis hazánkban, vagy le warezoltad :d -
#2413 hmmm.
nem ékezettel írsz, szóval:
1: fogyatékos vagy, nem tudsz írni
2: külföldön élsz.
na ezek közül melyik?:) -
drholmes #2412 Ma este vettem az 576-ban.
A tok magyar, a kezikonyv magyar, a dvd-n viszont origins szerepel. -
MC Hapci #2411 jaja... én hülye, hogy hétfőn nem warezoltam le..... vissza fogok szokni az illegalitásra mert ennek semmi értelme :S -
drholmes #2410 Jo vicc. A setup is csak angol, nemet, stb nyelvet kinal fel.
-
#2409 1. Külföldön vetted.
2. Nem vetted meg. -
MC Hapci #2408 Én is CE-re várok... de az a poén, hogy hiába jegyeztünk elő rég... még az sem biztos , hogy mindenkinek jut...... Bíztató nemde? -
#2407 Jaj, ilyet még viccből se, én amikor anno nagyon kattantam a Diablo 2-re, és gyakorlatilag minden szabadidőmben azzal játszottam, akkor történt az, hogy a fél harmadik kerületben elment az áram jó hosszú időre.
Azt hittem, magamhoz nyúlok, mert tél is volt (4-kor már töksötét van), tévézni sem tudtam (akkoriban még tévéztem), meg a gépet sem tudtam használni, csak ültem a sötétben több órát, néztem ki a fejemből meg fújtam a füstöt. -
#2406 azt hogy akkor biza nem vetted meg:D -
drholmes #2405 Most vettem meg, de nekem csak angolul nyelvet kinal fel. Mit rontottam el?
-
MrAndree #2404 Rogue tud zárnyitni. De konkrétan zárnyitás képességet nála se láttam. -
GodBadka #2403 Ha jol tudom ahhoz tolvaj karakter kell. Ha tevedek, kiigazitanak, akik jatszanak vele :) -
#2402 Hol/hogy lehet megtanulni a zárnyitást? (törpe harcos) zsebtolvajlás van, tudnék csapdát is rakni, de a bezárt ládák felnyitására semmilyen skill-t nem találok :( -
Cat 02 #2401 Hogy lehet lestoppolni 1 karit ? Mert faszán felállítóm a hegyoldalra az íjászt + mage-t, alá a szoros a 2 tankot. Jön is az ellen, erre az íjász átvált tőrre és nekiront a támadóknak, a mage meg hátbalángszórózza a társaim :D -
#2400 Lolmá